Ay iyice tembelleştim ben kocam yarım saate gelir ama daha ortada yemek yok zaten yapasım da yok en iyisi dışarıdan söylemek..
oturmak istiyor benimki .. bide becerebilse..
Eki Görüntüle 795488 Eki Görüntüle 795486 Eki Görüntüle 795489 Eki Görüntüle 795490
neden direkt emzirmiyorsun da sağıp veriyorsun ki ben yanlış mı anladım? ya da uzun uyuyorda o arada mı sağıyorsun canım
evet canım yaa.. bu kadar olur bende senin oğlana baktıkça çok benzetiyorum hatta eşim seninkinin bi resmini gördü ben bakarken bizim oğlanmı o dediuzaktı ekrana bizimki sandı .. çok tatlı maşallah.. allah nazaran saklasın..
seninkinin gözleri renkli ama sanki.. bizimki siyah.. eşimin ela bnm kahve kime çekti bilmem belki ilerde açılır biraz..
boyu 63 cm civarı şu an canım 3600gr 51 cm doğdu. şimdi 5200 gr. 2.5 aylığız ilk ay çok sarılık olup kilo verdi aslında ilk ay günde 30 gr alıyordu ama sonra günde 20 gr a düştü doktorumuz 15 grın altına kesin mama başlanması gerekir dediği için bana sınırda gibi geliyor.. görünüşte zayıf zaten her gören az kilo aldır buna diyor üzülüyorum tabi bende napayım ne süt varsa onu veriyorum sanki ben istemem kilo alsın
çok tatlı olmuş kıss bu abla olmuş maaşallah..
tsk ederim canim hosbulduk... sadece ben degil szlerde buyutmusunuz masallahh her biri baska guzel olmuss :))) CANIM INSALLAHH 2. de KIZ olur seninde :)))taliacım öncelikle hg maşallah bu arada byüttün cimcimeyi valla kocaman olmşsüsünü püsünü sevsinler özeniyorum kız bebeklere valla
-Öncelikle resim paylaşan bayanlar... (gvn1907, tugok, talia, hülyaerdem ve hkn.. vs.) bebişler çok çok tatlılar... bayıldım hepsine de... hkn çilek kıyafetiyle de senin kızını yiyesim geldi valla...
-Gelelim bizim bebişe, oğluşum grip oldu, burnu tıkanıyor sürekli... burun spreyi kullanıyorum, sürekli temizliyorum ama kuzucum yinede tam olarak rahatlayamıyor... İnş. geçer bir an önce çünkü haftaya aşısı var...
-Kızlar dün evlilik yıldönümümüzdü.. vee eşim bana çok güzel sürprizler yaptı... işyerime orkide göndermiş... kartta da çok romantik sözler yazmış... akşama da başbaşa yemeğe çıktık... yemekte de çok şık üzeri kalpli bir kutuda bana kolye almış... kolye de çok kibar ve şık... çok mutlu oldum... Ben eşime ne yaptım peki... kocaman bir hiçç.... ben hiçbirşey almadım ona... biraz mahcup oldum
açıkçası... ama bende doğum gününe sürpriz yapacağım kocacığıma... kasımda doğum günü var aşkımın..
oğlumla çok bağlandık birbirimize. işe giderken nasıl olacak bilmiyorum. bizimki artık biberonda almak istemiyor. mama bozukmuş onu attım. buzlukta bi tanecik sütüm vardı onu verdim. onun tadını beğenmedi zar zor içirdim. yeni mama aldım onuda zar zor içti. memeden alıyor ama biberon istemiyor itiyor ağzıyla. aksi gibide sütüm azaldı.
birde sanırım süt biriktirmeyeceğim. zaten az nasıl olcak diye dert ediyordum. ama bugün anladımki sağsamda bizim için çok verimli olmayacak. buzluk sütünün tadını hiç beğenmedi oğlum. işteyken mama verilecek mecburen.
şekerim benim kız galiba senin oğlanı beğendi
bulduğum resimleri tek tek gösteriyordum senin oğlana sıra gelince yumruklarını ileri doğru bir sallayışı vardı koptum
Hem 5 kilo verdin yazmışım hemde 68'den 65' düşmüşsun yazmışım matematik zekama hayran kaldim
şekerim benim kız galiba senin oğlanı beğendi
bulduğum resimleri tek tek gösteriyordum senin oğlana sıra gelince yumruklarını ileri doğru bir sallayışı vardı koptum
ya ben biliyodum ya ne yapsak nazlansak mı şimdi bilemedim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?