Şekerim hoşgeldin safalar getirdin :)
anlat neler yaptın nerelere gittin kv ne alemde ölüyordu en son güya . Hepimiz resim ekliyoruz bol bol senden de bekliyoruz hayatım
Hosgeldinnn canımşükür kavusturanaa
Nasılsıniz?
Tatil nasıl gectii? Yedigin içtiğin senin olsunn, ,gorduklerini anlat
Ozledik seniii
tamam şekerim senin kız bizimdir aldık gitti bileğinden dirseğine kadar bilezik ve düğünde takılan takılara elimi sürmem bizimkiler gitmişti çok sinir bozucu bişey çünkü. bana uzak otursunlar sana yakın otursunlar. kızın daha rahat eder.hahahahha kızımın talibi mi var şimdiden...ay bi garip hissettim. kızıma prensesler gibi bakacağınıza söz verirsen anlaştık çooook tatlıymış oğluşunda. maşallah ona.
heeeeeeh verdim kızı gitti. pdnk başkasını seçsin de siz de açıkta kalın taranmış saçlarınızlaayyy ben ne kötüyüm yahu
allah bozmasın canımbiz eşimle ünv 1. sınıftan beri beraberiz
ikimiz farklı ünvlerde fakat aynı şehirdeydik
ev arkadaşımın arkadaşıydı aynı okuldalardı
bu da bize geliyordu zırt pırt ama o zamanlar bunun sevgilisi var
kız da boylu poslu mavi gözlü güzel bir hatun
ama kendine çok güvensiz bir kızdı zannımca zira her gelişinde bunun koluna yapışıp otururdu sanki çalacaklar
bu da kızı sallamıyor mal gibi duruyor yanında filan
meğerse hep öyleymiş sevgililerine karşı
arkadaşlarından öğreniyorum sonradan
neyse bir zaman sonra bu kızı terketti
kız bize geldi hüngür hüngür ağlıyor biz de teselli ediyoruz
tabi o ara biz bunla bir elektriklenme yaşıyoruz ama ben o kadar soğuk davranıyorum ki garibim yanaşamıyor
ama görseniz hiç tipim değil uzun saçlı yeşil gözlü bir şey
yakışıklı Allah ı var ama tipim değil işte ben kara kaş kara göz severdim aslında
bateri çalıyordu o hoşuma gitmişti tabi ne yalan söyleyeyim
o ara aksi gibi bunun bir arkadaşı da bana yazıyor ama yapıştı mübarek
bir gece hepberaber bardayız bir arkadaşın doğumgününü kutluyoruz
bunun mavi gözlü olan eski sevgilisi de var
zilli kız bunun bana ilgisini farketmiş bana yazan çocukla benim aramı yapmaya çalışıyor ki beni saf dışı bırakacak tırıspı
benle o çocuğu bilerek yanyana oturtmuş benim haberim yok
bana yazan çocuk da içip içip bana açıldı mı milletin içinde
ben de saçmalama ne dediğini bilmiyorsun filan deyip geçiştirdim ama bunun çocuğa bir bakışı var öldürecek
zaten çıkışta gitmiş çocuğun yanına senin ağzına bilmemne yapıcam diye tartaklamış oğlanı
neyse işte gel zaman git zaman ben hala soğuk davranınca bu salak git başka bir kızla daha çık
ben de ayrı bir salak olarak buna kızıp başka bir oğlanla çık
Allah tan ben çabuk döndüm yanlışımdan da ayrıldım hemen çocuktan
ama bu kızdan ayrılamadı üç ay çünkü kız manyak çıktı intihar edicem filan diyor rahatsız
uzatmayayım sonunda bu da kızdan kurtuldu ve soluğu benim yanımda aldı
bir sabah karşıma dikildi ve kollarını açıp öylece bekledi
ben de koşup sarıldım ve o gün bu gün ayrılmadık
benleyken çok değişmiş arkadaşları hala söyler
ilk defa birini sevdiğini herkesin içinde belli etmiş
yolda kantinde arkadaşlarıylayken filan hep sarılırdı bana kafamı öperdi filan
hala da öyledir belli eder beni sevdiğini
arada öküzleşse de çok seviyorum ben kocamı
Teşekkür ederiz dünürcüm güzel iltifatlar için topikte çirkin bebek mi var hepsi çok güzeller
resimleri koyayım da emircim görsün
Eki Görüntüle 794927 Eki Görüntüle 794930 Eki Görüntüle 794932 Eki Görüntüle 794933 Eki Görüntüle 794935 Eki Görüntüle 794937 Eki Görüntüle 794938 Eki Görüntüle 794941
Bizim öküzle yine tartistik yine utanmadan geldi yatti yanima hadi gidip ben salonda yatayim diyecegim bebegin yataginida iceri tasimam lazim seytan diyor al yastigi cik tepesine bog uykusunda okadar sinir etti yaa illallah dedirtti artik
tamam sorun kalmamıştır dsetynin kızını aldık bizKiz yok burda acikta kalan erkek annelerii pdnk nin kizina saldirdilar bi andaa topikte kiz yok diyee
bende seninkini görünce bayildimm benimkinin başı bağlı bari pdnk deki yoğunluğu dagitim dedimmm
Benim linam olmasaydı kimseye birakmazdimmm senin kiniii
:108::108: oğluşunun çok çalışması lazım çooooooooook , altına yapmayı bırakıp bez paralarını biriktirmeye başlasa iyi olur
ah canım şomluk yaptın bak geçende olmasam diyodun hiç sevmem diyodunBen regl oldum
Böyle iyiydi ama işte doğanın kanunuEl mahkum
oyy bu yakışıklıya bizimkide oturmaya çalışıyo kendi kaldırmaya çalışıyo susak çok zorluyo kendi sonra hop kusuyooturmak istiyor benimki .. bide becerebilse..
Eki Görüntüle 795488 Eki Görüntüle 795486 Eki Görüntüle 795489 Eki Görüntüle 795490
ayy kız anaları çatlıcak valla bu ne güzellikbuda bizim yaklaşık 1 haftadır çekildiğimiz fotolarımız :)
Eki Görüntüle 795495 Eki Görüntüle 795499 Eki Görüntüle 795500 Eki Görüntüle 795501 Eki Görüntüle 795502
Esra ve zeyno ayni belirtiler bizdede var buzde mi dış çıkarıyoruz gundevkac elbise değişiyoruz
benimki az daha gelmiyodu canım ya şimdiden herşeyi erkenden yetiştirme çabasındaçoğumuz günümüzden önce doğum yaptık sanırım bebişlerimizde çok hızlı gelişiyorlar
aktardan alınanlar için demişlerdir belki. dr bana milupanınkini önerdi. aktardan alma dedi.
Milupanin rezenesine bakacagim kizlar. Boyle agla agla nereye kadarvalla ben ne zamandır veriyorum şu milupanın rezene cayından. acaip rahatlatıyor.1 cay kaşığı-30-40ml suya. özellikle sabahları çok sancısı oluyor,iyi geliyor.denemekten zarar gelmez bence... bende geçen ay senin durumdaydım.meğerse sütüm yokmuş çocuk açlıktan ağlıyormuş,bilemedimöle 1 tostla günü bitirdiğimi bilirim...
Sutum yaptigim sut urunu ve et diyetinden sonra azaldi zatensütün azalır yemeye çalış şu gtaz sancısı çok kötü ya kızımda çekiyor az kaldı biticek inş
Glikoz mu var :18: Tuh ya glikozlu birsey veremem ki ben. en iyisi normal rezene aip kaynatmakcanım gaz problemi bazı bebeklerde daha uzun sürüyor 3.5-4 ayda hatta 6 ayda geçen de var.. arkadaşım sodayı bardağa döküp iyice gazı gidene kadar dışarda bekletip çok ağladığında 2-3 kaşık bebeğine veriyordu çok gazlı bir çocuktu hatta bana da tavsiye etti ama gerek kalmadı. bir de ben aktardan aldığım rezeneyi kaynamış suda bekletip hergün oğluma 4-5 kaşık veriyorum bize de vermişler hiçbir sıkıntımız yok sonuçta bitki önemli olan ilaç vs kullanırken vermemek etkileşim yapmasın diye. ayrıca milupanın rezene çayını aldım onda glikoz var ne gerek var ki çocuğa sağlıklı taze taze şekersiz bitki çayı vermek varken işlenmiş şekerli birşey vermeye. herkesin kendi düşüncesi tabi sen bilirsin ama rezene ver bence rahatlar çocuğun yazık yavruya..
Colinox ve nurse harveyi beraber kullaniyorum. Gunde 2 kullaniyordum 4e cikardim. Karnina masaj cok yapiyorum o zaman rahatliyorNurse harveyi dene canım milupa iyi geceler çayıda ver, bırde sebamedin yağlı mendilleriyle karnına kolik masajı yap, birde colinox kullanıyorum ben suya damlatıp on damla kadar.hepsini veriyorum ben güne yayıp İnşallah sanada çözüm olur . Kıyamam yavrun çok ağlıyor.
Gazini cikardiktan sonra daha cok agliyor benimkiBiraz sabret bir hf sonra üçüncü ayını doldurunca inanılmaz değişecek belli gene gazını kendisi çıkaramayacak sma en azından ufak bir yardımla çıkarır hale gelecek. Benim kızım yeni üçüncü ayını doldurdu gazı geldiğinde ağlıyor yada ayaklarını kaldırmaya başlıyor karnına masaj yapıp bacaklarını karnına götürdüğünde zart zurt çıkarıyor gece biriken gazıda aynı şekilde gözünü açmadan çıkarır hale geldi. Birazcık sabır biliyorum günler zor gecicek ama az kaldı .
Bu belirtiler bizde de var. Diseti sert, eli surekli agzinda ve salyasi o kadar cok ki onluk takiyorum artik. Biri parmagini agzina verince de acayip bir hirsla kemiriyor, bazen emzigi de kemirmeye calisiyor. DIs kasiyicili oyuncak var onu agzina goturup disliyor bir guzel. Ama ben gaza ve dis kemiklerinin gelismeye basladigina bagliyordum. Daha cok kucuk dis cikarmasi icinKizlar doktorla tlf da 15 dk kadar konustuk disi ciktigindan eminim diyor dokununca falan görünürde birsey yok belirtilerimiz sürekli huysuzluk, agzindan sürekli salya akmasi kiyafeti sürekli islaniyor salyasindan, memeyi veya biberonu verince 1-2 dk emip agliyor geceleriyse tam aksi her 2 saatte emmek icin uyaniyor, elini sürekli agzina sokmaya calisiyor ve durduk yere birden huzursuzlasiyor
Sadece agri kesici verince 1 saat kadar sakinlesiyor
Zeyno canin doktor aynisini söyledi simdi belirtileri baslar 4-6 ay sonra bile cikabilir diye
Memede bile sakinlesmiyor bazan istemiyor ne yapacagimi sasirfim kaldim
Oturuyor ama resmen bu. Desteksiz oturtma canim ya daha minikler. Benimkinin de oturma meyli var gibi ama korkuyorum oturtmuyorumoturmak istiyor benimki .. bide becerebilse..
Eki Görüntüle 795488 Eki Görüntüle 795486 Eki Görüntüle 795489 Eki Görüntüle 795490
Muskat mi? Nasil kullanilir ki? Ya bu ilaclardan da gina geldi bana. Bu kutu bitince colinoxu da birakip sadece nurse harvey kullanicam. Gaziyla kendi ugrassin napiyim artik bosa veriyormusum gibi geliyorCanım benim oğlumda 2,5 ayına kadar felaket gazlıydı. Çok çektim. Sonra bıçakla kesilir gibi kesildi. Ama annem muskatı önermişti bana. Doktorumuza da sordum muskatı. Çok anneden duydum iyi geldiğini deneyebilirsin demişti. Aldık aktardan ama kullanmaya gerek kalmadan atlattık çok şükür.
ayy ne kadar ciddi senin kız böyle yesinler onu
bu arada hoşgeldin canım
dün kontrolümüz vardı, dr. bebişin vajinasını kontrol ederken biraz yapışıklık başlamış,temizlerken iyicene aç dedi,bende canı yanar diye çekiniyorum,sizler nasıl yapıyorsunuz
canim ya sakin acarak silmeye calisma tehlikeli olabilir benim bildigim bu yönde doktorlar iyi bilir diyoruz ama bazan sacma davrana biliyorlar :))) islak pamukla hafif arasindan gecerek sil yukardan asagiya dogru asagidan yukari dogru sakin silme bazen vajinadan akinti geliyor o temizliyor iceriyi senin kizinda olmuyormu hic ??? islak pamuk senin isini görur canim iyice acmana gerek yok kesinlikle alah koruusn yanlislikla baska birsey olabilirr:))
bende sadece pamuk kullanıyorum,yukarıdan aşağı,akıntıyı hiç farketmedim, dr. kafamı karıştırdı o yapışma nedir ilk defa duydum
Öncelikle yakışıklına maşallah.
Canım benim oğlumunda kilosu burdaki bebeklere göre az. Bugün 107 günlüğüz ve 5800 kilomuz. 2828 doğmuştu 37+6 da. Boyumuz en son 61 cmdi 15 gün önce.
Ama maşallah senin oğlun epey boylu görünüyor. Kilosu az değilse bile boyu uzun olduğundan zayıf görünüyordur.
Bulasalim canim tabiki ama sen nerdesin almanyadayim deme sakin
Aa kim benmi yan cizdim olurmu hic dedim ya kendimi zorla davet ettirmisim gibi oldu diye ama madem bukadar cok istar ediceksin ucak biletimi alin zeynoyla yari yariya paylasirsiniz ücretini geleyim havalimaninin bir kösesinde limonatamizi tramisumuzu yer gelirim :)) uyarmi.. :)))))))
Desene artik eskisi kadar onlune olamayacagim yogunluktan diye tabiki islerin-derslerin daha önemli ama sen yinede firsat buldukca gir ihmal etme bizi öksüz kalmasin topik hayatim
Masallah canim kizimiza nekadar güzel böyle :) kokoss ne olucak
ay senin bandanan kopsun emi
anlayışlı olmak hep bize düşüyor canım.maalesef doğası böyle bu erkeklerin. bizde birer tane büyütüyoruz bi üst modellerini işteSevmesine seviyoruz canim ama son siralar inanilmaz anlayissiz oldu uzun zamandir almak istedigi bir görev vardi devlette önce kabul edildi ardindan red cevabi geldi oyüzden morali bozuk bunu sürekli bana yansitiyor zaten cocukla perisanim aksama kadar kucagimda birde daha 3 aylik olmadik dîs cikarmaya baslamis agla agla onu avutamiyorumda kucucuk cocuk uyutmaya calisirken masayi bizahmet toplarmisin canim dedim biliyoruz kizim toplayacagiz heralde diye bagirarak odanin kapisini güm diye carpip cikti cocuk tam uykuya dalacakken korkarak tekrar aglamaya basladi sonrada o bana ben ona 2 saat söylendik
ay ewwt
valla sen benden uzun yaşıycan esracım. aynı şeyi düşündüm geçen akşam ama lafları toparlayıp yazamadım. çok iyi ettin bu konuya değinmekle canımDenozcugum ilk yazdiklarin arasin da diger tarafta hep bebek konulari konusuldugu icin gelemiyordum burdan konusuruz demistin son siralar burda da hep bebek üzerine konular aciliyor senin aklina kötü birsey getirmeyecegini biliyorum ama üzülmeni de istemem bu konuyla ilgili rahatsizlik duydugun da dile getir lütfen ama gelmemezlik etme topige lütfen
yaaa ne güzel keşke bende olsamBen regl oldum
hayranım sanaaaaaaayyy ince düşünceli arkadaşımmmm
zaten topiğin ismi ordan burdan şurdan...bunların arasında elbette en büyük zamanınızı alan bebişler..tabii ki onlar da konuşulacak, ve benim hoşuma da gidiyor çünkü ben de şimdiden kim ne yapmış ne etmiş öğreniyorum, hazırlık yaniii
teşekkür ederiz denoz teyzesiiiayyy yerim ben kuzuyu yaaaa
kokoş bu kokoş annesi bandanalarına da bayıldımmmmmm...
yok hayatım girmez olurmuyum ben bi yolunu bulup yine girerim yine girerimmmmmmmkapıdan kovsanız bacadan yine girerim... geçen gün loverlover beni çenem düştü diye güvenliklere attırmıştı yaa, zor ikna ettim onları da girmeyi başardım
yandın sen zeynom vallaaa bu fıstık oğlunun aklını başından alacak
yerin onun bandalarını bennnn
ezdirmem kızımı uleynnnnnn
evet linayı bandanayla emiri de biberonla düşününce daha iyi oluyor
yerim onları bennnn
hakikaten yokmu bu karikatürü çizecekAa tatlim ben varken kimse kovamaz seni loverlover gelsin biliyorum ben onada :)) ben oralari kacirmisim hic görmedim yoksa birakirmiyim seni güvenlige falan, bizim kizlar ister normal konusunca ceneniz düsüyor konusmayinca topikte kimse yok anacigim bunlar daha ne istedigini bilmiyorlar ki :))
Hahahah ilahiii sabah sabah canim ya, emir dogdu dogali zeynonun ogluyla bir biberon mücadelesi var elin de biberon lina hanimin kafasinda da bandana olaydi iyiymis :))
Hosgeldin canim fazla stress yapmamaya calis kolay gelsin
Bizimkilerin öküzlügüne gelince de yapip özür dileyip yine yapiyorlar, alti üstü bir örtü kaldirsa eline yapisicak sanki istee zaten ben kendimi damizlik inek gibi hissediyorum bu aralar bunun da öküzlügü tuttu tam olduk :)
canım bende dün resimleri yükledikten sonra aynı şeyi düşündüm acaba denoz u üzermiyim diyeDenozcugum ilk yazdiklarin arasin da diger tarafta hep bebek konulari konusuldugu icin gelemiyordum burdan konusuruz demistin son siralar burda da hep bebek üzerine konular aciliyor senin aklina kötü birsey getirmeyecegini biliyorum ama üzülmeni de istemem bu konuyla ilgili rahatsizlik duydugun da dile getir lütfen ama gelmemezlik etme topige lütfen
yaaa ben de oldum hemde iki kez bide regl ağrıları doğumdan sonra geçer demişlerdi o da geçmediiiiiiiBen regl oldum
canım benim böyle düşünmene çok sevindimyok canım benim rahatsız olsam zaten girmem, ben özellikle açıp açıp seviyom minnoşlarınızı
sadece diğer tarafta sadece bebek konuşulduğu için ben yazacak bişey bulamıyordum o yüzden girmiyordum...bebek muhabbetlerinden rahatsız olduğum için değil yani...
ayyy canım saol ama
Tamam ozaman canim benim hep aklima geliyordu inan belki farkin da olmadan üzülmene sebep oluyoruzdur diye biraz catlagim falan ama bu tür konularda da cok hassas oluyorum sorma geregi duydum..
süpersin canım hazırlıklar hızlansın o zaman en kısa zamanda minnoşumuz gelsin bizde onu sevelim resimlerinden bu arada kız olursa bandanalar lina danayyy ince düşünceli arkadaşımmmm
zaten topiğin ismi ordan burdan şurdan...bunların arasında elbette en büyük zamanınızı alan bebişler..tabii ki onlar da konuşulacak, ve benim hoşuma da gidiyor çünkü ben de şimdiden kim ne yapmış ne etmiş öğreniyorum, hazırlık yaniii
kız Zeyno sesimiz çıkmıyor diye meydanı boş bulma bakalım ben o kızı 7 senede zor doğurdum ezdirmem sanaaaaa
Ben daha yaratıcı performanslar sergilerim kiiii
teşekkür ederiz teyzesiiitamam şekerim senin kız bizimdir aldık gitti bileğinden dirseğine kadar bilezik ve düğünde takılan takılara elimi sürmem bizimkiler gitmişti çok sinir bozucu bişey çünkü. bana uzak otursunlar sana yakın otursunlar. kızın daha rahat eder.çünkü ben anneme yakın oturmayı isterdim
allah bozmasın canım
maşallah kızına ammada süslüymüş bu kız yaa zeyno işin zor valla
ahh bu öküzler ya dün akşamda benimki beni deli etti. inşallah gece uyuyamazsın dedim. sabah gelmiş yanıma gece o kadar güzel uyudum ki anlatamam diyoya bu şeytan benide dürtüyo gece yastıkla boğma işi için
tamam sorun kalmamıştır dsetynin kızını aldık biz
koptum valla yaaa
ah canım şomluk yaptın bak geçende olmasam diyodun hiç sevmem diyodun
evet hemşerim balıkesirden çirkin kız çıkarmı kiiiişte balıkesir in kızları böyle güzel olur
anlayışlı olmak hep bize düşüyor canım.maalesef doğası böyle bu erkeklerin. bizde birer tane büyütüyoruz bi üst modellerini işte
geçen gün oğlum meme ile mücadele içinde yine kendini geriye geriye atıyoo istemem yan cebime koy hesabı... sinirlerim bozuldu benimde. dedim: " şimdi ananın memesini istemiyorsun ama ilerde elalemin kızının memesi için deli olursun hıyar oğlum"
eşimde kıs kıs gülüyooo
ay ewwt
valla sen benden uzun yaşıycan esracım. aynı şeyi düşündüm geçen akşam ama lafları toparlayıp yazamadım. çok iyi ettin bu konuya değinmekle canım
yaaa ne güzel keşke bende olsam
hayranım sanaaaaaa
candan ercetin hayranim sana - YouTube
kaç gündür mırıldanıyorum bu şarkıyı. sana gelsin denoz um
tamam şekerim senin kız bizimdir aldık gitti bileğinden dirseğine kadar bilezik ve düğünde takılan takılara elimi sürmem bizimkiler gitmişti çok sinir bozucu bişey çünkü. bana uzak otursunlar sana yakın otursunlar. kızın daha rahat eder.çünkü ben anneme yakın oturmayı isterdim
ahh bu öküzler ya dün akşamda benimki beni deli etti. inşallah gece uyuyamazsın dedim. sabah gelmiş yanıma gece o kadar güzel uyudum ki anlatamam diyoya bu şeytan benide dürtüyo gece yastıkla boğma işi için
tamam sorun kalmamıştır dsetynin kızını aldık biz
ah canım şomluk yaptın bak geçende olmasam diyodun hiç sevmem diyodun
Ya kızlar senelrdir Türk dizilerine bakmıyordum hiç yenilere özellikle
Ama boşluktan mıdır yoksa dizi güzel olduğundan mıdır nedir güneşi beklerken diye bi dizi var ya ona sardım resmen fragmanlarını bekliyorum özet çıktı mı diye bakıyorum falan:)
oooo burda muhabbet almış başını gitmiş bende diyorum bizim kızlar nerelerde.... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?