Hknin dedigi gibi sindi cok zor geciyor zaman ama ilerde geriye baktigimizda nasil bukadar hizli büyüdüklerini anlamayacagimiz günlerde gelicek insallah
Ben genelde bulgur pilavi yapiyordum sma bana faydasi yok sanirim yeni iki tarif buldum cok fazla kisi deneyip sütünün arttigini ve ayni zaman da hic kilo aldirmadigini söylemisler biri bircok cesitten olusan sebze corbasi digeri bildigimiz kisir ama bulgur degil de yulaf ezmesinden yapiliyormus corbayi bugün yaptim tadida gayet güzeldi kisirida bir iki güne deneyecegim bakalim gercekten faydasi olucakmi son günlerde gögüslerim en az 4-5 saatte dolar oldu tabi oda tam dolmuyor okadar saatte 80 ml kadar cikiyor gecen gün ne yaptim bilmiyorum aksilik ya ne yedigimi bile hatirlamiyorum ne olduysa 3,5 saatte tek gögüsten 150 ml 2 gögüsten 320 ml gelmisti, ertesi gün tek gögüs yine 70-80.. Bu süt olayi beni deli ediyor
Bende eski kotlarima girebiliyorum bir haftadir ayni sekilde cok mutluyum en azindan o teselli oluyor
tugok,
biizmki lokal anestezi olduğu için aç olsun demedile. hatta ben evde yedirdim. hazırlan et hastaneye git derken açıktı oğlum. uyuşturucu iğneyi yaparken doktora sordum. aç dedim. dr da iyice doyur keyfi yerine gelsin dedi.
iğnenin etkisinden sanırım iyi emmedi beni. sünnetten önce mama hazırladım. sünnet sırasında doktora sordum verelimmi diye. huysuzlanırsa verirsiniz dedi. çok huysuzlanmadı bizde sünnet bittikten sonra verdik. beslenme ile ilgili bi orun olmadı. ama genel anestezide aç olmak gerekiyormuş sanırım.
bu arada fiyat bilgisi de vereyim. ben merak ediyordum çok fiyat bilgisine ulaşamamıştım. 150 sünnet 30 muayene ücreti vardı. 180 ne geldi yani. 40 tl de ilaçlara verdik.
hastane bana pek hijyenik gelmedi ama dr iyiydi. eşim de iyi yaptığını söyledi. o izledi ben bakamadım. kamerayada alcaktık ama sarjı bitti makinenin.
Evt ya bende avent pompamdançok memnunum cok kisa surede cok iyi sut sagiyor aci yok üstüme süt dökme yok sessiz çalışıyor. burda cogu kisi memnun degil okudukca sasiriyorum benim ki acaba baska bi marka mi diye :)))
Ben de memnunum pompamdan. Ilk basta acemiyken biraz zordu sagmak ama iyice alistim ve rahatca sagiyorum. Sut de hemen hazneye birikiyor masallah. Onceden yarim saatte 80 ml sagardim simdi 10 dakikada 60 ml sagabiliyorumEn guzel yani acitmiyor ve otomatik hiz ayari yapilabiliyor. Sen ayarliyorsun o sagiyor ayni hizda
karataş tarafı uygunsa sana beklerim canım :)
herkesler fotoları koymuş yeni yeni, biz de eksik kalmayalım oğluşumla dedim-sondaki kuru kafa body kendi imalatım bu arada
Eki Görüntüle 797202 Eki Görüntüle 797203 Eki Görüntüle 797204 Eki Görüntüle 797205 Eki Görüntüle 797206
ben olsam bende atmazdım :)
terlik bişiy mi biz sigara kutularımızı saklıyoruz canım
terlik hikayene bayildim bende gulmekten yikildimbencede sakin atma cocuklarina hikayenin anisi olarak kalsin
Kızlar yarin seminere gidecegim vee arabayla gidecegim oglusda bakiciya neredeyse iki senedir kullaniyorum ama esimle okul icinde kac kere gidip geldik alisayim diye ama cocuk olunca korkuyorum
herkesler fotoları koymuş yeni yeni, biz de eksik kalmayalım oğluşumla dedim-sondaki kuru kafa body kendi imalatım bu arada
Eki Görüntüle 797202 Eki Görüntüle 797203 Eki Görüntüle 797204 Eki Görüntüle 797205 Eki Görüntüle 797206
uzun kollu mu giydiriyosun artık hayatım. izmirde serinledi di mi. bende gündüz yelek giydiriyorum. gece hala kısa kolluyla yatıyo uzun mu giydirsem ki?
Ara sira bosuna yer kapliyor diye sinir oluorum atasim geliyor ama her defasin da biraz daha dursun belki giyerim diye vazgeciyorum
valla ayakkabı kutusunun birini boyadım içindede iki fotomuzu yapıştırdım cicili bicili oldu ve herşey onun içinde :)
Ara sira bosuna yer kapliyor diye sinir oluorum atasim geliyor ama her defasin da biraz daha dursun belki giyerim diye vazgeciyorum
Canim bende 2-3 yildir araba kullaniyorum sirf hamilelik dolayisiyla kullanmadim önceden otobana cikinca 200 den asagi gitmezdim tek rakibim türk hava yollari diye diye ama gecen oglumu arkaya baglayip hastaneye gittim dönüste birden aglamaya basladi elim ayagima dolasti o an gittim öndeki arabaya girdim cocuk arkadan bagirinca panikliyor insan birden
Masallah oglusuna hayatim ama sanki daha cok saclari vardi diye hatiiyordum ben döküldümü? Yarin bizimki de dökülmeye baslar diye korkuyorum bende simdi arkaya yatirip taranicak kadar uzadi bakalim
NIRAN: canim masallah kizina bak talipler simdiden cikmaya basladi bizim dünür ortalar da yok basimiz da bagli zaten yoksa talip olabilirdik :)
MELINNAZ & SEYZEN kizlar okudum ama cevap yazamamistim gecen benim gibi ayni seyi düsünüp dile getiremeyenler vardir hem denozcum hemde bizim icin bir rahatsizlik olmasin diye dile getirmek istedim ama zaten denoz cok anlayisli bekledigim tepkiyi verdi
DENOZ: telefon da internetin yokmu canim ordan baksaydin ya :))) birde internet cafeye alisma simdi yarin siz sebep oldunuz der cikarsin mazallah :) nedense bende bir iki defa girdim int. cafeye ama sanki ayip birsey yapiyormusum cocukmusum gibi cekine cekine
canım sen oğlunun resmini paylaşmışmıydın? çok resim paylaşanlar olunca hatırlayamıyorum... tekrar paylaşırmısın? bende merak ettim senin bebişi...
Aman maşallah canım ya nazar değer bir de
bende pek alıştırmak istemiyorum.. ay bu arada gelirim tabi... oğlum bi düzelsin bizde izmirliler olarak buluşalım bence hatta...biraz serinledi bende gündüzleri yelekle dolaştırıyorum gece yine kısa kollu yatıyorlar benimkiler soğukta bile terleyen cinsten kışın bile örtemiyorum sıpaları
benim oğlumda anne sütüyle 3. ay kontrolünde 7.200 düüü, bence cok abartı bir kilo degill..
fakat bu ay pek kilo almadı sanırım hatta kat kat olan etleri açılmaya başladı boyuna veriyor sanırım..
birde eskisi kadar yemiyor tabiii, 90 cc sütü zar zor içiriyorum iştahı azalıyor giderekk
Kızlar bu ayda bebeğin çene kemiği çok hızlı gelişir bu da müthiş ağrı salyA ve tükürük yaparmış. Bebek bu ağrıyı hafifletmek için dilini dudağını olmadı daha sert olan elini emmek istermiş. Doktorumuz sın kontrolümüzde söylemişti. Bilginize sevgilerle:)) diş miş çıkmıyor yani :))
evet ama benim albümde var. buraya paylaşmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?