çok şükürBugün gördüm bebeğimi ufak ufak hareket ediyordu, doktorumuz kalp atışını dinletmedi ama gösterdi yanıp yanıp sönüyordu :)
Haftasına tam uyumlu ve sağlıklıymış :) Doktor santim milim cinsinden bişiler söyledi ama iyi iyi diyip geçtim.
Ekran bana dönmüş ultrasonda bebeğimi izlerken başka bişeye odaklanamadım
Kan ve idrar testimiz için örneklerimizi verdik. Haftaya pazartesi ikili testimizi yaptırıcaz. İlişki yasak dedi.
Ya böyle kocaman olmuş hareket ediyordu gözlerimle gördüm ama hala inanamıyorum :) İçimde büyüyor hissetmesem de kıpır kıpır ve giderek beni anne yapıyor.
Bu öyle bir duygu ki allah dileyen, isteyen herkese yaşatsın.
Benim de belirtilerim çok az olduğu için endişeliydim acaba hala ordamı diye şükürler olsun benimle :)
05.11.2012 Kalp atışımızı gördüğümüz tarih
sabahları da fena bendekinasıl gidiyor hamişlervalla ben hala at gibiyim (nazar değmesin) bulantı mulantı yok hala olmıycak da herhalde artık.. iştahın hala maşallahı var ama frenliyorum düzenli yürüyüşlerimi yapıyorum. sadece 1-2 gündür biraz halsizlik var o kadar. Daha doktora gitmeme 10 gün var merak ediyorum kuzumu ne alemde :) burnum acayip hassas nerdeyse 3 km ötedeki şeyin kokusunu alıyorum :) ha bide akşamları acayip gaz oluyorum yaaa ne zaman geçerki bu??
canım evet uyarı vermiyor ama kaydediyor..sen nerden buldun gönderilen arkadaşın var mı? Ben müdüreme de kaıt yaptırdım o da hamile..inşallah gelir..aynı içerige sahipSe elizebeth diye bir kadını kitabı var ya onu almayacam
ahaaaahhaaaaa yaaaaa gördün müçok hızlı şiştiğim için hiç kaçarım yok sağ tarafımda bitane oldu bile küçük ama uzun ve geniş bi çatlak değil nazar boncuğumuz olsun
canım o zaman oniki haftalık olur görebilirsin..ama ultrason cihazına da bağlı
ben de aynen öyle düşünüyorum cnm bize doktorumuz 21 ine gün verdi senle aramızda 1 gün var sen de 20 sinde falan mı gitceksin yoksa :44:mayıs anneleri 12+1 de falan öğrenmişlerMerhaba kızlar
Çok güzel bir bayram tatilinden sonra çok fena grip oldum. Bebeciğim de ben de sarsıldık. Hala geçmediSürekli meyve ve sıcak içecekler tüketiyorum.
13.haftamızda doktora gideceğim. Cinsiyetinin belli olacağını düşünüyorum nedense
kızlar ne çok kaynatmışsınız valla oku oku bitmedi bende şimdi baktım mayıs annelerinin tablosuna bende meraklandım şimdi
MEHSEL_ERAY canım çok tatlı olmuşsun ya benim karnımda şimdiden çok çıktı diyebilirim herkes anlıyo artık ne güzel göbişlerimiz oldu
ya bende deri döküntüleri olmaya başladı aynı sorunu yaşayan varmı özellikle yüzümde ve kollarımda çok fazla var
bide geçenlerde domestosun reklamını izliyordum şu klozet içindeki sewimli mikroplar varya okan bayülgenin seslendirdiği
tam o sırada kahvaltı yapıyordum bi midem bulandı, kahvaltı kaldı yiyemedimaklıma geldikçe gülüyorum
hiç aklıma gelmeyen şeylerden tiksinir oldum
evet canım oluyor çünkü bende hamile kalmadan önce gastrit ve reflü vardı.ömür boyu kullanmam gereken ilaçlar var ama maalesef hamilelikte kullanılmıyo onlar.doktorum RENNIE diye bir pastil verdi ama çok hafif bi ilaç etkisi olmuyor.ben de kendim önlem almaya çalışıyorum artık sık ve az yiyorum karnımı şişirmeden bide yatarken ağzıma acı su gelmesin diye kafamı biraz yüksekte tutacak bi yastık kullanıyorum.
canım senin yine mikroptan miden bulanmış, ben dizi seyrediyordum orda bi çocuk zehirleniyodu ve kızın yüzü maviye dönüyodu ben o mavi surattan tiksindim ve yemeğimi yarım bıraktım:)))
ben de aynen öyle düşünüyorum cnm bize doktorumuz 21 ine gün verdi senle aramızda 1 gün var sen de 20 sinde falan mı gitceksin yoksa :44:mayıs anneleri 12+1 de falan öğrenmişler
saol canım benim ay evet ya maaşallah göbişlerimize
Ah canım yaa, allah kolaylıklar versin. İlk bikaç haftadan sonra saklamak zor oluyor gerçekten. En azından bikac hafta kalmış 12 hafta olmasına. Dayan biraz daha sonra herkese mutlulukla haber verirsin. :))
Canım sanırım bu kan hacminin artışından dolayı böyle biraz şiş görünüyoruz. Göğüslerde büyüyor ya sanırım ondan daha kilolu görünüyoruz. Çatlaklar için genetik önemli ama kakao yağlı vücut yağı almanı öneriyorum. Benimde liseden beri kilocuklarım ve yarıklarım var ama kakao yağlı krem nerdeyse 2 gün nemli tutuyor. Kokusu da mideme biraz iyi geliyor, tavsiye ederim herkese:))
aynen ben deTam tarihe baktım da 22 kasımmış ben im aklımda 23 kalmış. 13. haftada yani. Hatta 13,5İçimden bir ses öğreneceğimi söylüyor. Senin göbüş ne kadar büyümüş öyle Ben 4 aya kadar azıcık çıksın istiyorum. Koca göbekli olmak istemiyorum.
şeker anneler merhaba...kızlar doktor bana ayın 22sinde decavit ve balık yağı hapı vermişti..ama 1 haftadır içmiyorum..midem almıyo..bugün bulansada içecem ama bulantı gecene kadar folbiolu içeyim diyorum..digerleri çok büyük..aklıma gelince bile midem bulanıyo...bu bir haftalık süreçte içmedim ya sıkıntı olmaz inşallah
Tam tarihe baktım da 22 kasımmış ben im aklımda 23 kalmış. 13. haftada yani. Hatta 13,5İçimden bir ses öğreneceğimi söylüyor. Senin göbüş ne kadar büyümüş öyle Ben 4 aya kadar azıcık çıksın istiyorum. Koca göbekli olmak istemiyorum.
aa bak o da iyi fikir, zararı olur mu ki onun:44lmazsa mis gibi valla
Zararı varmı yokmu diye ararştırırken şu yazıyı gördüm "2008 yılında 13159 Danimarkalı çocuk üzerinde bir araştırma yapılmıştır. İlk okul çağındaki bu çocuklar 90'lı yılların sonlarında doğmuşlardır ve bunların bir kısmının annesi hamilelikte cep telefonu kullanmıştır bir kısmının annesi kullanmamıştır. Bu araştırmada annesi hamileyken cep telefonu kullanan çocuklarda bazı davranışsal bozukluklar, hiperaktivite, duygusal problemler%30-50 civarında daha sık görülmüştür." oof off telsizmi alsak napsak :26: Bluetooth kulaklık içinde uzmanlar diyor ki cep telefonunun direk kulağa dayanmasından çok çok daha az zarar veriyormuş. Yani kullanılabilirmiş canım
arkadaşım o yoğun bulantının en büyük kaynağı zaten bence folbiol ben sana diyim :) acaip kuvvetli bulantı yapıyo ben bıraktım o yüzden..
Folidoce die başka bi tane verdi onu kullanıyorum şimdi yine oluyo ama bayağı bi hafif geçiyo..
Kızlar kimisi güzelleşince erkek diyo kimisi güzelleşince kız diyo ben anlamadım bundan bişi... :26:
çok şükürher kontrolden hepimiz mutlu gelelim böyle yaa :))
sabahları da fena bendeki
Sağol canım.aynen ben de
bu arada geçmiş olsun
Kızlarr hamişlikten sonra eşleriniz durumları nedir daha uyumlu daha aşık daha sabırlı yada daha ....
Benim eşim çok daha üzerime düşer oldu ne desem ne yapsam hatta ne yesem '' hıı buda hamilelik belirtisi'' diyo sanki daha önce çok hamile görmüştee özellikle sabahları beni çocuk gibi sevmeye başladı hoşumada gitmiyo desem yalan olur
Sizde durumlar nedir enterasan, komik anlar var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?