2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Ben kızıma damat beğendirene kadar damatlar caydı benim kız evde kaldı öğleden sonra üst kattaki komşum çağırdı kahve içmeye , iyi ki çıkmışım biraz kafam dağıldı kv yi çekiştirdik bol bol oh. O da pek sevmiyor benim kv yi, gitmemi de hiç istemiyor buradan ama yapacak bir şey yok yarın çıkıp ev bakıcaz dua edin canlar inşallah hayırlısı olur

Kocamı bekliyorum hayatım bilgr onda. Hoş damatların çoğu caydı ama ben yine de göstericem kızıma

Ay iyice tembelleştim ben kocam yarım saate gelir ama daha ortada yemek yok zaten yapasım da yok en iyisi dışarıdan söylemek..

Ay iyice tembelleştim ben kocam yarım saate gelir ama daha ortada yemek yok zaten yapasım da yok en iyisi dışarıdan söylemek..

aynı ben ya. bi de ergenler gibi mc donalds söyledim. tandım sonra kapıya gelen adamdan. koca kadın çocuğu kucağında kocasına fast food söylemiş demiştir kesin

seni ben yerim ya tontonum oturtma ama cnm henüz az daha zamanları var kakasını yapamaz çocuk uğraşırsın maşallah tosunuma
neden direkt emzirmiyorsun da sağıp veriyorsun ki ben yanlış mı anladım? ya da uzun uyuyorda o arada mı sağıyorsun canım

cnm bnm oğlan çok uyuyor o sırada gğüslerim doluyor yenisi oluşsun die sütün sağıyorum sürekli memede emiyor tabi ki beni bırakmadı biberonla verince bnm ki meme delisi annem verio onu bile emiyo
Eki Görüntüle 795549

bu da benim çiroz oğlummmm... :) :)

valla maşallah en boylu bebiş sanırım nazar değmesin paşaya

evet yeşil bnm oğlanın ama bzde şaşırıoruz renkli göz yok bzde amcamın ela sadece o kdr ona çekmez ama sanırım değişir die düşünüyoruz ama inş değişmez böle boncuk boncuk daha güzel

taliacım öncelikle hg maşallah bu arada byüttün cimcimeyi valla kocaman olmş süsünü püsünü sevsinler özeniyorum kız bebeklere valla

-Öncelikle resim paylaşan bayanlar... (gvn1907, tugok, talia, hülyaerdem ve hkn.. vs.) bebişler çok çok tatlılar... bayıldım hepsine de... hkn çilek kıyafetiyle de senin kızını yiyesim geldi valla...

-Gelelim bizim bebişe, oğluşum grip oldu, burnu tıkanıyor sürekli... burun spreyi kullanıyorum, sürekli temizliyorum ama kuzucum yinede tam olarak rahatlayamıyor... İnş. geçer bir an önce çünkü haftaya aşısı var...

-Kızlar dün evlilik yıldönümümüzdü.. vee eşim bana çok güzel sürprizler yaptı... işyerime orkide göndermiş... kartta da çok romantik sözler yazmış... akşama da başbaşa yemeğe çıktık... yemekte de çok şık üzeri kalpli bir kutuda bana kolye almış... kolye de çok kibar ve şık... çok mutlu oldum... Ben eşime ne yaptım peki... kocaman bir hiçç.... ben hiçbirşey almadım ona... biraz mahcup oldum açıkçası... ama bende doğum gününe sürpriz yapacağım kocacığıma... kasımda doğum günü var aşkımın..

Ases zeyno teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz icin

MELINNAZ kizin çok tatlı maşallah cokta şık
Spring senin oglusta yakışıkliymis

Esra kurban bayramında gideceğiz inşaallah pasaportlarimiz geldi vizeye basvuracagiz simdi de sigorta yaptirilacakmis onu bekliyoruz
Taliaa nerede hani göremedim:26:

Soruma cevap lutfen
Hani sen 5 kilo vermiştin ya 68'den 65'e düşmüşsün ne kadar zaman içinde verdin acep?

Hem 5 kilo verdin yazmışım hemde 68'den 65' düşmüşsun yazmışım matematik zekama hayran kaldim

yarın sünnet olacak oğlum bi aksilik olmazsa. öncesinde yapılması gereken birşey var mı?

oğlumla çok bağlandık birbirimize. işe giderken nasıl olacak bilmiyorum. bizimki artık biberonda almak istemiyor. mama bozukmuş onu attım. buzlukta bi tanecik sütüm vardı onu verdim. onun tadını beğenmedi zar zor içirdim. yeni mama aldım onuda zar zor içti. memeden alıyor ama biberon istemiyor itiyor ağzıyla. aksi gibide sütüm azaldı.

birde sanırım süt biriktirmeyeceğim. zaten az nasıl olcak diye dert ediyordum. ama bugün anladımki sağsamda bizim için çok verimli olmayacak. buzluk sütünün tadını hiç beğenmedi oğlum. işteyken mama verilecek mecburen.

cok tsk ederiz teyzesi senin oglusunda cok yakisikli olmus masallah kilosuda ii bence resimimde bile anlasilior oglusunun boyu uzun o yuzden zayif duruyor sorun etme kendine kilosunu

taliacım öncelikle hg maşallah bu arada byüttün cimcimeyi valla kocaman olmş süsünü püsünü sevsinler özeniyorum kız bebeklere valla
tsk ederim canim hosbulduk... sadece ben degil szlerde buyutmusunuz masallahh her biri baska guzel olmuss :))) CANIM INSALLAHH 2. de KIZ olur seninde :)))

tsk ederim canim kendi adima :))) sizede gecmis olsun insallahh oglusun cabuk iyilesir asidan 2 gun önce grip yada atesi varsa asi olamaz belki bilgin vardir ben yinede hatirlatim dedim :))) evlilik yil dönumuzunde kutlu olsun nice mutlu yillara insallahh bebisinizle :))
bizimde turkiyedeyken gecti ayin 1 deydi ben unutmusum esm hatirlatttii

şekerim benim kız galiba senin oğlanı beğendi
bulduğum resimleri tek tek gösteriyordum senin oğlana sıra gelince yumruklarını ileri doğru bir sallayışı vardı koptum

çok sevindim böyle şeyler söylemene canım
başlarda bunun tam tersini düşünüyordun oğlunla ilgili
şimdiyse aranızdaki bağ ne kadar kuvvetli
Allah daim etsin

bulduğum resimleri tek tek gösteriyordum senin oğlana sıra gelince yumruklarını ileri doğru bir sallayışı vardı koptum

ya ben biliyodum ya ne yapsak nazlansak mı şimdi bilemedim ki

Yumruk salladı hıı..uww görüyormusun sen fıstığı. .eferiimm
Ee o zaman hayırlı ugurlu olsun

Allah tamamına erdirsin diyelim

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…