istanbulun trakya ucunda oturanlar evden çıkınca istanbul tabelası ile karşılaşanlarnerdesiniz ne zaman buluşuyoruz
Tatlım düşmanımı benim yerime koymasın inşalllah....
ne güzel ben de almak istedim ama izin alırsam ev alamıcaz diye çalışmayı düşünüyorum ama bakalım babaannemiz geliyo pazar akşamı.pazartesi iş başı.oğluma bakıp bakıp seni bırakıp nası gitcem diyom
bende hemen hemen seninle aynı durumdayım...işime 1.30 saatte servisle gidiyorum..ben 2 aylık heyet raporu ayarlayabildim 1 ayda 40 günlük rapor hakkımı kullancam inş..bebğim 6 ay olunca işe başlıycam bi aksilik olmazsa..ücretsiz izinde alabilirim ama bu düşük bir ihtimal...
kızlar burda herkes bebişinin resmini koyuyor hepsi maşallah nasıl tombişler benim ki çok cılız duruyor zaten kilosuda çok değil 56 günlük 60 cm boy 4930 kg kilo çok az bu boya göre nasıl kilo alacak bu çocuk şöyle etli butlu olsun istiyorum
canım gayet normal ve güzel yawrunun yapısı. benim kızımda erken dogdu şuan 3 ayına girmek üzere ve 5 kg.ve artık sütümde yok .bende senin gibi düşünürdüm ama önemli olan kemik yapıısıının saglıklı olması. kilo alır verir .artık takmıyorum
DAha erken canım 6. Aydan sonra oturtmak gerekiyormus
allahtan yarım gün öyle düşün.benim annem falan olsaydı yanımda bende 2-3 ay sonra başlamayı düşünürdüm ama kızım anca 1 yaşına gelince eşimle sabahçı öğlenci olup dönüşümlü bakıcaz.
bizimkisi bir aşk hikayesiiiiii
siyah beyaz film gibi biraaaaz
Cnm dun sabah sgk ya gittim ordan direk ise gittim iste tam gun bugunde tam gun ordaydim simdi eve geldim yarinda tam gun giderim sonra 20 eylulde tamamen baslucam iste. Bu olaylar olmasa Kasım başına kadar bebegimle olacaktim
Kiz seyzen ayak ayak üstüne olan ihtiras entrikali hikayenizi bende cok merak ettimmm
canım güzel kızın nasıl oldu?
canım naber.kızın nasıl oldu?
zeyno doğum izni raporunun bitiş tarihi ne? bitiş tarihinden önce mi sonra mı gittin sgk'ya? ben 11 eylülde işbaşı yapıyorum. raporumun bitiş tarihi 11 eylül. öncesinde gitsem işlemlerimi halledebilir miyim acaba?
Bi de bu hafta pazardan beri hayatımın ilklerini yaşadım...
pazar günü kızımızın mezarını yaptık, pemboş çiçekler ektim kızıma:)))
arkasından masaja gittik ilk defa...ama hiçbir şey anlamadım, çok rahatlayacağımı düşünüyordum ama hiç öyle birşey olmadı...bi de eşimi kıskanacağımı düşünüyordum ona da bayan yaptı ama kıskanmadım nasıl olduysa
sonrasında bakırköyde dolanırken bir dövmeci bulduk ve o an aklımızda yokken gidip dövme yaptırdık eşimle..ikimizin omuzunda da meleğimiz var şimdi
sonra bu hafta ilk defa terapiye başladım..biraz dağıldım ilk görüşmede ama olsun sanırım iyi gelecek...
Evet erken ama bizimki sirt ustu yatmiyor
Bebek arabasinda bile oturur vaziyette hep :44:
ben zorla yatiriyorum ama artik elleriyle destek almadan da oturur pozisyona kalkiyor :26:
yuz üstü yatiriyorum hooop dönüyor..
Bende biraktim artik oturursan otur napim diyorum
Ay nasil bi cözümmüs o söyle bakalim ise yariyormu
evet cnım
annemi bıraktım ama kadın ne ağladı arkamızdan ya
oğlumun çarşafını yıkamamış kokusu sinmiş onu kokluyormuş öyle. kolay değil 50 gün de alıştı torununa çok zor oldu onun için
kızına geçmiş olsun canım
şu anda kucağımda oğlum var tek elle yazıyorum
beni rüyanda görmüşsün doğum yaptığımı felan,bana bunlar yazdığın saatlerde ben doğuma giriyordum
senin kalbinin çok temiz olduğunu söylemiştim mesajına karşılık olarak
umarım herşey güzel gönlüne göre olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?