2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar dün gece rüya gördüm aynaya bakıyormuşum yüzümde gebelik maskesi oluşmuş lekeler çıkmış yani, eşime diyorum ki galiba bebeğimiz kız olcak baksana annesinin güzelliğini almış daha dün yoktu bunlar hemen nasıl çıktı diyodum bi işaret mi acaba.benim cildimde pko yüzünden sık sık sivilceler çıkardı şimdi çok parlak ve temiz fondöten sürmüşüm gibi ben de bu durumu erkek bebeğe yoruyorum ama rüyamda öyle demiyodum tabi.bide size bşy sorucam benim arasıra göbek deliğim sızlıyor aranızda bunu yaşayan var mı neden oluyo acaba:44:önceden benim göbek deliğime küçük parmağım anca girerdi şimdi koskoca başparmağım bile giriyor gerildiği için

şeker anneler merhaba...kızlar doktor bana ayın 22sinde decavit ve balık yağı hapı vermişti..ama 1 haftadır içmiyorum..midem almıyo..bugün bulansada içecem ama bulantı gecene kadar folbiolu içeyim diyorum..digerleri çok büyük..aklıma gelince bile midem bulanıyo...bu bir haftalık süreçte içmedim ya sıkıntı olmaz inşallah

canım sen erkek istiyosunn galiba

bu arada yeni gelen arkadaşlar ve değişiklik yapılacak arkadaşlar arzu_mu ya mesaj atarsa ordan düzeltebilirim..burdan takip edemiyorum

Canım bence kan tahlillerinde bişey çıkmadıysa 1-2 haftadan bişey olmaz. Ben küçücük folik asitte bile zorlanıyorum bazen be hatta çıkartıyorum zaman zaman. Doktora sorduğumda bişey olmaz demişti. Hatta tekrar yutma folik asiti bile dedi:) yinede doktorunla görüş istersen. Bizlede sonucu paylaşırsan çok sevinirim.

teşekkür ederim canım paylaşımın için, ben de sık sık bir şeyler yemeye çalışıyorum, kraker ve meyve yiyerek ara öğünlerimi geçiriyorum, inan açlıktan sabaha karşı uyanıp kraker yiğiyorum, eşim bir koli çubuk kraker almıştı 3 hafta önce bende abartmışsın diye kızmıştım, günde 3 paket bitiyor valla :))

ya kızlar bende başka sadece elevit kullanan yok mu valla doktor değiştirecem he ay içim kötü oldu

Ah tatlım, Allah gönlündekini hayırlısıyla versin inşallah. Ben daha hamile olduğumu öğrenmeden kız çocuğum olduğunu görmüştüm. Ama şimdilerde bilen arkadaşlarımında yorumlarıyla sanki erkek olacakmış gibi hissediyorum. Gerçi çin takviminde kız görünüyor. Herkes yüzün güzelleşmiş falan diyo ama bilemedim. Hayırlı evlat olsunlar ve sağlıklı olsunlar başka isteğim yok. 4-5 hafta sinra inşallah öğrenicez. Ne kadar heyecanlı di mi?:)))

ya kızlar bende başka sadece elevit kullanan yok mu valla doktor değiştirecem he ay içim kötü oldu

canım bende elevit kullanıyorum, hamile kalmadan 2 ay önce folbiole başlamıştım sonra doktora 6. haftada gittiğimde artık onu bırakıp elevite başlayalım dedi, elevitte de folik asit var ve diğer vitaminler var, bir çok arkadaşımdan da elevit kullandıklarını duydum

benimde çin takvimine göre kız çıkıyor, dün gece ben de rüya gördüm doktora gittiğimizde söylüyormuş erkek diye, benim kızım olacak gibi geliyor, hayırlısı olsun sağlıklı olsun da gerçekten tek dileğim bu, bu arada benim yüzümde sivilceler çıkıyor, ben ergenlikte bile sivilce çıkarmadım benim güzelliğimi alıyor kızım galiba :))

4.ayda öğreniriz rahat rahat canım, hoş geldin bu arada

kızlar raporumu aldım, 10 gün daha evdeyim o kadar sevindim ki paylaşayım dedim
çok özendim tadını çıkar canım

ne güzel göbişler çıkmaya başlamış, kremler sürülmeye başlamışş
benim azcııık göbişim var ama o da her zamanki göbeğim, ekstra bişi yok o yüzden henüz krem sürmeye de başlamadım.
Kremim de hazır, bunu kullanıcam (bir kaç ay önce hediye gelmişti bana).. Tavsiye de ettiler :)

canım sen erkek istiyosunn galiba

canım ya ben hamile kalmadan önce erkek bebek isterdim hep hamile kaldıktan sonra bir kız aşkı düştü içime anlatamam, ama karnımın hemen çıkması, cildimin parlak ve pürüzsüz olması erkek fikrini kuvvetlendiriyor.hiç fark etmez ikisi de kabulum sağlığı yerinde olsun vaktinde gelsin yeter 2,5 hafta sonra cinsiyeti de görcez inşallah.2 li tarama için gidicem inşallah 13. haftada.eşimin kuzeni 14. haftada öğrendi bizim de büyük ihtimalle belli olur

canım benim içimi rahatlattın
çok teşekkür ederim

benim de çin takvimine göre kız, ve kızım olsun çok istiyorum ama erkek hissediyorum.
Oğlum olacak benim yaa :)

Allahım herkesin gönlüne göre versin, sağlıklısını versin

ne demek tatlım :)ben bi ara cevizi her gün yiyordum tiksindim artık ağzıma süremiyorum.bulantı zamanımda da kraker yiyodum deli gib ondan da tiksindim kefiri ve balığı çok severdim ama şu an ağzıma süresim gelmiyo nolcaz böyle.bu gidişimde balığı doktoruma söylicem de yiyemiyorum bari takviye yapsın.

yaa ben ikiz olduğu için bi kız bi erkek olsun istiyorum şimdi ben nasıl anlıcam bunu bi tarafım güzelleşirken bi tarafım çirkinleşirse bi kız bi erkek mi dicem:)) bilemedim:))

inşallah canım benim amin hepimizin gönlüne göre versin inşallah benim çevremdeki herkes erkek diyo ben de kız hissediyorum.benim de cildim çok güzel oldu kayınvaldem bile söyledi düşün yani eşim de durup durup sen çok güzel oldun kız düşük tehlikesi ne zaman geçcek dayanamıyorum artık diyo aynaya bakınca ben ded bariz bi fark görüyorum.aman lekelenmeyelim yeter :18:benim eşimin kuzeni 14. haftada öğrendi.benim de 13. haftada ikili test var o zaman öğrenirim diye düşünüyorum ama allah bilir tabi.5. aya kadar şeyisini göstermiyolar bazı minikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…