- 24 Şubat 2011
- 1.064
- 75
- 318
ay inşallah gösteriri bebişin şeysinicanım ya ben hamile kalmadan önce erkek bebek isterdim hep hamile kaldıktan sonra bir kız aşkı düştü içime anlatamam, ama karnımın hemen çıkması, cildimin parlak ve pürüzsüz olması erkek fikrini kuvvetlendiriyor.hiç fark etmez ikisi de kabulum sağlığı yerinde olsun vaktinde gelsin yeter 2,5 hafta sonra cinsiyeti de görcez inşallah.2 li tarama için gidicem inşallah 13. haftada.eşimin kuzeni 14. haftada öğrendi bizim de büyük ihtimalle belli olur
benimde çin takvimine göre kız çıkıyor, dün gece ben de rüya gördüm doktora gittiğimizde söylüyormuş erkek diye, benim kızım olacak gibi geliyor, hayırlısı olsun sağlıklı olsun da gerçekten tek dileğim bu, bu arada benim yüzümde sivilceler çıkıyor, ben ergenlikte bile sivilce çıkarmadım benim güzelliğimi alıyor kızım galiba :))
yaa ben ikiz olduğu için bi kız bi erkek olsun istiyorum şimdi ben nasıl anlıcam bunu bi tarafım güzelleşirken bi tarafım çirkinleşirse bi kız bi erkek mi dicem:)) bilemedim:))
ay inşallah gösteriri bebişin şeysini
kızlar 4 kilo kaybetmişim 10 gündüryarın doktora gideceğim rapor almaya, test isteyeceğim bakalım keton nasıl çıkacak..denemediğim şey kalmadı hiç birşey fayda etmiyor. umarım bir an önce hayırlısıyla geçer de ben de bebişim de sağlıklı oluruz
kızlar Allah hepinizin gönlüne göre verir inşallahhh banada sağlıklı sıhhatlı hayırlı bi kız evlat nasip eder inşallah:))) aminnnnn
ben eşime diyorum bi kız bi erkek olursa ne alaa, ama olmadı diyelim iki kız olsa güzel olur.. o da diyo ben napıcam ben yalnız kalıyorum ee dedim 2 erkek olursa da ben yalnız kalıyorum. hem dedim kızlar babaya düşkün olur o zaman hoşuna gitti:)) aman bunlar güzel niyetler istekler ama herşeyden önemlisi sağlıklı sıhhatli olmaları artık takdir allahtan... allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin..
2013 mayıs anneleri göbişlerinin fotoğraflarını eklemişler kocaman kocaman olmuşlar, gördünüz mü kızlarÇok sevdiğimiz ve arkadaşlarımızın çalıştığı bir kafe var. Yaklaşık 2 aydır gitmemiştik. Dün akşam uğradık. Daha içer girer girmez hamile misin sen dediler. Artık saklanamayak mıyım ben ya dedim, çok zor dediler. Daha şimdiden bu kadar büyümeyi nasıl başardı karnım bilmiyorum. Öyle göbekli falan da değildim ben.
MEHSEL_ERAY seninle ben aldık başımızı gidiyoruz sanırım.
AMİİİİİİNNNNN YARABBİMşimdilik kuzucuklarımız orda bi dursunlar yeter bize.deseha ne güzel tek seferde 4 kişi olcanız bunlar bebişleriniz bu sen bu da eşin bebeklerinizle oynarken ahahaaaa
ya ben ne bıcım hamıleyım hıcbısı hıaaetmıorm
mıdem bulanmıo basım donmuo
sadece ıstahım yerınde
bıde kocaman bı gobek var onumde
acaba dıorm bebek buyumuomu ondan mı bulantım olmuo benım
sadece ıstahım yerınde
sadece ıstahım yerınde
arkadaşlar lüfen böyle demeyin bu sefer midesi bulanmayanakadaşlar endişe ediyorlar ben dotoruma sordum eğer mideniz bulanıyorda birden geçerse bir problem olabilir dedi ama hiç bulanmamamışsa şanslı hamilelerdesiniz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?