2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
şekerim benim kız galiba senin oğlanı beğendi
bulduğum resimleri tek tek gösteriyordum senin oğlana sıra gelince yumruklarını ileri doğru bir sallayışı vardı koptum

hayrlısı olsun bi kızı bin kişi ister bi kişi alırmış :)
benim büyük oğlan olmazdı zaten o fazlasıyla çapkın haftada bir kız arkadaşı değişiyor her hafta tokaydı bileklikti almaktan bıktım büyüsede o işleride kendi halletse memnun olacağım
küçükte büyüğü örnek alırsa ben 4 sene sonra bi takıcı açarım :)

canım mutlaka doktoruna götür boğazda enfeksiyon olunca kulağa sıçrayabiliyor biz yaşıyoruz bak çok zor..doktor baksın bence bi gerekirse şurup verir..

yarın sünnet olacak oğlum bi aksilik olmazsa. öncesinde yapılması gereken birşey var mı?

sünnetiniz hayırlı olsun allah kolaylık versin. canım sen nasıl çözdürdün yöntem hatalıysa ondan olabilir.. bak ne güzel seni emmek istiyorsa sık sık tut memene artar hemen sütün hiç merak etme... aayrılmaya gelincve çok zor bende kara kara düşünüyorum..

hayırrrrrrrrrrrr bırakmayız bizimsin
e hayırlı olsun o zaman dünür şimdiden başla hazırlıklara
Yumruk salladı hıı..uww görüyormusun sen fıstığı. .eferiimm
Ee o zaman hayırlı ugurlu olsun

Allah tamamına erdirsin diyelim
amin canım darısı başına
senin dünür var mıydı
ayy çapkın senii kızımı üzecekti demek

ama benim fıstığımı gördükten sonra başkasına bakamazdı zaten annesi
saçları boşuna taramamışız demekki
evet valla bizim kız bir saça tav oldu

damadım da yakışıklı hani

oh rahatca uyuyabiliriz artık gelinimizi kaptık

aynı ben ya. bi de ergenler gibi mc donalds söyledim. tandım sonra kapıya gelen adamdan. koca kadın çocuğu kucağında kocasına fast food söylemiş demiştir kesin

bende son 10 dk kala kıymalı makarna yaptım.. ay napayım ya oğluş hasta zaten tam yapışık ikiz olduk..

aynı ben ya. bi de ergenler gibi mc donalds söyledim. tandım sonra kapıya gelen adamdan. koca kadın çocuğu kucağında kocasına fast food söylemiş demiştir kesin
ben de pizza söylicektim sen böyle deyince canım çekti burger king söyledim

tugokyine son dakika makarna yapmış benim totom kalkmadı malum büyük biraz

keşke hep dışardan yesek bayram ederim ha hiç sevmiyorum yemek yapmayı ama temizliğe bayılırım

kızlar oğlum ishal oldu cıvık cıvık ve yeşilimsi ..biraz önce babasının kucağındaydı ..bezinden taşmış babasının üzerine akmış.. önce güldük falan ama açınca farkettimki ishal olmuş.. iki gün önce doktora kakasında hafif değişiklik var dediğimde kan olmadığı sürece ilaç kullanma geçer falan dedi.. siz neler yaptınız.. nasıl geçerki mamadan farklı ne verebilirim.. bi akıl verin ..

Hic canını sıkma kilo konusunda
BEnim kiz 3. Ay kontrolünde 5 bucuk kiloydu:) sağlıklı olsunlar yeter fazla kilo iyi degil topiğin en zayif bebesi benim bebem

saol teyzesi .. yiyebilirsin tabii.. senin kızda maşallah çok tatlıymış .. çok can yakar pek ciddi.. bende silifkeye yakınım susanoğlundayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…