2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Günaydın arkdaşlar, hamilelikle birlikte başlayan mide bulantılarım, diş fırçalamayı artık çekilmez hale getirdi, gün içinde kendimi devamlı yorgun bitkin hissediyorum, kolumu kaldırmak istemiyorum. Mide ekşimelerim ve gaz problemim oluyor ama yinede bebeğim için hepsi değer diyorum...

Günaydın herkese, kızlar benimde mide bulantılarım çok, ağzımın hiç tadı yok, canım hiç bir şey yemek istemiyor ama karnım acıkınca da daha çok artıyor bulantılar, mide yanmalarım çok fazla özellikle akşamları artıyor yediklerimi sindiremiyorum sanki, Allah yardımcımız olsun 16. haftadan sonra rahatlayacakmışız, ben çalışıyorum eve gelincede mutfağa giremiyorum, sağ olsun eşim hallediyor herşeyi:))

Canım merhaba, 7. Haftanın sonuna kadar bende regl ağrısına benzer ağrılar çektim ara ara. Doktora sorduğumda çok normal olduğunu söyledi. Rahim büyüyor olabilir, alışkanlık sebebiyle rahim regl zamanı gelince kasılabilirmiş, birde bende kist var o ağrı yapabilirmiş. Aynı zamanda doktor bana kan hacmin nerdeyse 1.5-2 katına cıkıyor ve rahim etrafı kanlanıyor, o da ağrı yapabilir demişti. Hatta öyle zamanlarda kalbinin hızlı attığını da hissedebirsin demişti. Yattığın şekli değiştirdiğinde sorun kalmıyorsa önemli bişey değildir diye düşünüyorum. İnşallah bebişlerimizi sağlıkla alırız kucaklarımıza.

son adet tarihimi falan hatırlamıyorum kızlar doktor bilir de mi? ay ne duruma düştüm yaa hiç beklemiyordum

canım merak etme onlar ilk 3 ayda her türlü besleniyorlar için rahat olsun.ben de 2,5 kg kaybettim hala daha devam ediyor 3 e dayandı kilo kaybım.doktoruma bebeğim kilo kaybı yüzünden etkilenmiş mi dedim hayır onda hiçbir problem yok hatta 2 gün de önde zaten dedi.ben de hep acaba kalbi hala atıyormudur diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum

Allahım hakkında herşeyin hayırlısını versin, neler çektiğini yaşadığını az çok biliyorum, sabırla bekle bebeğini inş en yakın zamanda olucak sabır canım sabır...

aynen benimde öle değil canım midem boşken daha çok bulanıyor ama bişeyde yiyemiyorum su içemiyorum ya( halsiz düştüm sürekli başım dönüyo mide bulantı hapıda bende işe yaramıyo ilaçlarımıda içemiyorum düzgün

günaydın kızlar midemdeki bulantımsı durumlar yerini bulantıya bırakıyor sanırım :44: sabah dişimi fırçalarken çok fena oldum Allah hepimizin yardımcısı olsun...

miğde bulantılarından bahsetmişsiniz hanımlar benim çok şükür arada 1 2 öğürmeden başka bir şikayetim yok, benimde etle aram olmazken bayram öncesi sonrası hep et aradım devamlı etli birşeyler olsun istiyorum tiksindiğim yediğimde miğdemin bir hoş olduğu ise çok ama çok sevdiğim salatalık turşusu oldu kendim bile inanamadım bir kaç kere inadıma yemeğe çalıştım ama hiç iyi gelmedi:)

onun dışında hamilelik buhranları dün gece başladı bende üşütmüşüm bu aralar gece uyanıp uyanıp eşime çattım niye sarılıyorsun uyayamıyorum ben düşünmüyorsun beni yaklaşma hatta bir ara oturup ağladım uyutmuyor beni diye kendime hala inanamıyorum uyayamadım diye nasıl ağlayabildim ben sanırım hormonlar şimdi gücünü göstermeye başladı

onun dışında hanımlar bende inanılmaz bel ağrısı oluyor yarım saat ayakta durıyım kopuyor belim bu durum çok rahatsız etmeye başladı, sizdede oluyor mu?
vede diğer bir sorum göbek deliği çevresinde ara ara karıncalanmalar oluyor gerilmeler sizdede başladımı? bu nedendir?:44:

arkadaşlar lüfen böyle demeyin bu sefer midesi bulanmayanakadaşlar endişe ediyorlar ben dotoruma sordum eğer mideniz bulanıyorda birden geçerse bir problem olabilir dedi ama hiç bulanmamamışsa şanslı hamilelerdesiniz dedi

canım benim 7. haftada başlamıştı bulantılarım 8, 9 ve 10 da tavan yaptı boyut değiştirip kusma evresine geçti.bu arada 2,5 -3 kg kaybettim.10. haftanın son günlerine doğru azalmaya başladı.şimdi nerdeyse hiç yok ara ara içim kalkıyo o kadar ama sanırım o da geçecek.

bulantısı olmayanlar korkmasın benim de ilk hamileliğimde hemen hiç bulantım olmamıştı

Bulantılarım geç başladı benimde ve herşey çok yolundaydı bir sabah birden öğürmeye başladım ama bulantı olması herşeyin yolunda olduğunu gösteriyormuş o yüzden sabrediyorum bakalım. Valla amaşallah et nasıl yiyebiliyorsun ben bulantılar başladığından beri ağzıma süremiyorum :26: Ağlama zırlama olayları normal bendede 3 kez kadar oldu ve sebepleri çok komikti Bel ağrısı sıkıntısı oluyor ve normalde çünkü vücudumuz bebeğe göre şekil almaya başladı ve bağlar geriliyor o yüzden dinlenmek en güzeli Karıncalanmalarda aynı sebepten rahim büyüyor dolayısıyla karın büyüyor ve geriliyor çatlak için önlem almaya başlamışsındır umarım Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım

Bende bulantılarımı çubuk krakerle bastırmaya çalışıyorum dün bütün gün boyunca sadece 1 tane haşlanmış patates yedim o kadar bide bu durumda işe gelmek çok zor allah yardımcımız olsun

Bende bulantılarımı çubuk krakerle bastırmaya çalışıyorum dün bütün gün boyunca sadece 1 tane haşlanmış patates yedim o kadar bide bu durumda işe gelmek çok zor allah yardımcımız olsun

Çalışan hamişlerin işi daha zor Allah yardımcınız olsun. Bazı arkadaşlara doktorları bulantıyı azaltmak için ilaç veriyorlar. Siz doktorunuza danıştınız mı çünkü beslenmeniz gerek koca gün 1 haşlanmış patatesle olmaz ki Bebek bir şekilde besleniyo sizden ama sizin direncinizi alıyo Dikkat edin kendinize doktorunuza danışın bu konuyu

bulantısı olmayanlar gerçekten çok şanslı bi defa bile bulantısı olmadan doğum yapan arkadaşlarım var gerçekten imreniyorum onlara ben oğlumdada 5 ay çekmiştim o zamanlar o kadar bıkmıştımki bi daha hamile falan kalmam dediğim olmuştu(

Zaten burda çok konuşulduğu için niye benim bulantım yok diye annişlerin endişe etmediğini düşünüyorum canım, doktorumun bana söylediği şeyi paylaşmıştım. Her hamiş aynı değil tabiiki de. Çok yakın bir arkadaşım 9 ay midesi bulandi ve bir diğerinin hiç bulanmadı. İkisininde çok sağlıklı oğluşları var. Sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alırız inşallah:) ayrıca ilginç bir ayrıntı ama midenin bulanması bir bakmışsın bir anda geçivermiş olacak dedi benim doktorum. Burda yazılan bazı deneyimlerde öyle. Bunun da bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Ve evet sana katılıyorum kimseyi korkutmamak lazım...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…