canlar bana dua edin nolur
ev bulduk almak istiyoruz ama peşinatı nasıl tamamlicaz bilmiyoruz
altınlarım yok kvlerin bize kakaladıkları borçlara gitti hepsi
Allah inşallah yardımcımız olsun da kurtulalım şu uyuz kvnin evinden
artık ağzı kapansın
canım bırak konuşsun. hiç zorlamayın şu zmanada kendinizi. çocuk büyük masraf biliyorsun. bende yüksek bi ev kredisi ödüyorum. çocuk olunca çok zorlandık. nasıl toparlıcaz bilmiyorum. çocuğuna herşeyi alamazsın edemezsin. borç insanı çok kısıtlıyor. kayınvalidenin çenesinden daha önemli çocuğun. ben borçtan çok bunaldığım için uyarmak istedim. borcum bitmeden 2. çocuk da planlı olarak düşünmüyorum. sizin başka kredileriniz de var. onlar bitmeden bence girmeyin. ev durumlarında evdeki hesap çarşıya uymuyor pek. bi sürü planlanmayan durumlar ve masrafar çıkabiliyor.
herkesin aynı canım .. daha kötü olan şu ki bizim doktor dahada artacak bu salyalar dedi.. bugün gittik önlük aldık .. üst değiştirmekten iyidir..ya kızlar benm bu kız yumrukları şapırtada şapıradata bir emiyor anlatamam salyalar aldı başını gidiyoo bide hırslanıyo ısırmaya çalışıyo gibi bizdemi diş çıkartıyoruz acabaa :26:
genel 300 küsürdü. lokal 150ydi. istanbuldayım ben. klasik sünnet yaptı. ama uzman tv de izlemiştim. prof bilmem ne çocuk cerrahı bu işlem yüzyıllardır yapılan bi işlem . en iyisi klasik dikişli yöntemdir dedi. karmaşıklaştırmaya gerek yok demişti. hatta ben sordum dikişli mi yapıyorsunuz diye. dikişli olması tercihimdi.
biberon kullanan anneler biz 4. ayımızdayız ama hala biberonun silikonmu deniyo onu değiştirmedik hala tek delikli değiştirmelimiyim
ay bide 3 numara bez kullanıyoruz ama çook iz yapıyo kıpkırmızı oluyo çocuğun bacağı 6 kiloyuz
4 numaraya geçen varmı
benim erkek kardeşimde öyleydi.. doğuştan sünnetliydi yani.. daha özel bi durum seninki.. iyice araştır canım .. bizimkiler baya uğraşmışlardı .. ankarada yaptırmıştık ..tabi bundan 15 sene önceydi..sağol canım bilgiler için. bizim oğlanda halk arasında peygamber sünneti denen şey var. sünnetli gibi zaten ama yine de sünnet olması gerekiyormuş çocuk cerrahı yapacakmış. inşallah genel anesteziye gerek kalmaz..
ah canım öyle yapamıyorum işte bırakayım konuşsun diyemiyorum
huyuma tüküreyim sallamamazlık edemiyorum
benim için kafa rahatlığı huzur çok önemli
ve bu kadın bende huzur bırakmadı Allah ından bulasıca
borç konusunda çok haklısın hayatım cidden çok zor
bu evi alabilirsek benim kredimi annemler ödeyecek
kocamın kredisini de eğer yan çizmezlerse kpler ödeyecek ama onlara güven olmuyor malum
biz sadece ev kredimizi ödicez ki zaten ondan kalan parayla ancak geçiniriz ucu ucuna
10 sene olacak vadesi de yani öde öde bir hal olucaz
ama kv lafı dinlemicem artık ve evimiz onlara biraz uzak olacak
canlar bana dua edin nolur
ev bulduk almak istiyoruz ama peşinatı nasıl tamamlicaz bilmiyoruz
altınlarım yok kvlerin bize kakaladıkları borçlara gitti hepsi
Allah inşallah yardımcımız olsun da kurtulalım şu uyuz kvnin evinden
artık ağzı kapansın
Valla hi içime su serptin.bende çok üzülüyordum çünkü kızım 6 aylıkken 6900 du ve bize doktor kilosu normal diyordu.bu ay daha doktora gitmedim.senin doktor kilosu için bişi dedimi peki?Boyu kaçtı peki 3 ayda *
Aslında bende merak ediyorum beni nasil hayal ediyorsunuz
hepinizin fikirleri benim için ayrı ayrı değerli canımbence diğer krediyi ödemezler. eğer illa alacağım diyorsan diğer krediyi bi şekilde kp adına yaptırın. iki kredi çıkmıyor vb bahanelerle. sizin adınıza olursa o kredide size kalır. ve emin ol maddi sıkıntının verdiği huzursuzluğu başka bişi vermiyor.
eşimin bu ara maaşınıda vermiyorlar. karttan hallediyorduk. limiti dolmuş. dolap tamtakır oldu. ee ben süt yapıcam ama nasıl ve neyle. tabiki her kredi ödeyen bu halde olmuyor ve ben bu ara maaş almadığımdan böyle ama işte en kötüsünü düşünmek lazım. bir yıl falan bi birikim yapıp öyle alsanız daha iyi olur bence. işin içinde olan sensin ve en iyisini sen bilirsin ama fikrimi söylemek istedim.
Bencee orta boylu zayif sakin sessiz birisinönce ben sıramı çalma bakim
Bencee orta boylu zayif sakin sessiz birisin
hımmm. zayıflık ??? yakın zamanda doğum yapmış birini zayıf diye tahmin etmek
önceden orta kiloluydum şimdi baya baya kiloluyum. diğer tahminlerine doğru diyebilirm.
hepinizin fikirleri benim için ayrı ayrı değerli canım
öyle olmasaydı her derdimi sizlere anlatamazdım zaten
çok teşekkür ederim
kredi konusuna gelince de eşime dedim böyle böyle annemler benimkini devralacaklar seninkiler de senin borcu alsın
tama dedi güya ama hiç güvenmiyorum onlara
ödemezlerse ve bundan haberimiz olmazsa yanarız faiz biner de biner
eşinin maaşını nasıl vermezler ya nasıl iş yeri orası
sen zaten çalışmıyorsun şu an
ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum
annenler filan yardım ederdi belki
Bulasalim canim tabiki ama sen nerdesin almanyadayim deme sakin
Almanya'dayım
sen nerdesin canım :44:
son yazını okuduğumdan anladığım sende Almanya'dasın
spring ben seni hiç canlandırmadım kafamda. görsel biriyim. seninde avatarın yok. ondan sanırım canlanmadın pek gözümde şu ana kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?