2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
arkadaşlar gece mama hazırlamak zor olmuyormu ,sıcak su çok zor soğuyor, birde mama yapıldıktan sonra ne kadar zaman ömrü var

ben mama vermiyorum ama veren birinden duymuştum.suyu ısıtıp biraz ılıyınca küçük termos almış suyu ona koyuyormuş.gece kullanıyormuş

arkadaşlar gece mama hazırlamak zor olmuyormu ,sıcak su çok zor soğuyor, birde mama yapıldıktan sonra ne kadar zaman ömrü var

ben mama vermiyorum ama veren birinden duymuştum.suyu ısıtıp biraz ılıyınca küçük termos almış suyu ona koyuyormuş.gece kullanıyormuş

bende küçük termosa sıcak su, bir şişeyede soğuk su koyuyorum...mama 100 ml verdiğim için 75ml civarı sıcak, gerisi soğuk su koyuyorum biberona (soğuk su oda sıcaklığında) termosum 350 ml bebeğim geceden sabah 3 defa mamaya kalkıyor.bu termos beni idare ediyor pratik oluyor. Dışardada aynı şekilde kullanıyorum...

bende bişey sorucam. sütüm yok diyorum ama mesela bu gece 9 a sağdım diyelim gece 3-4 gibi memelerim sızlıyor gibi rahatsızlık veriyor. örneğin bugün dışardaydık en son öğlen sağmıştım.şu vakitte tekrar sağmam gerekti çünkü yine rahatsız ediyor.sanırsın litrelerce çıkacak... anca 30ml. oda 12 saatte yani... kafam bozuk ya tamam ya devam etsin şu süt cidden psikolojim bozuldu

bu durumda olan var mı?

Kettle da kaynamış su bulundur gece kalkınca içebileceği ısıda ısıt ben mamayı en fazla 45 dk tutuyorum dışarısı içinde termos öneririm

memeni versen canım öyle olunca bebişe almıyor mu... sen sağdığın miktara güvenme bence ben sadece emziriyorum ama sağınca bişey çıkmıyor.. hastane pompası kiralayacağım şimdi..

kızlar emzirirken tek göğsü vermek mi daha iyi sizce 2 göğsü vermek mi?

bu iletimi silmişler sanırım hiç anlamadım...

Bende 1 litrelik termos kullanıyorum. Suyu kaynatıp ılındıktan sonra koyuyorum sabit o sıcaklıkta kalıyor. Dışarı çıkarkende evdeykende bu şekilde kullanıyorum.

saol canım:26::26: ne yazmışımkiii anlamadım ama işe yaradığına sevindim. ikimizde 31 yengeç olduğumuz için etkilenmişsindir sende eşinle bir ömür boyu mutlu ol canım

haydi yaz yaz yaz
bir fırsat bulup topiğe girdim kimsecikler yok avatarıma resim koyamıyorum yardımcı olur musunuz

kullanıcı kontrol paneline gir canım orda avatarımı değiştir seçeneği var. dosya seç bilgisayarından bi foto ekle. kolay gelsiiin
seyzen

:81:
:92:
:132:
hep çoooooooooooooooooooooooooook mutlu olun emi

ne güzel özetlemişsin durumu canım. teşekkür ederim

benim oğlanın düzeni de seninki gibi olmak üzere sanırım

Ben geldim :)) Ay ne çok özledim hepinizi bebişleri çok merak ediyorum mutlaka paylaşımlarınız olmuştur ama geçmişe bakamıyorum çok birikmiş :)

Anneme geldim ben fırsat buldukça buradayken takip edebilirim..

Herkes iyi mi? Tek tek çok merak ediyorum gerçekten evime dönmüş gibi hissettim bir an :)

Bebişler kocaman olmuştur şimdi Deniz Sadi de büyüdü inanılmaz bir şekilde..

Evimde hala internet yok bir önceki sözleşme bitmediği için yenisini alamıyoruz şimdilik ama az kaldı..

benim kafam fena bozuktu
aşk hikayelerinizi okuyunca dağıldı kafam
şimdi rahatça uyurum
benden hikaye felan istemeyin biz masal olmak üzereyiz

benim kafam fena bozuktu
aşk hikayelerinizi okuyunca dağıldı kafam
şimdi rahatça uyurum
benden hikaye felan istemeyin biz masal olmak üzereyiz

rezene canım ya ne demek biz masal olmak üzereyiz
ay gözlerim yaşardı Rabbim kimsenin huzurunu bozmasın
canım umarım ben yanlış anlamışımdır
canım Allah yardımcınız olsun eşinle birbirinize karşı olan sevginizi kat be kat artırsın
rabbim sizlere çooooooooooooooooooook uzun mutlu huzurlu bereketli yıllar nasip etsin

Son düzenleme:

canım hoşgeldin çoook merak ediyordum sizi
deniz nasıl oldu sağlığı iyimi
bende epey aradan sonra girdiğim için sizdeki gelişmeleri bilmiyorum
kuzucuk çoooooooooooooooooook çok iyidir inş.
rabbim sağlık versin uzun güzel ömür versin yavruşuna ve tüm yavrucaklara

zeyno canım avatarına bayıldım kurban olsunlar kuzucuğu çok güzel yakalamışsınız
bu arada bugün yani 02.09.2013 tam evliliğiniiz 3 yıl 3 ay 3 gün olmuş
anam bu saatte insanın böyle şeyler dikkatini çekiyor

Amin..İyiyiz canım şükürler olsun..

Benim doğum ve sonrası biraz sıkıntılıydı zor toparlandım ama şimdi iyiyim..
Deniz Sadi'nin böbrekle ilgili sorunu Çapa'da takipte iki ay önce yapılan ultrasonda kısmen gerileme olduğunu söyleyip sintigrafi ve ultrason istediler 6 Eylül de tekrar kontrolü var ama ben sintigrafi yaptırmak istemiyorum radrasyondan kaynaklı.. Sadece ultrason yaptırmak istiyorum bakalım ne diyecekler.. Eğer uzun süre düzelme olmazsa belki..

Kocaman oldu artık gevezeliklere gülücüklere oyunlara başladı :)
Senin bebiş nasıl?
Ben Mayıstan beri girmiyorum sayılır telefonla görüştüğüm arkadaşlar hariç kimseden haberim yok meraktayım o yüzden :)

Kocaman bir hoş geldin.

Özledik seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…