conformili denedim çocuk yiyemedi çok acı iğrenç tadı bizzat tadına bektımkızlar benim arkadaşıma doktor kabızlıktan ötürü aptamilin conformil diye bir mamasını tavsiye etmiş ben kullanmadım ama haberiniz olsun..
.
canım bence bebeğinin kilosu çok iyi maşallahkızlar burda herkes bebişinin resmini koyuyor hepsi maşallah nasıl tombişler benim ki çok cılız duruyor zaten kilosuda çok değil 56 günlük 60 cm boy 4930 kg kilo çok az bu boya göre nasıl kilo alacak bu çocuk şöyle etli butlu olsun istiyorum
benimde avent canım ve bende sağamıyorum bir saat uğraş uğraş 30-40 cc çıkıyo sinir oluyorum o yüzden sağmıyorum.. peki hastane tipi pompanın markasını ne ve nasıl kiraladın bir de canım benim göğüs uçlarım hep yaraydı yeni yeni biraz iyi acaba tekrar yara yapar mı hırpalıyor mu göğüs uçlarını? bu arada çok teşekkür ederim bu bilgiler çok önemli..
Kizlar bebeklerin kaka sorunundan bahsedenler var birkac gunde bir yapanlar.bizim cok sukur oyle bi sorunumuz yok ancak bazi arkadaslar bir gundeki kaka sayilarini yazmis.biz gece haric gun icinde hemen hemen her bezde kaka yapmis oluyoruz..buda fazla bi sayi mi sizce bu durum ishal belirtisi olabilir mi
zaten senin avatarını gördüğümde hüngür hüngür ağladım
şimdide salya sümüğüm
inş. en kısa zamanda güzel haberlerini alacağız canım
evt canım.dr söylemişti bize birde böyle etini sıkınca hamur gibi olur ishalden demişti onu pek anlayamadım.sanırım sıkınca (biraz burkarak) hemen yerine geliyorsa sorun yoktur.
Hepinize yorum yapmıştım hepsi gitti yanlışlikla çok sinirlendim telefonu Kırasm varofff offf cepten yorum yazmak hele alıntıyla yorum yazmak ölüm
Kizlar bebeklerin kaka sorunundan bahsedenler var birkac gunde bir yapanlar.bizim cok sukur oyle bi sorunumuz yok ancak bazi arkadaslar bir gundeki kaka sayilarini yazmis.biz gece haric gun icinde hemen hemen her bezde kaka yapmis oluyoruz..buda fazla bi sayi mi sizce bu durum ishal belirtisi olabilir mi
Cnm benim rapor bitis tarihi 15 agustos mus. Ben biraz gec gitmisim :44:
erken gidince olur mu bilmiyorum ama kapanis yapmaz lar herhalde devam ettigi icin..
Seyzen tanışma hikayenizdn cok etkilendim
Gece kedin ruyama girer
Benim bu rüyalardasenaryo yazsam kac dizi çıkar
canım bizimde başlarda öyleydi gayette sağlıklı kızım
bence normal sıkıntı yapmana gerek yok
biz şimdi mama ağırlıklı beslendiğimiz için değişti
biz sadece anne sütü ile besleniyoruz. pazar günü 3 ayımız bitecek. yani öyle herhalde bunun doğrusu ne bilemiyorum hiç3 ayımız bitecek 4ten gün alıcaz diyim. son bir aydır hep günde 1 kere yapardı saati bile belliydi nerdeyse. sonra pazardan beri nerdeyse her beslenmeden sonra yapar oldu bir de rengi yeşil oldu. endişe ettim ben de. tam sonuç pazartesi doktor kontrolümüzde belli olacak. ben bebekten bebeğe kaka düzeninin değiştiği kanaatindeyim. sizde en başından beri böyleyse bence bi sıkıntı yok. ilk kontrolünde sor bakalım sen de doktoruna.
kızlar burda herkes bebişinin resmini koyuyor hepsi maşallah nasıl tombişler benim ki çok cılız duruyor zaten kilosuda çok değil 56 günlük 60 cm boy 4930 kg kilo çok az bu boya göre nasıl kilo alacak bu çocuk şöyle etli butlu olsun istiyorum
ah canım ya sen en azından denızı görüyon bende oda yok hasret kaldım ıstanbuldayken kokusunu depo ettım napıyım burdada 2 kez havuza gıttım o suya hasretım yanı okadr bunaldımkı anlatamam senın ışın dahada zor koca hasretı daha zor bacımmneyse az kalmış kavuşmanıza evıne döndüğünde daha hzuulu olursun emın ol çünkü kımseden beklentın olmaz kafan rahat olur yanında bırı olupta ışe yaramadığı zaman daha sınır bozucu bunu en ıyı ben anlarım canını sıkma az kalmış bız uyku konusunda amıp yüzünden çok çekıyoruz ınş düzelıcek senınkı ne kadarlık oldu
Erva iyi canlarim aglama krizleri kesildi demekki bacağında iyilesme var diye umit ediyorum komple sol bacağı alcida bakimi zor oluyor rabbim beterinden esirgesin
Teşekkür ederim kızlar sordugunuz için
Uconn bu araa bizim kizlar benziyor
Ayni senin kizin bu pozunu yakalayip bizimkini çekeceğim sana göstereceğim insallah
ilk kontrollere hastaneye gittiğimizde emzirme odasında orda çalışan bir kadın gelirdi süt sağardı çok özenmiştim ona :) markasını bilmiyordum ama googledan arattım görseli bulunca anladım ki medela imiş. sonra sitelerinde hangi firmanın kiralama yaptığını araştırdım. burdan firma adı vermem doğru mu bilemedim şimdi. istersen özelden yazarım. neyse en yakın şubelerine gittim. aylık 80 tl 3 aylık 210 tl. bir defaya mahsus aparatlarını da satın alıyor malesef. biraz tuzlu oluyor. her bir gögüs için 50 tl aparat. ben 2 tane aldım ama 2 tane ne kadar gerekli pek emin değilim hala.
benim gögüsler hiç yara olmadı en başından beri. makine de hiç canımı yakmıyor. ama ben kiralamadan önce denemek istiyorum demiştim. görevli kız denetmişti bana, eğer düşünürsün belki öyle bişey yapabilirsin canın yanıyor mu diye bakmak için. çekiş gücü vs ayarlanıyor zaten. tek bir ayarı yok yani. 5 - 6 tane var.
rica ederim. yardım edebileceğim bişey varsa hiç çekinme sor. sen istanbulda mısın? düşünürsen benim makinayı bile denetebilirim. misafir ederim seni :)))
kızlar ya bebeğim iki haftadır çok iştahsız
sadece 100 gr almış bu iki haftada çok kötü oldum
önceden saat başı meme isteyen yavrumu şimdi 3 saatte bir ben emziriyorum artık acıkmıştır diye
emme süresi de 5 dk filan
çok kafama takıldı ya çok canım sıkkın
Evet erken ama bizimki sirt ustu yatmiyor
Bebek arabasinda bile oturur vaziyette hep :44:
ben zorla yatiriyorum ama artik elleriyle destek almadan da oturur pozisyona kalkiyor :26:
yuz üstü yatiriyorum hooop dönüyor..
Bende biraktim artik oturursan otur napim diyorum
efsun merhaba adından anladığım kadarıyla t.day da yaşıyorsun b ende t.dağ dayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?