2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Günaydin kizlar, gece odunun biriyle tartistik anlayin ne kadar huzurlu uyuyup uykumu aldim :S
Ya ne yüzsüz bir kocaya sahibim evlendik evleneli okadar laf sayip yastigini yorganini suratina firlatip gelme bugün yanima salon da yat zibar diyorum yok aradan yarim
Saat gecmeden kalkip geliyor yanima yatiyor yetmiyor herdefasin da birde sariliyor, dün gece yine aynisini yasadik git defol yatma yanim da diyorum adam hala hadi canim hadi uyuyalim sabah is var diyor birde üzerine öpmeye calisiliyor gelde bogma

canım benm kullanmadım kan ilacını 2 kutu bitiriceksin dedi doktorumki ben onu bile bitirmedim ama gerçekten kilo alımında büyük etkileri var canım inşallah verirsin fazlalıklarını

Günaydın canım.
Tartıştıysanız kesin bi odunluk yapmıştır senin deyiminle, hatta ne demek istediğini anlamamıştır bile..Bizden çok ama çok farklı düşünüyorlar çünkü...
ama yine de kavgayı uzatmak istemeyip sana sarılması çok güzel bence

canım benm kullanmadım kan ilacını 2 kutu bitiriceksin dedi doktorumki ben onu bile bitirmedim ama gerçekten kilo alımında büyük etkileri var canım inşallah verirsin fazlalıklarını

Evet canım kesinlikle var geçen hafta şahit oldum...
kilo aldırıyor mu bilmiyorum ama kilo vermek isteyeni kesinlikle engelliyor bence

ya pompadan olabilir mi baksana burda hep bahsetmişler evdeki pompayla az çıkıyormuş.hatane tipi pompa kiralamışlar.bence beslenmen iyiyse vardır sütün

esracım kocan seni seviyo hayatım işte seninle küs kalmaya dayanamıyo daha ne olsunnşaka biyana takma kafana canım yaa erkeklerin hepsi aynı kendileri nasıl istiyolarsa öle davranıyolar karşısındakileri pek düşünmezler...

denözcüm evet vitamin ilaçlarının özelliklede kan ilacının öle bi durumu var ben bi ara kan ilacı kullandığımda deli gibi kilo almıştım tabi ozaman lisedeydimdee annemde kan ilacı kullanıyo oda acayip şiştiii senın kullanma sebebin neydi bacım soruyom ama....

canım kiralayıncaa banada b ilgi verirmisin ne kadar çıkıyo.bende sağınca az çıkıyor ama emziriyorum mama vermiyorum.

ya kızlar sizin alıntı yaptığım msjlarımda silinmiş iletiler konusu falan yazıyoo anlayan varmı ben bişi anlamdım sizdede öle mi oluyooo

Tatlım doktor bana bırakma dedi doğumdan sonra, vücudun daha çabuk toparlanması ve bi sonraki hamileliğe hazır olması için ben de ikisini de bırakmadım. Hem kan ilacı hem de eleviti...şimdi ikisi de bitti ve haftaya doktor kontrolum var...bakalım ne diyecek?? bi de şeker ve kan tahlilleri yaptırıcam gitmeden...hamilelikte az da olsa şeker çıkmıştı bende..umarım hepsi normale dönmüştür

hımm anladım canım dönmüştür mutlka çünkü bütün sistem hamilelikte bozuluyoo ama doğumdan 6 hafta sonra normale dönüyooo benmki 3ayı bulduda neysee ..canm inş herşey yolundadır allah güzel dileklerini kabul etsin inşş...

ah süt problemi dün öyle böyle yemedim sütüm olsun diye ekmek feland emeden zaten su 3 litre içiyorum çay vs de cabası ama gel görki yetmyor kızım memede uzun süre kalıyor işe geliyorum bütün gün emzirmediğim halde akşam yetmiyor genede sağınca 20 cc zor çıkıyor ama 1 saat sağmam lazım memede ağlıyor kuzum bibernu öyle alışı varki vermek istemyoum mam ama ne kada zorlayabilirim sinirleniyor resmen

Ordaki doktorlar sanirim devam kullanilmasini öneriyorlar ama benim doktorum hamilelik sonrasi hic gerek yok elevit veya extra bir magnesiuma falan demisti onun icin ben kullanmadim hic ama dedigin gibi kilo aldiriyor olabilir de cünkü
bir arkadasim hamilelikten 4 ay sonra 23 kilo verdigini doktorun elevit ve baska bir kan ilac daha almasi gerektigini söylemesi ve ilac almaya baslamasindan sonra 7 ayda 13 kiloyu tekrar aldigini iddia ediyor aradan 3 yil gecmis hala gram veremiyor bilmem gercekten ilaclami alakali

Anlamaz tabi o odun kafa bende olsa benimde kafama girmez söylenenler
Bir odunluk yaptimi veya benmi abarttim durumu bilmiyorum ama bir hareketinden dolayi cok gerildim ne bileyim

Son düzenleme:

Küs kalmaya dayanamadigindan degil de sinirim gecmedigi sürece kafasini sisirmemden korkup bir an önce gönlümü alip konuyu kapatmak istiyor da olabilir :) dün biraz moralim bozuktu ama bugün sirf onun yüzünden uykusuz kaldigima sinirliyim

ya kızlar sizin alıntı yaptığım msjlarımda silinmiş iletiler konusu falan yazıyoo anlayan varmı ben bişi anlamdım sizdede öle mi oluyooo

Ben telefondan girdigim icin bilemiyorum canim ama konu sonnlarinda secenekler var email bildirisi falan diye ordan birini tiklamis olabilirmisin

Son düzenleme:

Aslında bana da vermiyecekti ama vücudun daha çabuk toparlanıp hazır olması açısından kullan dedi...yoksa yakın bi zamanda hamilelik düşünmeseydim bana da vermezdi sanırım..
kilo aldırma konusunu bilmiyorum canım ama vermeyi zorlaştırıyor..
şöyle ki geçen hafta hiç yürüyüş falan yapamadım yeni dövme yaptırdığım için aynı şekilde yedim ama bi baktım kilo vermeye başladım 67.5 ta takılı kalmıştım 67 ye düştüm..ilacı bırakıp spor yapmaya devam edersem sanırım daha hızlı vericem kiloları...
bakalım gelecek haftalarda daha çok belli olur:)))

Diğer konuya gelince biz ve onlar çok farklıyız...senin şu andaki psikolojini düşünmeden hareket ediyordur..aslında bambaşka bir yaşama başladın ve buna alışmak o kadar da kolay değil onların düşündüğü gibi..senin normal zamanda problem etmeyeceğin şeyler şu anda sana çok daha farklı görünüyordur ve onun da bunu algılaması lazım..ancak onlar bizim eskiye döndüğümüzü zannediyorlar..ki daha aslında hormonlarımız bile yerine oturmadı...

geçen gün yatma zamanı geldi ama ben öyle kolay uyuyamadığım için kitap okumak istedim..bizim yatak odasında abajur yok ışığı yakarmısın dedim...aslında normalde geçer içerde okurdum ama o akşam yanında olmak istedim (arada bende de böyle duygusallıklar oluyor)..neyse bizimki ışıkta çok rahat uyuyan bi insan, hatta sürekli ben onu salondan toparlar yatağa geçeriz beraber...ama o akşam yakmıcam git içerde oku dedi..ben de burda okumak istiyorum yalnız hissediyorum içerde dedim...bu bi hışımla yastığını aldı geçti içeri yattı..ki biz çok kavgalı olsak da ayrı yatmamaya çalışırız..çok üzüldüm o akşam hem ayrı yattığımız hem de beni anlamadığı için...demem o ki aslında ben normal durumda olsam tabi ki gidip içerde okurdum, veya onun o tepkisini normal karşılardım ama normal değilim bırak diğer olayları dediğim gibi hormonlar daha oturmadı yerine..o yüzden biraz daha anlayışlı olmaları gerekiyor..fakat böyle bir durum yaşamadıkları için onlara saçma geliyor...gerçi ertesi gün yaptığını anlayıp benden çok özür diledi ama ben o kadar ağladığımla kaldım

canım kiralayıncaa banada b ilgi verirmisin ne kadar çıkıyo.bende sağınca az çıkıyor ama emziriyorum mama vermiyorum.

tabi canım bu hafta içi halledeceğim o işi mutlaka yazarım.

Bu açıkmış Deniz Sadi :) Eki Görüntüle 791451
Bu mamayı görmüş Deniz Sadi :)Eki Görüntüle 791449
Bu da karnı doymuş Deniz Sadi :) Eki Görüntüle 791450

canımm hoşgeldin maaşallah deniz sadiye çok tatlı... özledik seni..

slm kızlar birşey danışacağım..

ben bankacıyım aslında doğum iznim bitti 1 ay ücretsiz izin alıp kendi izinlerimi de kullanırsam oğlum 4 aylıkken kurbandan sonra işe başlayacağım.. ama sağınca sütüm çok yok şimdilik oğlumu sadece anne sütü ile besliyorum ama işe başlayınca en az 2 öğün mama vermem gerekecek ve tabi bankada çok sık sağma şansım olamayacağı için sütümün de çok kalacağını sanmam.. oğlana kv bakacak ama bana çok bağlı şu an birde kv ye pek birşey denmiyor herşeye alınıyo sorun çıkıyo.. maalesef bakarken sorun yaşayacağımıza eminim.. bu şekilde 1 aylık ücretsiz izinle evime çok yakın olan şubeme dönebileceğim ama ben oğlumu 6 aylık yapıp 3 ay ücretsiz izin almayı düşünüyorum fakat bu durumda şubeme dönemeyeceğim nereye ne kadar uzağa verirler bilemiyorum hatta gezici kadroya bile alabilirler o zmaan da bana çok zor olur.. tabi 6 ay oğluma anne sütü verebilirim ama sütüm azalırsa veya oğlum memeyi istemezse veremeyedebilirim ne yapacağıma bir türlü karar veremedim eşim işini riske atma diyo ama anne yüreğim bari oğlunla 6 ay beraber ol bu günler geri gelmeyecek diyor.. bir akıl verseniz kızlar nasıl yapsam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…