3 ay bitti canım. altta doktorun söylediğinden 2 gün fazla yazıyor ama ben ordan takip ediyorum :)
Bir hafta sonra 3. Ayımız bitecek canım
kızlar bebeğim sürekli emmek istiyor mesela 2.40 da yatağa uzandım emzirmeye başladım yarı uyuyarak 3.50 ye kadar emdi sonra uyuyup kaldı. sütüm fazla yok emzik niyetine emiyor. sizce yanlış mı yapıyorum çok mızmız olmadığı için emzik vermiyorum ne yapıyım emziğe alıştırmalı mıyım?
bizimkisi bir aşk hikayesiiiiii
siyah beyaz film gibi biraaaaz
bana bi cesaret geldi. herkes kendi halinde takılırken masanın altından eşimin ayağına bastım ve gözlerinin içine baktım. ayyyy kalbim yerinden fırlayacak. hani karşılık vermezse ay pardon falan diyip yanlışlıkla olmuş gibi yapıcamama eşşim ayağını benim ayağımın altından çekti veee o da benim ayağıma baştırıp gözlerimin içine baktı ve güldüü. aman yarabbiii
işte böyle cancağızlarım. sonrası çorap söküğü gibi geldii ama ilişkimizi kimseye söyleyemedik. gizli saklı yaşadık. o dengesizin ne yapacağı belli olmazdı. (çok heyecanlı oluyoduoyle gizli saklı da haaa)
kızlar bebeğim sürekli emmek istiyor mesela 2.40 da yatağa uzandım emzirmeye başladım yarı uyuyarak 3.50 ye kadar emdi sonra uyuyup kaldı. sütüm fazla yok emzik niyetine emiyor. sizce yanlış mı yapıyorum çok mızmız olmadığı için emzik vermiyorum ne yapıyım emziğe alıştırmalı mıyım?
kızlar ocağınıza düştümm...
benim oğlum gündüz 2-3 saat arası uyuyor toplamda yani çok az uyuyor sonra gece ilk uykusunda 4 saat civarı kesintisiz uyuyor(genelde tabi her zaman değil) sonra uyanıyoruz ve onun üstüne 2-2.5 saat kadar bir daha uyuyor benim sıkıntım şu; arada bir kez kalkıyorum ya bizim o kalkışımızdan oğlumun bir daha uyuması en az 1.5 saat ki oğlum genelde çok zor uykuya dalmıyor 15 dk falan kucağımda sallıyorum uyuyor yani 2 memeyi emmesi 1 saati buluyor ben her memeyi 25 dk falan veriyorum arada birde gaz çıkartıyoruz sonra diğer meme yine en az 20 dk sonra gaz çıkartma hele bir de bu arada kaka yaparsa 2 saat oluyor bu aralık bir türlü bu zamanı azaltamadım ama hem ben hem de oğlum uykumuzdan oluyoruz şimdi yine idare ediyorum da işe başlayınca böyle olmaz.. siz nasıl yapıyorsunuz ben neyi yanlış yapıyorum.. tabi bazen hemen uyuyamıyor da o zaman dün geceki gibi mesela gece 3.5 saat ayakta kaldıkyani bir kere emiyor gece genelde ama gel gör ki 2 saat sürüyor uyanıp uyumamız biz mi anormaliz ben bişeyi beceremiyor muyum?
hanımlar bebegınızın camasırlarını nasıl yıkıyosunuz kızım dun nerdeyse kafasına kadar kaka yaptı gıysılerıde oldu tabı kaka lekesını ne yaptıysam cıkaramadım camasırlarından beyezlarla camasır suyuyla bıle yıkadım ama cıkmıyolar sız nasıl cıkarıyosunuz
kızlar ocağınıza düştümm...
benim oğlum gündüz 2-3 saat arası uyuyor toplamda yani çok az uyuyor sonra gece ilk uykusunda 4 saat civarı kesintisiz uyuyor(genelde tabi her zaman değil) sonra uyanıyoruz ve onun üstüne 2-2.5 saat kadar bir daha uyuyor benim sıkıntım şu; arada bir kez kalkıyorum ya bizim o kalkışımızdan oğlumun bir daha uyuması en az 1.5 saat ki oğlum genelde çok zor uykuya dalmıyor 15 dk falan kucağımda sallıyorum uyuyor yani 2 memeyi emmesi 1 saati buluyor ben her memeyi 25 dk falan veriyorum arada birde gaz çıkartıyoruz sonra diğer meme yine en az 20 dk sonra gaz çıkartma hele bir de bu arada kaka yaparsa 2 saat oluyor bu aralık bir türlü bu zamanı azaltamadım ama hem ben hem de oğlum uykumuzdan oluyoruz şimdi yine idare ediyorum da işe başlayınca böyle olmaz.. siz nasıl yapıyorsunuz ben neyi yanlış yapıyorum.. tabi bazen hemen uyuyamıyor da o zaman dün geceki gibi mesela gece 3.5 saat ayakta kaldıkyani bir kere emiyor gece genelde ama gel gör ki 2 saat sürüyor uyanıp uyumamız biz mi anormaliz ben bişeyi beceremiyor muyum?
senın bebıs kac aylık benımkı 3 aylık oldu
benim kızım malesef gece 1den önce uyumuyor. sonrasında da yaklaşık 11 saat uyuyor. aralarda emziriyorum 1de yattıktan sonra genelde ilk emzirmemiz saat 6:30 - 7 gibi oluyor. tam uyanmasına izin vermeden karanlıkta ve hiç konuşmadan emziriyorum ve bu emzirme sırasında gazını çıkarmıyorum. bebeğin çok mu gazlı bilmiyorum biz gaz sancılarını atlattık gibi çok şükür, gazını çıkarırsam ve uyanırsa daha huysuz oluyor. tek göğsümü veriyorum yaklaşık 20 dakika ayakta kalıyoruz bu sırada zaten tam uyanmamış oluyor.
İnsallah herkes iyidir henüz geçmişi okuyamadım. Bugün oğluşumu sünnet ettirdim. Erkek adam oldu oğlumBiraz ağladı bakalım gece ne yapacak. Bana iyice yapıştı. sürekli yanında olayım istiyor. Dışarıdan gelen insanı yabancılıyor.Gaz sorunumuz da devam ediyor malesef
Artık oyuncaklarla oynuyor kendince. Konusma çalışmaları da yapıyor değişik sesler çıkarıyor. Rotavirüs aşımız da yaptırabilirsek çok iyi olacak
Sende az değilmişsin seyzen
Ayyy Seyzen harbi ayak ayak üstüne hikayeniz varmış ben de şaka yapıyorsun zannediyordum
Canım bir ömür boyu mutlu olursunuz inşallah....çok da beğendim entrika ve hırslarla dolu hikayenizi
Demek o ayaklariin ihtirasli hikayesi buuu
allah ayirmasin agzinizin tadini hic bozmasin canim
Kader bi şekilde buluşturup, yolları kesiştiriyor işte..
Allahim cumlesinin mutluluğunu daim etsin
Seyzen tanışma hikayenizdn cok etkilendim
Gece kedin ruyama girer
Benim bu rüyalardasenaryo yazsam kac dizi çıkar
çok sevdim hikayenizi :)) Allah ayırmasın inşallah. Bu arada benim de eşim Diyarbakırda doğmuş :))
Merhaba kızlar kimsecikler yok ama olsun,seyzen hikayen çok hoşmuş canım Rabbim mutluluğunuzu daim eylesin
burnunu her gün çekiyorum otri bebeyle canım pamukçuk da yokdönem dönem oluyor sanırım buraya yazıyor arkadaşlar hep yine de bir bak bakalım burnu falan açık mı ağzında pamukçuk falan varmı onlar da bebeği emmekten soğuturmuş..
inşallah öyledir canım ya çok canım sıkıldıcanım yazdıklarının aynısını yasıyoruz 1buçuk saat gecince emsin istiyorum almıyo 2buçuk 3 saat sonra anca emiyo.emdiğini kussa da hemen acıkmıyo.benim bebeğim de 2 haftada 100 gram almış.doktor bişey demedi.inşallah normaldir....
bence alıştırma canımkızlar bebeğim sürekli emmek istiyor mesela 2.40 da yatağa uzandım emzirmeye başladım yarı uyuyarak 3.50 ye kadar emdi sonra uyuyup kaldı. sütüm fazla yok emzik niyetine emiyor. sizce yanlış mı yapıyorum çok mızmız olmadığı için emzik vermiyorum ne yapıyım emziğe alıştırmalı mıyım?
inşallah geçici bir durumdur insan çok üzülüyor böyle oluncabir arkadaşım 4. ayda yaşamış aynısını da doktoru normal demiş ondan sordum.. sizinkilerin de haftası yakın birbirine tahminimce dönemsel bişeydir takmayın kafanıza bence...
ay evet canım ya emzik tutsun diye kendimi paraladım şimdi pişmanım vermeseydim keşkeOffff çok zor ya sürekli meme dışarda emzir emzirBenimkide öyleydi emziğe zor alıştırdım. Uykua dalmak istediğinde emziğini veriyorum eme eme uyuyor uykusunda ağzında kalıyor. Bazende kendisi ağzından atıyor. Normalde uyanık olduğunda kabul etmiyor. emziği uykusu geldiğinde alıyor bende bilmiyorum iyi mi yaptım kötü mü. Mememden uzaklaştı ama gece emziği ağzında olmadı mı ağlıyor kalkıp emziği veriyorum sürekli
yavrum ya çok mu ağlıyordu.yazık el kadar bebecik alçıyla.çok zor ya.Erva iyi canlarim aglama krizleri kesildi demekki bacağında iyilesme var diye umit ediyorum komple sol bacağı alcida bakimi zor oluyor rabbim beterinden esirgesin
Teşekkür ederim kızlar sordugunuz için
Uconn bu araa bizim kizlar benziyor
Ayni senin kizin bu pozunu yakalayip bizimkini çekeceğim sana göstereceğim insallah
canım geceleri ışık kapalı emzir ve altını elinden geldiğince açmamaya çalış.tabi kaka yaptıysa o başka.emzirme süresi çok uzun.o zaten emdiğini ilk 10 dakikada emiyordur.gerisi yalancı meme niyetine kullanıyordur.emme süresini azalt ve gazınıda çıkarma bir süre dik tutarak evin içinde tur at.kızlar ocağınıza düştümm...
yavrum ya çok mu ağlıyordu.yazık el kadar bebecik alçıyla.çok zor ya.
hadi ya bekliyorum resmi.merak ettim şimdi.
canım geceleri ışık kapalı emzir ve altını elinden geldiğince açmamaya çalış.tabi kaka yaptıysa o başka.emzirme süresi çok uzun.o zaten emdiğini ilk 10 dakikada emiyordur.gerisi yalancı meme niyetine kullanıyordur.emme süresini azalt ve gazınıda çıkarma bir süre dik tutarak evin içinde tur at.
aynen böyle deneyeceğim.. emzirme süresinin uzun olduğunu bende düşünüyorum aslında ama bir yudum alsa kar gibi geliyo kilo alımı çok değil aylık 700 gr civarı ondan böyle bir fikre kapıldım sanırım..
ben tek göğüs veriyorumkızlar emzirirken tek göğsü vermek mi daha iyi sizce 2 göğsü vermek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?