aminnnnnnnnYumruk salladı hıı..uwwgörüyormusun sen fıstığı. .eferiimm
Ee o zaman hayırlı ugurlu olsun
Allah tamamına erdirsin diyelim
hayırrrrrrrrrrrr bırakmayız bizimsinaaa gül gibi kızım var ayol nazlanıcan mı bir de
power ın oğluna da tek yumruk kaldırmıştı biz de ona gidelim madem ne yapalım aah ah
şekerim benim kız galiba senin oğlanı beğendi
bulduğum resimleri tek tek gösteriyordum senin oğlana sıra gelince yumruklarını ileri doğru bir sallayışı vardı koptum
-Öncelikle resim paylaşan bayanlar... (gvn1907, tugok, talia, hülyaerdem ve hkn.. vs.) bebişler çok çok tatlılar... bayıldım hepsine de... hkn çilek kıyafetiyle de senin kızını yiyesim geldi valla...
-Gelelim bizim bebişe, oğluşum grip oldu, burnu tıkanıyor sürekli... burun spreyi kullanıyorum, sürekli temizliyorum ama kuzucum yinede tam olarak rahatlayamıyor... İnş. geçer bir an önce çünkü haftaya aşısı var...
-Kızlar dün evlilik yıldönümümüzdü.. vee eşim bana çok güzel sürprizler yaptı... işyerime orkide göndermiş... kartta da çok romantik sözler yazmış... akşama da başbaşa yemeğe çıktık... yemekte de çok şık üzeri kalpli bir kutuda bana kolye almış... kolye de çok kibar ve şık... çok mutlu oldum... Ben eşime ne yaptım peki... kocaman bir hiçç.... ben hiçbirşey almadım ona... biraz mahcup oldum açıkçası... ama bende doğum gününe sürpriz yapacağım kocacığıma... kasımda doğum günü var aşkımın..
yarın sünnet olacak oğlum bi aksilik olmazsa. öncesinde yapılması gereken birşey var mı?
oğlumla çok bağlandık birbirimize. işe giderken nasıl olacak bilmiyorum. bizimki artık biberonda almak istemiyor. mama bozukmuş onu attım. buzlukta bi tanecik sütüm vardı onu verdim. onun tadını beğenmedi zar zor içirdim. yeni mama aldım onuda zar zor içti. memeden alıyor ama biberon istemiyor itiyor ağzıyla. aksi gibide sütüm azaldı.
birde sanırım süt biriktirmeyeceğim. zaten az nasıl olcak diye dert ediyordum. ama bugün anladımki sağsamda bizim için çok verimli olmayacak. buzluk sütünün tadını hiç beğenmedi oğlum. işteyken mama verilecek mecburen.
e hayırlı olsun o zaman dünür şimdiden başla hazırlıklarahayırrrrrrrrrrrr bırakmayız bizimsin
amin canım darısı başınaYumruk salladı hıı..uwwgörüyormusun sen fıstığı. .eferiimm
Ee o zaman hayırlı ugurlu olsun
Allah tamamına erdirsin diyelim
ayy çapkın senii kızımı üzecekti demekhayrlısı olsun bi kızı bin kişi ister bi kişi alırmış :)
benim büyük oğlan olmazdı zaten o fazlasıyla çapkın haftada bir kız arkadaşı değişiyor her hafta tokaydı bileklikti almaktan bıktım büyüsede o işleride kendi halletse memnun olacağım
küçükte büyüğü örnek alırsa ben 4 sene sonra bi takıcı açarım :)
evet valla bizim kız bir saça tav oldusaçları boşuna taramamışız demekki
e hayırlı olsun o zaman dünür şimdiden başla hazırlıklara
amin canım darısı başına
senin dünür var mıydı
ayy çapkın senii kızımı üzecekti demek
ama benim fıstığımı gördükten sonra başkasına bakamazdı zaten annesi
evet valla bizim kız bir saça tav oldu
damadım da yakışıklı hani
aynı ben ya.bi de ergenler gibi mc donalds söyledim. tandım sonra kapıya gelen adamdan. koca kadın çocuğu kucağında kocasına fast food söylemiş demiştir kesin
ben de pizza söylicektim sen böyle deyince canım çekti burger king söyledimaynı ben ya.bi de ergenler gibi mc donalds söyledim. tandım sonra kapıya gelen adamdan. koca kadın çocuğu kucağında kocasına fast food söylemiş demiştir kesin
keşke hep dışardan yesek bayram ederim ha hiç sevmiyorum yemek yapmayı ama temizliğe bayılırım
canım ben takvim ekle diye yazdım arama kutusuna yukarıdaki oradan yönlendirdi beni açıkcası bilmediğimden baya uğraştımcanım şu alttaki bebek takvimi nasıl yapılıyor?
bende mutfak işini yemek yapmayı çok severim temizlik ve ütüden ise nefret ederim..
hosbulduk canim... ayy cnm benim ben senin mersinde kaldigini unuttum:26:bir kac kisinin mersinden oldugunu biliyordum ama kimlerdi hatirlayamadim görusmeyi bende cok isterdim valla ne guzel olurdu ama malesef internete girme sansim hic olmadi int cafeye gitsem cocuklar benden önce hemen pc ye atacaklardi kendisinisen mersinin neresindesin cnm biz silifkeye yakindik
ayyyyyyyyy ayyyyyyyyyy bu yakisiklilara bayildim bayildimmmmmmm hepsi birbirinden yakisikli olmus masallahh kocaman olmuslarrr yerim ben bunlarin yanaklariniiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?