2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
hayatım seni çok iyi anlıyorum dediğin gibi onlar bi kavgadan sonra genelde olyı kapatmaya çalışıyolarr ve onun içinde sevimli görünmeye çalışıyolar benmkide bazen sırf dır dır etmiyim diye sevimli olur...bizde mesela dün çocuk odası konusunda tartıştık sonra sırf konuyu uzatmıyım diye beni saçma sapan şeylerle eğlendirmeye çalıştıı çok gıcıktııı...

kesinlikle katılıyorum canımm söylediklerineee ruh halime çok yakın konuştun..

sana Ne kadannnn aşık bir adammm

Ne güzel aşk hikayeleri varmış ya. Bizimkide ilk görüşte aşk değildi. Hatta aynı sınıfta olmamıza rağmen 3 yıl boyunca hiç konuşma tenezzülünde bile bulunmamıştık . Benim için dünyada kız kalmasa ben yine lover ile birlikte olmam demiş (Tabi bunun en yakın arkadaşı bana aşıktı. Hiç sevmezdim bende çocuğu. eşim bir iki kere arkadaşı için benimle konuşmuştu. ) Bende ölsemde sınıftan biri ile birlikte olmam sınıfta doğru düzgün adam mı var demiştim Ne yapacakmışız büyük konuşmayacakmışız Ben ona sonradan aşık oldum. Ay ne güzel günlerdi elimi ik tuttuğunda heyecandan ölmek üzereydim. Elimi tutan ilk erkekti son olur inşlh

Bende eşimden çok şikayetçiyim. Böyle sinirden boğasım geldi. bi ara şakayla karışık patlattım bi tane suratına Beni çok sinir ediyor. Yok efendim ev pislik içindeymiş, en son ne zaman temizlemişim, bu et neden bu kadar kuru pişirilmiş, yok tüm gün oturuyormuşum, bebek bakmakta ne varmış bla bla blaaaaaa

o heyecan nasıl bişeydir yaaa o ilk heyecanı bazen çok özlüyorum kalbin yerinden çıkıcak gibi olur yaa aman ne toymuşuz beee
ee seninkindede bi aksiyon var ama illa bişi oluyo demekki....güzel yaa...

o heyecan nasıl bişeydir yaaa o ilk heyecanı bazen çok özlüyorum kalbin yerinden çıkıcak gibi olur yaa aman ne toymuşuz beee

Çok haklısın bazen çok özlüyorum o heyecanı, başı boş gezmelerimizi, ne güzel yılladrı sorumluluk yok dert yok sadece biz vardık. Öğrenciydik tek derdimiz sınavlardı ahhhh ahhhh aşkkk nerelere gittin

Evlilik aşkı öldürüyor çocukta cesedi gömüyor

Son düzenleme:
Cok sagol guzel dilekleri icin
ama bazen dayanamiyorum
herkes burada soyluyor ya onlar bizi anlamiyorlar
gecenin bir vakti ben yorgunluktan olurken kendine biskuvili pasta yapmaya kalkisti bi de benden yardim istemesi yetmezmis gibi o nerede bu nerde diye sorup duruyor
ben ters cevap verince de cadi kari oluyorum

Tamam bazan diyoruz insaniz sonucta belki onun da kafasina taktigi birsey vardir morali herhangi birseye bozuk ama bizimle paylasamiyordur bu yüzden kirici ve kaba oluyorlardir diye ama bazan cok anlayissiz ve tahammül edilemez biri olup cikiyorlar gercekten düsününce biz kadinlar inanilmaz sabirliyiz seninde yasadigin gibi okadar üzüntü aglamayip sizlamayla kaliyoruz sanki hic olmamis gibi ertesi güne kalmadan unutup bir müddet sonra yine aynisini yapiyorlar allah bize peygamber sabri vermis sanirim.. su lohusalik depresyonu denilen seyi bile ben degil o yasadi sanki inan herseye alinan en ufak seyde parlayan biri olup cikmisti adam benim nazim degilde onun nazi gecti bana okadar süre :)) off bak sinirim gecti tamamen ama anlasin hatasini diye hic yüz veresim de yok bikac gün

Ilacida eger devam kullan dediyse ve hemen hamilelik düsünüyorum diyorsan ihmal etme canim ama bu fazla kilolarla hamile kalmanda iyi olmaz acikcasi.. Sezeryandan dolayi agir sporda yapilmiyor bilirim bir diyetisyene gitsen aslin da fena olmaz bence

aynen vallaah ah...bide beni düşün benm aşk iki kere gömüldü hiç şansı yokkkkk

Acaba birde bizi onlara sorsalar onlar neler neler anlatirlar kimbilir benimkine göre evde ki cocuktan daha cocugum
Herseye alinan söylenen devamli mizmizlik eden :)) neyse ki yine en azindan gönül almayi biliyorlar iyi kötü

sana Ne kadannnn aşık bir adammm

Yok anacigim onun ki ask degil biran önce gönül alip yatagin da yatabilme cabasi bence :))

Tabi okadar kolay canim... al 10 dk sen bak bebege desen 5 dk sonra geliyorlar bu bende susmuyor huysuzlasiyor ne istiyor anlamiyorum diye :S birak ev isi-yemek-bebek bunlarin hepsiyle ilgilenmeyi bir cocugun altini degistirip giydirmesi 1 saat aliyor ne zaman o yapsa hep hidileek yere gec kaliyoruz mesela :/

Oyyy bende cok özlüyorum ya facebookta falan yeni nisanlanan veya sevgili olan ciftlerin fotograflarini yazismalarini o heyecanlarini gördükce kendimi yaslanmis gibi hissediyorum baza

tugok benmde sana benzer bi durumum var. eylül sonu başlarsam evşme çok ykın olabilirim. sonra başlarsam evime yakın olmam çok zor. ben ilk 6 ayı çok önemsiordum ama haraketlenince de bize çok ihtiyyaçları olcak. süt izni kulllanmıcak mısın. öğle arası eve gelme imkanın var mı?

orası öle canm ayy keşke dyabilse düşüncelerini nasıl olurduki kısaca sanırım hergün daha fazla girerdik sanırım birbirimizee
heyecan konusunda bende takıldım yaaa keşke hergün yeniden tanışsakkkyada boşver onca yol aldım başa dönmek yemiyoo yaa

size katılıyorum bende kocişime çok kızıyorum msj ları okurken kendime bir baktım önümde sabah sabah pembe mutfak önlüğüm kafamda kocas bir topuz evin hizmetçisi gibi oldum kakılmış gibi hissediyorum kendimi bende 2 çocuk eslem sürekli kusuyor günde kaç defa üst değiştiriyorum oğlum inanılmaz dağınık eşim ona keza sabah 5 te kalktım ya benimkide can bide gezmeye giderken kendi giyiniyo çocukları giydiriyorum tam ben giyineceğim çocukları arayaba ya bindiriyor başlıyor zile basmaya hadi canım demiyormu illet oluyorum

Ben de çok özledim gerçekten :) Gelinim napıyor fotoları göster bir zahmet :) Benim oğlan boğazına düşkün duyurulur :)

tabi canım bu hafta içi halledeceğim o işi mutlaka yazarım.

canımm hoşgeldin maaşallah deniz sadiye çok tatlı... özledik seni..

Teşekkür ederiz :) ben de özledim bebişlerden pek girilmiyor foruma anlaşılan işe dönenlerde olmuş.. kurcalayım bakalım biraz :)

kızlar ben kaçarr dişçiye gidiyorumm ayy nefret ediyorum gır gırr başım ağrıyo eve gelince valla neyse idare edicez artık napalımm....öptüm sizii

minikus hoşgeldin. denizsadiye bayıldım çok tatlı. saçların maşallahı var. benimki hala kel

ayy bi anda kendimi gördüm vallaaaabizde aynı sabah 6buçukta kalktık o saatten beri ayaktayım kız fıkır fıkır oğlan kreşe gidene kadar ortalığı birbirne kattı ve benm canım kocam aramışş çocuk hala hazır değilmi diye yırtınıyooo bende kendi çapımda yırtınıyom ama kime neeee

2 aylık aşımızı olduk bugün. sabah erkenden kalktık gittik bu sefer. geçen hafta geç gittiğimizden aşı kalmamıştı. uykusuzluktan ölüyorum daha kahvaltı yapmadım.

oğlum çok ağladı. bi türlü sakinleşmedi. mamada götürmüştüm hemen sakinleştirmek için ama mamayı bile almadı. en son kucağıma aldım öyle sakinleşti. pamukla bastır dedi hemşire. kucağıma almaktan pamuğu bastıramadım. yapışkanlı tampon mu alsam ne. sağlıkocağında öyle bişi yok çünkü. zor oluyor

geldiğimden beride çocuğu uyutmaya çalışıyorum. korktu galiba. kucağımda sakince uyuyor yerine yatırınca uyanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…