2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Cevap verdiğin için teşekkür ederim canım bu soruyu sorduğum gün hamişler kan grubu olayına dalmışlardı cvp alamadım Psikolojik olmamasına sevindim çünkü pimpirikli olmak istemiyorum. O zaman dikkat etmemiz gerekiyor ama benide oyalayan bir pc diğeri telefonum eşim dostum hep arıyor sağolsun nereye kadar cevap vermiceksin ayıp olur bu seferde hem insanın hoşuna gidiyo aranmak hatırlanmak ama radyasyona maruz bırakıyoruz işte bebişlerimizi :26:

canım elevit ileri ki haftalarda kullanılıyor ya da kullanılacaksa folik asit desteği oluyor çünkü elevitteki folik asit miktarı ihtiyacı karşılamıyor diye biliyorum ben ama..

ben bir kaç ay öncesindende kullanmıştım doktorum onu bırakıp elevite başlamam gerekltiğini söyledi

kulaklık kullanabilirsin canım, ben öyle yapıyorum. Annemler uzakta benim, bir de yakın arkadaşlarım fln hep başka yerlerde bir açınca telefonu saatlerce konuşulduğu oluyor. Kulaklık en güzeli

bu gece rüyamda eşimle birlikte bebeğimizin cinsiyetini öğrenmeye gitmişiz.ultrasonra bebeğimin cinsiyetini gördüm erkekti resmen sanki bebeğim yanımdaymış gibi çok ney gördüm şeyini erkekti ama doktor gözünüz aydın kızınız olacak dedi :))) rüyada bana yapılan bir şaka galiba .yani rüyada bile bir ip ucu yakalayamadım :)

canım bebeğinin cinsiyetini 16.haftada öğrenebilirsin daha erken söyleyen doktorlarda olabiliyo ama genelde 4 aydan önce sölemiyolar

çok zor gerçekten ya bide ben kimseye söleyemedim daha ilk üç ay sölemeyi düşünmüyodum önceki deneyimlerimden sonra ama halimden herkes anlıyo saklıyamıyorumda var sende gene bişiyler diyolar:)
Ah canım yaa, allah kolaylıklar versin. İlk bikaç haftadan sonra saklamak zor oluyor gerçekten. En azından bikac hafta kalmış 12 hafta olmasına. Dayan biraz daha sonra herkese mutlulukla haber verirsin. :))

Canım sanırım bu kan hacminin artışından dolayı böyle biraz şiş görünüyoruz. Göğüslerde büyüyor ya sanırım ondan daha kilolu görünüyoruz. Çatlaklar için genetik önemli ama kakao yağlı vücut yağı almanı öneriyorum. Benimde liseden beri kilocuklarım ve yarıklarım var ama kakao yağlı krem nerdeyse 2 gün nemli tutuyor. Kokusu da mideme biraz iyi geliyor, tavsiye ederim herkese:))

kulaklık kullanabilirsin canım, ben öyle yapıyorum. Annemler uzakta benim, bir de yakın arkadaşlarım fln hep başka yerlerde bir açınca telefonu saatlerce konuşulduğu oluyor. Kulaklık en güzeli

Kulaklığın kablosuna dolanıyorum ben resmen konuşurken canım Ama faydası oluyor dediğin gibi kulaklık en güzeli ama eşime aldırabilirsem bluetooth kulaklık istiyorum Telefonla konuştuktan sonra diğer koltuğun üstüne atıyorum sonra çalınca kalk tekrar koş al olmuyor çünkü

sanırım bu ağrıyı çoğumuz yaşadık canım ben de dahil omakla birlikte.bebeğin ne tarafta olduğuyla ilgili bşy bu. ben hala yaşıyorum.dediğin doğru sol tarafa yatmamız gerekiyor ama son aylarda dedil şimdiden böyle yapmamız lazım çünkü bunun sebebi sol tarafımıza yattığımız zaman bebeğin kan alışverişi yaparak beslendiği damar en uygun konumda oluyor ve kan akışı daha sağlıklı oluyor.ama ben sol tarafıma döndüğüm an ağrı başlıyor o yüzden hep sağ tarafıma yatıyorum.doktoruma sormadım daha çünkü her seferinde unutuyorum ama bu gidişimde sorucam inşallah.

aa bak o da iyi fikir, zararı olur mu ki onun:44lmazsa mis gibi valla

senin takvim yok göremiyorum herhalde haziranın başlarındasın. Dr. bebeğin gelişimine göre karar vermiştir mutlaka,darısı başımıza

canım 9. haftadayım bende doktor foliği bırakıp elevite bşlamamı söyledi ve elevite bşlayalı 2 hafta bitti ya iyice kafam karıştı doktor mu değiştisemki

günaydın cnm. 7. haftalarda bulantı yüzünden yaptığım büyük bi yanlışı paylaşmak istedim sen karnım acıkınca bulantı daha da artıyor diyince.bulantım olduğu için o haftalarda gün içinde sudan başka bşy midem almıyordu.akşam yemek vakti yaklaşnca da midemi boş bıraktığım için asit miktarı artıp bulantının daha da artmasına sebep oluyordu.sonra doktrum gün içinde zorla da olsa meyve yememi midemi akşama kadar en azından boş bırakmamamı söyledi.ben de sık sık kelek, salatalık, kavun, elma, mandalin, marul yedim ve midem de boş kalmadığı için akşam yemeklerinde bulantımın şiddetlenmesinin önüne geçtim.aklında olsun çok faydası oluyor hem mide hem de bebek için.

aa bak o da iyi fikir, zararı olur mu ki onun:44lmazsa mis gibi valla

Zararı varmı yokmu diye ararştırırken şu yazıyı gördüm "2008 yılında 13159 Danimarkalı çocuk üzerinde bir araştırma yapılmıştır. İlk okul çağındaki bu çocuklar 90'lı yılların sonlarında doğmuşlardır ve bunların bir kısmının annesi hamilelikte cep telefonu kullanmıştır bir kısmının annesi kullanmamıştır. Bu araştırmada annesi hamileyken cep telefonu kullanan çocuklarda bazı davranışsal bozukluklar, hiperaktivite, duygusal problemler%30-50 civarında daha sık görülmüştür." oof off telsizmi alsak napsak :26: Bluetooth kulaklık içinde uzmanlar diyor ki cep telefonunun direk kulağa dayanmasından çok çok daha az zarar veriyormuş. Yani kullanılabilirmiş canım

canım 9. haftadayım bende doktor foliği bırakıp elevite bşlamamı söyledi ve elevite bşlayalı 2 hafta bitti ya iyice kafam karıştı doktor mu değiştisemki
canım, her bebeğin gelişimi farklı, ona göre söylemiştir herhalde. Benim bir arkadaşıma da 10. haftada bıraktırmıştı doktor, elevite geçirmişti. Benim ki 12.haftaya kadar dedi bazı arkadaşlar hep kullanıyor

dumanla haberleşeceğiz böyle giderse

hhhaha olacağı o en sonunda

benim ağrımın ters tarafıymış seninkiside :) canım ben yarın sorucam bende unutmazsam tabi ben öğrenirsem paylaşırım, sende öğrenirsen paylaşımını beklerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…