Kızlar uzuuuuuuuun ömürlü mutlu bir evliliğiniz olsun hepppp
Nice güzel yıllara inşallah....
Kızlar hala elevit tarzı ilaç kullanan var mı aranızda????
Benimki yeni bitti, bugüne kadar az yememe rağmen kilo verememiştim ama sanki bitince ilacım kilo vermeye başlıyorum gibi:44:
Anlamadım bu ilaçlar bu kadar mı etkili kilo konusunda...
Bu hafta hareket yapmamama rağmen biraz biraz gidiyor gibi...
Bakalım doktor kontrolünde sorucam eğer şu anda gerekli değilse bırakıcam elevit ve kan ilacını
Günaydin kizlar, gece odunun biriyle tartistik anlayin ne kadar huzurlu uyuyup uykumu aldim :S
Ya ne yüzsüz bir kocaya sahibim evlendik evleneli okadar laf sayip yastigini yorganini suratina firlatip gelme bugün yanima salon da yat zibar diyorum yok aradan yarim
Saat gecmeden kalkip geliyor yanima yatiyor yetmiyor herdefasin da birde sariliyor, dün gece yine aynisini yasadik git defol yatma yanim da diyorum adam hala hadi canim hadi uyuyalim sabah is var diyor birde üzerine öpmeye calisiliyor gelde bogma
canım benm kullanmadım kan ilacını 2 kutu bitiriceksin dedi doktorumki ben onu bile bitirmedim ama gerçekten kilo alımında büyük etkileri var canım inşallah verirsin fazlalıklarını
bende küçük termosa sıcak su, bir şişeyede soğuk su koyuyorum...mama 100 ml verdiğim için 75ml civarı sıcak, gerisi soğuk su koyuyorum biberona (soğuk su oda sıcaklığında) termosum 350 ml bebeğim geceden sabah 3 defa mamaya kalkıyor.bu termos beni idare ediyor pratik oluyor. Dışardada aynı şekilde kullanıyorum...
bende bişey sorucam. sütüm yok diyorum ama mesela bu gece 9 a sağdım diyelim gece 3-4 gibi memelerim sızlıyor gibi rahatsızlık veriyor. örneğin bugün dışardaydık en son öğlen sağmıştım.şu vakitte tekrar sağmam gerekti çünkü yine rahatsız ediyor.sanırsın litrelerce çıkacak... anca 30ml. oda 12 saatte yani... kafam bozuk ya tamam ya devam etsin şu süt cidden psikolojim bozuldu
bu durumda olan var mı?
memeni versen canım öyle olunca bebişe almıyor mu... sen sağdığın miktara güvenme bence ben sadece emziriyorum ama sağınca bişey çıkmıyor.. hastane pompası kiralayacağım şimdi..
bu iletimi silmişler sanırım hiç anlamadım...
esracım kocan seni seviyo hayatım işte seninle küs kalmaya dayanamıyo daha ne olsunnşaka biyana takma kafana canım yaa erkeklerin hepsi aynı kendileri nasıl istiyolarsa öle davranıyolar karşısındakileri pek düşünmezler...
denözcüm evet vitamin ilaçlarının özelliklede kan ilacının öle bi durumu var ben bi ara kan ilacı kullandığımda deli gibi kilo almıştım tabi ozaman lisedeydimdee annemde kan ilacı kullanıyo oda acayip şiştiii senın kullanma sebebin neydi bacım soruyom ama....
anlamadım canım ben:44: ben de öyle bişey olmadı...ya kızlar sizin alıntı yaptığım msjlarımda silinmiş iletiler konusu falan yazıyoo anlayan varmı ben bişi anlamdım sizdede öle mi oluyooo
hımm anladım canım dönmüştür mutlka çünkü bütün sistem hamilelikte bozuluyoo ama doğumdan 6 hafta sonra normale dönüyooo benmki 3ayı bulduda neysee ..canm inş herşey yolundadır allah güzel dileklerini kabul etsin inşş...Tatlım doktor bana bırakma dedi doğumdan sonra, vücudun daha çabuk toparlanması ve bi sonraki hamileliğe hazır olması için ben de ikisini de bırakmadım. Hem kan ilacı hem de eleviti...şimdi ikisi de bitti ve haftaya doktor kontrolum var...bakalım ne diyecek?? bi de şeker ve kan tahlilleri yaptırıcam gitmeden...hamilelikte az da olsa şeker çıkmıştı bende..umarım hepsi normale dönmüştür
hımm anladım canım dönmüştür mutlka çünkü bütün sistem hamilelikte bozuluyoo ama doğumdan 6 hafta sonra normale dönüyooo benmki 3ayı bulduda neysee ..canm inş herşey yolundadır allah güzel dileklerini kabul etsin inşş...
Ordaki doktorlar sanirim devam kullanilmasini öneriyorlar ama benim doktorum hamilelik sonrasi hic gerek yok elevit veya extra bir magnesiuma falan demisti onun icin ben kullanmadim hic ama dedigin gibi kilo aldiriyor olabilir de cünküKızlar hala elevit tarzı ilaç kullanan var mı aranızda????
Benimki yeni bitti, bugüne kadar az yememe rağmen kilo verememiştim ama sanki bitince ilacım kilo vermeye başlıyorum gibi:44:
Anlamadım bu ilaçlar bu kadar mı etkili kilo konusunda...
Bu hafta hareket yapmamama rağmen biraz biraz gidiyor gibi...
Bakalım doktor kontrolünde sorucam eğer şu anda gerekli değilse bırakıcam elevit ve kan ilacını
Günaydın canım.
Tartıştıysanız kesin bi odunluk yapmıştır senin deyiminle, hatta ne demek istediğini anlamamıştır bile..Bizden çok ama çok farklı düşünüyorlar çünkü...
ama yine de kavgayı uzatmak istemeyip sana sarılması çok güzel bence
esracım kocan seni seviyo hayatım işte seninle küs kalmaya dayanamıyo daha ne olsunnşaka biyana takma kafana canım yaa erkeklerin hepsi aynı kendileri nasıl istiyolarsa öle davranıyolar karşısındakileri pek düşünmezler...
denözcüm evet vitamin ilaçlarının özelliklede kan ilacının öle bi durumu var ben bi ara kan ilacı kullandığımda deli gibi kilo almıştım tabi ozaman lisedeydimdee annemde kan ilacı kullanıyo oda acayip şiştiii senın kullanma sebebin neydi bacım soruyom ama....
ya kızlar sizin alıntı yaptığım msjlarımda silinmiş iletiler konusu falan yazıyoo anlayan varmı ben bişi anlamdım sizdede öle mi oluyooo
Ordaki doktorlar sanirim devam kullanilmasini öneriyorlar ama benim doktorum hamilelik sonrasi hic gerek yok elevit veya extra bir magnesiuma falan demisti onun icin ben kullanmadim hic ama dedigin gibi kilo aldiriyor olabilir de cünkü
bir arkadasim hamilelikten 4 ay sonra 23 kilo verdigini doktorun elevit ve baska bir kan ilac daha almasi gerektigini söylemesi ve ilac almaya baslamasindan sonra 7 ayda 13 kiloyu tekrar aldigini iddia ediyor aradan 3 yil gecmis hala gram veremiyor bilmem gercekten ilaclami alakali
Anlamaz tabi o odun kafa bende olsa benimde kafama girmez söylenenler
Bir odunluk yaptimi veya benmi abarttim durumu bilmiyorum ama bir hareketinden dolayi cok gerildim ne bileyim
canım kiralayıncaa banada b ilgi verirmisin ne kadar çıkıyo.bende sağınca az çıkıyor ama emziriyorum mama vermiyorum.
Bu açıkmış Deniz Sadi :) Eki Görüntüle 791451
Bu mamayı görmüş Deniz Sadi :)Eki Görüntüle 791449
Bu da karnı doymuş Deniz Sadi :) Eki Görüntüle 791450
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?