benim ağrımın ters tarafıymış seninkiside :) canım ben yarın sorucam bende unutmazsam tabi ben öğrenirsem paylaşırım, sende öğrenirsen paylaşımını beklerim.
kızlar dün gece rüya gördümAynaya bakıyormuşum yüzümde gebelik maskesi oluşmuş lekeler çıkmış yani, eşime diyorum ki galiba bebeğimiz kız olcak baksana annesinin güzelliğini almış daha dün yoktu bunlar hemen nasıl çıktı diyodum Bi işaret mi acaba.benim cildimde pko yüzünden sık sık sivilceler çıkardı şimdi çok parlak ve temiz fondöten sürmüşüm gibi ben de bu durumu erkek bebeğe yoruyorum ama rüyamda öyle demiyodum tabi.bide size bşy sorucam benim arasıra göbek deliğim sızlıyor aranızda bunu yaşayan var mı neden oluyo acaba:44:önceden benim göbek deliğime küçük parmağım anca girerdi şimdi koskoca başparmağım bile giriyor gerildiği için
şeker anneler merhaba...kızlar doktor bana ayın 22sinde decavit ve balık yağı hapı vermişti..ama 1 haftadır içmiyorum..midem almıyo..bugün bulansada içecem ama bulantı gecene kadar folbiolu içeyim diyorum..digerleri çok büyük..aklıma gelince bile midem bulanıyo...bu bir haftalık süreçte içmedim ya sıkıntı olmaz inşallah
günaydın cnm. 7. haftalarda bulantı yüzünden yaptığım büyük bi yanlışı paylaşmak istedim sen karnım acıkınca bulantı daha da artıyor diyince.bulantım olduğu için o haftalarda gün içinde sudan başka bşy midem almıyordu.akşam yemek vakti yaklaşnca da midemi boş bıraktığım için asit miktarı artıp bulantının daha da artmasına sebep oluyordu.sonra doktrum gün içinde zorla da olsa meyve yememi midemi akşama kadar en azından boş bırakmamamı söyledi.ben de sık sık kelek, salatalık, kavun, elma, mandalin, marul yedim ve midem de boş kalmadığı için akşam yemeklerinde bulantımın şiddetlenmesinin önüne geçtim.aklında olsun çok faydası oluyor hem mide hem de bebek için.
Canım bence kan tahlillerinde bişey çıkmadıysa 1-2 haftadan bişey olmaz. Ben küçücük folik asitte bile zorlanıyorum bazen be hatta çıkartıyorum zaman zaman. Doktora sorduğumda bişey olmaz demişti. Hatta tekrar yutma folik asiti bile dedi:) yinede doktorunla görüş istersen. Bizlede sonucu paylaşırsan çok sevinirim.
kızlar dün gece rüya gördümaynaya bakıyormuşum yüzümde gebelik maskesi oluşmuş lekeler çıkmış yani, eşime diyorum ki galiba bebeğimiz kız olcak baksana annesinin güzelliğini almış daha dün yoktu bunlar hemen nasıl çıktı diyodum bi işaret mi acaba.benim cildimde pko yüzünden sık sık sivilceler çıkardı şimdi çok parlak ve temiz fondöten sürmüşüm gibi ben de bu durumu erkek bebeğe yoruyorum ama rüyamda öyle demiyodum tabi.bide size bşy sorucam benim arasıra göbek deliğim sızlıyor aranızda bunu yaşayan var mı neden oluyo acaba:44:önceden benim göbek deliğime küçük parmağım anca girerdi şimdi koskoca başparmağım bile giriyor gerildiği için
ya kızlar bende başka sadece elevit kullanan yok mu valla doktor değiştirecem he ay içim kötü oldu
ya kızlar bende başka sadece elevit kullanan yok mu valla doktor değiştirecem he ay içim kötü oldu
çok özendim4.ayda öğreniriz rahat rahat canım, hoş geldin bu arada
kızlar raporumu aldım, 10 gün daha evdeyimo kadar sevindim ki paylaşayım dedim
canım sen erkek istiyosunn galiba
canım bende elevit kullanıyorum, hamile kalmadan 2 ay önce folbiole başlamıştım sonra doktora 6. haftada gittiğimde artık onu bırakıp elevite başlayalım dedi, elevitte de folik asit var ve diğer vitaminler var, bir çok arkadaşımdan da elevit kullandıklarını duydum
benim de çin takvimine göre kız, ve kızım olsun çok istiyorum ama erkek hissediyorum.benimde çin takvimine göre kız çıkıyor, dün gece ben de rüya gördüm doktora gittiğimizde söylüyormuş erkek diye, benim kızım olacak gibi geliyor, hayırlısı olsun sağlıklı olsun da gerçekten tek dileğim bu, bu arada benim yüzümde sivilceler çıkıyor, ben ergenlikte bile sivilce çıkarmadım benim güzelliğimi alıyor kızım galiba :))
teşekkür ederim canım paylaşımın için, ben de sık sık bir şeyler yemeye çalışıyorum, kraker ve meyve yiyerek ara öğünlerimi geçiriyorum, inan açlıktan sabaha karşı uyanıp kraker yiğiyorum, eşim bir koli çubuk kraker almıştı 3 hafta önce bende abartmışsın diye kızmıştım, günde 3 paket bitiyor valla :))
canım ya ben hamile kalmadan önce erkek bebek isterdim hep hamile kaldıktan sonra bir kız aşkı düştü içime anlatamam, ama karnımın hemen çıkması, cildimin parlak ve pürüzsüz olması erkek fikrini kuvvetlendiriyor.hiç fark etmez ikisi de kabulum sağlığı yerinde olsun vaktinde gelsin yeter 2,5 hafta sonra cinsiyeti de görcez inşallah.2 li tarama için gidicem inşallah 13. haftada.eşimin kuzeni 14. haftada öğrendi bizim de büyük ihtimalle belli olur
Ah tatlım, Allah gönlündekini hayırlısıyla versin inşallah. Ben daha hamile olduğumu öğrenmeden kız çocuğum olduğunu görmüştüm. Ama şimdilerde bilen arkadaşlarımında yorumlarıyla sanki erkek olacakmış gibi hissediyorum. Gerçi çin takviminde kız görünüyor. Herkes yüzün güzelleşmiş falan diyo ama bilemedim. Hayırlı evlat olsunlar ve sağlıklı olsunlar başka isteğim yok. 4-5 hafta sinra inşallah öğrenicez. Ne kadar heyecanlı di mi?:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?