2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Okuduklarimdan aklimda kalanlara cevap verimmm

mervisim ben 80 ile doguma girdim doğumdan 1 hafta sonra 68 dim.. 68 den en son 63 e dustum..
63 de kaldimm
dogumdan onceki kilom 58. 5kilo kaldii ama ben 55 olmak istiyorum.
8 kilo vermem lazim anlayacagin

Hkn2013 canim benim bende sizi cok seviyorummmmm cok tsk ediyorum
evt bencede beni aramamakla onlar kaybediyor
suan kapanmadan kazani izliyorum icimden söve söve

denoz sana cook guldum yaaa telefondan girmeye alistir kendini bende pek sevmiyordum telden girmeyi ama o kadar alıştım ki laptopu acmiyorum bile artik.. telefon surekli elimdee simdide boyle telden daha kolay geliyor

Son düzenleme:
eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz diye bi topik var. komik şeyler yazıyor okuyorum gülmek için.

bi tanesine gülümsedim. sonra eşimede anlatayım dedim. anlatamadım ama gülmekten çatladım. düşündükçe gülme katsayımı artırdı. size de kopyalıyorum gülün diye..

bende annemin rezaletini anlatayım bari..bizim aile dostumuzun oglu aynı zamanda sevgilimdi(annemler bilmiyodu tabi) neyse onların evine gittik bizimkilerle oturuyoruz msn'de görüntülü konuşma yapıcaz. herkes pcnin başına dikilmiş,pür dikkat bekliyor, benimki de msn'i açıyor. benim saftirik annem oturum açılıyor yazısını görünce birden ellerini havaya kaldırıp indirdi oturun açılıyor demez mi... aman allahım krizzz:):):) herkes yerlerde.. benim ki gülüp titremekten fareye dokunamyor. rezil olmuştum anlıycagınız aaaaaaahhhhhhhh annneeee ahhhhhhhhhh

Ay ev Yenilemek hobilerimin arasinda yuksek siralarda
Hayirli olsun canimm
fakat esra nin oglunun başı bagliydi en son
Ranana ortaligi cok bos birakiyor kapacaklar damadini haberi yokkk

Ay cnm saf anima denk geldii anlayamadim kadin ne demek istemiş

Verdigin bilgiler icin tesekkur ederim. Cocuk psikolojisi ve gelisiminden sorumlu uzman yazisini gorunce gulumsedim elin adaminda ne uzmanlar var, bizde cocuk daha yeni yeni adam yerine konuyor Senin bebegin ne kadarlikti? Acaba benim bebek de mi bu sendromlari yasiyor? Bir de bebek kabus gorur mu ya sok oldum Oglum bazen uykusunda agliyor ya da ciglik atiyor, gidip ellerini tutup nini soyluyorum sakinlesip geri uyuyor ama ben gaz sancisi saniyorum, herseyi de gaza bagladim ben Cidden bu kabus olayi cok ilgincmis

Bir de sunnet yaptirinca agri kesici fitil kullandim ben Yanlis mi yaptim simdi :44:

Ben 300 liraya yaptirdim cok ucuz oldu diye takla atiyordum 180 neresiymis oyle Sordugumda 600 liradan basladilar 1000, 1500 diyenler bile oldu. Sen Ankaradaysin neresiymis burasi, klasik dikisli sunnet mi yapiyor? Ben alisklamp yontemiyle sunnet ettirdim

genel 300 küsürdü. lokal 150ydi. istanbuldayım ben. klasik sünnet yaptı. ama uzman tv de izlemiştim. prof bilmem ne çocuk cerrahı bu işlem yüzyıllardır yapılan bi işlem . en iyisi klasik dikişli yöntemdir dedi. karmaşıklaştırmaya gerek yok demişti. hatta ben sordum dikişli mi yapıyorsunuz diye. dikişli olması tercihimdi.

Evt ya bende avent pompamdançok memnunum cok kisa surede cok iyi sut sagiyor aci yok üstüme süt dökme yok sessiz çalışıyor. burda cogu kisi memnun degil okudukca sasiriyorum benim ki acaba baska bi marka mi diye :)))

Amin canim hepimizinkine valla ozamanlar süslü püslü geziniyorduk ortalikta cahil aklimizla benki sirf 2 saat sac yapan 1 saatte ne giysem diye düsünen biriydim nerden anlardim cocuk sahibinin halinden sen birde ikitaneyle mesgulsün valla bravo

Avrupanin en meshur cocuk hastanelerinden birisine gidiyorum ben cocuk doktoru disin da bebekle ilgili akla ne gelirse var neredeyse kafasi yamuluyor dedik haftalik cocuk fizik terapisine cagirdilar bugün huysuz dedik hemen uzmana yönlerdiler özel falan da degil devlet hastanedi o konuda sansliyiz gercekten..

Biz ayin onun da tam 3 aylik oluyoruz uykusun da aglamasi kabustanmis gün icinde onu huzursuz eden aci veren ne varsa beynine kaydedip derin uykuya gectigin de tekrar yasiyor gibi rüyasina girermis.. Bende sürekli korkutuyorlar diye daha önce bas ucuna kücük kuran koydum her gece defalarca okuyordum aynen dedigin gibi yanina gidip elini tutunca falan sakinlesiyor yine bazi zamanlar oluyor okadar icli agliyor ki sarsiyorum kucagima alip uyandiramiyorum uykusundan o anda hem benim bildigim kadariyla gaz sancisi olunca aglayarak uyanir uyuyamaz

Fitil konusuna gelince bende 1 ay önce ve bu hafta olmak üzere toplam 3 defa verdim agrisi varsa sakinlestirsin diye cok agladigin da ama ates düsürücü olan fitiller ates olmadan verildigin de hic iyi degilmis verdigime pisman oldum bundan sonra sadece agri kesici sakinlestirici olanlardan kullanicam

Ben seni karistirdim o zaman Klasik iyidir tabi ama yeni yontemler de iyi oluyor bazen. Benim dedigim yontemde yara yok, kanama yok, pansuman yok. Yine kesi yapiliyor, lokal anestezi. Lazerli yontem varmis bir de ona nette cok kotu haber ve yorumlar vardi ileride cinsel hayati kotu etkileyebiliyor diye. Benim bir arkadas bu yontemle yaptirdi, uc gunde iyilesmis yara, cok memnundu.

Evt ya bende avent pompamdançok memnunum cok kisa surede cok iyi sut sagiyor aci yok üstüme süt dökme yok sessiz çalışıyor. burda cogu kisi memnun degil okudukca sasiriyorum benim ki acaba baska bi marka mi diye :)))
Ben de memnunum pompamdan. Ilk basta acemiyken biraz zordu sagmak ama iyice alistim ve rahatca sagiyorum. Sut de hemen hazneye birikiyor masallah. Onceden yarim saatte 80 ml sagardim simdi 10 dakikada 60 ml sagabiliyorum En guzel yani acitmiyor ve otomatik hiz ayari yapilabiliyor. Sen ayarliyorsun o sagiyor ayni hizda

Bende yazmistim oraya esime ik nasil rezil oldugumu :)

Ay ev Yenilemek hobilerimin arasinda yuksek siralarda
Hayirli olsun canimm
fakat esra nin oglunun başı bagliydi en son
Ranana ortaligi cok bos birakiyor kapacaklar damadini haberi yokkk

Ayy benim zeytin gözlüme talipmi cikmis aaa devir degisti artik yakin da kiz ailesi istemeye gelurse sasirmayalim :)) doussy canim ycok geriye bakamadim üsendigimden alintidan gördüm zeyno yazmis zaten bizim oglan ranana hanima gitti ama kendisi yok ortalarda olmadi bakariz :)

Gercekten sanslisin. Gerci burada da egitim arastirma hastanelerinde cocuk metabolizmasi vb. bircok dal var simdi aklima geldi, benim gittigim hastanede vardi ama o hastane bayagi uzmanlasmis sanirim. Benim bebisim kabus mu goruyormus Gunduz ne yasayacak ki gece kabus goruyor, off ya ona kizdigim ya da hirpaladigim zamanlari kayit mi ediyor bu bebek Sevdigim zamanlari kaydetsin bol bol, annesinin cadi oldugu anlari degil melek anne oldugu zamanlari kaydetsin Bu kabus olayi gerdi beni. Kabus gormesin bebegim.

Bugun 3 ayi bitirdi bebegim. 3. ayin serefine usluydu genel olarak

karataş tarafı uygunsa sana beklerim canım :)

Ervanin alçisi cikti cok şükür bacak kemiği kaynamis o kadar mutluyum ki anlatamam sanki dünyalar benim oldu
mervecim çok şükür kurtulmuşsunuz alçıdan Allah başka sıkıntı göstermesin

çoook güzelsin meleğim

tatlım benim çok yakışıklısın yahuuu
biz eşimle ünv 1. sınıftan beri beraberiz
ikimiz farklı ünvlerde fakat aynı şehirdeydik
ailecek çoooooooook uzun mutlu yıllar yaşarsınız inş.

ya bandanalara bak hele..ay valla bu kokos

Selam kızlarrr..

Buda benim pıtırcığım Eki Görüntüle 795294
yerim ben bu minik kızıküçük melek

Ay hazir konusu acilmisken rezil oldugum konuyla yazdiklarimi buraya kopyalayayim belki güldürüverir

Bende esimle yeni cikmaya basladigimiz zamanlardan bir ani anlatayim...

Birgün bulusacagiz ama ozamanlar kaldigim yer kücük bir yer birde avrupa yani birkac türk var biri görse aninda haber olur neyse gizli sakli benimki taa baskent'ten gelip beni aldi ayagimada evden cikarken yeni aldigim topuklu bir terlik, kendimce diyorum hep spor hep spor nereye kadar tarz degisikligi yap.
Aksama kadar gezdik tozduk okadar ilgiliki benimle iyi güzel ben simardim bir kendini begenmis kibar kibar hareketler falan havamdan yanimdan gecilmiyor. Neyse beni tekrar eve birakicak Trendeyiz "Aşkim bir gören falan olup laf etmesin simdi, ben önden giderim illede gelmek istersen sen biraz uzak mesafeden yürü arkamda, ben gelmedikce yanima gelme" (bizim inecegimiz yer oldukca büyük ve cok kalabalik bir durak) neyse indik ben önden o arkadan ayaklarim terlemis olacakki okadar milletin icinde benim sag ayaktaki terlik cikiyor allahim rezillik kafayi kaldiramiyorum acele acele arkama bakmadan tek ayakta terlik digerin de yok topallaya topallaya ben de bir gidis varki anlatamam olayin sokuyla terlikten falan vazgectim tek düsüncem kaç esraaa arkana bakma kaç.... Ee bu durum da bakmayanda durup bakmaya basladi tek ayagin da terlik delinin biri koskoca duragin ortasin da haliyle, bir köseye sigindim bir taraftan utancimdan saclarimi hafif suratima kapatip diger yandan benimkini ariyorum.. Ne yapsa begenirsiniz eline almis ayagimdan cikan terligi arkadan gelirken karsida bankta oturuyor gel diyorum gelmiyor kas göz ya gelirmisin yook, e ben de o rezillikle yerimden kimildayamiyorum meger ben gelmedikçe yanima gelme dedim diye gelememis yanima... Sonunda pes ettim cikardim diger terligi de yalin ayak gittim yanina... O an beni bozmamak icin hiç bir sey söylemedi ama beni biraktiktan sonra mesaj yazmis "ceylan gözlüm ne güzel yürüyordun öyle salina salina.. Yarin sana rahat birşeyler alalim" 6 yil gecmis hala hatirladikca gülerim

Aklima gelmisken birtane daha anlatayim yalniz bu henüz ben daha cok kücükken olmus birsey.
Sanirim 11-12 yaslarindayim Türkiye´den avrupaya gelmisiz almanca bir kelime bile yok hersey farkli hersey yabanci, birgün canim öyle bir sakiz istiyor ki anlatamam babamdan aldigim birkac euro ile ciktim evden evimizin hemen karsisi alisverismerkezi supermarketler olsun en kücük gida satan yerler olsun yok hicbiryer de sakiz yok, hani ben de böyle falim falan ariyorum megerse nerden bilirim burada ki sakizlar cikolata gibi paketli... 1-2 saat dolastim heralde neyse sigara falan satilan biryer kestirdim gözüme iceri girdim arkamda uzunca bir sira var kadin ``ne istemistin´´ ben aptal aptal türkce ``SAKIZ´´ diyorum bu anlamiyor haliyle yüzüme bakip duruyor, sakiz diyorum elimle sakizi acip agzima alip cigneme hareketli yapiyorum, iki elimi agzima götürüp sisirip patlatmayi anlatmaya calisiyorum yok anlamiyor arkamda millet offf pufff baska bir kadin geldi birseyler söylüyor ama o beni anlamiyor ben onu, sakiz diyorum yok, ``falim faliiiim sakizzz iste´´ yok en sonunda kadin elimden tutup bana süpermarketi gösterdi zaten bakmistim bulamamistim diye tekrar girmedim ya o yastaki bu cesaretimemi yoksa bu rezilligimemi yanayim hic bilmiyorum ayni gün abim de sigara aramak icin disari cikmis bir türk manav bulup abi sigarayi nerden alabilirim burda diye soruyor adam buna ``Tabak´´(tekel) tan Bu gelmis eve burda sigaralari tabakcilar da satiyorlarmis vaybeeee

çok güldüm buna :90::90::90:

ya kızlar benm bu kız yumrukları şapırtada şapıradata bir emiyor anlatamam salyalar aldı başını gidiyoo bide hırslanıyo ısırmaya çalışıyo gibi bizdemi diş çıkartıyoruz acabaa :26:

ayy benim oğlumda aynı öyle... üstünü sürekli ıslatıyor... ve bu sıralar çok huysuz...

üşütmüş olabilirsin, aksi ise çok korkutucu bana göre...

tek tek tek alıntılayamıyorum. sünnetimizi tebrik edenlere teşekkür ederim.

evet bende yeni gördüm canım... geçmiş olsun... allah damatlığını da göstersin... çok çabuk iyileşiyor merak etme...

geçmiş olsun canım... benim oğlumda grip oldu, ateşi yok ama ben calpol veriyorum, doktor verdi çünkü... bunu kullanmamda sakınca yoktur sanırım...

Bizde oğlumun sünnetini 150 TL.ye yaptırdık, klasik dikişli sünnetti, memnun kaldık.. bir sorun yaşamadık..

Bende oğluşumun resimlerini paylaşayım.. burada herkes paylaşmıştı.. hepsi de çok ama çok tatlılar... allahım hepsini esirgesin, korusun...

Eklentiler

• $2013-08-20 12.04.09.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 58
  • $2013-08-22 16.41.59.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 54
  • $2013-08-23 19.44.25.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 50
  • $2013-08-25 12.07.58.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 58
  • $2013-08-25 12.08.12.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 64
  • $2013-08-28 15.29.37.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 54
  • $2013-08-30 12.49.37.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 55
  • $2013-09-07 12.36.04.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 50
  • $2013-08-30 13.11.44.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 46

terlik olayına koptum burda resmen
tek başıma kalıyorum komşular delirdi bu kız sonunda iki çocukla tek başına uğraşmaktan diye gelecekler

Aynen benide cok rahatsiz ediyor bu kabus olayi o uyku aradinda aglarken müdahale edemeyince cok üzülüyorum hemen öpüp kokluyor alip kucagima bir müddet kokumu alir belki diye tutuyorum, gün icinde bende arasira yeter ama oglum uyu artik agla agla nereye kadar gibi söylemiyorum hemen hissedip daha cok agliyor simdi kabusu ögrenince kendime kizdim, doktorun deyisiyle 1 yasina girene kadar stressimiz bitmeyecek 1 yasindan sonra huzursuzluk gidecek buseferde yaramazlik baslayacak bebek sahibi olmanin zorlugu bu 2 yasina kadar cekilir diyor ne yapalim yeterki saglikli olsunlarda tek üzüldügüm uykusuz kalip birde cok yorgun olunca süt azaliyor

NILOM: saol canim birseyi yokmus cok sükür burda calpol yok onun icin bilmiyorum bir zarari varmi yokmu ates düsürücü olan atesi olmadigi sürece verilmeli cok sagliksiz denildi sadece

Buarada oglusuna da masallah nazarlardan korusun rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…