Amin..İyiyiz canım şükürler olsun..
Benim doğum ve sonrası biraz sıkıntılıydı zor toparlandım ama şimdi iyiyim..
Deniz Sadi'nin böbrekle ilgili sorunu Çapa'da takipte iki ay önce yapılan ultrasonda kısmen gerileme olduğunu söyleyip sintigrafi ve ultrason istediler 6 Eylül de tekrar kontrolü var ama ben sintigrafi yaptırmak istemiyorum radrasyondan kaynaklı.. Sadece ultrason yaptırmak istiyorum bakalım ne diyecekler.. Eğer uzun süre düzelme olmazsa belki..
Kocaman oldu artık gevezeliklere gülücüklere oyunlara başladı :)
Senin bebiş nasıl?
Ben Mayıstan beri girmiyorum sayılır telefonla görüştüğüm arkadaşlar hariç kimseden haberim yok meraktayım o yüzden :)
Kocaman bir hoş geldin.
Özledik seni.
canım ya gelişmeler iyiymiş çok şükür çok sevindim
inş. en kısa zamanda hiçbir sıkıntı kalmaz Deniz Sadi'nin o minik böbreklerinde
çok güçlü yavrum ya çooook
bizde iyiyiz 36 haftalık doğdu kızım ama çok şükür sağlıklı
evet evet buluşalım. lover sana perşembe uygun olmaz mı?
Ben geldim :)) Ay ne çok özledim hepinizi bebişleri çok merak ediyorum mutlaka paylaşımlarınız olmuştur ama geçmişe bakamıyorum çok birikmiş :)
Anneme geldim ben fırsat buldukça buradayken takip edebilirim..
Herkes iyi mi? Tek tek çok merak ediyorum gerçekten evime dönmüş gibi hissettim bir an :)
Bebişler kocaman olmuştur şimdi Deniz Sadi de büyüdü inanılmaz bir şekilde..
Evimde hala internet yok bir önceki sözleşme bitmediği için yenisini alamıyoruz şimdilik ama az kaldı..
ayy yerim ben o deniz sadinin halleriniii o dil ne öleee allah bağışlasın canım benm maşallahhhBu açıkmış Deniz Sadi :) Eki Görüntüle 791451
Bu mamayı görmüş Deniz Sadi :)Eki Görüntüle 791449
Bu da karnı doymuş Deniz Sadi :) Eki Görüntüle 791450
Sizinde tanisma hikayeniz cok farkli ne guzel allah bozmasin
Amin insallah. CAbuk iyilesirse cok mutlu olurum. Ne guzel sen sorun yasamamissin. Bizde de sikinti yok gibi ama gaz sancilari yuzunden cok agliyor ben de ilk basta anlayamiyorum neden agladigini
evet şimdi gazını çıkartamıyorsundur... zor olur... sende bizim gibi karton yada köpük bardak koyuyormusun... biz koymuştuk çok rahat olmuştu...ayrıca bizim gaz problemimiz olmadı... ancak ben normal zamanlarda gazı olursa karnına ve ayak topuklarına elma yağı sürüyorum... iyi geliyor... ben başka hiçbir şey kullanmadım gaz için... şükür rahat çıkarıyor bizimki gazını...
Elma yagi ben de kullaniyorum ama bizim bebek cok asiri gazli, cikar cikar bitmiyor. Diyet de yaptim ama yine ayni. Bardak kullanmiyorum. Pipinin ucunda boru gibi bisi var, klamp da var onlar koruyor pipiyi. Iserken falan sorun olmuyor. Kaka yapsa bile enfeksiyon kapmazmis. Bugun klampi cikarttiracagiz.
zeyno canım avatarına bayıldım kurban olsunlar kuzucuğu çok güzel yakalamışsınız
bu arada bugün yani 02.09.2013 tam evliliğiniiz 3 yıl 3 ay 3 gün olmuş
anam bu saatte insanın böyle şeyler dikkatini çekiyor
aşkınla tanışma hiakayemize başlıyım benn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?