2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ay inşallah gösteriri bebişin şeysini

kız olabilir canım dediğin gibi.kız güzelliği alıyomuş tabiri halka ait bşy doktorların terimi değil ama bence çok doğru bu güne kadar kaç tana hamile gördüysem çoğunun yüzünü gördükten sonra cinsiyetlerini tahmin ettim bu rivayete göre hepsi de doğru çıktı.sanırım kızla erkeğin salgıladıkları bşy farklı ve bizim cildimizde de o yüzden farklı tepkimeler oluyor.yani ebelerimizin ninelerimizin dedikleri doğru çıkıyor, hepsinin mantıklı bi tıbbi açıklaması da var.hayırlısı neyse o olsun sağlıklı olsun herbişeyleri yerli yerinde olsun İNŞALLAAAAAAHH AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNN

yaa ben ikiz olduğu için bi kız bi erkek olsun istiyorum şimdi ben nasıl anlıcam bunu bi tarafım güzelleşirken bi tarafım çirkinleşirse bi kız bi erkek mi dicem:)) bilemedim:))

ahaaaaa hakkaten cnm ya nolcan sen şimdi?tek yumurta olsa cinsiyetleri aynı olurdu ama kese 2 tane sende biri kız biri erkek olursa kız cildini lekelendirecekken erkek de güzellik katarsa cildin aynı kalır dengelenmiş olur heralde

kızlar Allah hepinizin gönlüne göre verir inşallahhh banada sağlıklı sıhhatlı hayırlı bi kız evlat nasip eder inşallah:))) aminnnnn

ben eşime diyorum bi kız bi erkek olursa ne alaa, ama olmadı diyelim iki kız olsa güzel olur.. o da diyo ben napıcam ben yalnız kalıyorum ee dedim 2 erkek olursa da ben yalnız kalıyorum. hem dedim kızlar babaya düşkün olur o zaman hoşuna gitti:)) aman bunlar güzel niyetler istekler ama herşeyden önemlisi sağlıklı sıhhatli olmaları artık takdir allahtan... allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin..

inşallah en kısa zamanda toparlanırsın canım. iyi şeyler düşün iyi olsun. inşallah izinli günlerinde toparlarsın kendini

ben eşime diyorum bi kız bi erkek olursa ne alaa, ama olmadı diyelim iki kız olsa güzel olur.. o da diyo ben napıcam ben yalnız kalıyorum ee dedim 2 erkek olursa da ben yalnız kalıyorum. hem dedim kızlar babaya düşkün olur o zaman hoşuna gitti:)) aman bunlar güzel niyetler istekler ama herşeyden önemlisi sağlıklı sıhhatli olmaları artık takdir allahtan... allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin..

2013 mayıs anneleri göbişlerinin fotoğraflarını eklemişler kocaman kocaman olmuşlar, gördünüz mü kızlar Çok sevdiğimiz ve arkadaşlarımızın çalıştığı bir kafe var. Yaklaşık 2 aydır gitmemiştik. Dün akşam uğradık. Daha içer girer girmez hamile misin sen dediler. Artık saklanamayak mıyım ben ya dedim, çok zor dediler. Daha şimdiden bu kadar büyümeyi nasıl başardı karnım bilmiyorum. Öyle göbekli falan da değildim ben.

MEHSEL_ERAY seninle ben aldık başımızı gidiyoruz sanırım.

kızlar Allah hepinizin gönlüne göre verir inşallahhh banada sağlıklı sıhhatlı hayırlı bi kız evlat nasip eder inşallah:))) aminnnnn

AMİİİİİİNNNNN YARABBİMşimdilik kuzucuklarımız orda bi dursunlar yeter bize.deseha ne güzel tek seferde 4 kişi olcanız bunlar bebişleriniz bu sen bu da eşin bebeklerinizle oynarken ahahaaaa

evet canım aldık başımızı gidiyoruz.zaten göbekli olmadığımız için hemen çıktı ya.benim de normalde ne 1 gram fazlam vardı ne de göbişim sabahları kalktığımda midem içine göçmüş olurdu açlıktan şimdi kalkıyorum önümde küçük bi göbiş bide yemek yiyince gör fotoğraf makinesinde en son fotom var ben beceremedim bilgisayara atmayı akşam eşim gelsin ona attırcam çok şaşırcaksınız rahat bi 4 aylık gözüküyorum bizim minişler azman olcak heralde

kız benım gobekte cok sıstı ole sankı 5 aylık hamısım
daha bebek kucucuk nası bu kadar gobek oldu anlamıorm

AMİİİİİİNNNNN YARABBİMşimdilik kuzucuklarımız orda bi dursunlar yeter bize.deseha ne güzel tek seferde 4 kişi olcanız bunlar bebişleriniz bu sen bu da eşin bebeklerinizle oynarken ahahaaaa

ahh canım ben iki bebişle oturup örgüler örebilsem ne ala da.. kendimi dağıtmış vaziyette veletlerinden arkasından koşarken hayal ediyorum:))

ya ben ne bıcım hamıleyım hıcbısı hıaaetmıorm
mıdem bulanmıo basım donmuo
sadece ıstahım yerınde
bıde kocaman bı gobek var onumde
acaba dıorm bebek buyumuomu ondan mı bulantım olmuo benım

Arkadaşım 34. haftasında ve bir kere midesi bulanmadı. Şükret bence.

6+5 ım bugun bakalım cumaya ılk kez gorcem bebegı
bendaha hıc goremedım sadece kese vardı
cok sabırsızlanıorm umarım kotu bısı yoktur saglıcakla buyuodur

canım ilk hamileliğimde benimde öyleydi.hiçbir şey hissetmedim.hamileliğim çok rahat geçti.hani hiç doktora kontrole gitmeseydim ve 9. ayda karın şişliği şikayetiyle doktora gitseydim hamile haberi alıp doğurabilirdim o kadar belirtisiz geçti yani :))
ama şimdi kusmaktan midem küçüldü hiç bişey yiyemiyorum tavuktan ve balıktan tiksindim üstelik çok severdim ikisini de.9. haftadayım ama şimdiden yoruldum diyebilirim.moralini bozma bebeğinin 4-5 aylık olmasını bekle karnında hareketlerini hissedince dünyanın en mutlu annesi sen olacaksın :)

heh işte yaptım bak Tokoyay cım son halime fotoğraf makinesinden atmak istedim ama boyut büyük geldi ben de bilgisayardan telefonla tekrar çekip koydum

bak şimdi dediği lafaaaa benimde hiç birşeyim yok tatlım sadece aşırı acıkmaa sakın öle düşünmee bebişin gayet sağlıklıdır inşallah

Benim şu an bulantım kusmam yok forumda sürekli kusanları okudukça acaba bende sorun mu var demeye başladım. Bnmki farklı görüyorum ama anormallik gibi algılıyorum ve çok korkuyorum yolunda gitmeyen bişeyler war diye((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…