2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

gerçekten zor işiniz inş bir an önce geçer bende hiç mide bulantısı falan yok sadece halsizlik ve baş dönmesi çok fazla.

gerçekten zor işiniz inş bir an önce geçer bende hiç mide bulantısı falan yok sadece halsizlik ve baş dönmesi çok fazla.

aynen katılıyorum mide bulantım yok sayılır sadece sabahları aç karınla oluyo hemen geçiyo..ama bu baş dönmesi halsizlik düşük tansiyon beni bitirdii!

canım allah yardımcın olsun inş her şey yoluna girecek sen hiç merak etme.senin mide bulantıların kaçıncı haftada başlamıştı?

aynen katılıyorum mide bulantım yok sayılır sadece sabahları aç karınla oluyo hemen geçiyo..ama bu baş dönmesi halsizlik düşük tansiyon beni bitirdii!

hakikaten öyle tek başıma dışarıya çıkamıyorum geçen gün arkadaşlarımla görüştüm onların yanındayken başım döndü ve bayılıyordum tansiyonum çok düşmüştü şimdi korkuyorum çıkamıyorum tek başıma bence sen de dikkat et.

iyi akşamlar kızlar hepinize merhaba,
forumu sürekli takip ediyorum telden okuyorum ama bilgisayarı eşim işe götürdüğünden yazamıyorum kusura bakmayın..
kayıpları olan arkadaşlar gerçekten çok üzüldüm hepiniz için dualar ettim Allah sabır versin en yakın zamanda sağlıklı hamilelikler ve sağlıkla bebişlerinize kavuşun inşallah.
diğer kızlar sizde sağlıklı mutlu huzurlu bi hamilelik geçirin bebişlerinize sağ sağlim kavuşun hatta hepimiz kavuşalım inşallah
ben yarın gidicem hastaneye inşallah bebeğimin kalp atışlarını duyarım 6+5 olucaz yarın çok merak ediyorum inşallah herşey yolunda gider..

kızlar bayadır giremiyorum nete..sayfalar baya birikmiş yine..tahlil sonuçlarımla doktora gittim cuma günü.sonuçlar iyi çok şükür.gitmişken bebişimi de göreyim dedim. 1.5 cm olmuş miniğim 1 haftada 1 cm büyümüş maşAllah. kalp atışlarını dinletti azcık yine. bi dahaki kontrol 1 ay sonra. dayanamazsam giderim görmeye napayım
bu arada doktorumuz muhtemel doğm tarihine 16 haziran dedi. ben takvimimi ona göre değiştiriyorum.arzu veya sosyolog teyzeleri değiştirirsiniz listedeki tarihimizi

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım gerçekten dikkat etmemiz lazım ben bugün markete gittim baktım olmıcak gittim parkta oturdum 10 dakka..evin içinde elimde tansiyon aleti geziyorum nerdeyse küçük tansiyonum çok düşük benim 4lere düşüyo aile hekimi kansızlıktan olabilir dedi bakalım yarın doktor ilaç falan vercek mi?

Kızlar bende doktora gittim normalde adet günümü göre 9. Haftamın içindeydim ama şimdi doktora göre 6+6 dayım ama düşük tehlikesi yok dedi şükür kalbi atıyor ikinci görüşüm normalmiş:) ama geriden geliyor oysaki yumurtlama günüm belli nie ki anlamadım bazen tatmlıyormuş inş tamamlar bebğim geriye aldım tarihi o yüzden 12 gün geri yani az değil ki neyse büyümesi felan normal artık normal kontrollere başlayalım dedi 3 hafta sonra gidicem ozaman kadar baya büyür bebeişim

Kızlar bağdem yağı da zeytin yağı da çok faydalı ve doğal amma velakin başka özellikleri de var tüyleri güçlendirmek gibi. Ayva tüğünüz yoksa problem değil ama duymuşsunuzdur belki bunları kirpikleri gürleşsin diye kulak çöpüyle kirpiklerine sürüyo insanlar. Kakao yağı da tenin rengini değiştirdiği için bi çok kişi tercih etmiyo. Bunların yerine 1 yemek kaşığı fındık yağına 1 tatlı kaşığı kayısı yağı karıştırıp sürmek daha sağlıklı olur herhalde. kayısı yağı kullanan arkadaşlarım oldu memnun kaldılar kokusu da çok güzelmiş bi de Ebru Şallı'nın videosunu gördüm bu konuyu araştırırken bu ölçüyü o verdi. bu arad çatlak cilt yapısıyla ve genetikle alakalıymış çatlıcağı varsa ne yapsan çatlıyomuş malesef

Abim geçen amerikaya gittiğinde bi tanıdığı eşi için çatlak kremi istemiş o da 3 kutu almış annem de niye kardeşine de almadın demiş yazık o da hiç bilmez böyle şeyleri ne bilim anne ben her hamilenin ihtiyacı olacağını düşünmemiştim demiş iyi o zaman bi kutusunu Sümeyye'ye verelim demiş :)

Belki boyutları farklıdır internette yakından çekilen resimler yanıltıcı olabiliyo çünkü. Sen çatlaklarının başladığını söylemiştin daha önce yanlış hatırlamıyosam başladın mı kremi kullanmaya. [/B

Canım ben de gittiğimde 7+6 olmam gerekiyodu bu sitenin takvimine göre ama doktor 8+2 sin dedi ama bu siteye göre t.doğum tarihim 14 haziran doktora göre 16 haziran (ilk evlilik yıldönümüm :) ) Yani doktorun hesabına göre daha erken doğurmam lazım ama o herhalde sat'ın 6 eylül olduğu için 16 haziran dedi 9 ay 10 gün hesabı. Ben çıkamadım işin içinden. Ne zaman gelecekse hayırlısıyla gelsin inşallah :)

Ben de var o canım meyve iyi geliyo özellikle de üzüm. Salatalık da çok iyi gidiyo.

Ah canım çok etkilendim yaşadıklarına hem de ailenden uzaklarda. Gerçekten imtahanım çok zormuş. Rabbim ecre çevirmeyi nasip etsin. Herşeyde vardır bir hayır. Kaybettiğin bütün bebişlerin inşallah cennetin kapısında seni karşılarlar çünkü onlar şu anda cennetteler. Bu seferki gebeliğin inşallah nurtopu gibi bi bebişle sonuçlanır. Allah seni ve bebeğini korusun ikinizi de hayırlı evlat olmasını nasıp etsin inş.

bende içimden gelmeye gelmeye kocişime karnıyarık yaptım ama ben yemedim...ne zmanadır yemek yapmıyosun boşladın diyodu..ağzına daha fazla laf vermeyeyeim diye yaptım valla...

Maşallah sana canım iyi sabır varmış walla. Ben mi çok nazlıyım anlamıyorum Komşuların yaptığı soğan kokusunu bile alıyorum. Soğansız olursa yapıyorum ama soğan sarımsağa ve tavuğa dayanamıyorum. Bi kere eşim istedi diye tavuk yaptım sonra ona bi daha hayatta yapmam haberin olsun dedim. O kadar tiksineceğimi bilseydim hiç yapmazdım zaten :) Ama eşim ailemden uzak olduğum için çok anlayışlı davranıyo. Bu akşam kırmızı mercimek bulamadı diye ağladım resmen. Aşeriyorum çok fena. Burda (Cezayir) kırmızı mercimeği pek bilmiyolar Türkiye'den ithal geliyo o da her yerde bulunmuyo eşimin bi işi de toptancılık olmasa zaten hiç bulamazdı ama şansıma bugün mal aldığı yerde de yokmuş Neyse lokantamız açılınca zaten düzenli olarak mercimek satın alacağımız bi yerle anlaşıcaz inşallah bu sorunda ortadan kalkacak.

kızlaar ne güzel bulantınızın olmaması ama bende bundan 1 hafta öncesine kadar hiçbişeyim yoktu,sbh az bulantım olup geçiyordu.son 4-5 gündür gündüz pert bi şekilde yatıyorum bulantıdan,akşam eşimin gelmesine yakın düzeliyor midem,bulantım geçiyor çok enterasan bi şekilde..tabi bu herkesde böyle olcak diye bir kural yok,inş olmaz sizde böyle bulantılar çünkü gerçekten çok kötü

İlk olacak inşallah)))

Kızlar günaydın herkese çoook güzel ve bebekleriyle saglıklı bi hafta geçirmesini diliyorum.bugun kalp atısı duymak için hastaneye gitcem.inşallah hemen görürüm.cook heycanlıyım randevum 10 da ben erkenden 6da uyandım gecede defalarca uyanıp saate baktım.inşallah banada o müthiş duyguyu tattırır rabbim..

günaydınlar,

sizlere birşey sormam lazım 2-3 akşamdır kasık ağrısı ile uyanıyorum dikkat ediyorum sağ tarafıma yattığım zaman oluyo, sol tarafıma dönünce hemen ağrı geçiyo. hamile kadınların sol tarafa yatması gerekir ama bu zamanlar değil ileride diye biliyorum. merak ettiğim aynısı başına gelen arkadaş var mı burda ya da neden olur doktoruma yarın sorucam ama sizlerinde bir fikrini almak istedim.

Günaydın kızlar, kaç gündür sadece okumakla ancak yetinebiliyorum. Kendimi iyi hissettiğim zamanlar çok az malesef Devamlı halsizlik ve mide bulantısı, öğürme... Kokuları hic söylemiyorum, artık musluktan akan su bile midemi bulandırıyor, yıkanmak veya diş fırçalamak bile lüks oldu. Çok şükür bende keton çıkmadı. Ama 2 kilo vermişim. Sanırım daha fazla vermememin nedeni sadece peynirli puaça yiyebilmem. O da sadece bizim burdaki bir fırından alınmış olursa. Tek tesellim mide bulantılarının bebeğin sağlıklı olmasına dalalet etmesi. :)

benim bulanmaktan çok yanıyo midem..hiç bişeye gelemiyo

Canım 1 hafta öncesine kadar bende de mide yanması oluyordu ve talcid falan işede yaramıyordu. 2 gün soğuk kavun yedim bulabilirsen. O iyi geldi mide eksimeme ama sonrasında mide bulantıları tavan yaptı. Artık ekşimiyor, buna da şükür. :)

çok sevindim cnm tebrik ederim maaşallah arayı da kapatmış minişlerin inşallah bundan sonra da böyle devam ederler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…