2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Hosgeldinnn canım şükür kavusturunaa
Nasılsıniz?
Tatil nasıl gectii? Yedigin içtiğin senin olsunn, ,gorduklerini anlat
Ozledik seniii

Şekerim hoşgeldin safalar getirdin :)
anlat neler yaptın nerelere gittin kv ne alemde ölüyordu en son güya . Hepimiz resim ekliyoruz bol bol senden de bekliyoruz hayatım

hosbulduk cnm tsk ederim sefalar gördum bende saolasin :))) cnm kv de hala ayni ölmeye niyeti yok daha ama cok iyi durumda degil allah bir an evvel kurtarsin gun gectikce yasama guclugu cekiyorr .... hayat zehir olmus resmen onun icin... sifa bulamaz artik hersey icin cok gec herkes ölmesini bekliyor artik baska caresi yok ...

canim bende resimlri ekliyordum okadar cok resim varki onumu ekleyim bunumu ekleyim derken bir suru alinti yapmisim cogunu geri cikarttim utandigim icin:26::26:
Hosgeldinnn canım şükür kavusturanaa
Nasılsıniz?
Tatil nasıl gectii? Yedigin içtiğin senin olsunn, ,gorduklerini anlat
Ozledik seniii

hosbulduk canimm cok tsk ederimm cnm memleketen disariya tek kayseri ve merine ciktik gezdik denize gittik cok guzel vakit gecirdik denize hic dönmeye niyetimiz yoktu ama son gunu kizimin sirtinda bezin geldigi kisimda isilik olmaya basladi korktuk ilermesinden geri dönduk onun disinda hic bir sorun yasamadik cok sükür valla ydik ictik gezdik yediklerimi anlatmiyorum zaten sayfa yetmez dermisimm:26::26:

tamam şekerim senin kız bizimdir aldık gitti bileğinden dirseğine kadar bilezik ve düğünde takılan takılara elimi sürmem bizimkiler gitmişti çok sinir bozucu bişey çünkü. bana uzak otursunlar sana yakın otursunlar. kızın daha rahat eder. çünkü ben anneme yakın oturmayı isterdim
allah bozmasın canım
maşallah kızına ammada süslüymüş bu kız yaa zeyno işin zor valla

Bizim öküzle yine tartistik yine utanmadan geldi yatti yanima hadi gidip ben salonda yatayim diyecegim bebegin yataginida iceri tasimam lazim seytan diyor al yastigi cik tepesine bog uykusunda okadar sinir etti yaa illallah dedirtti artik

ahh bu öküzler ya dün akşamda benimki beni deli etti. inşallah gece uyuyamazsın dedim. sabah gelmiş yanıma gece o kadar güzel uyudum ki anlatamam diyo ya bu şeytan benide dürtüyo gece yastıkla boğma işi için

tamam sorun kalmamıştır dsetynin kızını aldık biz
:108::108: oğluşunun çok çalışması lazım çooooooooook , altına yapmayı bırakıp bez paralarını biriktirmeye başlasa iyi olur
koptum valla yaaa

Ben regl oldum
Böyle iyiydi ama işte doğanın kanunu El mahkum
ah canım şomluk yaptın bak geçende olmasam diyodun hiç sevmem diyodun

dün kontrolümüz vardı, dr. bebişin vajinasını kontrol ederken biraz yapışıklık başlamış,temizlerken iyicene aç dedi,bende canı yanar diye çekiniyorum,sizler nasıl yapıyorsunuz

Ya kızlar senelrdir Türk dizilerine bakmıyordum hiç yenilere özellikle
Ama boşluktan mıdır yoksa dizi güzel olduğundan mıdır nedir güneşi beklerken diye bi dizi var ya ona sardım resmen fragmanlarını bekliyorum özet çıktı mı diye bakıyorum falan:)

aktardan alınanlar için demişlerdir belki. dr bana milupanınkini önerdi. aktardan alma dedi.

Milupanin rezenesine bakacagim kizlar. Boyle agla agla nereye kadar

sütün azalır yemeye çalış şu gtaz sancısı çok kötü ya kızımda çekiyor az kaldı biticek inş
Sutum yaptigim sut urunu ve et diyetinden sonra azaldi zaten

Glikoz mu var :18: Tuh ya glikozlu birsey veremem ki ben. en iyisi normal rezene aip kaynatmak

Colinox ve nurse harveyi beraber kullaniyorum. Gunde 2 kullaniyordum 4e cikardim. Karnina masaj cok yapiyorum o zaman rahatliyor

Gazini cikardiktan sonra daha cok agliyor benimki Mizmizlik ya baska bisi degil. Gaz cikinca rahatlamasi lazim ama bu oglus daha da cok agliyor hirsindan

Bu belirtiler bizde de var. Diseti sert, eli surekli agzinda ve salyasi o kadar cok ki onluk takiyorum artik. Biri parmagini agzina verince de acayip bir hirsla kemiriyor, bazen emzigi de kemirmeye calisiyor. DIs kasiyicili oyuncak var onu agzina goturup disliyor bir guzel. Ama ben gaza ve dis kemiklerinin gelismeye basladigina bagliyordum. Daha cok kucuk dis cikarmasi icin

Oturuyor ama resmen bu. Desteksiz oturtma canim ya daha minikler. Benimkinin de oturma meyli var gibi ama korkuyorum oturtmuyorum

Muskat mi? Nasil kullanilir ki? Ya bu ilaclardan da gina geldi bana. Bu kutu bitince colinoxu da birakip sadece nurse harvey kullanicam. Gaziyla kendi ugrassin napiyim artik bosa veriyormusum gibi geliyor

Bebisleriniz cok tatli kizlar masallah hepsine nazar boncugu

dün kontrolümüz vardı, dr. bebişin vajinasını kontrol ederken biraz yapışıklık başlamış,temizlerken iyicene aç dedi,bende canı yanar diye çekiniyorum,sizler nasıl yapıyorsunuz

canim ya sakin acarak silmeye calisma tehlikeli olabilir benim bildigim bu yönde doktorlar iyi bilir diyoruz ama bazan sacma davrana biliyorlar :))) islak pamukla hafif arasindan gecerek sil yukardan asagiya dogru asagidan yukari dogru sakin silme bazen vajinadan akinti geliyor o temizliyor iceriyi senin kizinda olmuyormu hic ??? islak pamuk senin isini görur canim iyice acmana gerek yok kesinlikle alah koruusn yanlislikla baska birsey olabilirr:))

bende sadece pamuk kullanıyorum,yukarıdan aşağı,akıntıyı hiç farketmedim, dr. kafamı karıştırdı o yapışma nedir ilk defa duydum

bende sadece pamuk kullanıyorum,yukarıdan aşağı,akıntıyı hiç farketmedim, dr. kafamı karıştırdı o yapışma nedir ilk defa duydum

yapisma nasil oluyor bende anlamadim onu tahminime göre akinti yapismasi bence.. sende fazla temizlemeye korktugun icin o orda kaliyordur o yuzden demistir sana biraz acarak temizle diye:))

boyu 63 cm civarı şu an canım 3600gr 51 cm doğdu. şimdi 5200 gr. 2.5 aylığız ilk ay çok sarılık olup kilo verdi aslında ilk ay günde 30 gr alıyordu ama sonra günde 20 gr a düştü doktorumuz 15 grın altına kesin mama başlanması gerekir dediği için bana sınırda gibi geliyor.. görünüşte zayıf zaten her gören az kilo aldır buna diyor üzülüyorum tabi bende napayım ne süt varsa onu veriyorum sanki ben istemem kilo alsın

çok tatlı olmuş kıss bu abla olmuş maaşallah..

teşekkür ederiz esra teyzesiii

ay senin bandanan kopsun emi

kopsun kopsun kel kafamız çıksın ortaya

işte balıkesir in kızları böyle güzel olur
anlayışlı olmak hep bize düşüyor canım.maalesef doğası böyle bu erkeklerin. bizde birer tane büyütüyoruz bi üst modellerini işte
geçen gün oğlum meme ile mücadele içinde yine kendini geriye geriye atıyoo istemem yan cebime koy hesabı... sinirlerim bozuldu benimde. dedim: " şimdi ananın memesini istemiyorsun ama ilerde elalemin kızının memesi için deli olursun hıyar oğlum"
eşimde kıs kıs gülüyooo
Eki Görüntüle 795291

Kız zeynoo sen ilerde böyle olursunnn kesinnnnn
Linanın çekeceği var vallaaaa
ay ewwt
valla sen benden uzun yaşıycan esracım. aynı şeyi düşündüm geçen akşam ama lafları toparlayıp yazamadım. çok iyi ettin bu konuya değinmekle canım

Ben regl oldum
yaaa ne güzel keşke bende olsam
hayranım sanaaaaaa

candan ercetin hayranim sana - YouTube

kaç gündür mırıldanıyorum bu şarkıyı. sana gelsin denoz um

teşekkür ederiz denoz teyzesiii

Eki Görüntüle 795291

Kız zeynoo sen ilerde böyle olursunnn kesinnnnn
Linanın çekeceği var vallaaaa
ezdirmem kızımı uleynnnnnn

evet linayı bandanayla emiri de biberonla düşününce daha iyi oluyor
yerim onları bennnn

ilahi öldüm gülmekten

hakikaten yokmu bu karikatürü çizecek

canım bende dün resimleri yükledikten sonra aynı şeyi düşündüm acaba denoz u üzermiyim diye

Ben regl oldum
yaaa ben de oldum hemde iki kez bide regl ağrıları doğumdan sonra geçer demişlerdi o da geçmediiiiiii

canım benim böyle düşünmene çok sevindim

Tamam ozaman canim benim hep aklima geliyordu inan belki farkin da olmadan üzülmene sebep oluyoruzdur diye biraz catlagim falan ama bu tür konularda da cok hassas oluyorum sorma geregi duydum..

süpersin canım hazırlıklar hızlansın o zaman en kısa zamanda minnoşumuz gelsin bizde onu sevelim resimlerinden bu arada kız olursa bandanalar lina dan

Ben daha yaratıcı performanslar sergilerim kiiii
kız Zeyno sesimiz çıkmıyor diye meydanı boş bulma bakalım ben o kızı 7 senede zor doğurdum ezdirmem sanaaaaa

teşekkür ederiz teyzesiii

evet hemşerim balıkesirden çirkin kız çıkarmı kiii

ohhhh dünürüm. teşekkür ederiz. valla zaten erkek anneleri kendi başlarına gelenlerden ders çıkarıp öyle hareket etse hiç sorun kalmıcak. aslansın. kızım yanımda yatıyor şimdi. diyorum ki Övgü bak pek şanslısın. Ama benim kızım da mistir yani, baldır bal

evdeyim diye ben de sürekli dizi izliyorum, psikopata bağladım. bi de meretler öyle saçma sapanlar ama insanı anlamsız bi merak sarıyor. ne biçim bi kadın oldum ben diyorum. ben ki bayılırım kitap okumaya gece gündüz okurdum, doğum yaptığımdan beri toplamda 20 sayfa okudum o kadar. neyse 11 eylülde işe başlıyorum ondan sonra istesem de seyredemicem.

oooo burda muhabbet almış başını gitmiş bende diyorum bizim kızlar nerelerde.... :)

valla canım ben kendi adıma bi ordayım bi burda. bazen nereye yazdığımı şaşırıyorum öyle yazıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…