Ben balık etliliği de geçmiş biri olarak eşim kilo konusunda çok panik. Dikkatli ye, fazla yeme diyor bana. Bazen sinir oluyorumdün kocam kilo muhabbeti yaptı,
ya bi zahmet hamile kadına kilo muhabbeti yapma ya, bir erkeğin şu dönemde en yapmamasını gereken şey yani.
bugün geldiğinde internetten okutacam ''hamilelerin eşlerinin yapması ve yapmaması gerekenler''
bende de sivilce belası var ya, ergenliğime geri döndüm bu yaştan sonraya bende deri döküntüleri olmaya başladı aynı sorunu yaşayan varmı özellikle yüzümde ve kollarımda çok fazla var
bide geçenlerde domestosun reklamını izliyordum şu klozet içindeki sewimli mikroplar varya okan bayülgenin seslendirdiği
tam o sırada kahvaltı yapıyordum bi midem bulandı, kahvaltı kaldı yiyemedimaklıma geldikçe gülüyorum
hiç aklıma gelmeyen şeylerden tiksinir oldum
çok geçmiş olsun canım, ben de geçirmiştim. Bebiş etkilenmiyor hiç, merak etme. O yatıp keyfine bakmıştır içerdeMerhaba kızlar
Çok güzel bir bayram tatilinden sonra çok fena grip oldum. Bebeciğim de ben de sarsıldık. Hala geçmediSürekli meyve ve sıcak içecekler tüketiyorum.
13.haftamızda doktora gideceğim. Cinsiyetinin belli olacağını düşünüyorum nedense
ben balık etliliği de geçmiş biri olarak eşim kilo konusunda çok panik. Dikkatli ye, fazla yeme diyor bana. Bazen sinir oluyorum
Kızlarr hamişlikten sonra eşleriniz durumları nedir daha uyumlu daha aşık daha sabırlı yada daha ....
Benim eşim çok daha üzerime düşer oldu ne desem ne yapsam hatta ne yesem '' hıı buda hamilelik belirtisi'' diyo sanki daha önce çok hamile görmüştee özellikle sabahları beni çocuk gibi sevmeye başladı hoşumada gitmiyo desem yalan olur
Sizde durumlar nedir enterasan, komik anlar var mı
benimki sağolsun herşeye yardımcı oluyor, ilgi ihtimamdan yana eksiğimiz yok ama arada da bulantılar yüzünden çok iğrençleşebiliyorum dalga geçmiyor da değil hani, içine ork kaçmış diyorKızlarr hamişlikten sonra eşleriniz durumları nedir daha uyumlu daha aşık daha sabırlı yada daha ....
Benim eşim çok daha üzerime düşer oldu ne desem ne yapsam hatta ne yesem '' hıı buda hamilelik belirtisi'' diyo sanki daha önce çok hamile görmüştee özellikle sabahları beni çocuk gibi sevmeye başladı hoşumada gitmiyo desem yalan olur
beni kesin kız olacak o zaman yahu, sivilceler solgun bir surat ne ışık ne bişicanım anne adayı kendini herzamankinde güzel hissediyorsa çok lekelenmesi yoksa cildi daha duruysa erkek olur bebiş bu kesindir. çünkü kızlar güzelliği ve parlaklıklarını anneden alırlar o yüzden anne adayı biraz solgunlaşır
canım anne adayı kendini herzamankinde güzel hissediyorsa çok lekelenmesi yoksa cildi daha duruysa erkek olur bebiş bu kesindir. çünkü kızlar güzelliği ve parlaklıklarını anneden alırlar o yüzden anne adayı biraz solgunlaşır
Kendimi daha güzel hissetmiyorum ama cildim daha duru. Arkadaşlar güzelleştiğimi söylüyor. Yorgun da olsam cildimde bir parlaklık var. Ufak tefek küçük sivilceler var ama leke falan yok. Biraz daha zaman geçsin o zaman tam belli olurcanım anne adayı kendini herzamankinde güzel hissediyorsa çok lekelenmesi yoksa cildi daha duruysa erkek olur bebiş bu kesindir. çünkü kızlar güzelliği ve parlaklıklarını anneden alırlar o yüzden anne adayı biraz solgunlaşır
Kızlarr hamişlikten sonra eşleriniz durumları nedir daha uyumlu daha aşık daha sabırlı yada daha ....
canım anne adayı kendini herzamankinde güzel hissediyorsa çok lekelenmesi yoksa cildi daha duruysa erkek olur bebiş bu kesindir. çünkü kızlar güzelliği ve parlaklıklarını anneden alırlar o yüzden anne adayı biraz solgunlaşır
O göğüs ağrısı benim de derdim. Çok ağrıyor dokundurtmuyor. Akşam yatakta dönerken bile zcıyor. Sütyensiz gezemiyorum. Kocaman oldularbenim bir tane kızım var ona hamileyken gayet güzeldim hatta resimlerim var halaa bakmakktan hoşlanıyorum :) ama bu kez her gören neyin var hastamısın rengin çok atık yoksa hamile misin diye direk anlıyolar betin benzin solmuş diyolar heep... zaten gebelik testi yapmaya da iten aynaya baktığımda kendimi çok çirkin görmem sebep oldu :)
kızımda hiç hamilelik şikayetlerim olmadı benim bir de gaaayet rahat bir hamilelik geçirdim sadece karnımda kasılmalarım oluyordu ordan hamileliğimin bilincine varıyordum
ama bu kez bulantıı halsizlik baş dönmesii bütün hamile sendromlarını yaşıyorum ve kaldıramıyorum :) göğüslerim de aldı başını gdiyooo ağrısından rahat yatamıyorum bile..
bir de kıllanıcam gbiiiiiiiiumuuud ediyorum ki bu farklı olduğu için değişik geçiyodur :) ama burda böle okuyunca iyice çorba oluyom :)
Rabbim hayır neyse onu nasip etsin hepimizee...
heh işte yaptım bak Tokoyay cım son halimefotoğraf makinesinden atmak istedim ama boyut büyük geldi ben de bilgisayardan telefonla tekrar çekip koydumEki Görüntüle 545804 Eki Görüntüle 545803
O göğüs ağrısı benim de derdim. Çok ağrıyor dokundurtmuyor. Akşam yatakta dönerken bile zcıyor. Sütyensiz gezemiyorum. Kocaman oldularKıllanmam da arttı malesef.
Cinseyet konusunda gönlünden geçen olur inşallah
arkadaşım o yoğun bulantının en büyük kaynağı zaten bence folbiol ben sana diyim :) acaip kuvvetli bulantı yapıyo ben bıraktım o yüzden..
folidoce die başka bi tane verdi onu kullanıyorum şimdi yine oluyo ama bayağı bi hafif geçiyo..
kızlar kimisi güzelleşince erkek diyo kimisi güzelleşince kız diyo ben anlamadım bundan bişi... :26:
benimki sağolsun herşeye yardımcı oluyor, ilgi ihtimamdan yana eksiğimiz yok ama arada da bulantılar yüzünden çok iğrençleşebiliyorum dalga geçmiyor da değil hani, içine ork kaçmış diyor
Beni kesin kız olacak o zaman yahu, sivilceler solgun bir surat ne ışık ne bişi
bende de sivilce belası var ya, ergenliğime geri döndüm bu yaştan sonra
çok geçmiş olsun canım, ben de geçirmiştim. Bebiş etkilenmiyor hiç, merak etme. O yatıp keyfine bakmıştır içerdeBol sıvı tüket ve dinlenebildiğin kadar dinlen
coook tatlı olmuşsunnnn:)))) benimki de aynı böyle çıktı...
ama ben kilo da aldım 4 kg kadar sigarayı bıraktığım için...ama göbişim hiç yoktu dümdüzdü daha önce..şimdi aynen böyle oldu sivri sivri öne doğru gidiyor:)))
ayyy bayıldım sana:)))
O göğüs ağrısı benim de derdim. Çok ağrıyor dokundurtmuyor. Akşam yatakta dönerken bile zcıyor. Sütyensiz gezemiyorum. Kocaman oldularKıllanmam da arttı malesef.
Cinseyet konusunda gönlünden geçen olur inşallah
Olmadığına şükret. Sütyen arayışına başladım. Minimizer alacağım. Hey Allahım bir zamanlar göğüslerim çok küçük diye depresyona grip eczaneden ilaç almaya kalkmıştım. GÜn oluyor devran dönüyor iştebenim göğüs ağrım pek yok..Gögüs uçlarım acıyor biraz sadece..Ama bu sıralar halsizliğim çok arttı. Kıllanmada yok şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?