2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

yaaa benim bile canım sıkıldı bu duruma yaw.
emir inde düzeni bozuluyor bunların yüzünden

Amin Allah kimseye ayrılık göstermesin.
bizde el yoktu denozcum. ayak vardı biz ilk ayaklarımızı üstüste koyduk
aslında hikayemi de yazıcamda çok entirika ihtiras felan var toparlayıp yazamıyorum bi türlü

yaa garip bi şekilde senin yerinde olmak istedim bak şimdi
dövme olayına da bayıldııım aferin size

Son düzenleme:
kızlar amıp ıçın yurtdışından getırtılen bır ılaç varmış kullanan varmı bana bı msj atarsanız k yok bılgısı olan varscvpbeklıyorum

Alemsin Seyzenim yaaaaa
sizinki de ayaktı demek, ilk günden ayaklarına mı bastın adamın yoksa, dominant kadınsın vesselammm
olsun biz yine de bekliyoruz tüm entrika ve ihtiras dolu hikayenizi:)))) bizimkiler sönük sanırım seninkinin yanında, öyle ayaklar falan bak şimdi merak ettimmmm

Saol tatlım dövmemiz güzel oldu

Tatlım düşmanımı benim yerime koymasın inşalllah....

kızlar burda herkes bebişinin resmini koyuyor hepsi maşallah nasıl tombişler benim ki çok cılız duruyor zaten kilosuda çok değil 56 günlük 60 cm boy 4930 kg kilo çok az bu boya göre nasıl kilo alacak bu çocuk şöyle etli butlu olsun istiyorum

sen sık sağıyordun canım hatırladığım kadarıyla kesin pompada sorun vardır...

canım benim oğlum tam 2 aylıkken 4980 gr dı hemde 3600 doğdu aylık ortalama 700 gr alıyor ama takmıyorum çünkü doktorumuz gayet sağlıklı kilosu önemli değil gelişimi çok iyi diyor sende kafana takma sağlıklıysa sorun yok her çocuğun bir yapısı var.. bende çok küçük bir bebekmişim hep kilo alımım azmış eşimde öyle..

aaaa eh bu sözlerini hatırlatırsın onlara, versinler sana sonra bol bol izin. Tam gün mü gidiyorsun canım?

Cnm dun sabah sgk ya gittim ordan direk ise gittim iste tam gun bugunde tam gun ordaydim simdi eve geldim yarinda tam gun giderim sonra 20 eylulde tamamen baslucam iste. Bu olaylar olmasa Kasım başına kadar bebegimle olacaktim

Kiz seyzen ayak ayak üstüne olan ihtiras entrikali hikayenizi bende cok merak ettimmm

Sürekli araba tererlegi degisirmektense yüksek yatar veya yari oturur pozisyonda olan bebek sandalyeleri var ondan alsana canim daha mantikli degilmi
evde kalabalığa tahammülüm yok
ben biçok şeyi bu nedenle almıyorum evim küçük
bi de onlar tekerlekli mi ki?
Nazar etme ne olur, soğan, bulgur hipp çay ye seninde olur
bulgur kesinlikle etkili test edildi onaylandı tarafımca
ama uzun zamandır yemiyordum
şimdi ocakta pişiyor

canım bizde 71 günlükken 5 kiloyu anca gördük.boyda öyle aman aman değil 57cm. bazı bebekler minik oluyor.bende butlarını yiyom ama çok güzeller

hanımlar aranızda bebeğini oturtmaya başlayan var mı? ne zamandan sonra oturtabiliriz

kızlarrr cuma günü ameliyat oluyorum dua edin bana kolay geçsin bebeğimin en kısa zamanda bakımlarını yapabilimmm

Hepinize yorum yapmıştım hepsi gitti yanlışlikla çok sinirlendim telefonu Kırasm var offf offf cepten yorum yazmak hele alıntıyla yorum yazmak ölüm

canım bende öğretmenim.benim okulum çok yakın ama bebeğime bakaacak kimsem yok.ayrıca kızım çokta huysuz.şuaanda ona benden başka kimse bakamaz.tek maaş zor olacak ama ben seminer döneminden sonra ücretsiz izne çıkıcam.1 yıl çalışmamayı düşünüyorum.

ne güzel ben de almak istedim ama izin alırsam ev alamıcaz diye çalışmayı düşünüyorum ama bakalım babaannemiz geliyo pazar akşamı.pazartesi iş başı.oğluma bakıp bakıp seni bırakıp nası gitcem diyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…