2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ben epey bi süredir 4 numara kullanıyorum. bizim kiloda 6 ama poposu büyüktür belki bizimkinin bide ben bol seviyorum ve bezi biraz büyük kullanmanın daha doğru olduğunu duymuştum. ama duydım sadece destekli değil. çıtçıtlı badileri de baya büyük alıyorum ben. bacak arasını bişinin sıkmasına izin vermiyorum

sünnetimizi tebrik edenlere yine telekkür ederim. tek tek alıntlamak zor gelliyor yapamıyorum

hatta bundan sonra tebrik edeceklere de şimdiden teşekkür ederim.

Canim bizim gaz sorunumuz bitti sayılır. Artik herşeyi yiyorum. Kuru fasulye dahi yiyorum. Ama ne zaman bulgur yersem kizim cok gaz sancisi çekiyor. Ayni şeyi bir arkadaşımda dedi. Sizin gazda bundan olmasın..

Son düzenleme:
Kızlar yarin seminere gidecegim vee arabayla gidecegim oglusda bakiciya neredeyse iki senedir kullaniyorum ama esimle okul icinde kac kere gidip geldik alisayim diye ama cocuk olunca korkuyorum

Bacaklarim varis dolu sanki yenileri de oluşuyor ne yapsam corap ise yarar mi gecer mi ki

ya kızlar benm bu kız yumrukları şapırtada şapıradata bir emiyor anlatamam salyalar aldı başını gidiyoo bide hırslanıyo ısırmaya çalışıyo gibi bizdemi diş çıkartıyoruz acabaa :26:

Ben de cok degistirmeye basladim. Artik mama onlugu takiyorum onune

bizdede aynı sorun var.yakında iki elini yumruk şeklinde sokacak ağzına ağzını yırtacak diye korkuyorum önlükte taktırmıyor
sıkıntılı benim kızım.elinden gelse çıplak dolaşacak o derece birde alt damak ön tam ortada beyaz bir nokta var biraz
büyükçene.dün pamukçuk için olan ilaçla sildim belki pamukçuktur diye ama gitmedi.elimizle masaj yapıyoruz zevkten
dörtköşe oluyor.bizimki 32 diş birden yapacak herhalde bu salyalar onu gösteriyor

dr browns almıştım iki tane onu kullanıyorum.akışından ve gaz yapmamasından memnunum.illa değiştirmek mi gerekiyor?
kolaya alışmasın :44: 3+ yazan bebedor biberonlarımız var onları kullanabilir miyim artık? bi brown bi bebedor aklını karıştırır mı
bebeğimin... biz hala 2 numara prima kullanıyoruz küçük totosuna kocaman geliyor hala.bayaada stokumuz var.16sında 3.ayımız bitecek.kilomuz 5...

satmaaaaa

Kızlar yarin seminere gidecegim vee arabayla gidecegim oglusda bakiciya neredeyse iki senedir kullaniyorum ama esimle okul icinde kac kere gidip geldik alisayim diye ama cocuk olunca korkuyorum
yaparsın canım ya,en olmadı yakarsın dörtleri sağdan sağdan fitir fitir gidersin-yapılmışlığı var yani

hoşgeldin canımmmmm

aa niran biz de talibiizzz,mavi giyen kızlara bayılıyoruz biiiz hele ki çizgiliyse (malum benim oğlan doğuştan punk)

Dun alisveris merkezine gittik. Ama ben bittim. Benim bebek arabasi bebeg cok sarsiyor. Oglum korktu. Yolda kac kere yatistirmak icin kucagima aldim.
Ruzgar bir yandan arabanin sarsintisi bir yandan. Cok korktu ogulusum. Taksiyle de gidilmez ki kisacik yol. Zor attim kendimi iceriye. Simdi de bekle ki asansor gelsin, bebek bakim odasina git. Alisverisi yaptim ciktim oglumda ayni tedirgin ifade. Yine geldik o kadirimlara bitti bitecek derken geldik sukur eve

Esra sakinleştirici verdim demişsin, ilacın ismi ne acaba, ben evde Paranox fitil bulunduruyorum ağrı kesici-ateş düşürücü. Aşı sonrası ve birgün çok huysuz-huzursuz olduğu da kullandım. Ama neticede ateş düşürücü, kullandığın ilaç eğer burada da satılan birşey ise onu da almakta, evde bulundurmakta fayda var. Bazen bebekler gerçekten daha huzursuz oluyor diğer zamanlarına göre.

Bana verdiklerinin ismi Viburcol recetesiz de alinabiliyor karin agrisi, dis agrisi, hafif agrilar ve huysuzluk icin yaziyor üzerin de.. Doktorundan sirf agri kesici sakinlestirici istersen verir zaten kendisi.. hem fitilin paketin de doktor bebege verebilirsiniz demeden 6 ay alti bebeklere vermeyin diyor canim bize hicbir sakincasi yok dediler ama yine de aklinda bulunsun

Nerelerdesin sen karsilasamadik bir türlü hasret gideremedik

Niran bacim senin erva sacli saçlı maşallah benimki keltos
Cok tatli kuzucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…