2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Peki uzun degilmi arada 5- 6saat emmemesi...bazen benimkide 3 -4saat kesintisiz uyuyor o mizildanmazsa ben kendim alip emziriyorum uyanmadan emip devam ediyo uykuya..birakmali miyim acaba kendi ne zaman uyanirsa

Peki uzun degilmi arada 5- 6saat emmemesi...bazen benimkide 3 -4saat kesintisiz uyuyor o mizildanmazsa ben kendim alip emziriyorum uyanmadan emip devam ediyo uykuya..birakmali miyim acaba kendi ne zaman uyanirsa
.
Benim kızımda 5-6 saat hiç uyanmıyor eskiden en geç dört saat olunca kalkar emzirirdim ama artık üç ayı doldurduk diye gece sık emzirmiyorum.

kızlar geçmişi okuyamadım ama yarın okuyacağım yalnız bişi yazmam lazım...

seyzen...eşimle tartıştım yataktan kalkıp geldim, nasıl sinirliyim diyorum ki hayatta uyku tutmaz sonra hikayeni gördüm gece uzun bari bundan başlayım diye okumaya başladım hem hikayen hem de olaylara bakışın beni çok etkiledi canım benim öyle ki eşime sinirim geçti şimdi gidip yatacağım hatta insan bazen elindekinin kıymetini bilmiyor böyle samimiyetle anlatılmış bir hikaye hatırlatıveriyor.
Eşinle sana tüm kalbimle mutluluklar diliyorum

amann 1 buçuk ayda pek uzun beeeohh büyümüşş cimcimee bizimkide 5 gün sonra 3ü bitiriyo inş ayy büyüsünler artık yaa...yok canom ya öle birkere yada ara sıra olmayla olmuyo olsa kesin anlarsın kanlı kaka oluyo allahım kimsenin çocuğuna vermesin buna şükür ama yinede çok zor

bende yaşımı burcumu söliyim bariii28im daha bitmediyay burcuyumm yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorumm...

çok güzel aşk hikayeleri okudum allah hepinizin mutluluğunu bozmasın inş.
ama zeynonun hikayesinde gazete haberi gibi E.....yazmasına koptum seyzencim senin hikayende gerçekten vay be dedirtiyoo mutlu olun inş hep
bugün vaktim yok ama inş en kısa zamanda bende yazıcam kocişimle aşk hikayemii bizimkide biraz enrikalı ihtiraslı falan filan...ah ahh bi tuhaf oldum hatırlıyınca yineee

canım bende uzun uyursa uyandırmıyorum bence vücudunun ihtiyacı olmasa ve açlığı ona zarar verecek olsa uyanır.. yenidoğan değil artık çünkü hem büyüme hormonu uykuda salgılanıyor onların uyuması önemli bence hiç bölme çocuğun uykusunu..

kızlar dünkü tavsiyelerden sonra bu gece 1 de yattı sıpam amaaaa 5 te kalktık 6 da oğluşum uyumuştu :) kaka yaptı altını değiştirdim sonra 2 memeyi emzirdim karanlıkta ve konuşmadan 2.memede uyuya kaldı gazını almadan yatırdım toplamda hepsi 1 saat sürdü ohhh miss... 1 saat sonra biraz mıkırdandı ama yine uyudu hemen çok güzel oldu inşallah böyle devam eder... hedefim gece tek memeyi vermek bakalım nolcakk...

burnu tıkalı mı kontrol et iyice geçici bir durum olabilir. bazen gün içerisinde benimki de öyle yapıyor. memeye tutuyorum sanırsın etinden et kopuyor. o derece ağlıyor. sonra alıyorum dolaştırıyorum oyalıyorum bu arada çok ağladığı oluyor. sonunda açlıktan yorgun düşüyor sanırım alıyor memeyi. başka şansı yok mama vermiyorum doymak için o memeyi ya alacak ya alacak. ama hep yapmıyor tabi bazen. pes etme sakın. bir arkadaşımın oğlu en başından beri hiç emmedi, hiçbir problem yoktu ama emmedi işte, arkadaşım da inat etti tam 6 ay boyunca süt sağdı ve cocuk 6 ay boyunca anne sütünden başka bişey almadı. demem o ki sakın pes etme. üzülme de sütün gitmesin.

canım tek gögüs veriyorum ben hep gece gündüz. hiç aynı anda iki göğsü birden vermedim. uyanıksa 1,5 - 2 saatte bir emiyor. bi sağ gögsü veriyorum bi sol gögsü. uyuyorsa hiç ellemiyorum ben zaten hiç uyandırmıyorum.

benim doktorumun en başından beri bize öğüdü ne zaman isterse ne kadar isterse... ben de hep ona uydum bir zararını görmedim çok şükür. 2. ayda kızım geceleri 6 saat uyumaya başlayınca dedim ki doktor yanlış mı yapıyorum çocuk 6 saat emmeden durur mu? durur sen hiç merak etme dedi. onlar kendileri için en uygun durumları yaratırlar dedi. tam bi sağlık sorunu yoksa böyle olmalıymış. mesala şimdi kızım ishal sık sık emmesi lazım. o yüzden gündüz de gece de belirli aralıklarla uyuyorsa da kaldırıp tutuyorum memeye...

inşallah artar tekrar canım ama bebişe yetiyorsa varsın biraz azalsın belki bir daha mastit olmazsın..

benim oğlum ayda ortalama 700 gr aldı ama son 20 gündür kilo alımı biraz arttı.. gerçi doktorum sadece kilo alımı önemli değil diyor boyu normalin üstünde uzuyormuş o da sütümün iyi olduğunu gösterirmiş.. annelik tabi insan düşünüyor yine de.. bende tek göğüse dönmek istiyorum çok fazla önsüt alıyor bu şekilde çünkü ondan kakasının devamlı yeşil olduğunu düşünüyorum ben.. ama tek göğse dönünce kilo alımı azalır diye korkuyorum bir de 2 göğsün birden 2 saatte bir uyarılması sütü daha çok arttırabilir gibime geliyor bir yandan da tek göğsü verince sanki daha fazla son süt alır gibi düşünüyorum.. bilemiyorum tabi bi türlü tam içime sinmiyor..

hadi gözünaydın canım, darısı yarım saate

canım belki biliyorsundur ama ishalken her emzirmeden sonra su ver bebişe aldığı kadar benim oğlum da ishal oldu doktorum aynene böyle söyledi ve 1-2 günde atlattık..ateş yoksa ishali takmıyor doktorlar sadece su kaybı olmasın önemli olan o..

kızlar gündüz ve gece uykuya dalamama gibi bir problemimiz var gündüzleri 15 dakika uyuyor 1.5 saat uyanık çok düzensiz bir uykumuz var gecede 10da yatırıyorum uyuyo uyanıyo beşiği sallıyoruz bazen ayakta sallıyoruz dalana kadar 12.00 oluyor bir daha 4te uyanıyo mama yeyip 7de kalkıyor ne yapıcağımızı bilmiyorum sizlerin uyku düzeniniz nasıl neler yapıyorsunuz olum çok sakin ve düzenli birçocuktu kızımda resmen acemileştim düzene koyamıyorum

Uykuya dalamama sorunu bizde de var hala gündüzleri neredeyse hic uyumuyor artik henüz iki bucuk ayligiz.. Her aksam 7 de banyomuzu yapiyoruz masajini yapip 7:30 da emzirdikten sonra agzina emzigini verip 5-15 dk kucagim da gezdiriyorum gözlerini kapayinca yatiriyorum ve yataginin üzerini battaniyeyle kapatiyorum tamamen karanlik olsun diye, eger kapatmazsam gözlerini acip 1-2 dk etrafi inceleyip agliyor.. Tabi yatirdigim gibi uyumuyor yaklasik 1 saat kadar agzindan düsen emzigi sürekli vermek zorunda kaliyoruz en gec 9:00 gibi tamamen uyumus oluyor 2-3 gibi tekrar uyaniyor 10-15 dk emzirip yatiriyorum sonra 5-6 gibi yine emzirip yatiriyorum en son 8-9 arasi kesin uyanmis oluyor ondan sonra aksama kadar uykusu en fazla yarim saat.. Gündüz uyanikken sürekli ilgi istediginden dogru düzgün is bile yapamiyorum bilmem ilerde bu degisirmi

kızlar naberşu an halimi gören olsa memede çocuk,bir yandan buraya yazmaya çalışıyorumresmen bağımlılık yapıyorsunuz

bir fırsat bulup topiğe girdim kimsecikler yok avatarıma resim koyamıyorum yardımcı olur musunuz

Eger bilgisayardan giriyorsan yukari sag üst kösede kullanici kontrol paneli ne girdikten sonra sol tarafta profil ve avatar resmini degistir seceneklerini görürsün ordan ekleye bilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…