Slm kizlar
isyerindeki karisik durumlardan dolayi benim süt iznini toplu kullanma olayim yalan oldu
2 kisi ani bir sekilde isden cikarilinca 2 side ayni finans calisani..
dun sabah aradilar beni büyük bosluk var avukatlar mali musavirler denetim var cok karisik burasi lutfen erken don toparlaninca biz fazla fazla izin vericez sana dediler. Finans bildigim icin beni cagirdilar yeni birinide alamiyorlar karisiklikten dolayi..
dun gittim bugun burdayim..kendi bolumum bile olmayan bi bolumde çalışıyorumoff offf olan bana oldu resmenn
Kızlar ne güzelmiş eşlerinizle tanışma hikayeleriniz....minnoşlarınızla beraber bir yastıkta kocarsınız inşallah
Bizimkinde de bir el tutma mevzusu var ki içim erimişti ilk elimi tuttuğu zaman..o zaman bu zamandır da ellerimiz beraber...
inşallah ayrılık göstermez hiçbirimize allahım...
Bi de bu hafta pazardan beri hayatımın ilklerini yaşadım...
pazar günü kızımızın mezarını yaptık, pemboş çiçekler ektim kızıma:)))
arkasından masaja gittik ilk defa...ama hiçbir şey anlamadım, çok rahatlayacağımı düşünüyordum ama hiç öyle birşey olmadı...bi de eşimi kıskanacağımı düşünüyordum ona da bayan yaptı ama kıskanmadım nasıl olduysa
sonrasında bakırköyde dolanırken bir dövmeci bulduk ve o an aklımızda yokken gidip dövme yaptırdık eşimle..ikimizin omuzunda da meleğimiz var şimdi
sonra bu hafta ilk defa terapiye başladım..biraz dağıldım ilk görüşmede ama olsun sanırım iyi gelecek...
Amin Allah kimseye ayrılık göstermesin.
bizde el yoktu denozcum. ayak vardı biz ilk ayaklarımızı üstüste koyduk
aslında hikayemi de yazıcamda çok entirika ihtiras felan var toparlayıp yazamıyorum bi türlü
yaa garip bi şekilde senin yerinde olmak istedim bak şimdi
dövme olayına da bayıldııım aferin size
sen sık sağıyordun canım hatırladığım kadarıyla kesin pompada sorun vardır...Haklisin moral ve sütüm az düsüncesi inanilmaz etkiliyor insani benim gögüsler basta her 3-4 saate sisiyordu simdi emzirmezsem belki 5-6 saate onun disin da cok yumusak bugün okudum forumlarda da belli bir süreden sonra bu durum normalmis ama beni daha cok endiselendiren sagmak olmustu önceden sagdigim da tek gögüsten 120-150 cikiyordu son zamanlar tek gögüsten 60-100 cikar oldu 5-6 saatte ama emzirirken bakiyorum agzindan süt akiyor ve devamli yutkunmasini duyuyorum, uzun süre kullanim ardindan pompanin cekme gücümü azaldi acaba diye düsünüyorum.. Pazartesi günü doktor randevumuz var en son 3 hafta önceki tartilmasin da tam 2 aylikti 6200 kg cikmisti bakalim 3 hafta icinde ne kadar almis
kızlar burda herkes bebişinin resmini koyuyor hepsi maşallah nasıl tombişler benim ki çok cılız duruyor zaten kilosuda çok değil 56 günlük 60 cm boy 4930 kg kilo çok az bu boya göre nasıl kilo alacak bu çocuk şöyle etli butlu olsun istiyorum
aaaaeh bu sözlerini hatırlatırsın onlara, versinler sana sonra bol bol izin. Tam gün mü gidiyorsun canım?
evde kalabalığa tahammülüm yokSürekli araba tererlegi degisirmektense yüksek yatar veya yari oturur pozisyonda olan bebek sandalyeleri var ondan alsana canim daha mantikli degilmi
bulgur kesinlikle etkili test edildi onaylandı tarafımcaNazar etme ne olur, soğan, bulgur hipp çay ye seninde olur
kızlar burda herkes bebişinin resmini koyuyor hepsi maşallah nasıl tombişler benim ki çok cılız duruyor zaten kilosuda çok değil 56 günlük 60 cm boy 4930 kg kilo çok az bu boya göre nasıl kilo alacak bu çocuk şöyle etli butlu olsun istiyorum
kızlarrr cuma günü ameliyat oluyorum dua edin bana kolay geçsin bebeğimin en kısa zamanda bakımlarını yapabilimmm
kızlar bebeğim orta kulak iltihabı olmuş ateşimiz yüksek sürekli nasıl atlatacağız yaşayan arkadaşlar vardı nasıl atlattınız iğne olduk dün gece antibiyotiğe başladık ateş düşürücü içiyoruz arada birde mama takviyesi yapmamı istedi çok halsiz kalmış dedi dr brovs ın yeni doğan için bir biberonunu aldım ama memeyi unutur biberona alıştırma diyor çevremdekiler napıcam sizinkiler nasıl hem güzel güzel emip hem de biberonla mama yiyen bebişleriniz var mı ? bu iltihabı ne kadar sürede atlatabiliriz
hazır bebeğim uyurken okumadan hemen yazayım dedim.geçmişe az sonra göz atıcam...
gebelik diyabeti yaşamıştım,endokrinci dr um dün için gebelik sonrası teste çağırmıştı OGTT yapıldı yine.Bugün sonuçları aldık.
Hüsran
değerlerim çok yüksek çıkmış.öyle ki 140 olması gereken 1. saat değerim 258 çıkmış
dr um endişeyle şekeri kesmemi ve gebelikteki gibi diyet yapmamı, 3 gün bu yediklerimi yazmamı söyledi.ve ptesi
görüşmeye çağırdı.bu sonuçları o da beklemiyordu.ama ben ona dün dedim normaldede aç kaldığımda elim ayağım
titrer benim insan kendini bilir...gerçi bu kadar yüksek beklemiyordum ama...diyabet oldum sanırım :44:
bugünde bebişimizin kontrolü vardı.herşey yolunda çok şükür. 5000gr olmuş.boy 57 olmuş.2 ay 11 günlük olduk an itibariyle
bu rakamlar güzel gelmeseydi depresyona girerdim bu diyabet olayından sonra...malum zaten sütte gitti... ne diyim yine
Allah beterinden korusun.bebeğime zeval vermesin...
çocukken artık dayanılmaz boyuta gelmişti ailem için. işte o zaman muska yaptırdılar. içinde dua falan vardı sanırım. onu takınca geçmişti. :)
şu anda kalkıp yürümüyorum ama sapırtladığım oluyor arada. :) bi ara gece uyanıp hep eşime kızıyordum. sen kimsin utanmıyorr musun yanımda yatmaya vb şeyler.
Ya bu süt icin su icme olayi iyice kafami karistirmaya basladi burda ki emzirme uzman danismanlarinin cogu fazla su icme sirf susadikca ic iyi degil, emzirme cayini en fazla günde 2 veya 3 fincan ic hem senin hemde bebegin midesini rahatsiz eder derken özellikle Türkiyede ki doktorlarin kesinlikle cok fazla sivi almalisiniz deyisini anlayamiyorum.. Kime kulak verecegim sasirdim..
Gögüslerim önceden 3 saat gibi zaman icerisin de taş gibi oluyordu ama artik neredeyse hic şişme yok sirf 5-6 saat hic emzirmezsem ozaman şişiyor.. Gögüslerimmi alisti artik şişmiyor yoksa sütümmü azaliyor diye düsünüp moralimi bozmadan edemiyorum bu aralar.. Sizin gögüsler de eskiye oranla dahami yumusak belli bir süreden sonra normalmi acaba bu durum biz suan 2,5 aylik olduk
selam kızlar biz oğlum doğduğundan beri biogaia isimli damlayı kullanıyorduk her gün kakasını yapıyordu ama gaz sancısı 3.ayda hafifledi hala da var.ben o çok pahalı falan dedim metsil aldım 5tlye ama o da anlık çözüm üretiyor diye kullanmadım biogaia ya devam ettik 3 aylık olduk doktora bırakalım mı artık dedim ilaçla yapsın istemioruz devam edin zorlanır gözlemleyin siz bilirsiniz dedi. eşim de dün gitmiş eczanede yokmuş nurse harveys diye bi şurup almış o da anlık spazmı giderir yazıo recetesinde vermeyelim dedim ama çocuk ıkınırken ağlıyo verdim neyse şimdi de patır patır yapıo ama bence müsil etkisi yaratyo biogia ise bağırsak düzenleyici gibi bişeler yazıodu buzdolabında saklanıo zaten prebiotik bişemiş.onun diğerlerinden farklı old inandım ben alıcam yine onu sanırımkullanan var mı bu ilaçları?
canım d vitamini çocuğun bıngıldağının kapanması için gerekli başka bir d vitamini araştır istersen mesela ben ACD diye bir d vitamini veriyorum doktorumuzun tavsiyesiyle belki onda da vardır gerçi bilemiyorum..
canım artık daha çok emiyor ondan boşaltıyordur ve çabuk dolmuyordur vücut bebek için gereken kadar süt üretmeye programlı sen kafana takma o gerekeni alıyordur..
aynen benimki de sabah çapraz yatar vaziyette kalkıyor yer olmadığından daha dönemiyor :)
canım bende seninle aynı durumdayım çok kötüyüm boğazım rezalet burun akıntısı hapşırık halsizlik hepsi var bugün çocuk doktorumuzu aradım agumentin 1000 likten günde 2 tane içebilirmişim. zaten bebeğe %10 u geçermiş o da zarar vermezmiş.. tabi dinlenmek şart ama bebişlerle çok zor.. ben emzirirken maskede takmadım şimdi çok üzülüyorum oğluma geçerse diye keşke taksaydım ama oda çok zor ya hapşırıken çıkar burnunu silerken çıkar zaten ellerimiz de mikrop içinde allaha emanet artık kuzular rabbim saklasın valla inşallah hasta olmaz kuşum benim yüzümden hasta olursa kahrolurum..
son 3 gündür günde 6 - 8 defa kaka yapıyoruz. bunların bazısı yeşil renkte.
kızımda herhangi bir huysuzluk vs problemi yok. normalde de kakasını rahat yapardı şimdi de öyle ama sayısı çok.
doktorunu aradım ulaşamadım sms attım ben de cvp bekliyorum. acayip uyuz oldum içim içimi yiyor.
yarın saat 15:00e randevu aldık.
bir de bizim doktor nlp probiyotik diye birşey yazmıştı geçen kontrolde yani 1 agustosta ben önemsemedim almadım çocuk gayet güzel kaka yapıyor diye. 2. aydan sonra her bebeğe öneriyormuş. acaba o sindirim sistemi düzenleyiciyi almadım eksik bişey mi yaptım diye de kahrettim kendimi.
siz böyle bi probiyotik kullanıyor musuz?
ya ben ikinci çocuğu falan yapamam. psikolojim kaldırmıyor. ne büyük sorumluluk. çocuk bu hastalanacak falan diyorlar da yok yani ben duramıyorum yerimde. tövbe yarabbim Allah beterinden saklasın.
Kafana göre canim zira ben öyle yyapıyorumilk okuduğumdan buyana baya hızlı ilerlemiş
konuya bir türlü dalamıyorum
nereden dahil olacağım ya ben
hanımlar aranızda bebeğini oturtmaya başlayan var mı? ne zamandan sonra oturtabiliriz
Öğretmenim ve eş durumuyla gecen sene eşime 2.5 saat mesafeye bi ilçeye ancak gelebildim...eşimin gidiş geliş yapma imkanı yok o yüzden ben yapıyordum...Ama bu sene bebegim var malum henüz 3 aylık..Göreve baslasam sabah 6 da evden cıkıp aksam 7 gibi gelecegim..Hafta da 4 gün sizce cok mu yorucu olur dayanabilir miyim? Ve bebeğim açısından nasıl olur cok olumsuz etkilenir mi? 2 kat üstümüzde bi komsum bakacak bebege büyük ihtimal anne sütü ile cok güzel gidiyorduk ama sagınca pompadan mı nedir hiç süt cıkaramıyorum stogum falan yok yani mamaya baslayacagız mecburen...Ben işten gelince emziricem tabi artık beni alırsa.Yoksa sizce bu sene ücretsiz izin mi almalıyım? Aynı durumda ya da sartlarda calısanlar varsa yardımcı olabilir mi? Fikirleriniz??
DAha erken canım 6. Aydan sonra oturtmak gerekiyormus
canım bende öğretmenim.benim okulum çok yakın ama bebeğime bakaacak kimsem yok.ayrıca kızım çokta huysuz.şuaanda ona benden başka kimse bakamaz.tek maaş zor olacak ama ben seminer döneminden sonra ücretsiz izne çıkıcam.1 yıl çalışmamayı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?