kızlar herkez nerde anca 2 günde bir giriyorum şimdide kimse yok 2 çocukla iyiyce pert oldum birde düğün teleşı bundan sonra benden bi cacık olmaz ölüyorum kızım gece uyumuyor oğlum sabah çok erken kalkıyor oğlum bilgisayarı istiyor görüşürüz
hanımlar bebegınızın camasırlarını nasıl yıkıyosunuz kızım dun nerdeyse kafasına kadar kaka yaptı gıysılerıde oldu tabı kaka lekesını ne yaptıysam cıkaramadım camasırlarından beyezlarla camasır suyuyla bıle yıkadım ama cıkmıyolar sız nasıl cıkarıyosunuz
kızlar ya bebeğim iki haftadır çok iştahsız
sadece 100 gr almış bu iki haftada çok kötü oldum
önceden saat başı meme isteyen yavrumu şimdi 3 saatte bir ben emziriyorum artık acıkmıştır diye
emme süresi de 5 dk filan
çok kafama takıldı ya çok canım sıkkın
canım yazdıklarının aynısını yasıyoruz 1buçuk saat gecince emsin istiyorum almıyo 2buçuk 3 saat sonra anca emiyo.emdiğini kussa da hemen acıkmıyo.benim bebeğim de 2 haftada 100 gram almış.doktor bişey demedi.inşallah normaldir....
hanımlar bebegınızın camasırlarını nasıl yıkıyosunuz kızım dun nerdeyse kafasına kadar kaka yaptı gıysılerıde oldu tabı kaka lekesını ne yaptıysam cıkaramadım camasırlarından beyezlarla camasır suyuyla bıle yıkadım ama cıkmıyolar sız nasıl cıkarıyosunuz
canım yazdıklarının aynısını yasıyoruz 1buçuk saat gecince emsin istiyorum almıyo 2buçuk 3 saat sonra anca emiyo.emdiğini kussa da hemen acıkmıyo.benim bebeğim de 2 haftada 100 gram almış.doktor bişey demedi.inşallah normaldir....
bizimkisi bir aşk hikayesiiiiii
siyah beyaz film gibi biraaaaz
herkes kendi halinde takılırken masanın altından eşimin ayağına bastım ve gözlerinin içine baktım. ayyyy kalbim yerinden fırlayacak. hani karşılık vermezse ay pardon falan diyip yanlışlıkla olmuş gibi yapıcam ama eşşim ayağını benim ayağımın altından çekti veee o da benim ayağıma baştırıp gözlerimin içine baktı ve güldüü. aman yarabbiii
Ayyy Seyzen harbi ayak ayak üstüne hikayeniz varmış ben de şaka yapıyorsun zannediyordum
Canım bir ömür boyu mutlu olursunuz inşallah....çok da beğendim entrika ve hırslarla dolu hikayenizi
Yaa sorma bende de neler var, hatta geçen gün tren kullanıyordum karın üstünde ve treni raydan çıkartıyordum
yahuu hangi normal akıllı böyle bir rüya görür, tren kullanmak nedir yaaaaa
Yaa sorma bende de neler var, hatta geçen gün tren kullanıyordum karın üstünde ve treni raydan çıkartıyordum
yahuu hangi normal akıllı böyle bir rüya görür, tren kullanmak nedir yaaaaa
Bende rüyamda çok gizli bir çip üretiyordum. Sevgilim aslında ajanmış ve o çipi benden çalmaya çalışıyormuş. Çipi bir türlü bulamıyormuş. Bende çipi buzdolabında hamburgerin içerisine saklamışım falan filan
Bide ıssız adaya düşmüş bir rüyam var onuda bir dahaki sefere anlatayım
biz yaptırdık tatlım pazartesi günü çok şükür olmadı diye düşünüyorum yan etkisi..gaz ilacını bırakmamızla aynı zamana denk geldi kakasını zor yapıyor ama annem de diyor artık büyüdü her dk kaka yapmaz :) rotatek miş bizimkisi 3 doz olacakmış 100tl fikir olsun diye yazdım hepsini :))
kızlar bebeğim sürekli emmek istiyor mesela 2.40 da yatağa uzandım emzirmeye başladım yarı uyuyarak 3.50 ye kadar emdi sonra uyuyup kaldı. sütüm fazla yok emzik niyetine emiyor. sizce yanlış mı yapıyorum çok mızmız olmadığı için emzik vermiyorum ne yapıyım emziğe alıştırmalı mıyım?