2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
heh işte yaptım bak Tokoyay cım son halime fotoğraf makinesinden atmak istedim ama boyut büyük geldi ben de bilgisayardan telefonla tekrar çekip koydumEki Görüntüle 545804 Eki Görüntüle 545803

Maşallah senin göbişine. Benim bahsettiğim 34. haftasında olan arkadaşım da 2,5-3 aylıkken aynen böyleydi. Şimdi karnı patlamak üzere. Doktoru bile şaşkın, daha ne kadar büyeyebilir ki karnın diyor.

midesi bulanan hamişler ayva yemeyi denediniz mi??? bende bulantı çok az yemek yerken bulanıyor fazla yiyemiyorum sadece bu. ama bende reflü hastasıyım o yüzden ne yersem yiyim midem inanılmaz yanıyo ve ağzıma acı su gelio. günün 12 saati bununla geçiyo çok yoruldum artık ve denemedim şey kalmadı. çiğ patates suyu bile içtim. ama geçen gün ayvayı keşfettim hem mide yanmasını azaltıyo hem de bulantıya iyi geliyo. zaten mide dostu diye geçiyo adı. denemenizi tavsiye edetim. ayrıca Protein, karbonhidrat, kalsiyum, demir, fosfor, potasyum, sodyum ve C vitamini içeriyor. bunun yanı sıra hamileyken ayva yiyenlerin bebişleri güzel olyomuş:))) denemekte fayda var, inş size de benim gibi iyi gelir..

ayyy maşallah sana baya büyümüş gerçekten bende yok hiçbişey

CANIM SENİN GÖBİŞİNLE ALTTAKİ TAKVİM BİRBİRİNE PEK UYMUYOOO

yaaa işte gördünüz mü ben size çatlamaya başladım diyorum da inanmıyosunuz inanılmaz hızlı büyüyo karnım içimde bir azman var bakın size sayısal verilerimden bahsedersem aslında bebeğimin büyüme hızına göre normal gibi gözüküyo.

geçtiğimiz -salı gecesi acilde akşam 10 da 2.38 cm idi
-çarşamba sabah 10 da 2.88 cm çıktı
-yani akşamdan sabaha 12 saatte 0.5 cm büyüyor bu da 24 saate yani günde 1 cm büyüdüğü anlamına gelir.
-çarşambadan buyana 5 gün geçti 2.88+5=7.88 cm yapar bu da tam orta parmağım kadar bşy oluyor kese de kendizinden büyük olduğuna göre şu an karnımdaki hacmi yumruğumdan daha büyük olmalı ah kuzucum benim maaşallah

benim de gidiyo vallaa..hem de o biçim 5 aylık gibi

Ah şekercim, inşallah hiç bulantın olmaz. Doktorunla konuşman sana en güzel morali vericektir. Bulantısı olmayan şanslı arkadaşlarımız var. Kötü düşünme...

saol tatlım sanırım ben de öyle olucam 2li test için gittiğimde benim doktorum da çok şaşıracak galiba.ama bu durum beni biraz da korkutmuyo değil açıkçası çok hızlı büyüdüğü için resmen karnımın içinde yarık acısı hissediyorum.inşallah sorun yaratmaz yoksa ben halimden memnunum
MAŞALLAH!!! Sana ve bebişine:) çok güzel görünüyorsunuz, duygusala bağladım nedense fotonu görünce. En yakın zamanda böyle güzel fotoları herkes yükler inşallah. :)
teşekkür edreiz teyzesi gebeşdaşını gördün ya ondan olmuştur yine hormonlar şelale

6 kilo doğar heralde bu gidişle

canım sadece küçükmüş niye canını sıkıyorsun bir de hemen hamile günlüğünün kaldırmışın..olumsuz düşünme sakın

içini rahat tut canım kötü bişey getirme aklına kötüyü çağırma lütfen geç döllenmedir ve bebişinin kalp atışını duyarsın sağlıklı bir şekilde inşallah.

kızlar hepinize çok teşekkür ederim dua eden etmeyen herkesten allah razı olsun rabbım bebeklerınızı sağlıkla kucağınıza versın benımkınıde ınsallah sabah zekaı tahır burak büyük doğum hastanesıne gittik eşim ve annemle durumu anlattım özelde dr. hiç tatlıl yapmadı ıstediğim halde bebeği görmeden yapmıyormuş dr. öyle sey olurmu dedi altdan baktı 17*11 m'lik kesen var içindede 4 m'lik yolk saç var gayet kesen ıyı yerde kanama yok ama sanırım büyük ihtimal gebelığın küçük dedi bunuda kan sonuçlarıyla anlıyacağız dedi bazı gebelikler sonlara doğruda olabılır dedi 8 tüp kan ve idrar aldılar yarın öğlenden sonra 3:30 da gideceğim sonuçalrı dsr. göstercem süreklı dua edıyorum yasın okuyorum hacet namazı kıldım rabbıme sığındım ınş. benım bebeğimede can verır moralımı ıyı tutmaya calışıyorum çünkü bebeğim benımle cok skür o yüzden artık devlet hastanesıne gıtcem özelden nefret ettım orda hemşirede ayarladık çok yardımcı oldu sağolsun dualarınızı eksık etmeyın kızlar kımın duası kabul olunur bılınmez yarın ınş. hayırlı haberler allırım

Benimde bulantılarım hafifliyor sanıyorum..Şimdi bebeğim erkek mi kız mı diye şöyle batıl inançlara bakayım dedim..Sanırım kız olucak benim bebeğim...sizinkiler ne durumda kızlar..Bu aralar bir meyveye sardım ki..Söylemiim canınız çeker..

deli kız:) valla ben çekmiyom moralim bozulur diye :) 5-6 aylık falan olsun çekerim

benim moralimin bozulmasını bırak sabah kalktığım gibi ayna karşısına geçiyorum yine büyüdü mü diye heycanla.bebeğimi çok bekledim 3,5 sene boyunca hasretle bebek mağzalarını dolaştım, hamilelerin göbeğine imrenerek baktm, arkadaşlarım doğum yaptığında yanlarında refakatçı kalıp bebeklerinin ilk banyosuna kadar ben yaptırdım onlar da durumu bildikleri için hep yanlarında istediler beni, son zamanlarda sokakta hamile görünce ağlamaya başlıyodum o yüzden dışarıya bile çıkmaz oldum.yani senin anlayacağın ben göbeğimi çok seviyorum ve onunla gurur duyuyorum rahatsız etmiyor beni üstelik hamile kaldığım zamankinden 2 kilo eksiğim var hiç kilo da almadım.

heh işte yaptım bak Tokoyay cım son halime fotoğraf makinesinden atmak istedim ama boyut büyük geldi ben de bilgisayardan telefonla tekrar çekip koydumEki Görüntüle 545804 Eki Görüntüle 545803
maşallah, hakkaten bayaa büyümük senin minik.. bana da erkekmiş gibi geliyo senin bebiş :)

canım inşallah güzel haberler alırsın yarın, aklına kötü şeyler getirme.. doktor da kötü bişi söylememiş, hiç moralini bozma..

ben de aynı durumdayım, tek tiksinmediğim şey meyve.
Stok yaptım eve zaten

kızlar az önce 2013 mayıs annelerinin forumuna yazdım..bebeklerinin cinsiyetini kaçıncı hafta öğrenmişler bide mide bulantıları gecmiş mi diye sordum..listede 17 mayısta doğum yapacak arkadaşın bile beli olmuş cinsiyeticevap verirlerse sizi bilgilendiririm

CANIMM YAAAA BENDE 2 SENE SONRA KAVUŞTUM BEBİŞİME AYNI SENİN GİBİYDİM OZAMAN HAKKINDIR CANIM GÖBİŞİNİ GERE GERE DOLAŞ HAMİŞİM DİYEE BAĞIR AMA Bİ YERLERİNE NAZAR BONCUĞU TAKMAYI UNUTMAAA

olma ihtimali çok yüksek sanırım yaşadığım bu durum genlerin ve kalıtımın bir sonucu eşim 5 kg 800 gr görümcem de 5.500 kg doğmuş.hem de çatır çatır normal.ikisinde de doktorlar şeker var zannetmişler ama ikisinde de ne şeker ne başka bşy çıkmamış kayınvaldemde de yok.çocum babasının kaderini yaşıyo galiba

evet yaa artık cinsiyet heycanı sardı dimiii ben 15 inde 3 aylık kontrolume gidicem bi umut belki görürüz diyorum ama çok heveslenmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…