- 24 Şubat 2011
- 1.064
- 75
- 318
benim moralimin bozulmasını bırak sabah kalktığım gibi ayna karşısına geçiyorum yine büyüdü mü diye heycanla.bebeğimi çok bekledim 3,5 sene boyunca hasretle bebek mağzalarını dolaştım, hamilelerin göbeğine imrenerek baktm, arkadaşlarım doğum yaptığında yanlarında refakatçı kalıp bebeklerinin ilk banyosuna kadar ben yaptırdım onlar da durumu bildikleri için hep yanlarında istediler beni, son zamanlarda sokakta hamile görünce ağlamaya başlıyodum o yüzden dışarıya bile çıkmaz oldum.yani senin anlayacağın ben göbeğimi çok seviyorum ve onunla gurur duyuyorum rahatsız etmiyor beni üstelik hamile kaldığım zamankinden 2 kilo eksiğim var hiç kilo da almadım.
Benim şu an bulantım kusmam yok forumda sürekli kusanları okudukça acaba bende sorun mu var demeye başladım. Bnmki farklı görüyorum ama anormallik gibi algılıyorum ve çok korkuyorum yolunda gitmeyen bişeyler war diye((
kızlar hepinize çok teşekkür ederim dua eden etmeyen herkesten allah razı olsun rabbım bebeklerınızı sağlıkla kucağınıza versın benımkınıde ınsallah sabah zekaı tahır burak büyük doğum hastanesıne gittik eşim ve annemle durumu anlattım özelde dr. hiç tatlıl yapmadı ıstediğim halde bebeği görmeden yapmıyormuş dr. öyle sey olurmu dedi altdan baktı 17*11 m'lik kesen var içindede 4 m'lik yolk saç var gayet kesen ıyı yerde kanama yok ama sanırım büyük ihtimal gebelığın küçük dedi bunuda kan sonuçlarıyla anlıyacağız dedi bazı gebelikler sonlara doğruda olabılır dedi 8 tüp kan ve idrar aldılar yarın öğlenden sonra 3:30 da gideceğim sonuçalrı dsr. göstercem süreklı dua edıyorum yasın okuyorum hacet namazı kıldım rabbıme sığındım ınş. benım bebeğimede can verır moralımı ıyı tutmaya calışıyorum çünkü bebeğim benımle cok skür o yüzden artık devlet hastanesıne gıtcem özelden nefret ettım orda hemşirede ayarladık çok yardımcı oldu sağolsun dualarınızı eksık etmeyın kızlar kımın duası kabul olunur bılınmez yarın ınş. hayırlı haberler allırım
teşekkür ederim cnmmaşallah, hakkaten bayaa büyümük senin minik.. bana da erkekmiş gibi geliyo senin bebiş :)
aaa 17 mayıs olan şu an 13+2 de olması lazım o zaman biz de öğrenebiliriz 2 li test yaptırırkenkızlar az önce 2013 mayıs annelerinin forumuna yazdım..bebeklerinin cinsiyetini kaçıncı hafta öğrenmişler bide mide bulantıları gecmiş mi diye sordum..listede 17 mayısta doğum yapacak arkadaşın bile beli olmuş cinsiyeticevap verirlerse sizi bilgilendiririm
evet hayatım öyle yapıyorum zaten ben o göbişi çok bekledim şimdi saklar mıyım hiçCANIMM YAAAA BENDE 2 SENE SONRA KAVUŞTUM BEBİŞİME AYNI SENİN GİBİYDİM OZAMAN HAKKINDIR CANIM GÖBİŞİNİ GERE GERE DOLAŞ HAMİŞİM DİYEE BAĞIR AMA Bİ YERLERİNE NAZAR BONCUĞU TAKMAYI UNUTMAAA
canım ya ne güzel hevesin:) bende çok hevesleniyorum..şimdiden beşik ,bebek arabası falan bakmaya başladımcinsiyet bilemediğim için alamıyom bişey ..yoksa alacam hemen neyse gecen internetten mama önlüğü aldım...ilk aldıgım şey o :) aslında çorap alaydım rızkı bol olur dediler..neyse onu da elden alırım
canım benim allah yardımcın olsun dualarımız sen ve senin gibi meleği için endişelenen tüm anneler için.göreceksin bak inşallah allahın izniyle gayet sağlıklı olduğunu öğreneceksin.bazı özel hastaneler ekstra test ve üdahale yapıp para kazanabilmek için de yanlış bilgi verebiliyorlar.umarım doktorun iyidir de güzel ilgilenir bir çıkar gütmeksizin.yarın güzel haberlerini bekliyoruz
canım ya ne güzel hevesin:) bende çok hevesleniyorum..şimdiden beşik ,bebek arabası falan bakmaya başladım :d cinsiyet bilemediğim için alamıyom bişey ..yoksa alacam hemenNeyse gecen internetten mama önlüğü aldım...ilk aldıgım şey o :) aslında çorap alaydım rızkı bol olur dediler..neyse onu da elden alırım
ben de senin gibi cinsiyeti bilemediğimiz için pek bşy almıyorum bide hala biraz korku var o yüzden 4. aya bi girelim diye bekliyorum bakalım.ama internetten sürekli bebek odalarına duvar süslerine bakıyorum.benim babam boyacıydı onunla badanaya çok gitmiştim her yaz babamla yazlık bölgelere gider dublex yada triblex boyardık, bide okulöncesi öğretmeniyim elimden az çok gelir odasını kendim boyayıp sonra resimler çizmek istiyorum.mesela tavanı koyu mavi boyayıp üzerine ay ve yıldızlar duvara da yatağını koyacağım yerin hemen üstüne gülen kocamaaaan bir güneş, bir kolona elma ağacı ve odanın bütün köşelerini dolaşan hatta gökyüzüne uzanan krmızı kırmızı elmalı dallar, zemin çimen ve üzerine birsürü çiçek, oynaşan kuşlar ve kelebekler...ay anlatınca bile çok mutlu oluyorum yaa
BİZİM BİR ARKADAŞ DUVARLARI DALGALI DENİZ ŞEKLİNDE BOYATIP İÇİNE BALIKLAR DENİZ YILDIZLARI VS..FALAN YAPMIŞTI..ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYORDU..AMA KENDİ EVİM OLMADIGI İÇİN FAZLA BİŞEY YAPAMAM
evet yaa artık cinsiyet heycanı sardı dimiii ben 15 inde 3 aylık kontrolume gidicem bi umut belki görürüz diyorum ama çok heveslenmiyorum
heh işte yaptım bak Tokoyay cım son halimefotoğraf makinesinden atmak istedim ama boyut büyük geldi ben de bilgisayardan telefonla tekrar çekip koydumEki Görüntüle 545804 Eki Görüntüle 545803
bak o da iyi fikirmiş. bu arada kızlar mayıs annelerini dolaşyorum ben de şimdi 12+1 de cinsiyeti öğrenmişler yawve bebeğin boyu da 15 cm maaşallah darısı başımıza
AYYYYYY inanmıyorum karnım çok büyüdü yazmışsın ama bu kadar olduğunu düşünmemiştim çok sevimliiiiiiii :)) sen yağların kremlerin içine yat bence fazla çatlamamak için :))
Bugün gördüm bebeğimi ufak ufak hareket ediyordu, doktorumuz kalp atışını dinletmedi ama gösterdi yanıp yanıp sönüyordu :)
Haftasına tam uyumlu ve sağlıklıymış :) Doktor santim milim cinsinden bişiler söyledi ama iyi iyi diyip geçtim.
Ekran bana dönmüş ultrasonda bebeğimi izlerken başka bişeye odaklanamadım
Kan ve idrar testimiz için örneklerimizi verdik. Haftaya pazartesi ikili testimizi yaptırıcaz. İlişki yasak dedi.
Ya böyle kocaman olmuş hareket ediyordu gözlerimle gördüm ama hala inanamıyorum :) İçimde büyüyor hissetmesem de kıpır kıpır ve giderek beni anne yapıyor.
Bu öyle bir duygu ki allah dileyen, isteyen herkese yaşatsın.
Benim de belirtilerim çok az olduğu için endişeliydim acaba hala ordamı diye şükürler olsun benimle :)
05.11.2012 Kalp atışımızı gördüğümüz tarih
ahaaaahhaaaaa yaaaaa gördün müçok hızlı şiştiğim için hiç kaçarım yok sağ tarafımda bitane oldu bile küçük ama uzun ve geniş bi çatlak değil nazar boncuğumuz olsun
Bugün gördüm bebeğimi ufak ufak hareket ediyordu, doktorumuz kalp atışını dinletmedi ama gösterdi yanıp yanıp sönüyordu :)
Haftasına tam uyumlu ve sağlıklıymış :) Doktor santim milim cinsinden bişiler söyledi ama iyi iyi diyip geçtim.
Ekran bana dönmüş ultrasonda bebeğimi izlerken başka bişeye odaklanamadım
Kan ve idrar testimiz için örneklerimizi verdik. Haftaya pazartesi ikili testimizi yaptırıcaz. İlişki yasak dedi.
Ya böyle kocaman olmuş hareket ediyordu gözlerimle gördüm ama hala inanamıyorum :) İçimde büyüyor hissetmesem de kıpır kıpır ve giderek beni anne yapıyor.
Bu öyle bir duygu ki allah dileyen, isteyen herkese yaşatsın.
Benim de belirtilerim çok az olduğu için endişeliydim acaba hala ordamı diye şükürler olsun benimle :)
05.11.2012 Kalp atışımızı gördüğümüz tarih
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?