evet burnunuda temizledim yaklaşık bir haftadır böyle herhalde biberona alıştı vazgeçti memeden
Slm kizlar
isyerindeki karisik durumlardan dolayi benim süt iznini toplu kullanma olayim yalan oldu
2 kisi ani bir sekilde isden cikarilinca 2 side ayni finans calisani..
dun sabah aradilar beni büyük bosluk var avukatlar mali musavirler denetim var cok karisik burasi lutfen erken don toparlaninca biz fazla fazla izin vericez sana dediler. Finans bildigim icin beni cagirdilar yeni birinide alamiyorlar karisiklikten dolayi..
dun gittim bugun burdayim..kendi bolumum bile olmayan bi bolumde çalışıyorumoff offf olan bana oldu resmenn
Canim kolay gelsin♥♡
ne kadar surecek bu durum
Emir babaannesinde mi?
Sana en azından bir zararı olmadan gitmeleri iyi olmuş demiştim ama yine de dolaylı yoldan etkileri olmuş
görüştün mü hiç peki telden falan arkadaşınla??? bi açıklaması var mı??? gerçi ne açıklaması olacak
Seyzen canim burdayim merak etme ortaligi bos birakmiyorum
Geridonusum kutusu cnm dun sabah sgk ya gittim toplu olarak kac gun oldugunu söylemedi ler
onu isyeriniz hesaplar bizim bilgimiz yok dediler.
emzirme parasi icin bir kagit verdiler bunu doldur parasi izin paranla birlikte yatacak dediler. 15-20 gun sonra ziraat bankasından alacakmisim paramii :)
Ay nasil bi cözümmüs o söyle bakalim ise yariyormuanacım 52 ile hamile kaldım 65 ile pırtlattım şuan 61im
ya gitmiyo yapıştı kaldı
hiç göbüşü olmayan ben 5 aylık hamile gibi dolaşıyorum
bel oyuntumu bulamıyorum
36 beden gömleklerimin kolları bile dar geliyor
oysaki bileklerim hala çipik gibi
ervanın bilekleri benimkileri geçecek nerdeyse
bizimkide kucağı seviyor fekat o işe kv çözüm buluyo
e bende turlamayınca nerdeeeeee kilo vermek
ayyy şu eşimin esnerken bağırma huyu beni deli ediyor resmenyanında çocuk uyuyor bu mağara kaçkını böğürüyor kızınca da kızdı oluyor
Kızlar ne güzelmiş eşlerinizle tanışma hikayeleriniz....minnoşlarınızla beraber bir yastıkta kocarsınız inşallah
Bizimkinde de bir el tutma mevzusu var ki içim erimişti ilk elimi tuttuğu zaman..o zaman bu zamandır da ellerimiz beraber...
inşallah ayrılık göstermez hiçbirimize allahım...
Canım işin yoğunlaşmış..kolay gelsin sana..Sağlık olsun
Ogluş kiminle pekii?
Bu arada emzirme parası ne oluyor? Benim bilgim yok bu konuda
Muhasebecim alacagim doğum parasını söyledi sadece:44hepsi icinde mi hesap etti acaba)
Ne olduğunu ogreneyimde ben ona hatirlatayim
sağol canım.. benim öyle çok çok sütüm olmadı hiç göğüslerim hep yumuşak 6-7 saatte ancak öyle doluyor ama oğlum gayet sağlıklı allaha şükür çok aşırı kilo almıyor ama olsun doktorumuz sağlıklı dinç bir bebek diyor.. sen kafana takma mızmızlığı başka şeyden de olabilir aç olsa anlarsın bence hiç durmaz canım.. bir de bu bir kısır döngü aç mı diye düşündükçe süt azalıyor inan bana çok yaşadım hiçç kafana takma senin oğlun gayet sağlıklı toparlak birde maaşallah yetiyordur sütün ama çok endişeleniyorsan bir hafta bekle git bir tarttır bakalım ne kadar almış ortalam bir hesap yapıp anlarsın..
kızlar ben bu bebek arabasını ev için almışım galiba
ev içinde o kadar işime yarıyor ki anlatamam
onun sayesinde yemek yiyebiliyorum
belki bilmiyorsunuz benim oğlum fit bir anne istiyor o yüzden annesinin yemek yemesini istemiyor. ben yemek yerken ya uykudan uyanıyor ya da uyumuyorsa mızmızlanıyor. bebek arabası ben sandalyede oturduğumda bebek de benimle oturmuş gini oluyor. bir yandan yiyorum bir yandan oğlumla konuşuyorum.
daha hiç arabayla dışarı çıkmadık. dün çıkacaktım, sonra bu durum aklıma geldi. kirli tekerleklerle içeri giremeyeceğim için vazgeçtim. firmayı arayıp yedek tekerlek mi istesem
Cnm dun ikisiylede konuştum ben aradim.
ikiside sesimi duyar duymaz aglamaya basladi. Cok kotuler aileleri perisan olmusbende baya bir soylendim kendilerine ama cokda uzerlerine gidemedim cok kotu olduklari seslerinden belli oluyorr ne diyim ki olan oldu ne desek bos
terapine de cok sevindim dovmeniz muhtesem olmus :)
Sende anlatsaydin ya canim.. Amin tabi insallah ayrilik göstermez rabbim de bazan cileden cikariyorlar on cocuga bedel oluyorlar direk boşayasi geliyor insanin, tabi her bosanma isteginden 1-2 saat sonra canim cicimli oluyoruz ya oda ayri
pembe çiçekleriniz,anısına, çok çok güzel güzel açsın canım... dövme çok güzel bir fikir, fotosu yok mu pekiiBi de bu hafta pazardan beri hayatımın ilklerini yaşadım...
pazar günü kızımızın mezarını yaptık, pemboş çiçekler ektim kızıma:)))
arkasından masaja gittik ilk defa...ama hiçbir şey anlamadım, çok rahatlayacağımı düşünüyordum ama hiç öyle birşey olmadı...bi de eşimi kıskanacağımı düşünüyordum ona da bayan yaptı ama kıskanmadım nasıl olduysa
sonrasında bakırköyde dolanırken bir dövmeci bulduk ve o an aklımızda yokken gidip dövme yaptırdık eşimle..ikimizin omuzunda da meleğimiz var şimdi
sonra bu hafta ilk defa terapiye başladım..biraz dağıldım ilk görüşmede ama olsun sanırım iyi gelecek...
aaaaSlm kizlar
isyerindeki karisik durumlardan dolayi benim süt iznini toplu kullanma olayim yalan oldu
2 kisi ani bir sekilde isden cikarilinca 2 side ayni finans calisani..
dun sabah aradilar beni büyük bosluk var avukatlar mali musavirler denetim var cok karisik burasi lutfen erken don toparlaninca biz fazla fazla izin vericez sana dediler. Finans bildigim icin beni cagirdilar yeni birinide alamiyorlar karisiklikten dolayi..
dun gittim bugun burdayim..kendi bolumum bile olmayan bi bolumde çalışıyorumoff offf olan bana oldu resmenn
Dogru diyosun cnm aslında ama ben malesef kaçamiyorumçünkü sinoptayim evim istanbul da arasında 10 saatlik yol var evimi de düzenimi de kocişkomu da cok özledim bir buçuk ayay oldu bizi buraya bırakalı ama neyseki 6 gün sonra burda ve beraber 10 gün daha kalıp 13 eylül de birlikte dönücez ama sanırım buseferde 3-4gün kayinvalidemlerde kalicaz malum görümcek bizi bekliyo inşallah orda beni sinir hastası etmezler telefondan bile uyuz edip günümü zehir ediyolar.
Sağol cnm teşekkür ederim tavsiyelerin için . Anneme gelince bende çok şaşırdım bebeğe sadece sevmek için kucağına alıyo hiç bakmama yardım etmiyoben sinoba gelirken hiç böyle hayal etmemistim 2 aydir burdayim deniz gözümun önünde pırıl pırıl ama 4kere gidebildim çünkü annem cocuga bakmadi onuda al götür diyo ki o 4 seferde öyle yaptım ama burnumdan geldi suda 10 dakika bile kalamadim herkes bebeğe bakamaz azcik aglasa çağırıyolar sudan bi çıkıyorum kosturmaca ay yazdıkca sinirleniyorum ha annemin bakmama nedenide korkuyomus ya bişey olursa diye offf offf
aynı cnm bizdede düzen diye birşey yok hep mizirdak vr uykusu da çok hafif en ufak citirtiya uyanıyobi debhep sallanmak istiyo o uyurken ben besigini sallamazsam da uyanıyo hiç dinlenemiyorum yorgunum hastayım ve yaz bitti denizin kenarında ben denize giremeden
Sağol un kızlar evde olanlarla idare ediyorum nane limon bal ve sallama ihlamurla kuşburnu var onlari içiyorum dışarı çıkıp aktara gidecek halim olsa gidip alicam dediklerinizi ama hic halim yok hemde çocuk la zor
Sağol cnm ben aile hekimine guvenememistim agumentini icmedim hic cnm benim soğuk algınlığı öksürükten boguluyorum kulaklarima jadar vurdu ve ayıptır söylemesi icim iltihap dolmuş eger daha kötü olursam bugün icerim ozaman. Buarada sinoptayim cnm kestane balını nerde bulabilirim ben hiç bilmiyorum ki
hayırlı olsun cnm sevindim adına
bizimkide ayni cnm normal atesi.
Sağol cnm yaa bak bunu öğrendiğim iyi oldu cunku ben aile hekimine güvenip icmemistim eğer bugün de duzelemezsem icerim artık agumentini cnm sana yazacaktim power e yazmisim benim grip degil soğuk algınlığı çünkü ben terliyken ceryanda kaldim ve tetim rüzgarla kurudu o gece hastalandim bogazim falanda fena faranjitim azdı iltihap cikartiyorum hep
Ahsenn cnm sana ve oglusunada geçmiş olsun iyilesirsinz hemen inşallah bizde ana kız hastayiz ben 4gün dur uzun Kollu giydiriyorum çünkü kolları buz gibi oluyo Üşüyo kızım zaten bide hasta oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?