2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Sizinkiside bir nevi arkadas araciligiyla olmus ve zeynonun ki gibi birden el tutmalar falan benim cok hosuma gitti :) öyle cekingen degilde abartiya kacmadan kendine güvenerek yaklasmali zaten bir erkek bence.. Benim esim mesela haftalarca okadar uzak durdu sonra ilk yalniz görüsmemiz de (henüz cikmiyorduk ve hic yalniz kalmamistik) elimi uzatinca merhaba demek icin birden kendine cekip sarildi o an heyecanmidir şaskinlikmidir hemen geri cekildim bu cekip yine sarildi ben tekrar cekilmek isterken bırakmadi senin de dedigin gibi biryandan icim eridi ama diger yandan da basit gözükürüm falan diye karsilik vermedim hic simdi bakiyorum da aradan 8 yil kadar bir zaman gecmis ozaman 15-16 yaslarindaydim daha zaman ne kadar hizli akip gidiyor.. 10 yil önce sorsalar ergen aklimla otuzuma kadar ölürüm de evlenmezdim kendimi suan ki oldugum noktada hayal bile etmezdim..bu arada dövmene bayildim cok güzel gercekten

ayy aynen gündüz uyku problemi tek bizde deilmiş ..akşam 9.10 da uyuyr sabah 5 dedimi uyanıyor..gündüz kuş uykusu giibi uyuyor ne yapacaz ya..leyla gibi dolanıyrz..

mama yiyor ondan olsa gerek.tabi o uyanmadn doyuruyrm..yoksa uyanırsa uyuması güç oluyr.keşke anne sütü alsaydı 1 ay emdi..

Napcam kızlar sol cok ters geliyor..3 ay bitti artık daha cok emiyor tek gögüs yeter mi ki bilmiyorum

Ters kundak veya futbol topu pozisyonunu deneyin. Ozellikle futbol topu pozisyonunu cok sever bebekler. Bazen favori memeleri oluyor bu maymunlarin. Buyuk kizim sag gogsumu severdi kucuk kizim ise sol gogsumu seviyor. Youtube'dan reverse craddle ve football hold diye aratirsaniz detayli videolar bulursunuz b

bizim düzenimizde aynen böyle. o düşen emziği verme seansı varya... bende eğer eşim evde yoksa yemek yemeye bile zor fırsat buluyorum.bizde 2,5 aylığız...

valla neler neler ...mervenin dediği gibi benim rüyalardan film çeksem oscara aday olur:))))

Saol canım
benim yaptırdığım dövmeci de çok tatlı bi bayan bi de oğlu vardı...o bayan da oğlunun adını yazdırmış ama çok güzel yazmışlar...çok hoşuma gitmişti:))))

aynen tatlım bazen bende de böyle oluyor
biraz sakinleşip durumu bir iki kere düşününce, kocama gidip sarılasım geliyor :))))

canım senden de bekliyoruz o zaman

cok saol canımmmmm
siz de uzuuuuun uzunnn yıllar bir arada mutlu olursunuz inşallah canım:)))
kesinlikle katılıyorum sana şu sözünde özellikle "öyle cekingen degilde abartiya kacmadan kendine güvenerek yaklasmali zaten bir erkek bence"
sizinki de çocukluk aşkı ne güzel, çok hoşuma gider beraber büyüyüp evlenenler:)))))

arkadaşlar gece mama hazırlamak zor olmuyormu ,sıcak su çok zor soğuyor, birde mama yapıldıktan sonra ne kadar zaman ömrü var

ya kızlar ya
saçlarım aşırı dökülüyor demiştim ya
bugün bi baktım ki yanlar bildiğin açılmış kelleşmiş
of çok moralim bozuldu
napacam ben şimdi
yarın dr gideyim inş. bi çözümü vardır

arkadaşlar gece mama hazırlamak zor olmuyormu ,sıcak su çok zor soğuyor, birde mama yapıldıktan sonra ne kadar zaman ömrü var

Canım ben cam şişede kaynamış sogumuş su bulunduruyorum mama suyunu ordan ısıtarak kullanıyorum cok pratik oluyor içmedigi mamayı döküyorum bakteri oluşuyormuş çünkü

Amin insallah. CAbuk iyilesirse cok mutlu olurum. Ne guzel sen sorun yasamamissin. Bizde de sikinti yok gibi ama gaz sancilari yuzunden cok agliyor ben de ilk basta anlayamiyorum neden agladigini

Amin Donence var onun muzigiyle kendi kendine oynuyor. Donencedeki oyuncaklarla konusuyor. Bir de bondigo dis kasiyicili aslan var onu isirip duruyor. Cingiragi ben caliyorum biraz sakinlesiyor o zaman. En sevdigi oyuncak elleri. Yiyor yiyor doymuyor

Kettle da kaynamış su bulundur gece kalkınca içebileceği ısıda ısıt ben mamayı en fazla 45 dk tutuyorum dışarısı içinde termos öneririm

ayy çok tşkler bilgi için bakayım şimdi.sağ memeyi sinirliyken almıyodu şimdi 2 somurup bırakıyor.anca uyurken gece veriyorum sağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…