2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar herkez nerde anca 2 günde bir giriyorum şimdide kimse yok 2 çocukla iyiyce pert oldum birde düğün teleşı bundan sonra benden bi cacık olmaz ölüyorum kızım gece uyumuyor oğlum sabah çok erken kalkıyor oğlum bilgisayarı istiyor görüşürüz

canım bende de oldu.annem sabunla kakalı yerleri çitiledi ve biraz sabunlu suda bekletti geçti.istersen tekrar yıka sonra

canım yazdıklarının aynısını yasıyoruz 1buçuk saat gecince emsin istiyorum almıyo 2buçuk 3 saat sonra anca emiyo.emdiğini kussa da hemen acıkmıyo.benim bebeğim de 2 haftada 100 gram almış.doktor bişey demedi.inşallah normaldir....

Cnm bende yıkamadan önce dalin bebe deterjani ile çitiliyorum sonra birgün deterjanli suda bekletiyorum ve tekrar ç.makinesinde yikiyorum çıkıyor.

renkliler için domestos döküp çitileyip sonrada hemen makineye atıyorum..

bebişleriniz kaç aylık kızlar?

Ayyy Seyzen harbi ayak ayak üstüne hikayeniz varmış ben de şaka yapıyorsun zannediyordum
Canım bir ömür boyu mutlu olursunuz inşallah....çok da beğendim entrika ve hırslarla dolu hikayenizi

zaten senin avatarını gördüğümde hüngür hüngür ağladım
şimdide salya sümüğüm
inş. en kısa zamanda güzel haberlerini alacağız canım

saolun canlarrrrr

Seyzen tanışma hikayenizdn cok etkilendim
Gece kedin ruyama girer
Benim bu rüyalarda senaryo yazsam kac dizi çıkar

Yaa sorma bende de neler var, hatta geçen gün tren kullanıyordum karın üstünde ve treni raydan çıkartıyordum
yahuu hangi normal akıllı böyle bir rüya görür, tren kullanmak nedir yaaaaa

Yaa sorma bende de neler var, hatta geçen gün tren kullanıyordum karın üstünde ve treni raydan çıkartıyordum
yahuu hangi normal akıllı böyle bir rüya görür, tren kullanmak nedir yaaaaa

Bende rüyamda çok gizli bir çip üretiyordum. Sevgilim aslında ajanmış ve o çipi benden çalmaya çalışıyormuş. Çipi bir türlü bulamıyormuş. Bende çipi buzdolabında hamburgerin içerisine saklamışım falan filan

Bide ıssız adaya düşmüş bir rüyam var onuda bir dahaki sefere anlatayım

aranızda rota virüsü aşısı yaptıran varmı?ve yan etkisi oldumu?doktorumuz öbür aya rota virüsü yaptırmamız gerektigini söyledi.

aranızda rota virüsü yaptıran varmı?ve yan etkisi oldumu?doktorumuz öbür aya rota virüsü yaptırmamız gerektigini söyledi.

biz yaptırdık tatlım pazartesi günü çok şükür olmadı diye düşünüyorum yan etkisi..gaz ilacını bırakmamızla aynı zamana denk geldi kakasını zor yapıyor ama annem de diyor artık büyüdü her dk kaka yapmaz :) rotatek miş bizimkisi 3 doz olacakmış 100tl fikir olsun diye yazdım hepsini :))

kızlar bebeğim sürekli emmek istiyor mesela 2.40 da yatağa uzandım emzirmeye başladım yarı uyuyarak 3.50 ye kadar emdi sonra uyuyup kaldı. sütüm fazla yok emzik niyetine emiyor. sizce yanlış mı yapıyorum çok mızmız olmadığı için emzik vermiyorum ne yapıyım emziğe alıştırmalı mıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…