2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

canım ya gelişmeler iyiymiş çok şükür çok sevindim
inş. en kısa zamanda hiçbir sıkıntı kalmaz Deniz Sadi'nin o minik böbreklerinde
çok güçlü yavrum ya çooook
bizde iyiyiz 36 haftalık doğdu kızım ama çok şükür sağlıklı

Kocaman bir hoş geldin.

Özledik seni.

Hoşbuldum :) Ben de sizleri çok özledim..

Nasılsın? Yiğit Ali nasıl?

Minikler kuvvetli oluyor gerçekten iyi olmanıza sevindim.. Çok erken bir haftada doğmamış zaten kuzun çok tatlı maşallah :)

aşkınla tanışma hiakayemize başlıyım benn....
kızkardeşim benm yanıma kalmaya gelmişti akşam yemekten sonra samimi bir arkadaşımız akşam okey oynamaya çağırdı bizi ev arkadaşım ve ben durumdan habersiz gittik tabi bi baktıkki kocişle arkadaşıda var ama ben onu gördüm ve direk eksi bi elektrik aldım tarzları hiçç hoşuma gitmediii ayıptır sölemesi biraz kırooo göründü gözümeeeo beni görünce şok oldu tabi ben ozamanlar bi cafede çalışıyodum parttime oysaki obeni orda görmüş kaç defa gelmiş ben hiç farketmedim bile çok beğenmiş ortak tanıştığımız birine sormuş oda başka biri var hayatında falan demişş neyse biz okey falan oynadık ama ben fena halde uyuz oldum bana gıcık gıcık davranıyo ters ters konuşuyo sinir oldum ama bu okey muhabbetine biz görüşmeye başladık hep beraber rövanj falan derken sonra bana haber göndermişş ben kesinlikle olmaz ikidünya biaraya gelse ben bununla olmam dedim hatta üstüne güldüm bile çok net hatırlıyorum....araya tatil girdi 1 ay ben ist döndüm beni hergün aradı ben çoğu zaman açmazdım gıcık oluyodum yawwwben tekrar döndüm baya bi görüşmedik bi akşam çıkalımmı dedi kahveye içmeye olur dedim ogünden sonra ne oldu bilmiyorum biz hergün görüşmeye başladık ama arkadaşça sonra bu beni bi gün ekti hemde kız arkadaşlarla gezmeye gidicez falan dedi ben kıyametleri kopardımm gidemessin diye niye gidemem diyo gidemssin diyorum ya hayıııırrrsen kimsinde bana karışıyosun dedii anahtar cümleyi kurdu ben direk erkek arkadaşımsın dedimmmhade be benm hiç haberim yok bu durumdan falan dedi yani sen benmlemi olmak istiyosun dedi bu konuyu bi düşünmem lazım dedi ve tel yüzüme kapattııı ben tabi sinirrr harbi yaşıyorum evdeeesonra tekrar aradı kabul ediyorum dedi aaaa ben tabi sinir oluyorum falan ama bu aradaa uçuyom yaniiineyse bizim inişli çıkışlı ilişkimiz başlamış oldu biz 2 günayrı 5 gün barışık yürütüyoduk ilişkimizi ama çok farklıydık ikimiz ben özgürdüm bikere oda beni bii şekilde kontrol altında tutmak istiyodu arkadaşlarımdan juzaklaştırmak istiyodu ilk başlarda çok aşık değildim ama sonra sonra işin rengi değişti ben ona deli gibi aşık obeni peşinden koşturan oldu eee büyük konuşmıcaksın bu hayattaaa ama biz beraber olamıcağımıza karar verdik ve ayrıldık ve o ayrılmamızdan 1 hafta sonra başkasıyla nişanlandı bunu bana kimse söyleyemedi ben ist okula döndüğümde beni karşılarına aldılar ve söledilerr ben bi anda yıkıldım evet biz beraber olamıyoduk ama yine barışıcaktık ve o beni seviyodu çıldırdım tabi günlerce ağladım 53 kilodan 47 e düştümm 2 ay hiç görüşmedikk bigün karşılaştık ve hiç bişi olmamış gibi bana merhaba nasılsın dediii ben orda koptum tabi buda çok zoruna gitmiş beyfendinin sonra fitil ateşlendi ve yine beni zırt pırt aramaya başladı bende ona gıcıklığına gitttim başkasıyla görüşmeye başladım anam çocuğu tehdit eder beni arar tehdit eder günlerimi zehir ettii sen kimseyle olamassın diyee...bende farkındamısın sen evleniyosun dedim ben istemiyorumki diyooo ayyy bak hala hatırlayınca tüyleim diken diken oluyoooneyse yine bi yaz tatili çattı geldi ve ben ist döndüm ama o hala benm peşimde aşıkk bi gün bende evlenmeye karar verdimm biri varmış annemler sölüyo görüşelim dedim görüştüm çocukta beni çok beğenmiş gelelimdemiş bende gelsinler dedim hakan yine aradı ve bende ona ben evleniyorum bidaha arama sakın dedimm ve oakşam nişanı atmış direk basmış antalyaya gitmiş beni aradı sit geliyorum diye dur manyakmısın uzak dur dedimm ben ayrıldım hemen sende unutuyosun bu işi dedi ve bende unuttummyine başladık sonra ben dönerken yine ayrıldım ve sonunda oda baktı beni elinde tutamıyoo beni aradı ve yarın seni istemeye geliyoz dedi ne diyon be sen dedim yok bu böle olmıcak biz bu yaz evlenicez dedi ben yok falan dedim ama sonbahrda evlendikk yani biz çok çetrefilli bi yoldan geçtikk çok acılı bi aşk oldu çok yaraladı ama yaşananlar bizi bağladı birbirimize onun beni sevdiğinden çok eminimm bazen şüphe duysamdaaa:26:bende onu çok seviyorum onun için ailemden ayrı düştüm tüm hayatımı bıraktım orda buraya yerleştimm hala gördüğümde heyecanlanıyorumm bizimkisi ilk görüşte aşk değil ama her gördüğümde dahada artıyoo desemde inanmayın yaaa:122:şaka kızzz şaka

valla çok anlatasım vardı uzun uzun anlattım aslında daha neler neler varda ben kısalttım haaa

ahh canım ya hoşgeldinnn özledim valla seni ya bende çok sık giremiyorum ama yinede ara sıra girmeye çalışıyorumm neyse sen ordayken bol bol görüşelim bariii
Bu açıkmış Deniz Sadi :) Eki Görüntüle 791451
Bu mamayı görmüş Deniz Sadi :)Eki Görüntüle 791449
Bu da karnı doymuş Deniz Sadi :) Eki Görüntüle 791450
ayy yerim ben o deniz sadinin halleriniii o dil ne öleee allah bağışlasın canım benm maşallahhh

Günaydın anneler nasılsınız bakalım ben hala okula gitmedim. Seminer basladi ama md aradım ücretsiz izne ayrilacagim dedim

günaydın canımm iyi valla bende bişi yok oğlanı gönderdim kreşee biraz sorun çıkardı bayadır gitmiyoduuu

aşkınla tanışma hiakayemize başlıyım benn....

Kızlar uzuuuuuuuun ömürlü mutlu bir evliliğiniz olsun hepppp
Nice güzel yıllara inşallah....

Kızlar hala elevit tarzı ilaç kullanan var mı aranızda????
Benimki yeni bitti, bugüne kadar az yememe rağmen kilo verememiştim ama sanki bitince ilacım kilo vermeye başlıyorum gibi:44:
Anlamadım bu ilaçlar bu kadar mı etkili kilo konusunda...
Bu hafta hareket yapmamama rağmen biraz biraz gidiyor gibi...
Bakalım doktor kontrolünde sorucam eğer şu anda gerekli değilse bırakıcam elevit ve kan ilacını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…