2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Ben balık etliliği de geçmiş biri olarak eşim kilo konusunda çok panik. Dikkatli ye, fazla yeme diyor bana. Bazen sinir oluyorum

bende de sivilce belası var ya, ergenliğime geri döndüm bu yaştan sonra

çok geçmiş olsun canım, ben de geçirmiştim. Bebiş etkilenmiyor hiç, merak etme. O yatıp keyfine bakmıştır içerde Bol sıvı tüket ve dinlenebildiğin kadar dinlen

ben balık etliliği de geçmiş biri olarak eşim kilo konusunda çok panik. Dikkatli ye, fazla yeme diyor bana. Bazen sinir oluyorum

bende tam tersii çok zayıf biri olarak herkes tarafından yedirilmeye çalışıyorum ve ondan sinirlerim bozuluyo bazen tersliyorum çok sinirleniyorum yemek konusunda zorlamayın beni diyorum

Miden alıyosa ye canım ama sonra vermek senin içinde zor olur ama bir anne adayıı onun ayarını bilir dimii

benim eşimde normalde de düşkündür bana ama bebiş işi olduktan snra daha bi düşkün oldu...bulantılarım olduğu zaman onunda yüzü düşüyor,elinden de bişey gelemediği için üzülüyor.ağzımdan çıkacak bişey yeme istiyorum lafını bekliyor.hemen gidip alıyor yada yapıyor saolsun,canım kocaaamm...çook seviyorum ben eşimide karnımdaki meleğimizide

benimki sağolsun herşeye yardımcı oluyor, ilgi ihtimamdan yana eksiğimiz yok ama arada da bulantılar yüzünden çok iğrençleşebiliyorum dalga geçmiyor da değil hani, içine ork kaçmış diyor

beni kesin kız olacak o zaman yahu, sivilceler solgun bir surat ne ışık ne bişi

benim bir tane kızım var ona hamileyken gayet güzeldim hatta resimlerim var halaa bakmakktan hoşlanıyorum :) ama bu kez her gören neyin var hastamısın rengin çok atık yoksa hamile misin diye direk anlıyolar betin benzin solmuş diyolar heep... zaten gebelik testi yapmaya da iten aynaya baktığımda kendimi çok çirkin görmem sebep oldu :)
kızımda hiç hamilelik şikayetlerim olmadı benim bir de gaaayet rahat bir hamilelik geçirdim sadece karnımda kasılmalarım oluyordu ordan hamileliğimin bilincine varıyordum
ama bu kez bulantıı halsizlik baş dönmesii bütün hamile sendromlarını yaşıyorum ve kaldıramıyorum :) göğüslerim de aldı başını gdiyooo ağrısından rahat yatamıyorum bile..
bir de kıllanıcam gbiiiiiiii umuuud ediyorum ki bu farklı olduğu için değişik geçiyodur :) ama burda böle okuyunca iyice çorba oluyom :)
Rabbim hayır neyse onu nasip etsin hepimizee...

Kendimi daha güzel hissetmiyorum ama cildim daha duru. Arkadaşlar güzelleştiğimi söylüyor. Yorgun da olsam cildimde bir parlaklık var. Ufak tefek küçük sivilceler var ama leke falan yok. Biraz daha zaman geçsin o zaman tam belli olur

benim eşim önceden de çok anlayışlı ve özenliydi bana karşı şimdi daha bi dikkat eder oldu.eve geldikten sonra yapşık ikiz gibi duruyoruz hiç dibimden ayrılmıyo.tv yi uzanarak izliyoruz illa kucağma yat bana sarılp da izle diyo durup durup öpüyo bide kulağmn arkasını öpüyo ikide bir orası bebek gibi kokuyomuş deli ya sabah işe giderken bide akşam eve gelince göbişimi öpüyo geceleri de yatmadan önce her akşam sıkılmadan karnıma yatıp minikle konuşuyo.duymaz ama seni daha diyorum "ne diyo anne bebeğim sen beni duymuyomuş musun kızalım mı anneye, ben babamı duyuyorum diyelim mi küçük aşkım" diyo.gece sık sık uyanıp üstümü açmış mıyım diye kontrol ediyo ağrın kanaman var mı diyo.bazen de korkuyo uykusunda sanrım uyanıp bir hışımla göbeğimi arayıp buluyo ve elini sabaha kadar ordan ayırmıyo.geçen gece kolumun üstüne yatmışım ve elim ters dönmüş.bizimki de elimi düzeltmeye çalışıyo ben bi uyandım, aşkım elin acımasın diye 2 kere düzelttim ama yine aynını yaptın öbür tarafa dön bari düzelsin dedi.ben bi başladım ağlamaya "ya sen benim elimi niye bozdun ya çok güzeldi öyle, artık olmuyo işte aynısı nolcak şimdi" diye ay yazarken bile gülüyorum şimdi

güzellik parlaklıkmı canım ne diyosun sen bi kaşık kan yok sanki kanım çekildi gibi geliyo kusmaktan yorgunluktan acayip solgunum kızımmı olucak yani ama oğluma hamileykende böleydim ben :))

O göğüs ağrısı benim de derdim. Çok ağrıyor dokundurtmuyor. Akşam yatakta dönerken bile zcıyor. Sütyensiz gezemiyorum. Kocaman oldular Kıllanmam da arttı malesef.

Cinseyet konusunda gönlünden geçen olur inşallah

heh işte yaptım bak Tokoyay cım son halime fotoğraf makinesinden atmak istedim ama boyut büyük geldi ben de bilgisayardan telefonla tekrar çekip koydumEki Görüntüle 545804 Eki Görüntüle 545803

coook tatlı olmuşsunnnn:)))) benimki de aynı böyle çıktı...
ama ben kilo da aldım 4 kg kadar sigarayı bıraktığım için...ama göbişim hiç yoktu dümdüzdü daha önce..şimdi aynen böyle oldu sivri sivri öne doğru gidiyor:)))
ayyy bayıldım sana:)))

benim de öyle feci göğsüm ağrıyor akşam yüzüstü yatamıyorum kesinlikle bi de çok büyüdüler(((
eskiden birisi vardı samanta fox du galiba ona benzedim :))))
kıllanmam artmadı ama çabuk çıkıyor bacaklarımda tüylerim benim de...

Erkek annesi güzelleşir..Kız annenin güzelliğini alır (çirkinleştirir derler) Benim alnım sivilce dolu..Yüzümde sivilce çok nadir çıkardı..Şimdi acayip bir şekilde çıkıyor sivilceler..Kendimi çok çirkin hissediyorum

olsun canım bulantılarının sonucunda inşallah ona bi bebiş vericeksin katlanırlar azıcık bişey olmazzz

:))) ışık yok muuu kız olma ihtimali yüksek

yaa bende de dökülme olmuştu önceden şimdi bi de sivilce oldu..iyice şaştı benim bünye:)))ne yapacağını şaşırdı..
bende de aynı hiç bi canlılık kalmadı, sanırım kız bebişim olacak :))))

Mehsel, fotonu şimdi gördüm gerçekten büyümüş yahuu..yok bununla karşılaştırılınca bende hiç bir fark yok henüz onu anladım. Eh senin hamileliği gizlemen imkansız canım ya, bi göbek muhabbeti vardı hani neydi o yassı olunca bişi ileri olunca bişi oluyordu hani cinsiyet için:44:

ay çok teşekkür ederim canım evet sigarayı bırakınca yaramış sana ama kontrollü git sen yine de olur mu.bak sigarayı bırakma sürecinde sakız çiğnemenin iyi geldiğini biliyorum.benim babam sakız sayesinde kilo almaktan kurtulmuştu.ağız sürekli oyalanacak bşyler aradığı için insan sürekli yemek yerken buluyo kendini.ama sakızla kandırık yapabilirsin sen de koysana fotoğrafını cnm ya çok merak ettim böyle tek şişen ben miyim yaw:44:

benim göğüs ağrım pek yok..Gögüs uçlarım acıyor biraz sadece..Ama bu sıralar halsizliğim çok arttı. Kıllanmada yok şimdilik

ohh çok şükürr bitti yaa oku oku sonu gelmedi bi türlü biz anneler o kadar heyecanlıyızki ne olsa anlatmak istiyoruz :) bende anlatıyım bari bugün olanları.

kızlar ben geçen çarşamba doktoruma gittim en son herşey normaldi hatta fasülyemin resminide paylaşmıştım. ama cuma günü akıntımda biraz kahverengilik vardı. ee bidahaki randevum 26 kasımda habirede gitmek istemiyorum doktora. ama içim kıpır kıpır rahat dururmuyum ben. bende bugün başka doktora gittim dayanamadım. şansımada öle bi yere gitmişimki benden 2 öndeki hasta girdi çıktığında bebeğin kalbinin durduğunu sölediler çok kötü oldum sonra bi kişi daha girdi benide içeri aldılar ama görmüyorum onları ama konuştuklarını duyuyorum. şansıma ondada sorun vardı meğer baya kırmızı kan gelmiş başta progestan kullanmaya başlamış şimdide daha koyu akıntı gelmeye başlamış devamlı. doktorda dedi bi sorun var normal değil. kızın kasıklarındada çok ağrı olmuş. yani anlıcağınız ben daha girmeden korku bastı beni ne uğursuz bi yermiş dedim neyse sonra beni aldılar baktık bebişim iyiydi çok şükür. kalbide atıyodu hatta dinlettide. ama 3 kere lekelenmem olduğunu söleyince normal diil dedi demekki gebelik hormanlarında eksiklik var 12. haftaya kadar sabah 1 akşam 2 tane progestan al dedi.bu arada ilişkiyi kesinlikle yasakladı ikili tarama testinde bi sorun varmı bakıcaz dedi lekelenme varsa sağlıksız olabilir falan dedii iyice moralimi bozdu
ama çarş gittiğimde bebeğim 18 mm di şimdi 2,37 cm olmuş teyzeleri sağlıksız olsa gelişmesi iyi olurmuyduki :44: neyse Rabbim hayırlısını versin ama bebişim beni bırakmıcak ben buna inandırmak istiyorum kendimi. durun size bebişimin bugünkü resmini de gönderiyim biraz tepeden çekmişler ama :)

Son düzenleme:
benim göğüs ağrım pek yok..Gögüs uçlarım acıyor biraz sadece..Ama bu sıralar halsizliğim çok arttı. Kıllanmada yok şimdilik
Olmadığına şükret. Sütyen arayışına başladım. Minimizer alacağım. Hey Allahım bir zamanlar göğüslerim çok küçük diye depresyona grip eczaneden ilaç almaya kalkmıştım. GÜn oluyor devran dönüyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…