biberon kullanan anneler biz 4. ayımızdayız ama hala biberonun silikonmu deniyo onu değiştirmedik hala tek delikli değiştirmelimiyim
ay bide 3 numara bez kullanıyoruz ama çook iz yapıyo kıpkırmızı oluyo çocuğun bacağı 6 kiloyuz
4 numaraya geçen varmı
Nilom bebegin cok tatli masallahBen de bebgimin resmini ekliyorum yan cikiyor hep, duzeltemiycem simdi.
Surekli bi safak veriyolar. 40 cikinca duzelir dediler. Duzeldi biraz ama baska sorunlari basladi. 3 ay sonra gaz bitcek dediler bitmedi. 100 gunu bekliyorum. Kati gidaya gecince daha da duzelir diyolar. Surekli bi safak sayiyorum ama umdugumu bulamiyorum. Bebegimin gozumun icine bakip bakip gulumsemesi bana cilve yapmasi da olmasa bu cocuk isi cekilecek gibi degil.
Sut icin kisir yiyorum ben, esmer bugdaydan yapiyorum, ayni lezzette ama dusuk kalorili ve daha faydali. Pilabi da esmer bulgurdan yapicam. Bugun bana zayiflamissin, hamile kilolarin gitmis dediler bi mutlu oldum ki sormayin
Bacaklarim varis dolu sanki yenileri de oluşuyor ne yapsam corap ise yarar mi gecer mi ki
Bizim ailede hemen hemen herkeste varis vardir. Corap pek ise yaramiyormus. Suluk tedavisi uyguladilar rahatlar simdi
Suan bir sıkıntı yok ama görüntü kötü baya
ya kızlar benm bu kız yumrukları şapırtada şapıradata bir emiyor anlatamam salyalar aldı başını gidiyoo bide hırslanıyo ısırmaya çalışıyo gibi bizdemi diş çıkartıyoruz acabaa :26:
Ben de cok degistirmeye basladim. Artik mama onlugu takiyorum onune
canim bizde hala tek delikli kullaniyoruz daha erken degistirmek icin :)) bebek bezine gelince turkiyede aldigim 3 numaraqlai bez baya kucuk gelmeye baslamti herhalde dedim evdeki bezler artik kucuk gelir kullanamak bayada stok yapmistik gitmeden buraya gelince actim baktim hala cok buyuk daha uzun sure kullanabilirim 3 numarayi:))
satmaaaaaHu huuu topigin sahibesii geldiiiiii
oyle cok yazmissiniz ki okudum okudumm baktim cok birikti alintilar amaaann cvp yazmaya kalksam gece 3 den once bitmezzz en iyisi yazmamak dedim
bundan sonra ben yokken sohbet etmeyi yasakliyorum
kafami bozmayinn vallah topigi sataram haaaaa
yaparsın canım ya,en olmadı yakarsın dörtleri sağdan sağdan fitir fitir gidersin-yapılmışlığı var yaniKızlar yarin seminere gidecegim vee arabayla gidecegim oglusda bakiciya neredeyse iki senedir kullaniyorum ama esimle okul icinde kac kere gidip geldik alisayim diye ama cocuk olunca korkuyorum
hoşgeldin canımmmmmanaaaaaaaaaa herkesler burdaymisya gcmise bakmadan yazmistim deminniranin yorumunu görmesem haberim olmayacak
ask olsun ya insan bir citlatir biz burdayiz diyee
pdnk kizina bayildimmmmmm ne guzel gözleri var masalllahh oglum kucuk olsaydi bende kacirmazdim ama sen talibini bulmusun sanirim haiyrli olsunmasallahh cidden herkes birine tali olmus
aa niran biz de talibiizzz,mavi giyen kızlara bayılıyoruz biiiz hele ki çizgiliyse (malum benim oğlan doğuştan punkay bu arada kızlar erkekler eşleşmiş anaaaaaaaaaaam
görücüler havalarda uçuyor sizi çöpçatanlar
eee yokmiii benim kızada talip
ee evde mi kaldı benim erkek görünümlü prenses kızım
yawf tamam epilasyon masrafları babadanEki Görüntüle 797165 Eki Görüntüle 797166 Eki Görüntüle 797167
bu arada maviler bize pembelerden daha çok yakışıyor
Amin canim hepimizinkine valla ozamanlar süslü püslü geziniyorduk ortalikta cahil aklimizla benki sirf 2 saat sac yapan 1 saatte ne giysem diye düsünen biriydim nerden anlardim cocuk sahibinin halinden sen birde ikitaneyle mesgulsün valla bravo
Avrupanin en meshur cocuk hastanelerinden birisine gidiyorum ben cocuk doktoru disin da bebekle ilgili akla ne gelirse var neredeyse kafasi yamuluyor dedik haftalik cocuk fizik terapisine cagirdilar bugün huysuz dedik hemen uzmana yönlerdiler özel falan da degil devlet hastanedi o konuda sansliyiz gercekten..
Biz ayin onun da tam 3 aylik oluyoruz uykusun da aglamasi kabustanmis gün icinde onu huzursuz eden aci veren ne varsa beynine kaydedip derin uykuya gectigin de tekrar yasiyor gibi rüyasina girermis.. Bende sürekli korkutuyorlar diye daha önce bas ucuna kücük kuran koydum her gece defalarca okuyordum aynen dedigin gibi yanina gidip elini tutunca falan sakinlesiyor yine bazi zamanlar oluyor okadar icli agliyor ki sarsiyorum kucagima alip uyandiramiyorum uykusundan o anda hem benim bildigim kadariyla gaz sancisi olunca aglayarak uyanir uyuyamaz
Fitil konusuna gelince bende 1 ay önce ve bu hafta olmak üzere toplam 3 defa verdim agrisi varsa sakinlestirsin diye cok agladigin da ama ates düsürücü olan fitiller ates olmadan verildigin de hic iyi degilmis verdigime pisman oldum bundan sonra sadece agri kesici sakinlestirici olanlardan kullanicam
Eveeeet oglumun huzursuzlugu bugün yine tavan yapti gün boyu güzel emdi ama her 20 dakika da basladi huysuzlanip aglamaya dişmi degilmi baska birseyimi var derken en son arkadaslarla kahve icmeye bulusmustuk kahveleri söyledik basladi huysuzlanmaya onlar oturup muhabbet ederken ben kalkip bir oraya bir buraya kucagim da sakinlestirmeye calisip durdum, dayanamadim hastaneye götürdüm herseyi kontrol edildi hic birseyi yok cok saglikli bir bebek dediler, agzinda ki bitmeyen salyasina yumrugunu kemirisine bakarak büyük ihtimalle damagi dis icin yer hazirliyor denildi ardindan bebek psikolojisi ve gelisiminden sorumlu bir uzmana yönlendirildik, bu aylar da bebegin birgün akilli bir gün huysuz veya sürekli huysuz olmasi normal artik gözleri daha iyi görüyor herseyin daha iyi farkina variyor ve kabus görme dönemi basladi özellikle uykusun da agliyorsa gündüzleri de huzursuz olmasi cok normal beyni birden cok hizli gelismeye basladigi icin bunu kaldiramiyor kisacasi bu aylarda cok zaman ne istedigini bilmez sirf rahatlamak icin bile aglayabilirmis.. Önceden rüyasin da sirf sesler duyar ama bu zamanlar da gün icin de korktugu seyi beynine kaydedip
(mesela asi yapildigi an) uykusunda kabus olarak görür denildi..
Biliyorum hepimiz bebegin nesi var hastami yine ne oldu telasini cok kez yasayip merak ettigimiz icin söylenenleri sizinle de paylasmak istedim.. unutmadan birde ates düsürücü ve agri kesici fitili atesi cikmadigi sürece kesinlikle vermeyin eger agrisi oldugundan süpheleniyorsaniz bunun icin sirf agri kesici, huzursuz oldugu zamanlar da bebekler icin sakinlestiri var bunlari kullanin ates ve agri icin olan fitil gelisimi icin cok sagliksiz resmen bebegin bagisiklik sistemine dur diye müdahale ediyorsunuz denildi onun yerine sakinlestiri aldim eve gelirken birtane verdim 20 dk sonra yatagina biraktim kendi kendine uyudu (normal de yarim saat kucakta dolastirmam lazim)
herkesler fotoları koymuş yeni yeni, biz de eksik kalmayalım oğluşumla dedim-sondaki kuru kafa body kendi imalatım bu arada
Eki Görüntüle 797202 Eki Görüntüle 797203 Eki Görüntüle 797204 Eki Görüntüle 797205 Eki Görüntüle 797206
Cok yakışıkliymis oğlun maşallahherkesler fotoları koymuş yeni yeni, biz de eksik kalmayalım oğluşumla dedim-sondaki kuru kafa body kendi imalatım bu arada
Eki Görüntüle 797202 Eki Görüntüle 797203 Eki Görüntüle 797204 Eki Görüntüle 797205 Eki Görüntüle 797206
Esra sakinleştirici verdim demişsin, ilacın ismi ne acaba, ben evde Paranox fitil bulunduruyorum ağrı kesici-ateş düşürücü. Aşı sonrası ve birgün çok huysuz-huzursuz olduğu da kullandım. Ama neticede ateş düşürücü, kullandığın ilaç eğer burada da satılan birşey ise onu da almakta, evde bulundurmakta fayda var. Bazen bebekler gerçekten daha huzursuz oluyor diğer zamanlarına göre.
Nerelerdesin sen karsilasamadik bir türlü hasret gideremedikanaaaaaaaaaa herkesler burdaymisya gcmise bakmadan yazmistim deminniranin yorumunu görmesem haberim olmayacak
ask olsun ya insan bir citlatir biz burdayiz diyee
pdnk kizina bayildimmmmmm ne guzel gözleri var masalllahh oglum kucuk olsaydi bende kacirmazdim ama sen talibini bulmusun sanirim haiyrli olsunmasallahh cidden herkes birine tali olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?