2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

danıştım canım mide bulantısı için bi hap verdi ama banamısın demiyo hiç faydasını görmedim cumartesi tekrar gidicem durumumu sölicem artık ne dicek bakalım

bende öyleyim günde bir kere öğüriyim seviniyorum oh şükür sorun yok sanırım diye, bir ara hiç olmamıştı kesilmişti doktora heycanla gittim acaba niye böyle oldum diye doktor şanslısın işte rhat rahat geçir hamileliğini ama bende öyleydim hamileyken miğdem bulanmadımı hemen ulstrasyonla bakıyordum ordamı diye dedi eski bir inanç hiç takılmamak gerekiyormuş.
benimde et isteğim önceden neredeyse hiç yemezdim eksikleri kapattırıyor sanırım ufaklık napalım yicez, çatlak için sadece nemlendirici vucud losyonlarndan sürüyorum karnım büyümüyor gibi geliyor bana her zamanki göbeğim sen birşeyler kullanıyormusun?

danıştım canım mide bulantısı için bi hap verdi ama banamısın demiyo hiç faydasını görmedim cumartesi tekrar gidicem durumumu sölicem artık ne dicek bakalım

Kıyamam ya danış mutlaka çünkü bende bulantılar ilk başladığında 1-2 günümü berbat geçirdim doğru düzgün bişey yiyemedim insanın kanı çekiliyo sanki ama alıştım sonra şimdi hala bulantılarım devam ediyo ama banada onada yetebilecek kadar yiyorum. Miden bulanmıyomu dersen değişen hiçbişey yok ama zorluyorum işte kendimi. Kusabilsem belki rahatlıcam böyle kuru kuru öğürmek karın ağrısı yapıyo. İnşallah doktorun çözümü bulur canım sende gayret göstermeye çalış sevdiğin şeyleri yemeye çalış az az da olsa. İnşallah en geç 4. aylarımızda geçer bu hallerde hamileliğimizin tadını çıkarırız

Ne güzel işte şanslı hamiş seni Ben sadece bebek yağlarından sürüyorum şuan ama yarın randevum var doktora sorcam onlar eczanede satılanlardan öneriyomuş sanırım burda bikaç arkadaş konuşurken okumuştum. Göbek olayıda kişiden kişiye farklılık gösteriyomuş göbeği geç çıkanların içi geniş oluyomuş çabuk çıkanların dar yani onun göbeği büyük benim göbeğm küçük gibi karşılaştırmalar yapmak yanlış diye okumuştum benimkini görsen dobişko oldu zayıfım normalde ama aldı başını gidiyor

arkadaşlar beni de bu listeye ekler misiniz?
son adet tarihim 31.08.2012 ve 2. çocuğa hamileyim

[/QUOTE]

çok zor gerçekten ya bide ben kimseye söleyemedim daha ilk üç ay sölemeyi düşünmüyodum önceki deneyimlerimden sonra ama halimden herkes anlıyo saklıyamıyorumda var sende gene bişiyler diyolar:)

kızlar bende bebek yağı kullanmaya başlamıştım bir kaç gün sonra kaşıntı yapmaya başladı, göbeğim isilik gibi kabarcık kabarcık oldu bende kullanmayı bıraktım, doktora soracağım başka birşey önerir herhalde.

çok zor gerçekten ya bide ben kimseye söleyemedim daha ilk üç ay sölemeyi düşünmüyodum önceki deneyimlerimden sonra ama halimden herkes anlıyo saklıyamıyorumda var sende gene bişiyler diyolar:)

Allah yardımcın olsun canım. Böyle bişeyi saklamakta zor insanın ruh hali değişiyo otomatikman

Alla alla alerji mi yaptı acaba sende. Ben hamile olmadan öncede kullandıım için belki bende öyle bir etkisi olmadı. Ben bikaçyıldır herbanyodan sonra tüm vücuduma uygularım yaz kış. Doktorun başka bir krem önerecektir mutlaka :26:

aaa bak iyi hatırlattın bendede bebek yağı vardı bende onu kullanabilirim:) bana erken gbi geliyordu ama madem arkadaşlar krem kullanmaya başlamış bende pazartesi günü gittiğimde doktoruma sorıyım en iyisi bende dediğin gibi duymuştum iç karnı geniş olanların pek çıkmıyormuş dar olanların çıkıyormuş hemencecik, görücez bakalım bizimki neymiş benim önceden beri sadece göbek sorunum vardı göbekliydim hep şimdide bakıyorum değişen birşey yok aynı göbek şişkinlik gerilme çıkma olmadı, düz göbeklilerde hemen belli olur sanırım sende öylesin

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katılıyorum. hamile olduğumu 3 hafta önce öğrendim.idrar testi ve kan testi yaptım.geçen hafta doktora gittim ultrasonla da gördüm bebişimin henüz kesesi var haftaya kalp atışlarını dinlemek için tekrar gidicem çok heyecanlıyım.ayrıca 2013 haziran annelerini de tebrik ediyorum hepimiz için hayırlısı kızlar...

Bi arkadaşa bebek yağı alerji gibi bişi yapmış sen doktoruna sor onun önerdiğini kullan bana öyle bi etkisi olmadı ama ben hamile kalmadan öncede bebek yağını kullanıyodum hep belki ondandır evet canım benim göbek düzdü hamile olduğumu öğrendim iki hafta sonra armut göbekli oldum şimdiyse gaz şişkinliğide var heralde şiştim iyice kendime dar geliyorum

evet canım benim çatlaklarım başladı bünyem çok müsait zaten iç bacak ve basenlerde biton çatlağım ta liseden beri vardı.karnımın sağ tarafında belime doğru ilk çatlağım belirdi.krem gelince hevesle 1 kez sürdüm sonra unuttum alışkın değiliz tabi.sürsem belki olmazdı ama artık düzenli kullanıcam olacağı varsa da olur zaten.benim göbişim çok erken çıktı ya boy 1.60 kilo da 53.700 den 51 e düştü.dışarıya çıktığım zaman anlaşılıyo artık kaç aylıksın diye gittiğim yerlerde sormaya başladılar.3. aydayım diyorum inanmıyorlar kocaman gözüküyoruz kilo kaybına rağmen bide ben resmen karnımın içerden yarıldığını hissediyorum sanki birisi falçatayla arada bi gelip çiziyo gibi hani hemoroidi olanlar tuvaletini yaparken bağırsakların çizildiğini hisseder ya aynen öyle bişy.hayırlısıyla doğsunlar da gelecekleri gün 3-5 oynasa da olur.benim 1 haziran gözüküyor ama ben mayıs sonu gelir heralde diyorum.

bebek yağıda iyi geliyo ilk hamileliğimde 9 ay bebe yağı kullandım doğumuma son bir hafta kala tam yaz ortasıydı vıcık vıcık gelmeye başladı yağ bıraktım be göbeğimin kenarı son bi kaç günde kaşınmaya başladı ve çatladı düzenki olarak kullanmak lazım

Kızlar mide ekşimeniz oluyor mu ?

evet canım oluyor çünkü bende hamile kalmadan önce gastrit ve reflü vardı.ömür boyu kullanmam gereken ilaçlar var ama maalesef hamilelikte kullanılmıyo onlar.doktorum RENNIE diye bir pastil verdi ama çok hafif bi ilaç etkisi olmuyor.ben de kendim önlem almaya çalışıyorum artık sık ve az yiyorum karnımı şişirmeden bide yatarken ağzıma acı su gelmesin diye kafamı biraz yüksekte tutacak bi yastık kullanıyorum.

canım ya inşallah duyarsın bıdışın kalbini ben de kontrol öncesi senin gibi oluyorum sabahlar olmak bilmiyo meleğimle bütün gece konuşup duruyorum okşuyorum onu allahım korusun onları gelince fotonuzu da paylaş olur mu annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…