2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Nilom bebegin cok tatli masallah Ben de bebgimin resmini ekliyorum yan cikiyor hep, duzeltemiycem simdi.

Surekli bi safak veriyolar. 40 cikinca duzelir dediler. Duzeldi biraz ama baska sorunlari basladi. 3 ay sonra gaz bitcek dediler bitmedi. 100 gunu bekliyorum. Kati gidaya gecince daha da duzelir diyolar. Surekli bi safak sayiyorum ama umdugumu bulamiyorum. Bebegimin gozumun icine bakip bakip gulumsemesi bana cilve yapmasi da olmasa bu cocuk isi cekilecek gibi degil.

Sut icin kisir yiyorum ben, esmer bugdaydan yapiyorum, ayni lezzette ama dusuk kalorili ve daha faydali. Pilabi da esmer bulgurdan yapicam. Bugun bana zayiflamissin, hamile kilolarin gitmis dediler bi mutlu oldum ki sormayin

nilom oğlunu oğluma benzettim. çok tatlı maşallah.

diğer resim paylaşan arkadaşların bebeklri de çok tatlı. o zman yazamamıştım. çocuk uyumuyorken ancak okuyabiliyorum yazamıyorum. akşamları uyuyunca yazabiliyorum işte..

Bu arada haftasonuna ozel e-bebekte kargo bedava. Bubchen, sebamed ve baby-me urunlerinde guzel indirim var.

ben ben yalnız değilsin

ay bir ben kaldım kilo veremeyen
e birde ben

oy koptum

aha bunada koptumdu

evet sonunda bitirdim geçmişi
oku beğen butonuna bas
oku beğen butonuna bas
oku beğen butonuna bas
yazmaya takatim kalmıyor sonra bakmışsın herkes gitmiş
ee kendi kendinede yaz cevapla olmuyor
geriden geriden sizleri takip ediyorum anacım
hiç sosyalleşemeyecekmiyim ban yahu
sosyalleşemeyecekmiyim de ne uzun kelimeymiş ywaf

Hknin dedigi gibi sindi cok zor geciyor zaman ama ilerde geriye baktigimizda nasil bukadar hizli büyüdüklerini anlamayacagimiz günlerde gelicek insallah
Ben genelde bulgur pilavi yapiyordum sma bana faydasi yok sanirim yeni iki tarif buldum cok fazla kisi deneyip sütünün arttigini ve ayni zaman da hic kilo aldirmadigini söylemisler biri bircok cesitten olusan sebze corbasi digeri bildigimiz kisir ama bulgur degil de yulaf ezmesinden yapiliyormus corbayi bugün yaptim tadida gayet güzeldi kisirida bir iki güne deneyecegim bakalim gercekten faydasi olucakmi son günlerde gögüslerim en az 4-5 saatte dolar oldu tabi oda tam dolmuyor okadar saatte 80 ml kadar cikiyor gecen gün ne yaptim bilmiyorum aksilik ya ne yedigimi bile hatirlamiyorum ne olduysa 3,5 saatte tek gögüsten 150 ml 2 gögüsten 320 ml gelmisti, ertesi gün tek gögüs yine 70-80.. Bu süt olayi beni deli ediyor
Bende eski kotlarima girebiliyorum bir haftadir ayni sekilde cok mutluyum en azindan o teselli oluyor

Anam bu ne maşallah maşallah büyümüş senin minnos yerim ben onu

Bu arada hoşgeldin cok özledim seni tatilin nasıl geçti
Çocuklar iyi mi ayyy cok özlemişim gerçekten canim benim

tsk ederiz teyzesi büyüdü kizim turkiyeye yaradi gecmise bakiyorum ara ara ervosun resmini göremedim sende eklede görelim :))) canim bende cok özledim ervosuda cok merak ediyorum ne oldu ameliyati fln ne yatiniz tlfnumu kapatigim icin kimseyi arayi soramadim (

saol teyzesi .. yiyebilirsin tabii.. senin kızda maşallah çok tatlıymış .. çok can yakar pek ciddi.. bende silifkeye yakınım susanoğlundayım..
aaaaaa bizde susanogluna gittikallah bilir karsilasmisizdabu arada tsk ederiz teyzesi herkes ciddi oldugunu söylemis kizimin
AYni sey bizde de var canım esranin yazdiklarini okuyordum kontrol ettim dis etlerini ve on tarafta sert bir sey geldi parmagima haftaya kontrolumuz var bakalim doktorumuz ne diyecek

hadi hayirlisi erken cikacak o halde sizinki bizde daha olusum asamasinda
hehehe senin oglanma benim kizi bir araya getirip tv izletmek varmis o halde benimki biraz önce kucagimda kafasini tv ye ceviri izleyerek uykuya daldi seciciyizde ölye herseyide izlemiyoruzay senin oglusa ne guldum behlule küfür ediyor haamasallah masallahhh. benim kizda artik rahat oturabiliyor desteksiz degil tabi ki :))) ama dedigin gibi bi iki sn birakirsan durabiliyor

cnm hosgeldin sen unutulurmusun hic ask olsun gerci bende yoktum buralarda :)) masallah oglusunda kocaman olsun yesinler bunu boncuk boncuk bakisini sevsinler

kızlar moralim cok bozuk o kadar dikkat etmeme rağmen galiba yeniden hamileyim

hayirlisi olsun cnmm insallah yanilmisindir diyelim biz yinede daha cok erken cunku :)))

tsk ederiz teyzesii ayy herkes cok ciddi kizin dedi burda aslinda hic öyle degil her göördugune her konusana kahkaha atiyor guluyor hemen. saniirm annesinin hatasi olmus hep ciddi resimlerini bulu eklemisevet teyzesi turkiye yaradi kizima boyu uzadi kilo aldi birde bizde mama takviyesi yaptik emzirme olanagi herzaman bulamiyordum dayiyordum hemen mamayi cok sukurki kizim emmeyi reddetmedi barisimdi evde gunde 2 kez veriyorum mamayi bir sabah bir aksam cunku en cok emdigi ve sutumun yetersiz kaldigi zamanlar sabah ve aksam saatler. cnm pembe kalpli tulumumu cok sevindim ayni olmasina senin kizinda baya can yakisi hale gelmiss ne tadli ne seker birsey olmus ya masallah masallah cilekli resmi gözumun önunde gitmiyorr
cnm dun gece benimde bulandi hatta cikarttim baska birseyden bulaniyor olabilir korkma hemen adet oldunuzmu siz ben ilk kez gecen ayin sonunda oldum .
ya kızlar benm bu kız yumrukları şapırtada şapıradata bir emiyor anlatamam salyalar aldı başını gidiyoo bide hırslanıyo ısırmaya çalışıyo gibi bizdemi diş çıkartıyoruz acabaa :26:

canim ayni sey bizdede var ellerini parcalayacak sanki yetmezmis gibi birde bizim elleri yiyor kendi kolunu emiyor o kadar tatli oluyorki bende arada otlaniyorumm kizimin ellerinden kollarindan

Bende oğluşumun resimlerini paylaşayım.. burada herkes paylaşmıştı.. hepsi de çok ama çok tatlılar... allahım hepsini esirgesin, korusun...

masallah canim cokk yakisikli olmus oglusun allah nazarladan koruusn insallah :))

ESRA cnm paylastigin bilgiler cok guzel cok tsk ederiz bebeklerin kabus görme olayi beni bile urkuttu yazik ya bu yasta ne kabusu onlar daha melek tatli tatli guzel guzel ruyalar görsunler insallah :)))

GERIDÖNÜSÜMKUTUSU.glusunun sünneti hayirli ugurlu olsun insallah damatliginida görürsünüz

ay bu arada kızlar erkekler eşleşmiş anaaaaaaaaaaam
görücüler havalarda uçuyor sizi çöpçatanlar
eee yokmiii benim kızada talip
ee evde mi kaldı benim erkek görünümlü prenses kızım
yawf tamam epilasyon masrafları babadan
bu arada maviler bize pembelerden daha çok yakışıyor

biberon kullanan anneler biz 4. ayımızdayız ama hala biberonun silikonmu deniyo onu değiştirmedik hala tek delikli değiştirmelimiyim
ay bide 3 numara bez kullanıyoruz ama çook iz yapıyo kıpkırmızı oluyo çocuğun bacağı 6 kiloyuz
4 numaraya geçen varmı

TALIAA
gvn1907
HulyaErdem
kızlar geçmişi okuyamadımalıntılardan gördüm çooooooooooooooooook tatlı maşallah kuzucuklar
Allah hepsine uzun ömürler versin bahtlarını açık etsin

:)) ilahi canim aman birak deli desinler at kahkahani sen
o terlik hala ayakkabilikta duruyor ne giydim kac yildir nede atmaya kiyabildim
terlik hikayene bayildim bende gulmekten yikildimbencede sakin atma cocuklarina hikayenin anisi olarak kalsin
tek degilsin canim bu konuda bende oku oku bitiremiyorum
ayyy masallah cok tatli olmus bu kiz masallahh evdede kalmaz merak etem bi talibi cikar bizimde henuz yok kimse

mavilerden cidden cok yakismiss kizina benim kizimida trde kim göse erken saniyor hatta bazilari ileri gidi uzerinde pembe kiyafet oldugu halde hatta daha kötusu bildigin kiz elbisesi oldugu halde kizmi oglanmi diye soruyorlardi sinir oluyordum

bende hala tek delikli kullanıyorum bence daha değiştirmeyelim gaz yapmasın ama dün bez aldı 4-9 çünkü altı kiloyuz sıkmaya başladı 4 rahat oluyor

kızlar 2 gündür okuyup çıkıyorum sadece bugün sabah 8den beri temizlik yapıyorum aksam 9 da bitirdim koca ev temizle temizle bitmiyo kızım çok hırpalanıyor onu ihmal ediyorum düğüne 6 gün kaldı onu ihmal etmek zorunda olduğum için içim acıyor temizlik yaparken ben nerde o pusetle orda doyur altını al hop pusete üzülüyorum aslında düğün için hiç zamanı değil ama oğlum istedi onada kıyamıyorum ikisinide üzmemeye çalışıyorum ama sanırım beceremiyorum mutlaka biri üzülüyor.buda beniüzüyor

canim bizde hala tek delikli kullaniyoruz daha erken degistirmek icin :)) bebek bezine gelince turkiyede aldigim 3 numaraqlai bez baya kucuk gelmeye baslamti herhalde dedim evdeki bezler artik kucuk gelir kullanamak bayada stok yapmistik gitmeden buraya gelince actim baktim hala cok buyuk daha uzun sure kullanabilirim 3 numarayi:))

TALIAA
gvn1907
HulyaErdem
kızlar geçmişi okuyamadımalıntılardan gördüm çooooooooooooooooook tatlı maşallah kuzucuklar
Allah hepsine uzun ömürler versin bahtlarını açık etsin

tsk ederim canim cok saol rabbim cumlenmizin evladina versin insallah :)))

MELINNAZ::: canim ya senin kizcenin resimlerini gördum alntilar arasinda bayildim ya masallahh cok tatali olmus birde su bandalari varya bittim bittim cok sekerlerr nasil buldun bunlari ben bir tane bandana bulmak icin kac saat dolastim hic biryerde yoken son bir yerde bulabildim tek o da hic guzel degildi maleseff

Son düzenleme:
anaaaaaaaaaa herkesler burdaymisya gcmise bakmadan yazmistim demin niranin yorumunu görmesem haberim olmayacak
ask olsun ya insan bir citlatir biz burdayiz diyee
pdnk kizina bayildimmmmmm ne guzel gözleri var masalllahh oglum kucuk olsaydi bende kacirmazdim ama sen talibini bulmusun sanirim haiyrli olsun masallahh cidden herkes birine tali olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…