heh işte yaptım bak Tokoyay cım son halimefotoğraf makinesinden atmak istedim ama boyut büyük geldi ben de bilgisayardan telefonla tekrar çekip koydumEki Görüntüle 545804 Eki Görüntüle 545803
heh işte yaptım bak Tokoyay cım son halimefotoğraf makinesinden atmak istedim ama boyut büyük geldi ben de bilgisayardan telefonla tekrar çekip koydumEki Görüntüle 545804 Eki Görüntüle 545803
ayyy maşallah sana baya büyümüş gerçekten bende yok hiçbişey
CANIM SENİN GÖBİŞİNLE ALTTAKİ TAKVİM BİRBİRİNE PEK UYMUYOOO
2013 mayıs anneleri göbişlerinin fotoğraflarını eklemişler kocaman kocaman olmuşlar, gördünüz mü kızlarÇok sevdiğimiz ve arkadaşlarımızın çalıştığı bir kafe var. Yaklaşık 2 aydır gitmemiştik. Dün akşam uğradık. Daha içer girer girmez hamile misin sen dediler. Artık saklanamayak mıyım ben ya dedim, çok zor dediler. Daha şimdiden bu kadar büyümeyi nasıl başardı karnım bilmiyorum. Öyle göbekli falan da değildim ben.
MEHSEL_ERAY seninle ben aldık başımızı gidiyoruz sanırım.
Benim şu an bulantım kusmam yok forumda sürekli kusanları okudukça acaba bende sorun mu var demeye başladım. Bnmki farklı görüyorum ama anormallik gibi algılıyorum ve çok korkuyorum yolunda gitmeyen bişeyler war diye((
Maşallah senin göbişine. Benim bahsettiğim 34. haftasında olan arkadaşım da 2,5-3 aylıkken aynen böyleydi.Şimdi karnı patlamak üzere. Doktoru bile şaşkın, daha ne kadar büyeyebilir ki karnın diyor.
teşekkür edreiz teyzesiMAŞALLAH!!! Sana ve bebişine:) çok güzel görünüyorsunuz, duygusala bağladım nedense fotonu görünce. En yakın zamanda böyle güzel fotoları herkes yükler inşallah. :)
yaaa işte gördünüz mü ben size çatlamaya başladım diyorum da inanmıyosunuzinanılmaz hızlı büyüyo karnım içimde bir azman var bakın size sayısal verilerimden bahsedersem aslında bebeğimin büyüme hızına göre normal gibi gözüküyo.
geçtiğimiz -salı gecesi acilde akşam 10 da 2.38 cm idi
-çarşamba sabah 10 da 2.88 cm çıktı
-yani akşamdan sabaha 12 saatte 0.5 cm büyüyor bu da 24 saate yani günde 1 cm büyüdüğü anlamına gelir.
-çarşambadan buyana 5 gün geçti 2.88+5=7.88 cm yapar bu da tam orta parmağım kadar bşy oluyor kese de kendizinden büyük olduğuna göre şu an karnımdaki hacmi yumruğumdan daha büyük olmalıah kuzucum benim maaşallah
canım alttan baktı mı? geç döllenme olabilir, senin durumunda bir de bhcg takibi yapılabilir iki güne bir. Neden bir hafta sonraya koymuş ki seni? Belki bir başka doktora görünmeyi düşünebilirsin, o bir hafta geçer mi öyle. Dualarım seninle canım, inşallah geç döllenmedir de sağlıkla sürer hamileliğin. Sakin olmaya çalış, başka bir doktor araştır, ultrason cihazına göre de değişiyor bu işler. Ben aynı gün sabah devlete öğlen kendi doktoruma gitmiştim, bir günlük fark çıkmıştı arada. Doktora alttan kontrol etmesi için izin ver, bir de bhcg takibi yaptırmak istediğini söyle. İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin
Güle güle git, güle güle gel :)) Foto alırsanda eklemeyi unutma
Canını bu kadar sıkma ben ilk gittiğimde doktor 7. haftada gel kalp atısını dinleyelim dedi 7. haftada başka bir doktora gittim, 7 haftalıkken kalp atısı duyulmaz hangi doktor k.cından uydurdu dedi. 10. hafta gel ancak duyulur dedi.
Sakin ol ben şimdiye kadar iki kere doktora gittim, hiçbirinde bebek görünmedi ama gebelik normal dediler, kendime dikkat ediyorum ama bazı şeylere de engel olamayacağımı bildiğim için sakinlikle bekliyorum. 10. haftam bitiyor henüz kalp atısını duymadım
Sen kötü bir tecrübe yasamıssın tedirginliğini anlamaya calısıyorum fakat fazla stres bebege zararlı bunu da unutma.
canım sadece küçükmüş niye canını sıkıyorsun bir de hemen hamile günlüğünün kaldırmışın..olumsuz düşünme sakın
ya lütfen ağlama ama üzme kendini sen ne kadar iyi olursan o da o kadar iyi olacak moral çok önemli düşün ve başar felsefesine çok inanıyorum ben.bebeğinin iyi olduğunu düşün bildiğin duaları oku internetten yasin aç dinle, duaları okurken ellerini aç ve okudukça avcuna üfleyip o güzel ellerini karnında, bebeğinin üstünde gezdir.geç döllenme olma ihtimali çok yüksek bence çünkü kalp atışı 7-8 haftalar arası duyuluyor ve ben burda 6. haftada olan ama doktorunun henüz 4. haftadasınız dediği çok arkadaş gördüm.yani 2 hafta geç döllenme süresi var.sen 9 da olduğun için bu geç döllenmenin 1. haftasını geçmişsin 10.hafta bitince de 8. haftada duyman gereken kalp atışını duyacaksın inşallah dua edicez biz senin için ama sen rahat ol dediklerimi yapmaya çalış onlar hissediyorlar herşeyi.
içini rahat tut canım kötü bişey getirme aklına kötüyü çağırma lütfen geç döllenmedir ve bebişinin kalp atışını duyarsın sağlıklı bir şekilde inşallah.
deli kız:) valla ben çekmiyom moralim bozulur diye :) 5-6 aylık falan olsun çekerim
6 kilo doğar heralde bu gidişle
canım inşallah güzel haberler alırsın yarın, aklına kötü şeyler getirme.. doktor da kötü bişi söylememiş, hiç moralini bozma..kızlar hepinize çok teşekkür ederim dua eden etmeyen herkesten allah razı olsun rabbım bebeklerınızı sağlıkla kucağınıza versın benımkınıde ınsallah sabah zekaı tahır burak büyük doğum hastanesıne gittik eşim ve annemle durumu anlattım özelde dr. hiç tatlıl yapmadı ıstediğim halde bebeği görmeden yapmıyormuş dr. öyle sey olurmu dedi altdan baktı 17*11 m'lik kesen var içindede 4 m'lik yolk saç var gayet kesen ıyı yerde kanama yok ama sanırım büyük ihtimal gebelığın küçük dedi bunuda kan sonuçlarıyla anlıyacağız dedi bazı gebelikler sonlara doğruda olabılır dedi 8 tüp kan ve idrar aldılar yarın öğlenden sonra 3:30 da gideceğim sonuçalrı dsr. göstercem süreklı dua edıyorum yasın okuyorum hacet namazı kıldım rabbıme sığındım ınş. benım bebeğimede can verır moralımı ıyı tutmaya calışıyorum çünkü bebeğim benımle cok skür o yüzden artık devlet hastanesıne gıtcem özelden nefret ettım orda hemşirede ayarladık çok yardımcı oldu sağolsun dualarınızı eksık etmeyın kızlar kımın duası kabul olunur bılınmez yarın ınş. hayırlı haberler allırım
Benimde bulantılarım hafifliyor sanıyorum..Şimdi bebeğim erkek mi kız mı diye şöyle batıl inançlara bakayım dedim..Sanırım kız olucak benim bebeğim...sizinkiler ne durumda kızlar..Bu aralar bir meyveye sardım ki..Söylemiim canınız çeker..
benim moralimin bozulmasını bırak sabah kalktığım gibi ayna karşısına geçiyorum yine büyüdü mü diye heycanla.bebeğimi çok bekledim 3,5 sene boyunca hasretle bebek mağzalarını dolaştım, hamilelerin göbeğine imrenerek baktm, arkadaşlarım doğum yaptığında yanlarında refakatçı kalıp bebeklerinin ilk banyosuna kadar ben yaptırdım onlar da durumu bildikleri için hep yanlarında istediler beni, son zamanlarda sokakta hamile görünce ağlamaya başlıyodum o yüzden dışarıya bile çıkmaz oldum.yani senin anlayacağın ben göbeğimi çok seviyorum ve onunla gurur duyuyorum rahatsız etmiyor beni üstelik hamile kaldığım zamankinden 2 kilo eksiğim var hiç kilo da almadım.
6 kilo doğar heralde bu gidişle
[sıze=2]kızlar az önce 2013 mayıs annelerinin forumuna yazdım..bebeklerinin cinsiyetini kaçıncı hafta öğrenmişler bide mide bulantıları gecmiş mi diye sordum..listede 17 mayısta doğum yapacak arkadaşın bile beli olmuş cinsiyeticevap verirlerse sizi bilgilendiririm [/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?