2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
nilom ekledim seni de :)

yen hallerinden de foto yüklemek istedim ama olmadı. büyük geldi fotolar. gene bayramdaki fotolarından koydum.

keep oğlunu gördüm nihayet :)

büyümüş maşallah. tatlı ve sana benzettiyorum oğlunu.

kızlar birde bişi merak ediyorum. ben genelde kişileri nickinden ve avatar resminden kafamda canlandırıyorum. ve tabi yazılanlardan. mesela zeyno hamileyken alışverişle ilgili çok şey yazıyordu. bilmiş bilmiş konuşuyordu

onu daha olgun , iri yapılı canlandırmıştım kafamda. tesadüfen profil resmini görünce de şaşırmıştım

sırayla birbirimizi nasıl hayal ediyoruz paylaşsak

beni kafanızda nasıl canlandırdığınızı merak ediyorum. tabi görenler söylemesin

canlar bana dua edin nolur
ev bulduk almak istiyoruz ama peşinatı nasıl tamamlicaz bilmiyoruz
altınlarım yok kvlerin bize kakaladıkları borçlara gitti hepsi
Allah inşallah yardımcımız olsun da kurtulalım şu uyuz kvnin evinden
artık ağzı kapansın

canım bırak konuşsun. hiç zorlamayın şu zmanada kendinizi. çocuk büyük masraf biliyorsun. bende yüksek bi ev kredisi ödüyorum. çocuk olunca çok zorlandık. nasıl toparlıcaz bilmiyorum. çocuğuna herşeyi alamazsın edemezsin. borç insanı çok kısıtlıyor. kayınvalidenin çenesinden daha önemli çocuğun. ben borçtan çok bunaldığım için uyarmak istedim. borcum bitmeden 2. çocuk da planlı olarak düşünmüyorum. sizin başka kredileriniz de var. onlar bitmeden bence girmeyin. ev durumlarında evdeki hesap çarşıya uymuyor pek. bi sürü planlanmayan durumlar ve masrafar çıkabiliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

ah canım öyle yapamıyorum işte bırakayım konuşsun diyemiyorum
huyuma tüküreyim sallamamazlık edemiyorum
benim için kafa rahatlığı huzur çok önemli
ve bu kadın bende huzur bırakmadı Allah ından bulasıca
borç konusunda çok haklısın hayatım cidden çok zor
bu evi alabilirsek benim kredimi annemler ödeyecek
kocamın kredisini de eğer yan çizmezlerse kpler ödeyecek ama onlara güven olmuyor malum
biz sadece ev kredimizi ödicez ki zaten ondan kalan parayla ancak geçiniriz ucu ucuna
10 sene olacak vadesi de yani öde öde bir hal olucaz
ama kv lafı dinlemicem artık ve evimiz onlara biraz uzak olacak

ya kızlar benm bu kız yumrukları şapırtada şapıradata bir emiyor anlatamam salyalar aldı başını gidiyoo bide hırslanıyo ısırmaya çalışıyo gibi bizdemi diş çıkartıyoruz acabaa :26:
herkesin aynı canım .. daha kötü olan şu ki bizim doktor dahada artacak bu salyalar dedi.. bugün gittik önlük aldık .. üst değiştirmekten iyidir..

bende araştırdım bayave klasik yöntemin en iyisi olduğuna karar verdim ..hiç bi sorunda yaşamadık Allaha şükür.. lokal ve 150 tl .. dikişileri 6 günde düştü kendiliğinden ..herkese tavsiye ederim.

ben chicco nun biberonunu almıştım..onu kullanıyorum.. ilk aylarda iyiydi ama sonradan oğlumun sabrını zorladığını farkettim.. anne memesiyle uyumlu olduğu için çok az akıyordu.. iki hafta önce bıçakla ucuna küçük bi çizik attım .. şimdi gayet mutluyuz .. daha rahat emiyor .. yenidoğan biberon ağızlığı oldu mu sana 4 ay +
bez konusundada yaratıcı bi fikrim var ..ilgilenenler için anlatıyım..2 numara bezimiz küçük gelmeye başladığında keşfettim.. kenarlarındaki lastik kısmı varya elinle tutup çektinmi cııırtt diye kopuveriyo böylece iz falan kalmıyo.. ilk başlarda taşırırmı diye panik yaptım ama hiçde taşmıyor.. şimdi 3 numaraya geçtik .. sıkıntı yok..

benim erkek kardeşimde öyleydi.. doğuştan sünnetliydi yani.. daha özel bi durum seninki.. iyice araştır canım .. bizimkiler baya uğraşmışlardı .. ankarada yaptırmıştık ..tabi bundan 15 sene önceydi..
Eki Görüntüle 797269

nasıl çok tombalak gibi de değil dimi? kime 3 aylık desem inanamıyor (

yok be bacım ..hiçde fazla durmuyo --ki resimlerde baya bi büyük çıkıyo bu veletler .. ona rağmen gayet tatlı.. yesin onu teyzesi.. oğlumun kankaları olacak bu paşalar...

Son düzenleme:

bence diğer krediyi ödemezler. eğer illa alacağım diyorsan diğer krediyi bi şekilde kp adına yaptırın. iki kredi çıkmıyor vb bahanelerle. sizin adınıza olursa o kredide size kalır. ve emin ol maddi sıkıntının verdiği huzursuzluğu başka bişi vermiyor.

eşimin bu ara maaşınıda vermiyorlar. karttan hallediyorduk. limiti dolmuş. dolap tamtakır oldu. ee ben süt yapıcam ama nasıl ve neyle. tabiki her kredi ödeyen bu halde olmuyor ve ben bu ara maaş almadığımdan böyle ama işte en kötüsünü düşünmek lazım. bir yıl falan bi birikim yapıp öyle alsanız daha iyi olur bence. işin içinde olan sensin ve en iyisini sen bilirsin ama fikrimi söylemek istedim.

Canım allah yardinciniz olsun

Doktor kilosu icin oldukca iyi hatta gelişimi ileride demisti.
bende peki ileride olmasi sorun mu diye sordugumda boyu ile orantılı oldugu sürece hicbir sakıncası yok dedi. Boyumuz o zaman 64 cm di.
sütün yarıyor dedi. Seninde sutun yariyor demekki. Buna uzulme sevin bencee

hepinizin fikirleri benim için ayrı ayrı değerli canım
öyle olmasaydı her derdimi sizlere anlatamazdım zaten
çok teşekkür ederim
kredi konusuna gelince de eşime dedim böyle böyle annemler benimkini devralacaklar seninkiler de senin borcu alsın
tama dedi güya ama hiç güvenmiyorum onlara
ödemezlerse ve bundan haberimiz olmazsa yanarız faiz biner de biner

eşinin maaşını nasıl vermezler ya nasıl iş yeri orası
sen zaten çalışmıyorsun şu an
ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum
annenler filan yardım ederdi belki

zaten iki kredi varken konut kredisi zor çıkar sanırım. ama siz genede onlara devretmeye çslışın. sizin üstünüzde kalsın biz öderize inanma canım. daha önce yan çizmişler gene çizerler. zaten evi varken sizi evden çıkarıp ev al diyorlarsa herşey beklenir onlardan.

bi açıdan da hayırlı olur belki. hatırladığım kadarıyla giriş kat ve tozlu bi yerdeydi evin. inş sıkıntı çekmezsiniz ama uyanık davran. hatta peşinatı da kp lerlere yıkmaya çalış

annemler çok destek oldu zaten. artık istemiyorum. zaten ben ailemden de olsa böyle şeyleri sevmiyorum. yansıtmamaya çalışıyorum. annem bişi almaya kalktığında da onu durduruyorum hep. ama yinede baya destek oldular. doğum paramı verdiler. bayram harçlığı odur budur bezdir çok yardım ettiler..

spring ben seni hiç canlandırmadım kafamda. görsel biriyim. seninde avatarın yok. ondan sanırım canlanmadın pek gözümde şu ana kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…