2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ayyy kendi kendime konuşuyormuş gibi hissettim
yahu siz gündüz bebeklerinizle uğraşıyorsunuz giremiyorsunuz ben de akşam koca bebekle uğraşıyorum giremiyorum, bi türlü denk gelemiyoruz yaa kızlar

Seyzen canim burdayim merak etme ortaligi bos birakmiyorum

Geridonusum kutusu cnm dun sabah sgk ya gittim toplu olarak kac gun oldugunu söylemedi ler
onu isyeriniz hesaplar bizim bilgimiz yok dediler.
emzirme parasi icin bir kagit verdiler bunu doldur parasi izin paranla birlikte yatacak dediler. 15-20 gun sonra ziraat bankasından alacakmisim paramii :)

Canim kolay gelsin♥♡
ne kadar surecek bu durum
Emir babaannesinde mi?

Canim kolay gelsin♥♡
ne kadar surecek bu durum
Emir babaannesinde mi?

Evet cnm suan toparlamaya geldim yarinda gelicem. Baya toparladim ztn cuma odemeler gunu onlari hallettim yarinda birikmis isleri toparlarim sonra 20 eylulde isbasi
Evt cnm babaannesinde.

Cnm dun ikisiylede konuştum ben aradim.
ikiside sesimi duyar duymaz aglamaya basladi. Cok kotuler aileleri perisan olmus bende baya bir soylendim kendilerine ama cokda uzerlerine gidemedim cok kotu olduklari seslerinden belli oluyorr ne diyim ki olan oldu ne desek bos

terapine de cok sevindim dovmeniz muhtesem olmus :)

Canım işin yoğunlaşmış..kolay gelsin sana..Sağlık olsun
Ogluş kiminle pekii?

Bu arada emzirme parası ne oluyor? Benim bilgim yok bu konuda
Muhasebecim alacagim doğum parasını söyledi sadece:44hepsi icinde mi hesap etti acaba)
Ne olduğunu ogreneyimde ben ona hatirlatayim

kızlar ben bu bebek arabasını ev için almışım galiba
ev içinde o kadar işime yarıyor ki anlatamam
onun sayesinde yemek yiyebiliyorum
belki bilmiyorsunuz benim oğlum fit bir anne istiyor o yüzden annesinin yemek yemesini istemiyor. ben yemek yerken ya uykudan uyanıyor ya da uyumuyorsa mızmızlanıyor. bebek arabası ben sandalyede oturduğumda bebek de benimle oturmuş gini oluyor. bir yandan yiyorum bir yandan oğlumla konuşuyorum.
daha hiç arabayla dışarı çıkmadık. dün çıkacaktım, sonra bu durum aklıma geldi. kirli tekerleklerle içeri giremeyeceğim için vazgeçtim. firmayı arayıp yedek tekerlek mi istesem

Ay nasil bi cözümmüs o söyle bakalim ise yariyormu

ayyy şu eşimin esnerken bağırma huyu beni deli ediyor resmen yanında çocuk uyuyor bu mağara kaçkını böğürüyor kızınca da kızdı oluyor

Sorma benimki de öküz gibi hapsiriyor tüm kapilar kapali cocugu uyutuyorum buna ragmen her hapsirmasin da cocuk korkup uyaniyor, kac kez uyardigim halde gecen en son tartistik ne öküzlügü kaldi ne görgüsüzlügü ama degisen birsey yok ayni

Sende anlatsaydin ya canim.. Amin tabi insallah ayrilik göstermez rabbim de bazan cileden cikariyorlar on cocuga bedel oluyorlar direk boşayasi geliyor insanin, tabi her bosanma isteginden 1-2 saat sonra canim cicimli oluyoruz ya oda ayri

Sut parasiymis cnm bende boyle bisey oldugunu burada ogrendim :)
Sgk dada ben bisey soylemeden onlar bir kagit verdiler bunu doldur diye emzirme yardimi alacaksin birde dediler ne kadar oldugunu malesef bilmiyorum :)

Oglus babaanne de cnm

Haklisin moral ve sütüm az düsüncesi inanilmaz etkiliyor insani benim gögüsler basta her 3-4 saate sisiyordu simdi emzirmezsem belki 5-6 saate onun disin da cok yumusak bugün okudum forumlarda da belli bir süreden sonra bu durum normalmis ama beni daha cok endiselendiren sagmak olmustu önceden sagdigim da tek gögüsten 120-150 cikiyordu son zamanlar tek gögüsten 60-100 cikar oldu 5-6 saatte ama emzirirken bakiyorum agzindan süt akiyor ve devamli yutkunmasini duyuyorum, uzun süre kullanim ardindan pompanin cekme gücümü azaldi acaba diye düsünüyorum.. Pazartesi günü doktor randevumuz var en son 3 hafta önceki tartilmasin da tam 2 aylikti 6200 kg cikmisti bakalim 3 hafta icinde ne kadar almis

Sürekli araba tererlegi degisirmektense yüksek yatar veya yari oturur pozisyonda olan bebek sandalyeleri var ondan alsana canim daha mantikli degilmi

Evet onu baştan düşüneceklerdi...olan olmuş maalesef

Saol tatlım başladım işte bakalım umarım iyi gider, en azından yargılanacağını düşünmeden birine anlatmak güzel birşey, sadece son durumla ilgili demiyorum genel olarak:)))

Evet biz de dövmemizi çok sevdik, yanımızda olacak hep biriciğimiz

Sende anlatsaydin ya canim.. Amin tabi insallah ayrilik göstermez rabbim de bazan cileden cikariyorlar on cocuga bedel oluyorlar direk boşayasi geliyor insanin, tabi her bosanma isteginden 1-2 saat sonra canim cicimli oluyoruz ya oda ayri

Aynen öyle canım, bazen de insanı çileden çıkartıyorlar ama herkeste bu durum olduğuna göre doğanın bi kanunu heralde :))))
Bi yandan deli gibi seversin bi yandan da öldüresin gelir

Benim hikayede öyle enterasan bir durum yok ama bayaa bi beraber olalım diye kastı...
Ev arkadaşımın arkadaşının çok yakın arkadaşıydı benimki...daha önce 1 kez karşılaşmıştık ama ikimizin de sevgilisi vardı o ara...sonra ayrıldıktan sonra ikimiz de, bu bizim eve geldi arkadaşıyla...akşam film izliyorduk hep beraber, benim yanımda oturuyordu bi baktım elimi tuttu bişey demeden...gözlerim faltaşı gibi açılmıştı ama içim de erimişti...sonra ben istemem yan cebime koy olayını sürdürdüm...sonra bigun bana dediki ben evlenicem seninle...ben de he he deyip geçmiştim...ne bileyim bu kadar ısrarcı olacağını

Son düzenleme:
pembe çiçekleriniz,anısına, çok çok güzel güzel açsın canım... dövme çok güzel bir fikir, fotosu yok mu pekii

aaaa eh bu sözlerini hatırlatırsın onlara, versinler sana sonra bol bol izin. Tam gün mü gidiyorsun canım?

ah canım ya sen en azından denızı görüyon bende oda yok hasret kaldım ıstanbuldayken kokusunu depo ettım napıyım burdada 2 kez havuza gıttım o suya hasretım yanı okadr bunaldımkı anlatamam senın ışın dahada zor koca hasretı daha zor bacımmneyse az kalmış kavuşmanıza evıne döndüğünde daha hzuulu olursun emın ol çünkü kımseden beklentın olmaz kafan rahat olur yanında bırı olupta ışe yaramadığı zaman daha sınır bozucu bunu en ıyı ben anlarım canını sıkma az kalmış bız uyku konusunda amıp yüzünden çok çekıyoruz ınş düzelıcek senınkı ne kadarlık oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…