- 19 Ekim 2009
- 2.409
- 64
- 363
terlik olayına koptum burda resmen
tek başıma kalıyorum komşular delirdi bu kız sonunda iki çocukla tek başına uğraşmaktan diye gelecekler
Surekli bi safak veriyolar. 40 cikinca duzelir dediler. Duzeldi biraz ama baska sorunlari basladi. 3 ay sonra gaz bitcek dediler bitmedi. 100 gunu bekliyorum. Kati gidaya gecince daha da duzelir diyolar. Surekli bi safak sayiyorum ama umdugumu bulamiyorum. Bebegimin gozumun icine bakip bakip gulumsemesi bana cilve yapmasi da olmasa bu cocuk isi cekilecek gibi degil.Aynen benide cok rahatsiz ediyor bu kabus olayi o uyku aradinda aglarken müdahale edemeyince cok üzülüyorum hemen öpüp kokluyor alip kucagima bir müddet kokumu alir belki diye tutuyorum, gün icinde bende arasira yeter ama oglum uyu artik agla agla nereye kadar gibi söylemiyorum hemen hissedip daha cok agliyor simdi kabusu ögrenince kendime kizdim, doktorun deyisiyle 1 yasina girene kadar stressimiz bitmeyecek 1 yasindan sonra huzursuzluk gidecek buseferde yaramazlik baslayacak bebek sahibi olmanin zorlugu bu 2 yasina kadar cekilir diyor ne yapalim yeterki saglikli olsunlarda tek üzüldügüm uykusuz kalip birde cok yorgun olunca süt azaliyor
NILOM: saol canim birseyi yokmus cok sükür burda calpol yok onun icin bilmiyorum bir zarari varmi yokmu ates düsürücü olan atesi olmadigi sürece verilmeli cok sagliksiz denildi sadece
Buarada oglusuna da masallah nazarlardan korusun rabbim
:)) ilahi canim aman birak deli desinler at kahkahani sen
o terlik hala ayakkabilikta duruyor ne giydim kac yildir nede atmaya kiyabildim
ben ben yalnız değilsin
e birde benay bir ben kaldım kilo veremeyen
Bende yemek yapmaya bayılırım
cokda güzel yaparım
ama temizlik ve ütüden nefret ederim
ama bende dışardan aldım geldimyemeği işlerim vardı dışarda arabada kocişdeydi aslında bdnimtembelliğimden oldu adam bana dedi beni işe bırak al arabayı die sabahın 5inde yataktan kalkıp dışarı çıkmak istemedim bide oğluşumun emme saati die bütün gün söylendim kendimeoluşumda hiç uyumadı çok yordu beni kahvaltıda yapmadan çıkmıştık evden eve git çocukgu uyut yemek yap ama ölüyorum açlıktan en iyisi pizza
şimdide ağzımda nagnumun çubuğu ile oturuyorum gidecem şimdi atacam çöpe tabide Mutfağa gittiğimde acaba ne getirsemde yesem die düşünüyorumkilolarım mı
boy 1.73 kilo 78 hamile kalmadan önceki kilom68 doguma gittim kilo93
yani 15kilom gitti valla hiç bişey yapmadım10kilosu doğumda 5kilosuda işte bu3ayda gitti kaldı 10 kilo asıl şimdi kilolara geldi sıradiyet miyetmi önce niyet hiç canım istemiyor tipim aynı kim kardashian,jennifer Lopez ama bolca selülitlisinden aslında ben normal dogum yaptım spora başlasam iyi olacak ama malum popo büyük olunca kalkmıyor stepim varda o eziyeti kim çeker yawff
aha bunada koptumduayy gitmişken bi knigth online, bi call of duty açaydınbiz eşimle fena online oyun düşkünüyüz(ya da düşkünüydük mü demeliyim vallahi 5-6 senedir açmışlığım yok )emeklilik hayalimiz bir online oyuna girip bi iki sene orada takılmak
Nilom bebegin cok tatli masallahBen de bebgimin resmini ekliyorum yan cikiyor hep, duzeltemiycem simdi.
Surekli bi safak veriyolar. 40 cikinca duzelir dediler. Duzeldi biraz ama baska sorunlari basladi. 3 ay sonra gaz bitcek dediler bitmedi. 100 gunu bekliyorum. Kati gidaya gecince daha da duzelir diyolar. Surekli bi safak sayiyorum ama umdugumu bulamiyorum. Bebegimin gozumun icine bakip bakip gulumsemesi bana cilve yapmasi da olmasa bu cocuk isi cekilecek gibi degil.
Sut icin kisir yiyorum ben, esmer bugdaydan yapiyorum, ayni lezzette ama dusuk kalorili ve daha faydali. Pilabi da esmer bulgurdan yapicam. Bugun bana zayiflamissin, hamile kilolarin gitmis dediler bi mutlu oldum ki sormayin
Anam bu ne maşallah maşallah büyümüş senin minnos yerim ben onu
Bu arada hoşgeldincok özledim seni tatilin nasıl geçti
Çocuklar iyi mi ayyy cok özlemişim gerçekten canim benim
aaaaaa bizde susanogluna gittiksaol teyzesi .. yiyebilirsin tabii.. senin kızda maşallah çok tatlıymış .. çok can yakar pek ciddi.. bende silifkeye yakınım susanoğlundayım..
AYni sey bizde de var canım esranin yazdiklarini okuyordum kontrol ettim dis etlerini ve on tarafta sert bir sey geldi parmagimahaftaya kontrolumuz var bakalim doktorumuz ne diyecek
hehehe senin oglanma benim kizi bir araya getirip tv izletmek varmis o halde3 ay 3 günlükyatmaktan hoşlanmıyor beşiğinde dönence var sadece onun altında yatıyo ve acayip tepki veriyor ona .. görsen kalkıp eline alacak =))) bide beşik kurdum evin önüne eski zaman beşiği .. orda yatıyor.. hemde çıt yok.. ama ne zaman beşik durdu başlıyor ağlamaya..
bnmkide tv hastası özellikle klip seyrediyoruz.. geçen gğn aşkı memnuyu izliyordu hemde söylene söylenesanırım behlüle küfür ediyodu diş konusuna gelince efe de aynı sanırım tüm bebeklerde genel olarak aynı şikayet var.. salya ve elini ağzına götürme.. diş etleri hazırlık yapıyomuş ..bizim dr da öyle dedi..
arkasında yastık var zaten .. ve öyle bırakmıyorum bu bi anlık resim çekmek içindi.. ama kucağımda dururken falan dizimde oturuyor..
cnm hosgeldin sen unutulurmusun hic ask olsun gerci bende yoktum buralarda :)) masallah oglusunda kocaman olsun yesinler bunu boncuk boncuk bakisini sevsinlermerhabla oglumun ablaları abılerıı(gunluk buyuksunuzya bısden
bısı unutmadınız degılmıı artık temmuz topıgıne zor gırıyomm o yusden buraya pek ugrayamaıyorumm yoksam sagolasınız hep aklımdasınız nurgu66 dan alıyom haberını gercı oda bu aaralar gıremyr pc yok
foto paylaanlar super bebekler nız
talıaa bayıldım kıscene ama cok cıddı yawwwwwwww
guvencım her zamankı gıbım paşann
hulya cım senn paşada sımdıden abılık yapıyor oturma cabasına dusmmusyaa:)
baska paylasan varmıdı varsada unuttum herladee:)
affolaa
kızlar oglum buugn 61 olgu kalca muayenesı goturduk sag normal sol ıse eklem acısında gerılık var 1 ay ıkı bez le kullan 1 ay sonraya randevu verdı bole olupda sonucu acıklanan ark..bılgı verebılırmı yaptıgı ozel bırsey varmı dıı
buda benım ask tanemmm:)
Eki Görüntüle 796476 bayramdakı fotomuzzz:)))))))))maasalah subhanallah dıyelım lutfenn
kızlar moralim cok bozuk o kadar dikkat etmeme rağmen galiba yeniden hamileyim
anam naptın sen bu bebeye türkiye yaramış kızızmaa haaa öperim onu kocamannn pek ciddi anam senin kızzz bakışlarıyla yakar bu oratalığı söliyimm büzüştürüvercem şimdi haaa...tetesi kızlarımızın tulumlarıda aynı haa...
cnm dun gece benimde bulandi hatta cikarttim baska birseyden bulaniyor olabilir korkma hemen adet oldunuzmu siz ben ilk kez gecen ayin sonunda oldum .oyy kızlar kızlar bi korkm var 3 gündür midem bulanıo ya üşütmüşümdür dimiii :18::18::18: dötüm tavan yaptı resmen korunuyoruz dkktte edios ama bu kdrda erken istemem oğlan 1-2 yaşına gelsin hele bi uslu olmasına rağmen düşünemem 2. çocuğu bikaç gün daha geçsin bakalım devam ederse test yapıcam beklentim yok ama korkmuorda deilim
ya kızlar benm bu kız yumrukları şapırtada şapıradata bir emiyor anlatamam salyalar aldı başını gidiyoo bide hırslanıyo ısırmaya çalışıyo gibi bizdemi diş çıkartıyoruz acabaa :26:
Bende oğluşumun resimlerini paylaşayım.. burada herkes paylaşmıştı.. hepsi de çok ama çok tatlılar... allahım hepsini esirgesin, korusun...
ay bu arada kızlar erkekler eşleşmiş anaaaaaaaaaaam
görücüler havalarda uçuyor sizi çöpçatanlar
eee yokmiii benim kızada talip
ee evde mi kaldı benim erkek görünümlü prenses kızım
yawf tamam epilasyon masrafları babadanEki Görüntüle 797165 Eki Görüntüle 797166 Eki Görüntüle 797167
bu arada maviler bize pembelerden daha çok yakışıyor
terlik hikayene bayildim bende gulmekten yikildim:)) ilahi canim aman birak deli desinler at kahkahani sen
o terlik hala ayakkabilikta duruyor ne giydim kac yildir nede atmaya kiyabildim
tek degilsin canim bu konuda bende oku oku bitiremiyorumevet sonunda bitirdim geçmişi
oku beğen butonuna bas
oku beğen butonuna bas
oku beğen butonuna bas
yazmaya takatim kalmıyor sonra bakmışsın herkes gitmiş
ee kendi kendinede yaz cevapla olmuyor
geriden geriden sizleri takip ediyorum anacım
hiç sosyalleşemeyecekmiyim ban yahu
sosyalleşemeyecekmiyim de ne uzun kelimeymiş ywaf
ayyy masallah cok tatli olmus bu kiz masallahh evdede kalmaz merak etem bi talibi cikar bizimde henuz yok kimseay bu arada kızlar erkekler eşleşmiş anaaaaaaaaaaam
görücüler havalarda uçuyor sizi çöpçatanlar
eee yokmiii benim kızada talip
ee evde mi kaldı benim erkek görünümlü prenses kızım
yawf tamam epilasyon masrafları babadanEki Görüntüle 797165 Eki Görüntüle 797166 Eki Görüntüle 797167
bu arada maviler bize pembelerden daha çok yakışıyor
biberon kullanan anneler biz 4. ayımızdayız ama hala biberonun silikonmu deniyo onu değiştirmedik hala tek delikli değiştirmelimiyim
ay bide 3 numara bez kullanıyoruz ama çook iz yapıyo kıpkırmızı oluyo çocuğun bacağı 6 kiloyuz
4 numaraya geçen varmı
biberon kullanan anneler biz 4. ayımızdayız ama hala biberonun silikonmu deniyo onu değiştirmedik hala tek delikli değiştirmelimiyim
ay bide 3 numara bez kullanıyoruz ama çook iz yapıyo kıpkırmızı oluyo çocuğun bacağı 6 kiloyuz
4 numaraya geçen varmı
TALIAA
gvn1907
HulyaErdem
kızlar geçmişi okuyamadımalıntılardan gördüm çooooooooooooooooook tatlı maşallah kuzucuklar
Allah hepsine uzun ömürler versin bahtlarını açık etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?