2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
istanbulun trakya ucunda oturanlar evden çıkınca istanbul tabelası ile karşılaşanlar nerdesiniz ne zaman buluşuyoruz

Bende onu düşünüyordum. Pazartesi dedik ama geridonudumkutusu nun aşısı varmış. Çarşamba olsun dedi. Çarşamba benim kv memleketten gelecek ben gelemem. Salı senin halk günün var kaldı yine bir başka bahara. 9 eylülde ben işe başlıyorum. Dahada gelemem :18: . Haftasonları hariç .

Tatlım düşmanımı benim yerime koymasın inşalllah....

Hamile olduğum zamanlarda Allahım bana hayırlı bir evlat ver diye dua etmiştim. Acımasız olduğumu düşünebilirsiniz ama ben doğum sancısı çektiğim zaman Allahım eğer hayırsız bir evlat olacaksa, sana layık olmayan bir kul, vatana millete hayırsız biri olacaksa onu şimdi benden al diye dua ediyordum. Allah herşeyin hayırlısını versin herkese

bizimkisi bir aşk hikayesiiiiii
siyah beyaz film gibi biraaaaz

18 yaşımda üniversiteye başladım.benim bi üst sınıfımdan bi çocukla çıkmaya başladım. o dönemde ailemle özellilklede babamla ilgili sıkıntılarım vardı. hem ekonomik hem psikolojik. ben bu çıktığım kişiyi kurtuluşum olarak görüyordum ki bu da bir dizi hata yapmama sebep oldu. üni. son sınıfta ailemin tüüm itirazlarına rağmen bu çocukla nişanlandım. okul bitincede atanırsam özür durumundan hemen geleyim diye nikah yaptık. ama ne ben ne o atanamadık. işsiz güçsüz 2,5 yıl takıldık. geçici görevlendirmeyle falan çalıştık v.s... bu süre içinde ilişki de yıpranmalar oldu o askere gitti falan. eski muhabbetimiz kalmadı. tamda bu sırada benim atamam oldu. işte kaderimin döndüğü an...
ben ağrıda çalışmaya başladım. o sırada o da bi dershanede çalışıyordu. bırakıpta benimle gelmedi. beni tek başımaa hiç bilmediğim bi yere gönderdi. araya mesafede girince ben iyice koptum tabiii. ayrılmak istediğimi söyledim. vay annaaam kıyamet koptuu. kendini asmaya kesmeye kalktı ayaklarıma kapandı yalvardı. istemiyorum dedim anlamadı. başkası var dedi gizli gizli beni takip etti başka numaralardan mesaj cekip karşılık verecek miyim diye kontrol ediyordu falan. psikopatlaşmıştı iyice. kesin kararlıydım ayrılacaktım savcılığa başvurdum durumu anlattım şikayet ettim.
ama hiç beklemediğim bi durum oldu. annem hastalandı çok kötü depresyon geçiriyordu ve telefonda beni tanıyamaz haldeydi. bense 1600 km uzaktaydım ve annemin yanına gidemiyordum. mecburen ayrılığı erteledim şikayetimi geri aldım. özür grubundan tayinimi istedim. ama, merkeze diil bi ilçenin dağ köyüne atandım. şubat döneminde yeni okulumda göreve başladım. artık anneme daha yakındım ve en azından hafta sonları onu görebiliyordum.durumuda gün gün daha iyiye gidiyordu. ancak bu vatandaş benim tayin istememi kendi üstüne alındı. yeniden bir araya gelelim bi şans daha diye yalvar yakaroldu. bende ne yalan söyliyim uğraşmak istemedim öyle mesafeli bi şekilde devam ettim ilişkiye. bi yandanda okula gidiyorum. tabi herkes beni evli biliyoo. haziran ayında okulun iki öğretmeni askerden döndü ve göreve başladı. sabah servise bindim vee onu ilk orda gördüüm. büyük ikramiyeem. eşimin etrafında neon ışıkları yanıp sönüyordu sanki. aklım başımdan gitti. tam anlamıyla vuruldum. okula geldik. ben konuşmak tanışmak için fırsat kolluyorum ama bi yandanda çekiniyorum resmiyette evliyim çünkü gel zaman git zaman ben eşimi tanıdıkça daha da hayran oldum daha çok sevmeye yanıp kavrulmaya başladım. ama hiç yaklaşamıyordum yanına elim kolum bağlı sınıfımdan uzaktan uzaktan seyrediyordum hergün... kedi ciğer ilişkisi yaniii...
bigün bi olay oldu şimdi hatırlamıyorum. benim film koptu dedim ki 26 yaşına geldin seyzen ne zaman gerçek bi yuvan gerçek bi evliliğin olacak al işte aşık olduğun adam karşında. ne bekliyorsun hayatının idaresini eline al. ilk iş mahkemeye gittim dilekçemi verdim tabii kıyametler koptuu. yine tehtitler blöfler kendini kesmeler asmalar (salak) ama yılmadım. inatlaştım ve tek çelsede işi bitirdim. tabii okulda kimse yaşadıklarımı bilmiyoo. eşimde beni çok beğeniyormuş ama ikimizin arasında bişey olabileceğini hayal bile edemiyormuş. ben bir ay sonra okuldan bi kız arkadaşa yaşadıklarımı anlattım. okul idaresine de resmi değişiklikleri bildirmem gerekiyordu zaten. böylece boşandığımı herkes duydu. aradan bir ay daha geçti. hayatım biraz durağanlaşmıştı. bu süre içinde okul çıkışı eşimin de içinde olduğu arkadaş grubumuzla yemeğe çay içmeye falan gidiyorduk. eşimle muhabbetimiz artmıştı akşamları bazen msn de görüşüyorduk falan ama hep okulla ilgili konuları konuşuyorduk.
bir akşam okuldan bi arkadaş tüüüm okulu eylenmek (içmek dağıtmak) için çağırdı. herkes ordaydı ben eşimin tam karşısında masada oturuyordum. gecenin ilerleyen saatlerinde kafalarda güzel şarkılar türküler söylüyoruz ben iyi ce coşmuşuum
"güzel bir göz beni attı bu derin sevdaya" söylüyordum sesimde fena diildir. eşim de sanat müziği hastası baktım eşlik ediyor bana çok hoşuma gitti (benim gözüm mavidir de) bana bi cesaret geldi. herkes kendi halinde takılırken masanın altından eşimin ayağına bastım ve gözlerinin içine baktım. ayyyy kalbim yerinden fırlayacak. hani karşılık vermezse ay pardon falan diyip yanlışlıkla olmuş gibi yapıcam ama eşşim ayağını benim ayağımın altından çekti veee o da benim ayağıma baştırıp gözlerimin içine baktı ve güldüü. aman yarabbiii
işte böyle cancağızlarım. sonrası çorap söküğü gibi geldii ama ilişkimizi kimseye söyleyemedik. gizli saklı yaşadık. o dengesizin ne yapacağı belli olmazdı. (çok heyecanlı oluyodu oyle gizli saklı da haaa)
ben zorunlu hizmetim için diyarbakır a geldim. (eşimin memleketi) burda evlendik ve evlendikten 2 yıl 5 ay sonra hamile kaldım. ve sizlerle aynı dönemlerde oğluşumu kucağıma aldım.
eşim benim büyük ikramiyem. onunla karşılaşmak benim bu hayattaki eeeen büyük şansım. düşünsenize o ilk evliliği yapmasam eşimle hiç bir zaman karşılaşamazdım belki de. o yüzden hep derim:
yaşadığımız hiç birşey boşuna değil. herşey gelecekteki güzel günler için yaşanmak zorunda. ne kadar zor ve acı verici olsada...
öpüldünüz

allahtan yarım gün öyle düşün.benim annem falan olsaydı yanımda bende 2-3 ay sonra başlamayı düşünürdüm ama kızım anca 1 yaşına gelince eşimle sabahçı öğlenci olup dönüşümlü bakıcaz.

Cnm raporunu devlet hast.den mi aldin yoksa ozelden mi... ozeli kabul ediyorlar mi bi bilgin var mi

Kizlar bebeklerin kaka sorunundan bahsedenler var birkac gunde bir yapanlar.bizim cok sukur oyle bi sorunumuz yok ancak bazi arkadaslar bir gundeki kaka sayilarini yazmis.biz gece haric gun icinde hemen hemen her bezde kaka yapmis oluyoruz..buda fazla bi sayi mi sizce bu durum ishal belirtisi olabilir mi

DAha erken canım 6. Aydan sonra oturtmak gerekiyormus

Evet erken ama bizimki sirt ustu yatmiyor
Bebek arabasinda bile oturur vaziyette hep :44:
ben zorla yatiriyorum ama artik elleriyle destek almadan da oturur pozisyona kalkiyor :26:
yuz üstü yatiriyorum hooop dönüyor..
Bende biraktim artik oturursan otur napim diyorum

ay malesef bizim burda 3 e kadar okullar tabi tüm gün çalışanlardan şanslı olduğumu düşünüyorum 12-1 arası öğle arası.benim eşim ise özelde sabah 7de çıkıo akşam 7de gelio...seneye bakıcı..Allah ömür versin de halledilecek işler bunlar :)

Kader bi şekilde buluşturup, yolları kesiştiriyor işte..
Allahim cumlesinin mutluluğunu daim etsin

Son düzenleyen: Moderatör:
Asem sen calisiyormusun canim ya bugun soracaktım soramadim :2:
Bide sen hikayeni niye yazmıyorsun

hadi yaz bakimm

zeyno doğum izni raporunun bitiş tarihi ne? bitiş tarihinden önce mi sonra mı gittin sgk'ya? ben 11 eylülde işbaşı yapıyorum. raporumun bitiş tarihi 11 eylül. öncesinde gitsem işlemlerimi halledebilir miyim acaba?

canım güzel kızın nasıl oldu?

canım naber.kızın nasıl oldu?

Erva iyi canlarim aglama krizleri kesildi demekki bacağında iyilesme var diye umit ediyorum komple sol bacağı alcida bakimi zor oluyor rabbim beterinden esirgesin
Teşekkür ederim kızlar sordugunuz için

Uconn bu araa bizim kizlar benziyor
Ayni senin kizin bu pozunu yakalayip bizimkini çekeceğim sana göstereceğim insallah

Cnm benim rapor bitis tarihi 15 agustos mus. Ben biraz gec gitmisim :44:
erken gidince olur mu bilmiyorum ama kapanis yapmaz lar herhalde devam ettigi icin..

Canım benim çok saol

Avatarımdaki resim canım, dur buraya da ekliyeyim...Eki Görüntüle 790055

zaten senin avatarını gördüğümde hüngür hüngür ağladım
şimdide salya sümüğüm
inş. en kısa zamanda güzel haberlerini alacağız canım

MAŞALLAH canim senin oglanda benim kiz gibi hareketli bizimkide bu sabah kalktım yan dönmüş sok oldum

BEn geceleri sik sik uyanip kontrol ediyorum ervayi hareketli bir bebek olduğu için belli olmaz isi
Bir keresinde beşiğine yatirip wc ye gittim geldimki ne goreyim cirpiniyo battaniyeyi sen yuzune çek aninda aldim battaniyeyi cok cok dikkatli olmak lazim
Aman zeynom sende bebek arabasina bindigindr güvenlik kemerini bagla muhakkak bizimkide kendini one attirmaya çalışıyo senin oglis bide 4. Ayini dolduracak gelişimi önde bizimkilerden aman dikkat 1 saniyede yapıyorlar yapacaklarını

Ay nasil bi cözümmüs o söyle bakalim ise yariyormu

canım ya bende anlamış değilim
ne yaptığını anlasam hemen yazarım
kadın genelde kucağında oturtuyor
birlikte öle mutlu mutlu oturuyorlar
yada koltuğa yatırıyor yanında oturup sohbet ediyorlar bizimki birazda geveze çıktı
bende çok fazla durmuyor o şekilde
valla sabahları veriyorum kv gidip 3-4 saat yatıyorum ooooh

Canim benim o senin yüreğinin güzelliği duygulandirdin beni teşekkür ederim evet seni ruyamda görmüştüm ben sen o an dogumdaymissin :)
Bende citcitli badisini birakmistim bizimkilere koklayip duruyorlarmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…