2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar benim arkadaşıma doktor kabızlıktan ötürü aptamilin conformil diye bir mamasını tavsiye etmiş ben kullanmadım ama haberiniz olsun..
.
conformili denedim çocuk yiyemedi çok acı iğrenç tadı bizzat tadına bektım
aynı şekilde mama duruyor evde
canım bence bebeğinin kilosu çok iyi maşallah
biz 4. ayımızdayız 5900grmız
gelişimi iyi gidiyorsa sağlıklıysa kiloya takılma
bende bi ara üzülüyordum ama gereksiz

ilk kontrollere hastaneye gittiğimizde emzirme odasında orda çalışan bir kadın gelirdi süt sağardı çok özenmiştim ona :) markasını bilmiyordum ama googledan arattım görseli bulunca anladım ki medela imiş. sonra sitelerinde hangi firmanın kiralama yaptığını araştırdım. burdan firma adı vermem doğru mu bilemedim şimdi. istersen özelden yazarım. neyse en yakın şubelerine gittim. aylık 80 tl 3 aylık 210 tl. bir defaya mahsus aparatlarını da satın alıyor malesef. biraz tuzlu oluyor. her bir gögüs için 50 tl aparat. ben 2 tane aldım ama 2 tane ne kadar gerekli pek emin değilim hala.
benim gögüsler hiç yara olmadı en başından beri. makine de hiç canımı yakmıyor. ama ben kiralamadan önce denemek istiyorum demiştim. görevli kız denetmişti bana, eğer düşünürsün belki öyle bişey yapabilirsin canın yanıyor mu diye bakmak için. çekiş gücü vs ayarlanıyor zaten. tek bir ayarı yok yani. 5 - 6 tane var.
rica ederim. yardım edebileceğim bişey varsa hiç çekinme sor. sen istanbulda mısın? düşünürsen benim makinayı bile denetebilirim. misafir ederim seni :)))

canım bizimde başlarda öyleydi gayette sağlıklı kızım
bence normal sıkıntı yapmana gerek yok
biz şimdi mama ağırlıklı beslendiğimiz için değişti kaka düzenimiz

evt canım.dr söylemişti bize birde böyle etini sıkınca hamur gibi olur ishalden demişti onu pek anlayamadım.sanırım sıkınca (biraz burkarak) hemen yerine geliyorsa sorun yoktur.

çok teşekkür ederim. kontrolümüz pazartesiye kaldı. doktorla konuştum ama ateş ve kusma yoksa dert etme sıkıntı değil dedi.
Hepinize yorum yapmıştım hepsi gitti yanlışlikla çok sinirlendim telefonu Kırasm var offf offf cepten yorum yazmak hele alıntıyla yorum yazmak ölüm

telden çok zor oluyor ya. ben üşeniyorum valla sadece okuyorum telden olunca

biz sadece anne sütü ile besleniyoruz. pazar günü 3 ayımız bitecek. yani öyle herhalde bunun doğrusu ne bilemiyorum hiç 3 ayımız bitecek 4ten gün alıcaz diyim. son bir aydır hep günde 1 kere yapardı saati bile belliydi nerdeyse. sonra pazardan beri nerdeyse her beslenmeden sonra yapar oldu bir de rengi yeşil oldu. endişe ettim ben de. tam sonuç pazartesi doktor kontrolümüzde belli olacak. ben bebekten bebeğe kaka düzeninin değiştiği kanaatindeyim. sizde en başından beri böyleyse bence bi sıkıntı yok. ilk kontrolünde sor bakalım sen de doktoruna.

Seyzen tanışma hikayenizdn cok etkilendim
Gece kedin ruyama girer
Benim bu rüyalarda senaryo yazsam kac dizi çıkar

çok geçmiş olsun hayatım ne zaman çıkacak ki alçı yavrunun bacağından ?
Rabbim beterinden korusun

Cnm benim rapor bitis tarihi 15 agustos mus. Ben biraz gec gitmisim :44:
erken gidince olur mu bilmiyorum ama kapanis yapmaz lar herhalde devam ettigi icin..

ben de öyle tahmin etmiştim :))) saol canım

Seyzen tanışma hikayenizdn cok etkilendim
Gece kedin ruyama girer
Benim bu rüyalarda senaryo yazsam kac dizi çıkar

sen de benim gibisin demek ki... ne olaylı rüyalar görüyorum gerçek gibi detaylı detaylı

kızlar ya bebeğim iki haftadır çok iştahsız
sadece 100 gr almış bu iki haftada çok kötü oldum
önceden saat başı meme isteyen yavrumu şimdi 3 saatte bir ben emziriyorum artık acıkmıştır diye
emme süresi de 5 dk filan
çok kafama takıldı ya çok canım sıkkın

Bu saatte uyandik emiyoruz umarim tekrar uyumaya devam eder cok erken daha
Evt bizim düzenimiz basindan beri böyle. hatta gün icinde uzun süre yapmadiginda sikinti yasiyor..
Dr. kontrolumuz de yeni oldu hic aklima gelmedi sormak.

bizde gaz sancısıyla uyanduk.bir kaç gündür böyle...şimdi dalmak üzere tekrar ama mama vaktide geldi...
dün ebebekten tiny love oyun halısı aldık pek şık pembe bişeymiş. benim bile oynayasım geldi valla
daha açılışı yapamadık bugün yapıcaz bakalım Deniz hanım beğenecek mi

Arkadaşım benim oğlumda tam 2 aylık ve 5100 gr- 62 cm. Büyüme eğrisine göre kilosu normal boyu uzun bu durumda tabi ki zayıf görünüyor. Her gören zayıf olduğunu söylüyor, haklılar da ama çok şükür sağlıklı, büyüyor neticede. Ben de sütüm yaramıyor mu acaba diyordum ama her ay 1000 gr civarı bir kilo artışı oluyor ve hemşire bunun ideal bir artış olduğunu söyledi, içim daha rahat şimdi :)

Cnm gerçekten de Kocasizlik çok zormuş ilk deda birbuçuk ay ayrı kaldık ama çok az kaldı bu çarşamba burda olucak inşallah.
Benim kiz 2 buçuk aylık oldu bugün teyzesi allaha Şükür nazarim değmesin arada bir olan gaz sıkıntısı dışında ve bide buaralar burnu tıkalı onun dışında bi sorunumuz yok kizim uslu bi kiz teyzesi.
Cnm senin yazılarını hep okuyorum bu amip mikrobu nasıl bulaştı minicik bebise ve nekadar daha sürecek doğru düzgün bir tedavisi yokmu bunun çocuk epeydir bu illetten muzdarip demi ben hic kaka tahlili yaptirmadim arada bir benim kızıminda kakasi yeşil oluyo bişey yoktur inşallah.

kızımın bebek Mevlüdünü de yaptırdım dün çok güzel oldu , kızım o kadar güzeldi ki Mevlüt kıyafetinin içinde küçük bir gelin gibiydi nazarvdegdiyse de en çok benim nazarim demiştir içime sokasim geldi bakmaya doyamadim.
, ama artık en zor ayrıntılar bitti cok mutluyum bebek görmeye gelenler, kırkımzın çıkması ve en son da Mevlüdümuzun yapılması ile artık rahatım darısı yapmayanlarin başına kızlar

çok geçmiş olsun canım zordur tabi inşallah çabucak atlatırsınızz...

ahh canım çok teşekkür ederim ben izmirdeyim hemen kiralayacağım ama tek korkum kullanamamak işte çünkü benim hep yaraydı yeni yeni düzeliyor o da hala acıyor yani.. bende burda bir yer bulup bi 15 günlük kiralayıp deneyeyim bari.. inşallah faydasını görürüm.. çok sağol yardımların için sütlerin bol bol olsun inşallah..

dönem dönem oluyor sanırım buraya yazıyor arkadaşlar hep yine de bir bak bakalım burnu falan açık mı ağzında pamukçuk falan varmı onlar da bebeği emmekten soğuturmuş..

ben nette 4.aydan sonra destekle oturabileceğini okudum gerçi büyükler hep 6. aydan sonra diyor ama bence biraz da çocuğun gelişimine bağlı.. maaşallah senin sıpaya..

hanımlar bebegınızın camasırlarını nasıl yıkıyosunuz kızım dun nerdeyse kafasına kadar kaka yaptı gıysılerıde oldu tabı kaka lekesını ne yaptıysam cıkaramadım camasırlarından beyezlarla camasır suyuyla bıle yıkadım ama cıkmıyolar sız nasıl cıkarıyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…