canım dert etme ben de göremedim ama o daha çok küçük annesi nasıl göstersin ki kendini?? azıcık daha bekle emin ol göreceksin ama içini ferah tut önce iyi düşün.. neler yemelisin nelerle beslemelisin bebişi onları düşün. sonra o da sana teşekkür edecek ve bak ben buradayım anneeeee diyecek:) şahsen ben böyle yapıyorum ve pazartesiyi bekliyorum kesenin içini görmek için:)
canım dert etme ben de göremedim ama o daha çok küçük annesi nasıl göstersin ki kendini?? azıcık daha bekle emin ol göreceksin ama içini ferah tut önce iyi düşün.. neler yemelisin nelerle beslemelisin bebişi onları düşün. sonra o da sana teşekkür edecek ve bak ben buradayım anneeeee diyecek:) şahsen ben böyle yapıyorum ve pazartesiyi bekliyorum kesenin içini görmek için:)
canım geç döllenme olmuşsa, ki bu çok normal birşey ve birçok kişide oluyor, görememiş olman gayet normal. Haftaya görürsün benceiyi aksamlar arkadaslar.ben size birsey danısmak istiyorum.ben 7 haftalık hamileyim ama hala kesede bebeğimi göremedim..sizce yok mu bebeğim..benim gibi olanlar var mı aranızda..sabrım tükeniyo artık,kendmi yiyip bitiriyorum...
bugün benim kontrolüm var öğlen 1 de.çok heyecanlıyıminşallah herşey yolundadır.2 hafta geçmek bilmedi,utanmasam hergün gidicem doktora:18:
güzel haberlerle gelirim inşallah kızlar
Canım dün doktora gidecektin, merak ettim seni. Gördün mü minnoşunu.
canlarım ancak gelebildim bütün sayfaları okuyup öyle yazayım dedim.tokoyaycım beni sormuşsun çok teşekkür ederimakşamda sorun vardı sanırım forumda.giremedim bitürlü.ama iyi olmuş az sayfa ilerlemiş çabucak okuyabildim bu sefer
biz dün gittik teyzeleri 20mm olmuşuzmaşallah,fasulye kadar dedi kalp atışlarını yine dinletti,ve ilk defa karından muayene etti.biraz bastırdı görmek için.ama sizler gibi hareket ettiğini göremedim.oysaki umutluydum olsun napalım iyi olduğunu gördümya koca kafalımın o yeter.eşim sünden beri koca kafalım diye seviyor bebişimizi ben de deme öle deme diyorum
24 kasıma ikili test için gün verdi.onu başka bir doktor bakıyormuş.3 tane ilaç yazdı.biri vitamin ama elevit değil bende anlamadım burada herkes genellikle onu kullanıyor.biri demir hapı,diğeride balık kapsulu verdi haftada iki kez kullan dedi.ama bunları 24 kasımdan itibaren kullanıcam.şimdilik folik asit kullanıyorum.solgarınkini.2 kilo almışım bile şimdidenbu kadar yersem olacağı bu tabi test tekrarlama durumumu sordum oda gerek yok ama senin için rahat etmiyecekse toxo,tsh ve ft4 ü tekrarlamam için tekrar yazdı.ama ben bunları bidaha pahalı pahalı yaptırmak istemiyorum.nerde yaptırabilirim acaba.ben şimdilik yeditepe ünv. hastanesine gidiyorum gazi beye.ama biraz bana uzak belki gebzedeki anadolu sağlığa geçebilirim.çünkü tuzlada oturuyorum.
bana çatlak önleyici krem yazdı.bende gülmemek için kendimi zor tuttum .hocam dedim zaten benim vucut çatlak dolu kilo alıp vermekten gerek yok dedim.yeterince var zatenasıl sorum şu dedim doktoruma,göğüs var bende maşallah ama ucu yok dedim.ne yapabiliriz bunun için dedim.göğüs ucunu çıkaracak bişeyler varmı dedim.oda aman ha dedi göğüs ucunu sıkmak doğumu başlatan bişeymiş sakın dedi.bende bunu yeni öğrendim.sizle paylaşayım dedim.bana 5. aydan sonra kullanmam için bi krem yazdı.göğüs uçları için.
ultrason fotolarım okadar net değil.ama nasıl ekleneceğinide bilmiyorumçok uzun yazdım kızlar kusura bakmayın:26:öpüyorum hepinizi,iyi pazarlar...
mnsroz,maşallah fasulyenekocaman olmuş. Bizim diğer topikteki kızlar ultrasona şekerli şeyler yiyip gidiyorlar, hareketli olsun diye, yoksa uyuyormuş. Belki seninki de uyuyordu
iyi aksamlar arkadaslar.ben size birsey danısmak istiyorum.ben 7 haftalık hamileyim ama hala kesede bebeğimi göremedim..sizce yok mu bebeğim..benim gibi olanlar var mı aranızda..sabrım tükeniyo artık,kendmi yiyip bitiriyorum...
kızlar 4 kilo kaybetmişim 10 gündüryarın doktora gideceğim rapor almaya, test isteyeceğim bakalım keton nasıl çıkacak..denemediğim şey kalmadı hiç birşey fayda etmiyor. umarım bir an önce hayırlısıyla geçer de ben de bebişim de sağlıklı oluruz
kızlar dün başka bi doktora gittim haftalardır yaşadığım her an bişey olacak endişem bitti doktor seçimi çok önemli bi kez daha anladım 2 hafta sonra tekrar gidicem 10 haftalıkken hareketlerini gören arkadaşlar var mı acaba tam 10. haftada görebildiniz mi
yoksa 10+4 te falan mı
sağol canım, dr.un dediğine göre kilonun %10'una kadar normal, ben 58 kg.idim. Şu an 54'üm, iki kilo sonra maalesef normal olmaktan çıkıyor ve böyle giderse hafta ortasında düşerim gibi ben o kiloya çünkü ne yesem en geç 20-30 dk. içinde veda ediyorum..Birkaç yiyebildiğim şey vardı, artık onlar da olmuyor. Allah sonumuzu hayır etsin, ne olacak böyle bilmem. İnşallah bebek hala beslenebiliyordurüzme kendini canım ilk aylarda kilo kaybı normal deniyor inşallah sen de bebişinde sağlıklı olursunuz Allah'ın izniyle
kızlar ben iş nedeniyle hakkaride oturuyorum.doktora yarın gitcem.2li tarama tarihi vercek sanırım.benbuarada tarıhı verdıgınde taramayı memleketim izmirde yaptırmayı düşünüyorum hem orda biraz bekleyip cinsiyette ögrenır snra dönerım dıye düşündüm allah nasip ederse..oyüzden dönüşte bikaç bişey alırım bebişe diye düşündüm ama annem dahıl bıkac arkadasımda daha erken 6 7 ay olsun ondan snra al sımdı iyi olmaz diye ortaya bi batıl fikir attılarr.aslında hevesimi kırdılar.tamam heves etmek güzel bişey ama ben kötü örneklere üzülsemde kendimi kötü düşünmeye itmek istemiyorum.allahın dedği olur herzaman.ama şimdi bişey olur diye heycan yapmıcaksam heveslenmıceksem ne anlamı var..iyi yada kötü herşey allahtandır buna cok ınanıyrum ama sevınmekde hakkımızkötü düşünmesin kımse ii olsun herşey ve hayırlısıyabebeğimizi kucagmza alalım saglıklı bi şekilde dogsunlar amin
kızlar ben iş nedeniyle hakkaride oturuyorum.doktora yarın gitcem.2li tarama tarihi vercek sanırım.benbuarada tarıhı verdıgınde taramayı memleketim izmirde yaptırmayı düşünüyorum hem orda biraz bekleyip cinsiyette ögrenır snra dönerım dıye düşündüm allah nasip ederse..oyüzden dönüşte bikaç bişey alırım bebişe diye düşündüm ama annem dahıl bıkac arkadasımda daha erken 6 7 ay olsun ondan snra al sımdı iyi olmaz diye ortaya bi batıl fikir attılarr.aslında hevesimi kırdılar.tamam heves etmek güzel bişey ama ben kötü örneklere üzülsemde kendimi kötü düşünmeye itmek istemiyorum.allahın dedği olur herzaman.ama şimdi bişey olur diye heycan yapmıcaksam heveslenmıceksem ne anlamı var..iyi yada kötü herşey allahtandır buna cok ınanıyrum ama sevınmekde hakkımızkötü düşünmesin kımse ii olsun herşey ve hayırlısıyabebeğimizi kucagmza alalım saglıklı bi şekilde dogsunlar amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?