arkadaşlar gece mama hazırlamak zor olmuyormu ,sıcak su çok zor soğuyor, birde mama yapıldıktan sonra ne kadar zaman ömrü var
istanbulun trakya ucunda oturanlar evden çıkınca istanbul tabelası ile karşılaşanlarnerdesiniz ne zaman buluşuyoruz
arkadaşlar gece mama hazırlamak zor olmuyormu ,sıcak su çok zor soğuyor, birde mama yapıldıktan sonra ne kadar zaman ömrü var
ben mama vermiyorum ama veren birinden duymuştum.suyu ısıtıp biraz ılıyınca küçük termos almış suyu ona koyuyormuş.gece kullanıyormuş
Kettle da kaynamış su bulundur gece kalkınca içebileceği ısıda ısıt ben mamayı en fazla 45 dk tutuyorumdışarısı içinde termos öneririm
Amin insallah. CAbuk iyilesirse cok mutlu olurum. Ne guzel sen sorun yasamamissin. Bizde de sikinti yok gibi ama gaz sancilari yuzunden cok agliyor ben de ilk basta anlayamiyorum neden agladigini
evet şimdi gazını çıkartamıyorsundur... zor olur... sende bizim gibi karton yada köpük bardak koyuyormusun... biz koymuştuk çok rahat olmuştu...ayrıca bizim gaz problemimiz olmadı... ancak ben normal zamanlarda gazı olursa karnına ve ayak topuklarına elma yağı sürüyorum... iyi geliyor... ben başka hiçbir şey kullanmadım gaz için... şükür rahat çıkarıyor bizimki gazını...
ben mama vermiyorum ama veren birinden duymuştum.suyu ısıtıp biraz ılıyınca küçük termos almış suyu ona koyuyormuş.gece kullanıyormuş
Arkadaşlar mama suyu için benim homend çaycım var... önceden suyu kaynatıyorum... sonra bu suyu mama yapacağım zaman 40 derece mama ayarı var onunla mama suyunu hazırlıyorum... hem su hazır olduğunda çaycım konuşuyor şöyle söylüyor... "mama suyunuz hazır, miniğe afiyet olsun" diyor... hemde zaman olarak da çok çabuk hazır oluyor...ben daha hamile değilken almıştım bu çaycıyı, bir tanede kayınvalideme almıştım... çok memnunum...
bende küçük termosa sıcak su, bir şişeyede soğuk su koyuyorum...mama 100 ml verdiğim için 75ml civarı sıcak, gerisi soğuk su koyuyorum biberona (soğuk su oda sıcaklığında) termosum 350 ml bebeğim geceden sabah 3 defa mamaya kalkıyor.bu termos beni idare ediyor pratik oluyor. Dışardada aynı şekilde kullanıyorum...
bende bişey sorucam. sütüm yok diyorum ama mesela bu gece 9 a sağdım diyelim gece 3-4 gibi memelerim sızlıyor gibi rahatsızlık veriyor. örneğin bugün dışardaydık en son öğlen sağmıştım.şu vakitte tekrar sağmam gerekti çünkü yine rahatsız ediyor.sanırsın litrelerce çıkacak... anca 30ml. oda 12 saatte yani... kafam bozuk ya tamam ya devam etsin şu süt cidden psikolojim bozuldu
bu durumda olan var mı?
kızlar emzirirken tek göğsü vermek mi daha iyi sizce 2 göğsü vermek mi?
memeni versen canım öyle olunca bebişe almıyor mu... sen sağdığın miktara güvenme bence ben sadece emziriyorum ama sağınca bişey çıkmıyor.. hastane pompası kiralayacağım şimdi..
gündüz mümkün olduğunca meme vermeye çalışıyorum.hatta her mamadan önce vermeye çalışıyorum ama çoğu zaman sanırım
hiç gelmiyor yada çok az geliyor.çünkü mamayı bi alışı var görmen lazım
zaman zamanda (pek sık olmuyor) memeyi aldıktan yaklaşık yarım saat sonra aranıyor o zaman mamayı veriyorum.
evet pompaya güvenmeyin deniyor genelde.lansinoh var bende ona iyi diyorlar diye aldım ama mantıklı düşünürsem
sonuçta pompada 12 saatte 30ml çıkan 2 saatte 100 çıkar mı en azından 50?
kızlar geçmişi okuyamadım ama yarın okuyacağım yalnız bişi yazmam lazım...
seyzen...eşimle tartıştım yataktan kalkıp geldim, nasıl sinirliyim diyorum ki hayatta uyku tutmazsonra hikayeni gördüm gece uzun bari bundan başlayım diye okumaya başladım hem hikayen hem de olaylara bakışın beni çok etkiledi canım benim öyle ki eşime sinirim geçti şimdi gidip yatacağım hatta insan bazen elindekinin kıymetini bilmiyor böyle samimiyetle anlatılmış bir hikaye hatırlatıveriyor.
Eşinle sana tüm kalbimle mutluluklar diliyorum
haydi yaz yaz yazçok güzel aşk hikayeleri okudum allah hepinizin mutluluğunu bozmasın inş.
ama zeynonun hikayesinde gazete haberi gibi E.....yazmasına koptum seyzencim senin hikayende gerçekten vay be dedirtiyoo mutlu olun inş hep
bugün vaktim yok ama inş en kısa zamanda bende yazıcam kocişimle aşk hikayemii bizimkide biraz enrikalı ihtiraslı falan filan...ah ahh bi tuhaf oldum hatırlıyınca yineee
bir fırsat bulup topiğe girdim kimsecikler yok avatarıma resim koyamıyorum yardımcı olur musunuz
seyzen
:81:
:92:
:132:
hep çoooooooooooooooooooooooooook mutlu olun emi
memeni versen canım öyle olunca bebişe almıyor mu... sen sağdığın miktara güvenme bence ben sadece emziriyorum ama sağınca bişey çıkmıyor.. hastane pompası kiralayacağım şimdi..
gündüz mümkün olduğunca meme vermeye çalışıyorum.hatta her mamadan önce vermeye çalışıyorum ama çoğu zaman sanırım
hiç gelmiyor yada çok az geliyor.çünkü mamayı bi alışı var görmen lazım
zaman zamanda (pek sık olmuyor) memeyi aldıktan yaklaşık yarım saat sonra aranıyor o zaman mamayı veriyorum.
evet pompaya güvenmeyin deniyor genelde.lansinoh var bende ona iyi diyorlar diye aldım ama mantıklı düşünürsem
sonuçta pompada 12 saatte 30ml çıkan 2 saatte 100 çıkar mı en azından 50?
tabi belki 100 cc çıkmaz ama olsun şifa niyetine ne çıkarsa vermen iyi bence de her mamadan önce emzir canım allah sütlerimizi bol bol etsin inşallah.. giderek onun emişi kuvvetleniyo artabilir sütün vazgeçme sakın..
benim oğlanın düzeni de seninki gibi olmak üzere sanırımUykuya dalamama sorunu bizde de var hala gündüzleri neredeyse hic uyumuyor artik henüz iki bucuk ayligiz.. Her aksam 7 de banyomuzu yapiyoruz masajini yapip 7:30 da emzirdikten sonra agzina emzigini verip 5-15 dk kucagim da gezdiriyorum gözlerini kapayinca yatiriyorum ve yataginin üzerini battaniyeyle kapatiyorum tamamen karanlik olsun diye, eger kapatmazsam gözlerini acip 1-2 dk etrafi inceleyip agliyor.. Tabi yatirdigim gibi uyumuyor yaklasik 1 saat kadar agzindan düsen emzigi sürekli vermek zorunda kaliyoruz en gec 9:00 gibi tamamen uyumus oluyor 2-3 gibi tekrar uyaniyor 10-15 dk emzirip yatiriyorum sonra 5-6 gibi yine emzirip yatiriyorum en son 8-9 arasi kesin uyanmis oluyor ondan sonra aksama kadar uykusu en fazla yarim saat.. Gündüz uyanikken sürekli ilgi istediginden dogru düzgün is bile yapamiyorum bilmem ilerde bu degisirmi
saol canım:26::26: ne yazmışımkiii anlamadım ama işe yaradığına sevindim. ikimizde 31 yengeç olduğumuz için etkilenmişsindirsende eşinle bir ömür boyu mutlu ol canım
/QUOTE]
ben de 30 yengeç
Eger bilgisayardan giriyorsan yukari sag üst kösede kullanici kontrol paneli ne girdikten sonra sol tarafta profil ve avatar resmini degistir seceneklerini görürsün ordan ekleye bilirsin..
benim kafam fena bozuktu
aşk hikayelerinizi okuyunca dağıldı kafam
şimdi rahatça uyurum
benden hikaye felan istemeyin biz masal olmak üzereyiz
Ben geldim :)) Ay ne çok özledim hepinizi bebişleri çok merak ediyorum mutlaka paylaşımlarınız olmuştur ama geçmişe bakamıyorum çok birikmiş :)
Anneme geldim ben fırsat buldukça buradayken takip edebilirim..
Herkes iyi mi? Tek tek çok merak ediyorum gerçekten evime dönmüş gibi hissettim bir an :)
Bebişler kocaman olmuştur şimdi Deniz Sadi de büyüdü inanılmaz bir şekilde..
Evimde hala internet yok bir önceki sözleşme bitmediği için yenisini alamıyoruz şimdilik ama az kaldı..
canım hoşgeldin çoook merak ediyordum sizi
deniz nasıl oldu sağlığı iyimi
bende epey aradan sonra girdiğim için sizdeki gelişmeleri bilmiyorum
kuzucuk çoooooooooooooooooook çok iyidir inş.
rabbim sağlık versin uzun güzel ömür versin yavruşuna ve tüm yavrucaklara
Amin..İyiyiz canım şükürler olsun..
Benim doğum ve sonrası biraz sıkıntılıydı zor toparlandım ama şimdi iyiyim..
Deniz Sadi'nin böbrekle ilgili sorunu Çapa'da takipte iki ay önce yapılan ultrasonda kısmen gerileme olduğunu söyleyip sintigrafi ve ultrason istediler 6 Eylül de tekrar kontrolü var ama ben sintigrafi yaptırmak istemiyorum radrasyondan kaynaklı.. Sadece ultrason yaptırmak istiyorum bakalım ne diyecekler.. Eğer uzun süre düzelme olmazsa belki..
Kocaman oldu artık gevezeliklere gülücüklere oyunlara başladı :)
Senin bebiş nasıl?
Ben Mayıstan beri girmiyorum sayılır telefonla görüştüğüm arkadaşlar hariç kimseden haberim yok meraktayım o yüzden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?