- 19 Ekim 2009
- 2.409
- 64
- 363
Aynen öyle canım, bazen de insanı çileden çıkartıyorlar ama herkeste bu durum olduğuna göre doğanın bi kanunu heralde :))))
Bi yandan deli gibi seversin bi yandan da öldüresin gelir
Benim hikayede öyle enterasan bir durum yok ama bayaa bi beraber olalım diye kastı...
Ev arkadaşımın arkadaşının çok yakın arkadaşıydı benimki...daha önce 1 kez karşılaşmıştık ama ikimizin de sevgilisi vardı o ara...sonra ayrıldıktan sonra ikimiz de, bu bizim eve geldi arkadaşıyla...akşam film izliyorduk hep beraber, benim yanımda oturuyordu bi baktım elimi tuttu bişey demeden...gözlerim faltaşı gibi açılmıştıama içim de erimişti...sonra ben istemem yan cebime koy olayını sürdürdüm...sonra bigun bana dediki ben evlenicem seninle...ben de he he deyip geçmiştim...ne bileyim bu kadar ısrarcı olacağını
ayy aynen gündüz uyku problemi tek bizde deilmiş ..akşam 9.10 da uyuyr sabah 5 dedimi uyanıyor..gündüz kuş uykusu giibi uyuyor ne yapacaz ya..leyla gibi dolanıyrz..
Napcam kızlar sol cok ters geliyor..3 ay bitti artık daha cok emiyor tek gögüs yeter mi ki bilmiyorum
Uykuya dalamama sorunu bizde de var hala gündüzleri neredeyse hic uyumuyor artik henüz iki bucuk ayligiz.. Her aksam 7 de banyomuzu yapiyoruz masajini yapip 7:30 da emzirdikten sonra agzina emzigini verip 5-15 dk kucagim da gezdiriyorum gözlerini kapayinca yatiriyorum ve yataginin üzerini battaniyeyle kapatiyorum tamamen karanlik olsun diye, eger kapatmazsam gözlerini acip 1-2 dk etrafi inceleyip agliyor.. Tabi yatirdigim gibi uyumuyor yaklasik 1 saat kadar agzindan düsen emzigi sürekli vermek zorunda kaliyoruz en gec 9:00 gibi tamamen uyumus oluyor 2-3 gibi tekrar uyaniyor 10-15 dk emzirip yatiriyorum sonra 5-6 gibi yine emzirip yatiriyorum en son 8-9 arasi kesin uyanmis oluyor ondan sonra aksama kadar uykusu en fazla yarim saat.. Gündüz uyanikken sürekli ilgi istediginden dogru düzgün is bile yapamiyorum bilmem ilerde bu degisirmi
Bende rüyamda çok gizli bir çip üretiyordum. Sevgilim aslında ajanmış ve o çipi benden çalmaya çalışıyormuş. Çipi bir türlü bulamıyormuş. Bende çipi buzdolabında hamburgerin içerisine saklamışım falan filan
Bide ıssız adaya düşmüş bir rüyam var onuda bir dahaki sefere anlatayım
Merhaba kızlar kimsecikler yok ama olsun,seyzen hikayen çok hoşmuş canım Rabbim mutluluğunuzu daim eylesin,denöz yazdıklarından çok etkilendim ağlattın beni hikayeni bilmiyorum(bebişine ne olduğunu)ama çok üzüldüm ama dövme işine bayıldım hatta dövme resminede bayıldım ve kızım geldi aklıma bendemi yaptırsam ne(annem beni keser vallah)((( ama çok güselll
kızlar geçmişi okuyamadım ama yarın okuyacağım yalnız bişi yazmam lazım...
seyzen...eşimle tartıştım yataktan kalkıp geldim, nasıl sinirliyim diyorum ki hayatta uyku tutmazsonra hikayeni gördüm gece uzun bari bundan başlayım diye okumaya başladım hem hikayen hem de olaylara bakışın beni çok etkiledi canım benim öyle ki eşime sinirim geçti şimdi gidip yatacağım hatta insan bazen elindekinin kıymetini bilmiyor böyle samimiyetle anlatılmış bir hikaye hatırlatıveriyor.
Eşinle sana tüm kalbimle mutluluklar diliyorum
çok güzel aşk hikayeleri okudum allah hepinizin mutluluğunu bozmasın inş.
ama zeynonun hikayesinde gazete haberi gibi E.....yazmasına koptum seyzencim senin hikayende gerçekten vay be dedirtiyoo mutlu olun inş hep
bugün vaktim yok ama inş en kısa zamanda bende yazıcam kocişimle aşk hikayemii bizimkide biraz enrikalı ihtiraslı falan filan...ah ahh bi tuhaf oldum hatırlıyınca yineee
Sizinkiside bir nevi arkadas araciligiyla olmus ve zeynonun ki gibi birden el tutmalar falan benim cok hosuma gitti :) öyle cekingen degilde abartiya kacmadan kendine güvenerek yaklasmali zaten bir erkek bence.. Benim esim mesela haftalarca okadar uzak durdu sonra ilk yalniz görüsmemiz de (henüz cikmiyorduk ve hic yalniz kalmamistik) elimi uzatinca merhaba demek icin birden kendine cekip sarildi o an heyecanmidir şaskinlikmidir hemen geri cekildim bu cekip yine sarildi ben tekrar cekilmek isterken bırakmadi senin de dedigin gibi biryandan icim eridi ama diger yandan da basit gözükürüm falan diye karsilik vermedim hic simdi bakiyorum da aradan 8 yil kadar bir zaman gecmis ozaman 15-16 yaslarindaydim daha zaman ne kadar hizli akip gidiyor.. 10 yil önce sorsalar ergen aklimla otuzuma kadar ölürüm de evlenmezdim kendimi suan ki oldugum noktada hayal bile etmezdim..bu arada dövmene bayildim cok güzel gercekten
mama yiyor ondan olsa gerek.tabi o uyanmadn doyuruyrm..yoksa uyanırsa uyuması güç oluyr.keşke anne sütü alsaydı 1 ay emdi..
bizimkisi bir aşk hikayesiiiiii
siyah beyaz film gibi biraaaaz
arkadaşlar gece mama hazırlamak zor olmuyormu ,sıcak su çok zor soğuyor, birde mama yapıldıktan sonra ne kadar zaman ömrü var
Amin insallah. CAbuk iyilesirse cok mutlu olurum. Ne guzel sen sorun yasamamissin. Bizde de sikinti yok gibi ama gaz sancilari yuzunden cok agliyor ben de ilk basta anlayamiyorum neden agladiginiAcemiperi; geçmiş olsun oğluşuna... allah damatlığını da göstersin inş... bizimkide 15 gün önce sünnet oldu, hemen iyileşti.. hiç sorun yaşamadık... inş. sizde çabucak iyileşirde sorun yaşamazsınız...
Amincanım geçmiş olsun allah damatlığını da göstersin.. ne tür oyuncaklar aldın oğluşuna benimkinin çıngırağı var ama çok oynayası yok onunla azcık tutp atıyor 2 aylık benim oğlum ondan mı ki acaba?
arkadaşlar gece mama hazırlamak zor olmuyormu ,sıcak su çok zor soğuyor, birde mama yapıldıktan sonra ne kadar zaman ömrü var
9'da 10'da uyuyup 5'te mi uyanıyor...Maaşallah ne kadar uzun bize göre mama m ıanne sütü mü?
Ters kundak veya futbol topu pozisyonunu deneyin. Ozellikle futbol topu pozisyonunu cok sever bebekler. Bazen favori memeleri oluyor bu maymunlarin. Buyuk kizim sag gogsumu severdi kucuk kizim ise sol gogsumu seviyor. Youtube'dan reverse craddle ve football hold diye aratirsaniz detayli videolar bulursunuz b
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?