2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar ne çok kaynatmışsınız valla oku oku bitmedi bende şimdi baktım mayıs annelerinin tablosuna bende meraklandım şimdi
MEHSEL_ERAY canım çok tatlı olmuşsun ya benim karnımda şimdiden çok çıktı diyebilirim herkes anlıyo artık ne güzel göbişlerimiz oldu

Son düzenleme:
çok şükür her kontrolden hepimiz mutlu gelelim böyle yaa :))

sabahları da fena bendeki

merhaba ciciş annelerr bebişime bişeyler almamak için kendimi zor tutuyoruumm
geçenlerde dışarıdaydım primanın ıslak mendilleri indirimdeydi 3 tanecik ondan aldım harika şeyler var ya çok sabırsızlanyorum
cinsiyetler belli olsada deli, gibi alışveriş yapsak

inşallah gelir harika bi kitaba benziyor bizim bi tanıdık naya pahalıya almış setini sakın kaçırma al dedi
banada ablam tavsiye etti kitap kurdudur kendisi

ahaaaahhaaaaa yaaaaa gördün mü çok hızlı şiştiğim için hiç kaçarım yok sağ tarafımda bitane oldu bile küçük ama uzun ve geniş bi çatlak değil nazar boncuğumuz olsun

oyyy maşallah bu ne anacuuumm
senin yanlışın var bu bebiş 5 aylık falandır beyaa
ayy şaşırdım valla nasıl çıkmış göbüşün

ya bende deri döküntüleri olmaya başladı aynı sorunu yaşayan varmı özellikle yüzümde ve kollarımda çok fazla var

bide geçenlerde domestosun reklamını izliyordum şu klozet içindeki sewimli mikroplar varya okan bayülgenin seslendirdiği
tam o sırada kahvaltı yapıyordum bi midem bulandı, kahvaltı kaldı yiyemedimaklıma geldikçe gülüyorum
hiç aklıma gelmeyen şeylerden tiksinir oldum

ben de aynen öyle düşünüyorum cnm bize doktorumuz 21 ine gün verdi senle aramızda 1 gün var sen de 20 sinde falan mı gitceksin yoksa :44:mayıs anneleri 12+1 de falan öğrenmişler

saol canım benim ay evet ya maaşallah göbişlerimize

canım senin yine mikroptan miden bulanmış, ben dizi seyrediyordum orda bi çocuk zehirleniyodu ve kızın yüzü maviye dönüyodu ben o mavi surattan tiksindim ve yemeğimi yarım bıraktım:)))

İstersen yatağın baş kısmına gelen ayaklarının altına tahta parçası koy, yatağın baş kısmı yükselir yastığını değiştirmek zorunda kalmazsın böylelikle

canım senin yine mikroptan miden bulanmış, ben dizi seyrediyordum orda bi çocuk zehirleniyodu ve kızın yüzü maviye dönüyodu ben o mavi surattan tiksindim ve yemeğimi yarım bıraktım:)))

seninkide iyimiş yaaadaha neler yaşayacağız acaba hergün bi maceraa farklı duygular
şükürler olsun bunları yaşamak bile çok güzel

Tam tarihe baktım da 22 kasımmış ben im aklımda 23 kalmış. 13. haftada yani. Hatta 13,5 İçimden bir ses öğreneceğimi söylüyor. Senin göbüş ne kadar büyümüş öyle Ben 4 aya kadar azıcık çıksın istiyorum. Koca göbekli olmak istemiyorum.

Hangi marka kremi kullanıyorsun peki?

aynen ben de
bu arada geçmiş olsun

arkadaşım o yoğun bulantının en büyük kaynağı zaten bence folbiol ben sana diyim :) acaip kuvvetli bulantı yapıyo ben bıraktım o yüzden..
folidoce die başka bi tane verdi onu kullanıyorum şimdi yine oluyo ama bayağı bi hafif geçiyo..

kızlar kimisi güzelleşince erkek diyo kimisi güzelleşince kız diyo ben anlamadım bundan bişi... :26:

inşallah gösterirler evet çabuk büyüdük biz

Kızlarr hamişlikten sonra eşleriniz durumları nedir daha uyumlu daha aşık daha sabırlı yada daha ....

Benim eşim çok daha üzerime düşer oldu ne desem ne yapsam hatta ne yesem '' hıı buda hamilelik belirtisi'' diyo sanki daha önce çok hamile görmüştee özellikle sabahları beni çocuk gibi sevmeye başladı hoşumada gitmiyo desem yalan olur

Sizde durumlar nedir enterasan, komik anlar var mı

aa bak o da iyi fikir, zararı olur mu ki onun:44lmazsa mis gibi valla

Ben de bluetootlu kulaklık kullanıyorum çoğu zaman. Ağustosta doğum yapan arkadaşım da kullanıyordu çookk rahat:)) samsungun siyah renkte olan benimki. Tavsiye ederim)

canım anne adayı kendini herzamankinde güzel hissediyorsa çok lekelenmesi yoksa cildi daha duruysa erkek olur bebiş bu kesindir. çünkü kızlar güzelliği ve parlaklıklarını anneden alırlar o yüzden anne adayı biraz solgunlaşır

aynen ben de
bu arada geçmiş olsun
Sağol canım.

Benim eşim önceleri pek umursamıyordu. Acımıyordu nedense. Geçer hayatım, olacak bunlar hayatım Ama bir haftadır falan çok çok çok müşfik, durup durup sarılıyor, geliyor öpüyor. Yorulma, iş yapma diyor. Algılar yeni çalışmaya başladı sanırım

dün kocam kilo muhabbeti yaptı,
ya bi zahmet hamile kadına kilo muhabbeti yapma ya, bir erkeğin şu dönemde en yapmamasını gereken şey yani.
bugün geldiğinde internetten okutacam ''hamilelerin eşlerinin yapması ve yapmaması gerekenler''

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…