günaydınlar,
sizlere birşey sormam lazım 2-3 akşamdır kasık ağrısı ile uyanıyorum dikkat ediyorum sağ tarafıma yattığım zaman oluyo, sol tarafıma dönünce hemen ağrı geçiyo. hamile kadınların sol tarafa yatması gerekir ama bu zamanlar değil ileride diye biliyorum. merak ettiğim aynısı başına gelen arkadaş var mı burda ya da neden olur doktoruma yarın sorucam ama sizlerinde bir fikrini almak istedim.
sağol canım, dr.un dediğine göre kilonun %10'una kadar normal, ben 58 kg.idim. Şu an 54'üm, iki kilo sonra maalesef normal olmaktan çıkıyor ve böyle giderse hafta ortasında düşerim gibi ben o kiloya çünkü ne yesem en geç 20-30 dk. içinde veda ediyorum..Birkaç yiyebildiğim şey vardı, artık onlar da olmuyor. Allah sonumuzu hayır etsin, ne olacak böyle bilmem. İnşallah bebek hala beslenebiliyordur
Kızlar Dün normal muayene için doktora gittim.Bilenler var lekelenmem vardı progestan kullanıyodum.Doktor karnımda ve alttan baktı bebeğimin gelişimi dujrmuş kalbi atmıyodu.10 Haftalık olması gereken çocuk 8. haftada durmuş.Narkozla kürtaj oldum.Bana dua edin bu durumu çabuk atlatiyim.Bu bebek için 2,5 sene uğraştım.Bi dahaki bu kadar bekletmez umarım.Sosyolog beni listeden çıkartırsan sevinirim.Bi daha da buraya girmeye cesaratim olurmu bilmiyorum.Hepinize hayırlı hamilelikler dualarınızı eksik etmeyin.
Günaydın herkese, kızlar benimde mide bulantılarım çok, ağzımın hiç tadı yok, canım hiç bir şey yemek istemiyor ama karnım acıkınca da daha çok artıyor bulantılar, mide yanmalarım çok fazla özellikle akşamları artıyor yediklerimi sindiremiyorum sanki, Allah yardımcımız olsun 16. haftadan sonra rahatlayacakmışız, ben çalışıyorum eve gelincede mutfağa giremiyorum, sağ olsun eşim hallediyor herşeyi:))
Günaydın kızlar, kaç gündür sadece okumakla ancak yetinebiliyorum. Kendimi iyi hissettiğim zamanlar çok az malesefDevamlı halsizlik ve mide bulantısı, öğürme... Kokuları hic söylemiyorum, artık musluktan akan su bile midemi bulandırıyor, yıkanmak veya diş fırçalamak bile lüks oldu. Çok şükür bende keton çıkmadı. Ama 2 kilo vermişim. Sanırım daha fazla vermememin nedeni sadece peynirli puaça yiyebilmem. O da sadece bizim burdaki bir fırından alınmış olursa. Tek tesellim mide bulantılarının bebeğin sağlıklı olmasına dalalet etmesi. :)
Kızlar bende aynı durumdaym bütün yemekleri düşününce tiksiniyorum difrizidme memleketten balık getirip koydum ama bal deyince bile migdem bulanıyo. herşey kokuyomuş gibi geliyoçok gıcık bi durum umarm çabuk geçer.
bulantısı olmayanlar korkmasın benim de ilk hamileliğimde hemen hiç bulantım olmam
sağol canım benim buluttan nem kapıyoruz ne endişeliymiş anne olmak
miğde bulantılarından bahsetmişsiniz hanımlar benim çok şükür arada 1 2 öğürmeden başka bir şikayetim yok, benimde etle aram olmazken bayram öncesi sonrası hep et aradım devamlı etli birşeyler olsun istiyorum tiksindiğim yediğimde miğdemin bir hoş olduğu ise çok ama çok sevdiğim salatalık turşusu oldu kendim bile inanamadım bir kaç kere inadıma yemeğe çalıştım ama hiç iyi gelmedi:)
onun dışında hamilelik buhranları dün gece başladı bende üşütmüşüm bu aralar gece uyanıp uyanıp eşime çattım niye sarılıyorsun uyayamıyorum ben düşünmüyorsun beni yaklaşma hatta bir ara oturup ağladım uyutmuyor beni diyekendime hala inanamıyorum uyayamadım diye nasıl ağlayabildim ben sanırım hormonlar şimdi gücünü göstermeye başladı
onun dışında hanımlar bende inanılmaz bel ağrısı oluyor yarım saat ayakta durıyım kopuyor belim bu durum çok rahatsız etmeye başladı, sizdede oluyor mu?
vede diğer bir sorum göbek deliği çevresinde ara ara karıncalanmalar oluyor gerilmeler sizdede başladımı? bu nedendir?:44:
son adet tarihimi falan hatırlamıyorum kızlar doktor bilir de mi? ay ne duruma düştüm yaa hiç beklemiyordum
Bende bulantılarımı çubuk krakerle bastırmaya çalışıyorum dün bütün gün boyunca sadece 1 tane haşlanmış patates yedim o kadar bide bu durumda işe gelmek çok zor allah yardımcımız olsun
arkadaşlar lüfen böyle demeyin bu sefer midesi bulanmayanakadaşlar endişe ediyorlar ben dotoruma sordum eğer mideniz bulanıyorda birden geçerse bir problem olabilir dedi ama hiç bulanmamamışsa şanslı hamilelerdesiniz dedi
arkadaşlar lüfen böyle demeyin bu sefer midesi bulanmayanakadaşlar endişe ediyorlar ben dotoruma sordum eğer mideniz bulanıyorda birden geçerse bir problem olabilir dedi ama hiç bulanmamamışsa şanslı hamilelerdesiniz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?