hayatım seni çok iyi anlıyorum dediğin gibi onlar bi kavgadan sonra genelde olyı kapatmaya çalışıyolarr ve onun içinde sevimli görünmeye çalışıyolar benmkide bazen sırf dır dır etmiyim diye sevimli olur...bizde mesela dün çocuk odası konusunda tartıştık sonra sırf konuyu uzatmıyım diye beni saçma sapan şeylerle eğlendirmeye çalıştıı çok gıcıktııı...Küs kalmaya dayanamadigindan degil de sinirim gecmedigi sürece kafasini sisirmemden korkup bir an önce gönlümü alip konuyu kapatmak istiyor da olabilir :) dün biraz moralim bozuktu ama bugün sirf onun yüzünden uykusuz kaldigima sinirliyim
Ben telefondan girdigim icin bilemiyorum canim ama konu sonnlarinda secenekler var email bildirisi falan diye ordan birini tiklamis olabilirmisin
kesinlikle katılıyorum canımm söylediklerineee ruh halime çok yakın konuştun..Aslında bana da vermiyecekti ama vücudun daha çabuk toparlanıp hazır olması açısından kullan dedi...yoksa yakın bi zamanda hamilelik düşünmeseydim bana da vermezdi sanırım..
kilo aldırma konusunu bilmiyorum canım ama vermeyi zorlaştırıyor..
şöyle ki geçen hafta hiç yürüyüş falan yapamadım yeni dövme yaptırdığım için aynı şekilde yedim ama bi baktım kilo vermeye başladım 67.5 ta takılı kalmıştım 67 ye düştüm..ilacı bırakıp spor yapmaya devam edersem sanırım daha hızlı vericem kiloları...
bakalım gelecek haftalarda daha çok belli olur:)))
Diğer konuya gelince biz ve onlar çok farklıyız...senin şu andaki psikolojini düşünmeden hareket ediyordur..aslında bambaşka bir yaşama başladın ve buna alışmak o kadar da kolay değil onların düşündüğü gibi..senin normal zamanda problem etmeyeceğin şeyler şu anda sana çok daha farklı görünüyordur ve onun da bunu algılaması lazım..ancak onlar bizim eskiye döndüğümüzü zannediyorlar..ki daha aslında hormonlarımız bile yerine oturmadı...
geçen gün yatma zamanı geldi ama ben öyle kolay uyuyamadığım için kitap okumak istedim..bizim yatak odasında abajur yok ışığı yakarmısın dedim...aslında normalde geçer içerde okurdum ama o akşam yanında olmak istedim (arada bende de böyle duygusallıklar oluyor)..neyse bizimki ışıkta çok rahat uyuyan bi insan, hatta sürekli ben onu salondan toparlar yatağa geçeriz beraber...ama o akşam yakmıcam git içerde oku dedi..ben de burda okumak istiyorum yalnız hissediyorum içerde dedim...bu bi hışımla yastığını aldı geçti içeri yattı..ki biz çok kavgalı olsak da ayrı yatmamaya çalışırız..çok üzüldüm o akşam hem ayrı yattığımız hem de beni anlamadığı için...demem o ki aslında ben normal durumda olsam tabi ki gidip içerde okurdum, veya onun o tepkisini normal karşılardım ama normal değilim bırak diğer olayları dediğim gibi hormonlar daha oturmadı yerine..o yüzden biraz daha anlayışlı olmaları gerekiyor..fakat böyle bir durum yaşamadıkları için onlara saçma geliyor...gerçi ertesi gün yaptığını anlayıp benden çok özür diledi ama ben o kadar ağladığımla kaldım
Günaydin kizlar, gece odunun biriyle tartistik anlayin ne kadar huzurlu uyuyup uykumu aldim :S
Ya ne yüzsüz bir kocaya sahibim evlendik evleneli okadar laf sayip yastigini yorganini suratina firlatip gelme bugün yanima salon da yat zibar diyorum yok aradan yarim
Saat gecmeden kalkip geliyor yanima yatiyor yetmiyor herdefasin da birde sariliyor, dün gece yine aynisini yasadik git defol yatma yanim da diyorum adam hala hadi canim hadi uyuyalim sabah is var diyor birde üzerine öpmeye calisiliyor gelde bogma
bir iletimi silmişler ne olduğunu göremiyorum kızlar nasıl görebilirim?
o heyecan nasıl bişeydir yaaa o ilk heyecanı bazen çok özlüyorum kalbin yerinden çıkıcak gibi olur yaa aman ne toymuşuz beeeNe güzel aşk hikayeleri varmış ya. Bizimkide ilk görüşte aşk değildi. Hatta aynı sınıfta olmamıza rağmen 3 yıl boyunca hiç konuşma tenezzülünde bile bulunmamıştık . Benim için dünyada kız kalmasa ben yine lover ile birlikte olmam demiş(Tabi bunun en yakın arkadaşı bana aşıktı. Hiç sevmezdim bende çocuğu. eşim bir iki kere arkadaşı için benimle konuşmuştu. ) Bende ölsemde sınıftan biri ile birlikte olmam sınıfta doğru düzgün adam mı var demiştim Ne yapacakmışız büyük konuşmayacakmışız Ben ona sonradan aşık oldum. Ay ne güzel günlerdi elimi ik tuttuğunda heyecandan ölmek üzereydim. Elimi tutan ilk erkekti son olur inşlh
o heyecan nasıl bişeydir yaaa o ilk heyecanı bazen çok özlüyorum kalbin yerinden çıkıcak gibi olur yaa aman ne toymuşuz beee
ee seninkindede bi aksiyon var ama illa bişi oluyo demekki....güzel yaa...
Cok sagol guzel dilekleri icinrezene canım ya ne demek biz masal olmak üzereyiz
ay gözlerim yaşardı Rabbim kimsenin huzurunu bozmasın
canım umarım ben yanlış anlamışımdır
canım Allah yardımcınız olsun eşinle birbirinize karşı olan sevginizi kat be kat artırsın
rabbim sizlere çooooooooooooooooooook uzun mutlu huzurlu bereketli yıllar nasip etsin
Aslında bana da vermiyecekti ama vücudun daha çabuk toparlanıp hazır olması açısından kullan dedi...yoksa yakın bi zamanda hamilelik düşünmeseydim bana da vermezdi sanırım..
kilo aldırma konusunu bilmiyorum canım ama vermeyi zorlaştırıyor..
şöyle ki geçen hafta hiç yürüyüş falan yapamadım yeni dövme yaptırdığım için aynı şekilde yedim ama bi baktım kilo vermeye başladım 67.5 ta takılı kalmıştım 67 ye düştüm..ilacı bırakıp spor yapmaya devam edersem sanırım daha hızlı vericem kiloları...
bakalım gelecek haftalarda daha çok belli olur:)))
Diğer konuya gelince biz ve onlar çok farklıyız...senin şu andaki psikolojini düşünmeden hareket ediyordur..aslında bambaşka bir yaşama başladın ve buna alışmak o kadar da kolay değil onların düşündüğü gibi..senin normal zamanda problem etmeyeceğin şeyler şu anda sana çok daha farklı görünüyordur ve onun da bunu algılaması lazım..ancak onlar bizim eskiye döndüğümüzü zannediyorlar..ki daha aslında hormonlarımız bile yerine oturmadı...
geçen gün yatma zamanı geldi ama ben öyle kolay uyuyamadığım için kitap okumak istedim..bizim yatak odasında abajur yok ışığı yakarmısın dedim...aslında normalde geçer içerde okurdum ama o akşam yanında olmak istedim (arada bende de böyle duygusallıklar oluyor)..neyse bizimki ışıkta çok rahat uyuyan bi insan, hatta sürekli ben onu salondan toparlar yatağa geçeriz beraber...ama o akşam yakmıcam git içerde oku dedi..ben de burda okumak istiyorum yalnız hissediyorum içerde dedim...bu bi hışımla yastığını aldı geçti içeri yattı..ki biz çok kavgalı olsak da ayrı yatmamaya çalışırız..çok üzüldüm o akşam hem ayrı yattığımız hem de beni anlamadığı için...demem o ki aslında ben normal durumda olsam tabi ki gidip içerde okurdum, veya onun o tepkisini normal karşılardım ama normal değilim bırak diğer olayları dediğim gibi hormonlar daha oturmadı yerine..o yüzden biraz daha anlayışlı olmaları gerekiyor..fakat böyle bir durum yaşamadıkları için onlara saçma geliyor...gerçi ertesi gün yaptığını anlayıp benden çok özür diledi ama ben o kadar ağladığımla kaldım
Çok haklısın bazen çok özlüyorum o heyecanı, başı boş gezmelerimizi, ne güzel yılladrı sorumluluk yok dert yok sadece biz vardık. Öğrenciydik tek derdimiz sınavlardı ahhhh ahhhh aşkkk nerelere gittin
Evlilik aşkı öldürüyor çocukta cesedi gömüyor
Acaba birde bizi onlara sorsalar onlar neler neler anlatirlar kimbilir benimkine göre evde ki cocuktan daha cocugumhayatım seni çok iyi anlıyorum dediğin gibi onlar bi kavgadan sonra genelde olyı kapatmaya çalışıyolarr ve onun içinde sevimli görünmeye çalışıyolar benmkide bazen sırf dır dır etmiyim diye sevimli olur...bizde mesela dün çocuk odası konusunda tartıştık sonra sırf konuyu uzatmıyım diye beni saçma sapan şeylerle eğlendirmeye çalıştıı çok gıcıktııı...
kesinlikle katılıyorum canımm söylediklerineee ruh halime çok yakın konuştun..
sana Ne kadannnn aşık bir adammm
Bende eşimden çok şikayetçiyim. Böyle sinirden boğasım geldi. bi ara şakayla karışık patlattım bi tane suratınaBeni çok sinir ediyor. Yok efendim ev pislik içindeymiş, en son ne zaman temizlemişim, bu et neden bu kadar kuru pişirilmiş, yok tüm gün oturuyormuşum, bebek bakmakta ne varmış bla bla blaaaaaa
o heyecan nasıl bişeydir yaaa o ilk heyecanı bazen çok özlüyorum kalbin yerinden çıkıcak gibi olur yaa aman ne toymuşuz beee
ee seninkindede bi aksiyon var ama illa bişi oluyo demekki....güzel yaa...
Acaba birde bizi onlara sorsalar onlar neler neler anlatirlar kimbilir benimkine göre evde ki cocuktan daha cocugum
Herseye alinan söylenen devamli mizmizlik eden :)) neyse ki yine en azindan gönül almayi biliyorlar iyi kötü
Yok anacigim onun ki ask degil biran önce gönül alip yatagin da yatabilme cabasi bence :))
Tabi okadar kolay canim... al 10 dk sen bak bebege desen 5 dk sonra geliyorlar bu bende susmuyor huysuzlasiyor ne istiyor anlamiyorum diye :S birak ev isi-yemek-bebek bunlarin hepsiyle ilgilenmeyi bir cocugun altini degistirip giydirmesi 1 saat aliyor ne zaman o yapsa hep hidileek yere gec kaliyoruz mesela :/
Oyyy bende cok özlüyorum ya facebookta falan yeni nisanlanan veya sevgili olan ciftlerin fotograflarini yazismalarini o heyecanlarini gördükce kendimi yaslanmis gibi hissediyorum baza
ahh canım ya hoşgeldinnn özledim valla seni ya bende çok sık giremiyorum ama yinede ara sıra girmeye çalışıyorumm neyse sen ordayken bol bol görüşelim bariii
ayy yerim ben o deniz sadinin halleriniii o dil ne öleee allah bağışlasın canım benm maşallahhh
tabi canım bu hafta içi halledeceğim o işi mutlaka yazarım.
canımm hoşgeldin maaşallah deniz sadiye çok tatlı... özledik seni..
size katılıyorum bende kocişime çok kızıyorum msj ları okurken kendime bir baktım önümde sabah sabah pembe mutfak önlüğüm kafamda kocas bir topuz evin hizmetçisi gibi oldum kakılmış gibi hissediyorum kendimi bende 2 çocuk eslem sürekli kusuyor günde kaç defa üst değiştiriyorum oğlum inanılmaz dağınık eşim ona keza sabah 5 te kalktım ya benimkide can bide gezmeye giderken kendi giyiniyo çocukları giydiriyorum tam ben giyineceğim çocukları arayaba ya bindiriyor başlıyor zile basmaya hadi canım demiyormu illet oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?