2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

o tarifleri nbize de yazabilir misin esra sana zahmet hayatım. allahım ya ne yedinki acaba merak ettim valla.. çok dengesiz bişey dimi ben 15 gün önce gece ataberk emdikten sonra sağdığımda 30-40 cc çıkmıştı geçen gece dolu göğsğmü hiç emzirmeden sağdım 50 cc çıktı ben şok oldum tabi.. anlamadım valla..

sağol canım bilgiler için. bizim oğlanda halk arasında peygamber sünneti denen şey var. sünnetli gibi zaten ama yine de sünnet olması gerekiyormuş çocuk cerrahı yapacakmış. inşallah genel anesteziye gerek kalmaz..

Evt ya bende avent pompamdançok memnunum cok kisa surede cok iyi sut sagiyor aci yok üstüme süt dökme yok sessiz çalışıyor. burda cogu kisi memnun degil okudukca sasiriyorum benim ki acaba baska bi marka mi diye :)))

canım aslında acıtmaması falan güzel ama bizde zaten çok süt yok bir de makine çok kuvvetli olmayınca sağılan miktar azalıyor.. ama hastane tipi pompa kiralayınca anladım ki benim pompam iyiymiş çok farketmiyor miktarda sadece zamanı daha az oluyor hastane pompasıyla..

belki de göğüsler sağdıkça alışıyordur bende artık sık sık sağayım diyorum ama bütün gün emiyor paşa emdikten sonrada çok az çıkıyor ne zaman sağacağımı hala tam çözemedim. bu gece uyuduktan 1.5-2 saat sonra sağayım diyorum bakalım nolcak? sütünü sağabilen siz annelere özeniyorum valla maaşallah allah nazardan saklasın

Kızlar bu ayda bebeğin çene kemiği çok hızlı gelişir bu da müthiş ağrı salyA ve tükürük yaparmış. Bebek bu ağrıyı hafifletmek için dilini dudağını olmadı daha sert olan elini emmek istermiş. Doktorumuz sın kontrolümüzde söylemişti. Bilginize sevgilerle:)) diş miş çıkmıyor yani :))

karataş tarafı uygunsa sana beklerim canım :)

uzun kollu mu giydiriyosun artık hayatım. izmirde serinledi di mi. bende gündüz yelek giydiriyorum. gece hala kısa kolluyla yatıyo uzun mu giydirsem ki?

ben olsam bende atmazdım :)
terlik bişiy mi biz sigara kutularımızı saklıyoruz canım

terlik hikayene bayildim bende gulmekten yikildimbencede sakin atma cocuklarina hikayenin anisi olarak kalsin

Ara sira bosuna yer kapliyor diye sinir oluorum atasim geliyor ama her defasin da biraz daha dursun belki giyerim diye vazgeciyorum

Kızlar yarin seminere gidecegim vee arabayla gidecegim oglusda bakiciya neredeyse iki senedir kullaniyorum ama esimle okul icinde kac kere gidip geldik alisayim diye ama cocuk olunca korkuyorum

Canim bende 2-3 yildir araba kullaniyorum sirf hamilelik dolayisiyla kullanmadim önceden otobana cikinca 200 den asagi gitmezdim tek rakibim türk hava yollari diye diye ama gecen oglumu arkaya baglayip hastaneye gittim dönüste birden aglamaya basladi elim ayagima dolasti o an gittim öndeki arabaya girdim cocuk arkadan bagirinca panikliyor insan birden

Masallah oglusuna hayatim ama sanki daha cok saclari vardi diye hatiiyordum ben döküldümü? Yarin bizimki de dökülmeye baslar diye korkuyorum bende simdi arkaya yatirip taranicak kadar uzadi bakalim

NIRAN: canim masallah kizina bak talipler simdiden cikmaya basladi bizim dünür ortalar da yok basimiz da bagli zaten yoksa talip olabilirdik :)

MELINNAZ & SEYZEN kizlar okudum ama cevap yazamamistim gecen benim gibi ayni seyi düsünüp dile getiremeyenler vardir hem denozcum hemde bizim icin bir rahatsizlik olmasin diye dile getirmek istedim ama zaten denoz cok anlayisli bekledigim tepkiyi verdi

DENOZ: telefon da internetin yokmu canim ordan baksaydin ya :))) birde internet cafeye alisma simdi yarin siz sebep oldunuz der cikarsin mazallah :) nedense bende bir iki defa girdim int. cafeye ama sanki ayip birsey yapiyormusum cocukmusum gibi cekine cekine

uzun kollu mu giydiriyosun artık hayatım. izmirde serinledi di mi. bende gündüz yelek giydiriyorum. gece hala kısa kolluyla yatıyo uzun mu giydirsem ki?

biraz serinledi bende gündüzleri yelekle dolaştırıyorum gece yine kısa kollu yatıyorlar benimkiler soğukta bile terleyen cinsten kışın bile örtemiyorum sıpaları

canım sen oğlunun resmini paylaşmışmıydın? çok resim paylaşanlar olunca hatırlayamıyorum... tekrar paylaşırmısın? bende merak ettim senin bebişi...

Benim kocia yanimda ama katil olmama ramak kaldı beraber vakit gecirelim istiyorum ama bi garip oldu sanki gittikce uzaklasiyoru

Bebek aglayinca bende korkuyorum ama simdi cikamazsam bi daha cesaret edemem hem okulum uzak hem ehliyet bosuna alinmis olmasin

canım sen oğlunun resmini paylaşmışmıydın? çok resim paylaşanlar olunca hatırlayamıyorum... tekrar paylaşırmısın? bende merak ettim senin bebişi...

evet ama benim albümde var. buraya paylaşmıyorum

Eki Görüntüle 797241

selim emre topiğin en şişmanı galiba

benim oğlumda anne sütüyle 3. ay kontrolünde 7.200 düüü, bence cok abartı bir kilo degill..

fakat bu ay pek kilo almadı sanırım hatta kat kat olan etleri açılmaya başladı boyuna veriyor sanırım..
birde eskisi kadar yemiyor tabiii, 90 cc sütü zar zor içiriyorum iştahı azalıyor giderekk

biraz serinledi bende gündüzleri yelekle dolaştırıyorum gece yine kısa kollu yatıyorlar benimkiler soğukta bile terleyen cinsten kışın bile örtemiyorum sıpaları
bende pek alıştırmak istemiyorum.. ay bu arada gelirim tabi... oğlum bi düzelsin bizde izmirliler olarak buluşalım bence hatta...

oğlun çok tatlı sanki benim oğlum gibi kelleşmiş biraz.. maaşallah..
sen işe başlamıştın galiba nasıl gidiyor? alışabildin mi biraz.. beslenme durumları nasıl süt yetiyor mu bebişe.. nasıl sağıyorsun.. ay çok sordum ama.. bir de sen yokken nasıl davrandı huysuzlanıyormuymuş..

Valla hi içime su serptin.bende çok üzülüyordum çünkü kızım 6 aylıkken 6900 du ve bize doktor kilosu normal diyordu.bu ay daha doktora gitmedim.senin doktor kilosu için bişi dedimi peki?Boyu kaçtı peki 3 ayda *

ben sağlık ocağındaki ebeye söyledim geçen hafta çok salyalı diye kemikleri gelişiyor demişti bana ben de anlamaıştım. demek bunu demek istedi..

Eki Görüntüle 797241

maaşallah tosun paşa bu valla... allah nazardan saklasın canım..

evet ama benim albümde var. buraya paylaşmıyorum

canım arkadaşlık isteği gönderdim sana, bende ekli değilmişsin... kabul edersen oradan bakarım bebişine..

Eki Görüntüle 797241

Eki Görüntüle 797269

nasıl çok tombalak gibi de değil dimi? kime 3 aylık desem inanamıyor (

yok canım yaa, çok da tombalak durmuyor bence gayet iyi... çok da tatlı maşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…