2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
3 ay bitti canım. altta doktorun söylediğinden 2 gün fazla yazıyor ama ben ordan takip ediyorum :)

Bir hafta sonra 3. Ayımız bitecek canım

bir arkadaşım 4. ayda yaşamış aynısını da doktoru normal demiş ondan sordum.. sizinkilerin de haftası yakın birbirine tahminimce dönemsel bişeydir takmayın kafanıza bence...

canım sütün azsa emzir ama sık sık yani en çok 2 saatte bir en fazla bir memeyi yarım saat emzir bence.. sen emzirdikçe sütün artar bence hayatım. emzirmekten zarar gelmez ama emziğe de alıştırabilirsin tabi emzirmeni engellemesin.

kızlar ocağınıza düştümm...

benim oğlum gündüz 2-3 saat arası uyuyor toplamda yani çok az uyuyor sonra gece ilk uykusunda 4 saat civarı kesintisiz uyuyor(genelde tabi her zaman değil) sonra uyanıyoruz ve onun üstüne 2-2.5 saat kadar bir daha uyuyor benim sıkıntım şu; arada bir kez kalkıyorum ya bizim o kalkışımızdan oğlumun bir daha uyuması en az 1.5 saat ki oğlum genelde çok zor uykuya dalmıyor 15 dk falan kucağımda sallıyorum uyuyor yani 2 memeyi emmesi 1 saati buluyor ben her memeyi 25 dk falan veriyorum arada birde gaz çıkartıyoruz sonra diğer meme yine en az 20 dk sonra gaz çıkartma hele bir de bu arada kaka yaparsa 2 saat oluyor bu aralık bir türlü bu zamanı azaltamadım ama hem ben hem de oğlum uykumuzdan oluyoruz şimdi yine idare ediyorum da işe başlayınca böyle olmaz.. siz nasıl yapıyorsunuz ben neyi yanlış yapıyorum.. tabi bazen hemen uyuyamıyor da o zaman dün geceki gibi mesela gece 3.5 saat ayakta kaldık yani bir kere emiyor gece genelde ama gel gör ki 2 saat sürüyor uyanıp uyumamız biz mi anormaliz ben bişeyi beceremiyor muyum?

Merhaba kızlar kimsecikler yok ama olsun,seyzen hikayen çok hoşmuş canım Rabbim mutluluğunuzu daim eylesin,denöz yazdıklarından çok etkilendim ağlattın beni hikayeni bilmiyorum(bebişine ne olduğunu)ama çok üzüldüm ama dövme işine bayıldım hatta dövme resminede bayıldım ve kızım geldi aklıma bendemi yaptırsam ne(annem beni keser vallah)((( ama çok güselll

Sende az değilmişsin seyzen

Offff çok zor ya sürekli meme dışarda emzir emzir Benimkide öyleydi emziğe zor alıştırdım. Uykua dalmak istediğinde emziğini veriyorum eme eme uyuyor uykusunda ağzında kalıyor. Bazende kendisi ağzından atıyor. Normalde uyanık olduğunda kabul etmiyor. emziği uykusu geldiğinde alıyor bende bilmiyorum iyi mi yaptım kötü mü. Mememden uzaklaştı ama gece emziği ağzında olmadı mı ağlıyor kalkıp emziği veriyorum sürekli

Bence normaldir. Ben gece gazını almıyorum altını değiştirmiyorum 2 kez emzirme seansımız oluyor her bir emzirmemiz en fazla 20 dk sürüyor ama sor bana gece 2 den dir uyanığım. Üstelik gece 12 de yattım Bünyem alıştı artık ya. uykusuz uykusuz geziniyorum. Gece 10 a kadar bulaşıktı etraftı toparlıyorum ohh be diyorum yatağa gidiyorum. Ama uyuyamıyorum. Yorgunluktan ölüyorum ama dalamıyorum. Tam ben dalıyorum bebeğim uyanıyor :84: Benimkide sürekli sallanmak istiyor.

Son düzenleme:

kaka lekesini en saglikli sekilde beyaz banyo sabunuyla cikariosun elinde bir iki citile kalmio hicbisey camasir suyuna gerek kalmio:)

benim kızım malesef gece 1den önce uyumuyor. sonrasında da yaklaşık 11 saat uyuyor. aralarda emziriyorum 1de yattıktan sonra genelde ilk emzirmemiz saat 6:30 - 7 gibi oluyor. tam uyanmasına izin vermeden karanlıkta ve hiç konuşmadan emziriyorum ve bu emzirme sırasında gazını çıkarmıyorum. bebeğin çok mu gazlı bilmiyorum biz gaz sancılarını atlattık gibi çok şükür, gazını çıkarırsam ve uyanırsa daha huysuz oluyor. tek göğsümü veriyorum yaklaşık 20 dakika ayakta kalıyoruz bu sırada zaten tam uyanmamış oluyor.

İnsallah herkes iyidir henüz geçmişi okuyamadım. Bugün oğluşumu sünnet ettirdim. Erkek adam oldu oğlum Biraz ağladı bakalım gece ne yapacak. Bana iyice yapıştı. sürekli yanında olayım istiyor. Dışarıdan gelen insanı yabancılıyor.Gaz sorunumuz da devam ediyor malesef

Artık oyuncaklarla oynuyor kendince. Konusma çalışmaları da yapıyor değişik sesler çıkarıyor. Rotavirüs aşımız da yaptırabilirsek çok iyi olacak

İyi akşamlar herkese... bebişler ve anneleri nasıllar... umarım herkes iyidir...
Kızlar, benim oğlumda artık emmek istemiyor... emzirmek için kucağıma yatırdığımda hemen ağlıyor... ağzına vermeye çalıştığımda ise almıyor ve daha içli içli ağlıyor... daha 3,5 aylık... emmezse ne yapacağım... zaten yarı mama yarı anne sütü alıyordu... şimdi tamamen mama alacak... çok üzülüyorum...

Acemiperi; geçmiş olsun oğluşuna... allah damatlığını da göstersin inş... bizimkide 15 gün önce sünnet oldu, hemen iyileşti.. hiç sorun yaşamadık... inş. sizde çabucak iyileşirde sorun yaşamazsınız...

çok gazlı değil aslında ben kalktığımda benim sıpa bayağı bir ayılmış oluyor mıkırdanmalarına uyanıyorum aslında ama bakıyorum gözler faltaşı gibi açık ilk hatam bu demekki.. bende gazını çıkartmayıp bi bakayım bakalım nasıl olacak çünkü uykusu açılıyor gazını çıkartırken ben hep iki göğsü veriyorum korkuyorum tek göğsü vermeye doymazmı acaba diye sen gündüzleri de tek göğsü mü veriyorsun hayatım?

canım geçmiş olsun allah damatlığını da göstersin.. ne tür oyuncaklar aldın oğluşuna benimkinin çıngırağı var ama çok oynayası yok onunla azcık tutp atıyor 2 aylık benim oğlum ondan mı ki acaba?

Sende az değilmişsin seyzen

Ayyy Seyzen harbi ayak ayak üstüne hikayeniz varmış ben de şaka yapıyorsun zannediyordum
Canım bir ömür boyu mutlu olursunuz inşallah....çok da beğendim entrika ve hırslarla dolu hikayenizi

essah tabi canım. herşey gerçek ve inanılmazdı benim için.

Demek o ayaklariin ihtirasli hikayesi buuu
allah ayirmasin agzinizin tadini hic bozmasin canim

teşekkürler zeynom.:13:

Kader bi şekilde buluşturup, yolları kesiştiriyor işte..
Allahim cumlesinin mutluluğunu daim etsin

saol canım. çoluğumuzla çocuğumuzla inşallah hepimiz bir ömür mutlu oluruz

Seyzen tanışma hikayenizdn cok etkilendim
Gece kedin ruyama girer
Benim bu rüyalarda senaryo yazsam kac dizi çıkar

teşekkürler mervoş. bende rüyamda kıvanç tatlıtuğ u gördüm. diyorum ki "benim oğlum senden daha yakışıklıııı"

çok sevdim hikayenizi :)) Allah ayırmasın inşallah. Bu arada benim de eşim Diyarbakırda doğmuş :))

saol canım. Allah sizinde ağzınızın tadını bozmasın

Merhaba kızlar kimsecikler yok ama olsun,seyzen hikayen çok hoşmuş canım Rabbim mutluluğunuzu daim eylesin

saol tatlım. Allah cümlemizin mutluluğunu daim etsin

dönem dönem oluyor sanırım buraya yazıyor arkadaşlar hep yine de bir bak bakalım burnu falan açık mı ağzında pamukçuk falan varmı onlar da bebeği emmekten soğuturmuş..
burnunu her gün çekiyorum otri bebeyle canım pamukçuk da yok
emziğe alıştırdığımdan beri böyle ya pişman oldum resmen
inşallah öyledir canım ya çok canım sıkıldı
kilo alımı çok güzel gidiyordu böyle olunca moralim bozuluyor
bence alıştırma canım
ben emzik verdim vereli mememden soğudu yavrum
eskisi gibi emmek istemiyor kilo alımı da yavaşladı bu yüzden
bir arkadaşım 4. ayda yaşamış aynısını da doktoru normal demiş ondan sordum.. sizinkilerin de haftası yakın birbirine tahminimce dönemsel bişeydir takmayın kafanıza bence...
inşallah geçici bir durumdur insan çok üzülüyor böyle olunca

ay evet canım ya emzik tutsun diye kendimi paraladım şimdi pişmanım vermeseydim keşke
mememi sevmiyor artık kızım

yavrum ya çok mu ağlıyordu.yazık el kadar bebecik alçıyla.çok zor ya.
hadi ya bekliyorum resmi.merak ettim şimdi.
canım geceleri ışık kapalı emzir ve altını elinden geldiğince açmamaya çalış.tabi kaka yaptıysa o başka.emzirme süresi çok uzun.o zaten emdiğini ilk 10 dakikada emiyordur.gerisi yalancı meme niyetine kullanıyordur.emme süresini azalt ve gazınıda çıkarma bir süre dik tutarak evin içinde tur at.

aynen böyle deneyeceğim.. emzirme süresinin uzun olduğunu bende düşünüyorum aslında ama bir yudum alsa kar gibi geliyo kilo alımı çok değil aylık 700 gr civarı ondan böyle bir fikre kapıldım sanırım..

700 gr çok normal canım.haftada 150 gramdan ayda 600 gr alması yeterliymiş zaten.
sanırım benimde mastitten dolayı göğüslerimdeki süt üretimi yarı yarıya azaldı.bakalım bu ay kaç kilo alacak kızım.

ohhh annem geldi.kızı attım kucağına 15 gün almaya niyetim yok:)pazartesi işe başlıyorum ama yarım gün.15 gün çalışıcam sadece.tatile çıkmış gibi hissediyorum kendimi:)

kızlar emzirirken tek göğsü vermek mi daha iyi sizce 2 göğsü vermek mi?
ben tek göğüs veriyorum

doktor bana bi hesap yaptı
1. ay 1000
2. ay 1000
3. ay 1000
4,5,6 700 er
7,8,9,10,11,12. aylarda 300 er gr alır dedi
buna göre 1 yaşına kadar doğum kilosunun üzerine 7 kilo alır dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…