kızlar bebeğimizin cinsiyetini kaçıncı ayda net olarak öğreniriz ki ??
evet canım bende de oluyor hatta o yüzden laptopu değil masa üstü bilgisayarı kullanıyorum ve olabildiğince uzak oturmaya çalışıyorum.bir kere gece yatakta nete gireyim demiştim yatar vaziyette laptopu karnıma koymuştum ağrımaya başladı.kan falan mı geldi diye kalkıp tuvalete gittim ağrı geçti sonra yine kucağıma alınca tekrar başladı bu sefer alıp yere koydum yine geçti.o günden beri uzak duruyorum.telefonla da konuşurken değil de arabaya bindiğim zaman çantamı kucağıma koyunca ağrıdı, takip ettim hep çanta kucağımdayken oluyor bi baktım telefon tam karnımın üstüne denk geliyor, çantayı arka koltuğa koydum ağrı falan kalmadı.psikolojik değil yani çünkü yazdığım gibi başlarda ağrının sebebini bilmiyordum denedikçe anladım onlardan kaynaklandığını.
4.ayda öğreniriz rahat rahat canım, hoş geldin bu aradakızlar bebeğimizin cinsiyetini kaçıncı ayda net olarak öğreniriz ki ??
canım elevit ileri ki haftalarda kullanılıyor ya da kullanılacaksa folik asit desteği oluyor çünkü elevitteki folik asit miktarı ihtiyacı karşılamıyor diye biliyorum ben ama..
kulaklık kullanabilirsin canım, ben öyle yapıyorum. Annemler uzakta benim, bir de yakın arkadaşlarım fln hep başka yerlerde bir açınca telefonu saatlerce konuşulduğu oluyorCevap verdiğin için teşekkür ederim canım bu soruyu sorduğum gün hamişler kan grubu olayına dalmışlardı cvp alamadımPsikolojik olmamasına sevindim çünkü pimpirikli olmak istemiyorum. O zaman dikkat etmemiz gerekiyor ama benide oyalayan bir pc diğeri telefonum eşim dostum hep arıyor sağolsun nereye kadar cevap vermiceksin ayıp olur bu seferde hem insanın hoşuna gidiyo aranmak hatırlanmak ama radyasyona maruz bırakıyoruz işte bebişlerimizi :26:
canım bebeğinin cinsiyetini 16.haftada öğrenebilirsin daha erken söyleyen doktorlarda olabiliyo ama genelde 4 aydan önce sölemiyolar
Ah canım yaa, allah kolaylıklar versin. İlk bikaç haftadan sonra saklamak zor oluyor gerçekten. En azından bikac hafta kalmış 12 hafta olmasına. Dayan biraz daha sonra herkese mutlulukla haber verirsin. :))çok zor gerçekten ya bide ben kimseye söleyemedim daha ilk üç ay sölemeyi düşünmüyodum önceki deneyimlerimden sonra ama halimden herkes anlıyo saklıyamıyorumda var sende gene bişiyler diyolar:)
Canım sanırım bu kan hacminin artışından dolayı böyle biraz şiş görünüyoruz. Göğüslerde büyüyor ya sanırım ondan daha kilolu görünüyoruz. Çatlaklar için genetik önemli ama kakao yağlı vücut yağı almanı öneriyorum. Benimde liseden beri kilocuklarım ve yarıklarım var ama kakao yağlı krem nerdeyse 2 gün nemli tutuyor. Kokusu da mideme biraz iyi geliyor, tavsiye ederim herkese:))evet canım benim çatlaklarım başladı bünyem çok müsait zaten iç bacak ve basenlerde biton çatlağım ta liseden beri vardı.karnımın sağ tarafında belime doğru ilk çatlağım belirdi.krem gelince hevesle 1 kez sürdüm sonra unuttum alışkın değiliz tabi.sürsem belki olmazdı ama artık düzenli kullanıcam olacağı varsa da olur zaten.benim göbişim çok erken çıktı ya boy 1.60 kilo da 53.700 den 51 e düştü.dışarıya çıktığım zaman anlaşılıyo artık kaç aylıksın diye gittiğim yerlerde sormaya başladılar.3. aydayım diyorum inanmıyorlar kocaman gözüküyoruz kilo kaybına rağmenbide ben resmen karnımın içerden yarıldığını hissediyorum sanki birisi falçatayla arada bi gelip çiziyo gibi hani hemoroidi olanlar tuvaletini yaparken bağırsakların çizildiğini hisseder ya aynen öyle bişy.hayırlısıyla doğsunlar da gelecekleri gün 3-5 oynasa da olur.benim 1 haziran gözüküyor ama ben mayıs sonu gelir heralde diyorum.
senin takvim yok göremiyorum herhalde haziranın başlarındasın. Dr. bebeğin gelişimine göre karar vermiştir mutlaka,darısı başımızaben bir kaç ay öncesindende kullanmıştım doktorum onu bırakıp elevite başlamam gerekltiğini söyledi
kulaklık kullanabilirsin canım, ben öyle yapıyorum. Annemler uzakta benim, bir de yakın arkadaşlarım fln hep başka yerlerde bir açınca telefonu saatlerce konuşulduğu oluyor. Kulaklık en güzeli
günaydınlar,
sizlere birşey sormam lazım 2-3 akşamdır kasık ağrısı ile uyanıyorum dikkat ediyorum sağ tarafıma yattığım zaman oluyo, sol tarafıma dönünce hemen ağrı geçiyo. hamile kadınların sol tarafa yatması gerekir ama bu zamanlar değil ileride diye biliyorum. merak ettiğim aynısı başına gelen arkadaş var mı burda ya da neden olur doktoruma yarın sorucam ama sizlerinde bir fikrini almak istedim.
4.ayda öğreniriz rahat rahat canım, hoş geldin bu arada
kızlar raporumu aldım, 10 gün daha evdeyimo kadar sevindim ki paylaşayım dedim
selam kızlar sanırım ben de haziran annesi olacağım:44:
aa bak o da iyi fikir, zararı olur mu ki onun:44Kulaklığın kablosuna dolanıyorum ben resmen konuşurken canımAma faydası oluyor dediğin gibi kulaklık en güzeli ama eşime aldırabilirsem bluetooth kulaklık istiyorum Telefonla konuştuktan sonra diğer koltuğun üstüne atıyorum sonra çalınca kalk tekrar koş al olmuyor çünkü
tebrik ederim cnm bir annemiz daha olduinşallah sağ sağlim kucağına aldığın günleri de görürsün.
senin takvim yok göremiyorum herhalde haziranın başlarındasın. Dr. bebeğin gelişimine göre karar vermiştir mutlaka,darısı başımıza
Günaydın herkese, kızlar benimde mide bulantılarım çok, ağzımın hiç tadı yok, canım hiç bir şey yemek istemiyor ama karnım acıkınca da daha çok artıyor bulantılar, mide yanmalarım çok fazla özellikle akşamları artıyor yediklerimi sindiremiyorum sanki, Allah yardımcımız olsun 16. haftadan sonra rahatlayacakmışız, ben çalışıyorum eve gelincede mutfağa giremiyorum, sağ olsun eşim hallediyor herşeyi:))
aa bak o da iyi fikir, zararı olur mu ki onun:44lmazsa mis gibi valla
canım, her bebeğin gelişimi farklı, ona göre söylemiştir herhalde. Benim bir arkadaşıma da 10. haftada bıraktırmıştı doktor, elevite geçirmişti. Benim ki 12.haftaya kadar dedi bazı arkadaşlar hep kullanıyorcanım 9. haftadayım bende doktor foliği bırakıp elevite bşlamamı söyledi ve elevite bşlayalı 2 hafta bitti ya iyice kafam karıştı doktor mu değiştisemki
dumanla haberleşeceğiz böyle giderseZararı varmı yokmu diye ararştırırken şu yazıyı gördüm "2008 yılında 13159 Danimarkalı çocuk üzerinde bir araştırma yapılmıştır. İlk okul çağındaki bu çocuklar 90'lı yılların sonlarında doğmuşlardır ve bunların bir kısmının annesi hamilelikte cep telefonu kullanmıştır bir kısmının annesi kullanmamıştır. Bu araştırmada annesi hamileyken cep telefonu kullanan çocuklarda bazı davranışsal bozukluklar, hiperaktivite, duygusal problemler%30-50 civarında daha sık görülmüştür." oof off telsizmi alsak napsak :26: Bluetooth kulaklık içinde uzmanlar diyor ki cep telefonunun direk kulağa dayanmasından çok çok daha az zarar veriyormuş. Yani kullanılabilirmiş canım
canım, her bebeğin gelişimi farklı, ona göre söylemiştir herhalde. Benim bir arkadaşıma da 10. haftada bıraktırmıştı doktor, elevite geçirmişti. Benim ki 12.haftaya kadar dedi bazı arkadaşlar hep kullanıyor
dumanla haberleşeceğiz böyle giderse
sanırım bu ağrıyı çoğumuz yaşadık canım ben de dahil omakla birlikte.bebeğin ne tarafta olduğuyla ilgili bşy bu. ben hala yaşıyorum.dediğin doğru sol tarafa yatmamız gerekiyor ama son aylarda dedil şimdiden böyle yapmamız lazım çünkü bunun sebebi sol tarafımıza yattığımız zaman bebeğin kan alışverişi yaparak beslendiği damar en uygun konumda oluyor ve kan akışı daha sağlıklı oluyor.ama ben sol tarafıma döndüğüm an ağrı başlıyor o yüzden hep sağ tarafıma yatıyorum.doktoruma sormadım daha çünkü her seferinde unutuyorum ama bu gidişimde sorucam inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?