2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

canım ya ne güzel hevesin:) bende çok hevesleniyorum..şimdiden beşik ,bebek arabası falan bakmaya başladım cinsiyet bilemediğim için alamıyom bişey ..yoksa alacam hemen neyse gecen internetten mama önlüğü aldım...ilk aldıgım şey o :) aslında çorap alaydım rızkı bol olur dediler..neyse onu da elden alırım

bende jülidecim ama doktorum dediki bence şanslısın he bulantın çok olsaydı vbirden kesilseydi o zaman belki bir problem olabilirdi deid

Ben 24 kasımda gidicem kontrole 13 haftamız bitmiş 14.haftaya girmiş olucaz..Bir umut sorucam doktora bakalım ne dicek..Ona göre isim bulmak lazım yaaaa...Birde severken kızım yada oğlum demek istiyorum....

Son düzenleme:

canım benim allah yardımcın olsun dualarımız sen ve senin gibi meleği için endişelenen tüm anneler için.göreceksin bak inşallah allahın izniyle gayet sağlıklı olduğunu öğreneceksin.bazı özel hastaneler ekstra test ve üdahale yapıp para kazanabilmek için de yanlış bilgi verebiliyorlar.umarım doktorun iyidir de güzel ilgilenir bir çıkar gütmeksizin.yarın güzel haberlerini bekliyoruz

maşallah, hakkaten bayaa büyümük senin minik.. bana da erkekmiş gibi geliyo senin bebiş :)
teşekkür ederim cnmhadi bakalım NektaR teyzemiz de erkek dedi çocuk kızsa bile artık dayanamayıp erkek olcak bu gidişle
aaa 17 mayıs olan şu an 13+2 de olması lazım o zaman biz de öğrenebiliriz 2 li test yaptırırken
evet hayatım öyle yapıyorum zaten ben o göbişi çok bekledim şimdi saklar mıyım hiç doğru söylüyosun nazar boncuğumuzu bulundurmamız lazım hepimiz

kızlar mayıs annelerinden iki kişi biri 11+5 te ,biri 12 haftada öğrenmiş cinsiyeti diğerleri yazmadı daha..bide çoğunu bulantısı gecmiş.bazılarınınki 11.haftada başlamış

ben de senin gibi cinsiyeti bilemediğimiz için pek bşy almıyorum bide hala biraz korku var o yüzden 4. aya bi girelim diye bekliyorum bakalım.ama internetten sürekli bebek odalarına duvar süslerine bakıyorum.benim babam boyacıydı onunla badanaya çok gitmiştim her yaz babamla yazlık bölgelere gider dublex yada triblex boyardık, bide okulöncesi öğretmeniyim elimden az çok gelir odasını kendim boyayıp sonra resimler çizmek istiyorum.mesela tavanı koyu mavi boyayıp üzerine ay ve yıldızlar duvara da yatağını koyacağım yerin hemen üstüne gülen kocamaaaan bir güneş, bir kolona elma ağacı ve odanın bütün köşelerini dolaşan hatta gökyüzüne uzanan krmızı kırmızı elmalı dallar, zemin çimen ve üzerine birsürü çiçek, oynaşan kuşlar ve kelebekler...ay anlatınca bile çok mutlu oluyorum yaa

canım allah bebğini sağlıkla almayı nasip etsin kucağına

bizim bebişe bir sürü hediye geldi şimdiden ama biz daha bişey almadık çorap alma hakkımızı kaybetmedik dimi

Bugün gördüm bebeğimi ufak ufak hareket ediyordu, doktorumuz kalp atışını dinletmedi ama gösterdi yanıp yanıp sönüyordu :)
Haftasına tam uyumlu ve sağlıklıymış :) Doktor santim milim cinsinden bişiler söyledi ama iyi iyi diyip geçtim.
Ekran bana dönmüş ultrasonda bebeğimi izlerken başka bişeye odaklanamadım
Kan ve idrar testimiz için örneklerimizi verdik. Haftaya pazartesi ikili testimizi yaptırıcaz. İlişki yasak dedi.

Ya böyle kocaman olmuş hareket ediyordu gözlerimle gördüm ama hala inanamıyorum :) İçimde büyüyor hissetmesem de kıpır kıpır ve giderek beni anne yapıyor.
Bu öyle bir duygu ki allah dileyen, isteyen herkese yaşatsın.

Benim de belirtilerim çok az olduğu için endişeliydim acaba hala ordamı diye şükürler olsun benimle :)

05.11.2012 Kalp atışımızı gördüğümüz tarih

AYYYYYY inanmıyorum karnım çok büyüdü yazmışsın ama bu kadar olduğunu düşünmemiştim çok sevimliiiiiiii :)) sen yağların kremlerin içine yat bence fazla çatlamamak için :))

ahaaaahhaaaaa yaaaaa gördün mü çok hızlı şiştiğim için hiç kaçarım yok sağ tarafımda bitane oldu bile küçük ama uzun ve geniş bi çatlak değil nazar boncuğumuz olsun

nasıl gidiyor hamişler valla ben hala at gibiyim (nazar değmesin) bulantı mulantı yok hala olmıycak da herhalde artık.. iştahın hala maşallahı var ama frenliyorum düzenli yürüyüşlerimi yapıyorum. sadece 1-2 gündür biraz halsizlik var o kadar. Daha doktora gitmeme 10 gün var merak ediyorum kuzumu ne alemde :) burnum acayip hassas nerdeyse 3 km ötedeki şeyin kokusunu alıyorum :) ha bide akşamları acayip gaz oluyorum yaaa ne zaman geçerki bu??

sanırım o endişe hepimizde doğurana kadar olcak tatlım çünkü dediğin gibi bizi her geçen gün biraz daha anne yapıyor minikler.hayırlı olsun pıt pıtlarınız maaşallah minişine

ahaaaahhaaaaa yaaaaa gördün mü çok hızlı şiştiğim için hiç kaçarım yok sağ tarafımda bitane oldu bile küçük ama uzun ve geniş bi çatlak değil nazar boncuğumuz olsun

ya bi kere çatlamaya müsaitse cilt her türlü çatlıyo benimde bacak içlerimde ortaokuldan çatlaklarım var.. Yani ben de çatlıycam Allah'ın emri napalım kuzucuklar için görmemezlikten gelicez artık

gözün aydın canım bebeğinin sağlıklı olmasına sevindim.inşAllah son ayına kadar çok rahat ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsin.o küçük kalp hep aynı hızla atsın inş. :)

Merhaba kızlar

Çok güzel bir bayram tatilinden sonra çok fena grip oldum. Bebeciğim de ben de sarsıldık. Hala geçmedi Sürekli meyve ve sıcak içecekler tüketiyorum.

13.haftamızda doktora gideceğim. Cinsiyetinin belli olacağını düşünüyorum nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…