2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Uzun bir aradan sonra herkese merhaba kızlar.. Eve döndük ama ananem yoğun bakımda hiç mutlu değiliz kızım yarın anaokuluna başlıyor bu yüzden gelmek zorunda kaldık. Buarada oğlum 3aylık kontrolunde 6kiloydu sadece 700g almış doktor az dedi üzüldüm boyu 61 cm. Sol göğsüm iki kez mastit oldu sütü azdı zaten buara üzüntüden hepten azaldı ama oğlum kesinlikle biberon kabul etmiyor mama veremiyorum ev biberon tezgahına döndü her model var sizce kilosu nasıl kızlar?

Benim kocia yanimda ama katil olmama ramak kaldı beraber vakit gecirelim istiyorum ama bi garip oldu sanki gittikce uzaklasiyoru

Bende eşimle sorunlar yaşıyorum. Öyle büyük şeyler değil ama sanki gittikçe uzaklaşıyoruz birbirimizden. Bazen herşeyi bırakıp kaçasım geliyor doğum sonrası depresyona girmezsem iyidir Çocuk, ev, monoton bir hayat ve beni beğenmeyen bir eş var hayatımda. Fiziksel açıdan değil ama yaptıklarımı beğenmez etmez. saat 10 dan akşam 4 e kadar suni sancı çektim bana sen ne çektin ki diyor, evi temizliyorum her yer pislik içinde en son ne zaman temizlik yaptın diyor, çocuk gece uyutmuyor bana abartıyorsun diyor. Bu çocuk sana ne çektiriyor ki diyor. Yarın doğum günüm bana hediye almamış zaten doğum hediyesi de almamıştı Bahaneside sen bana doğum günümde ne aldın ki diyor. Bide bana kızar bana ben görmeden bişey alma diye. Gider beğenirim gösteririm çok pahallı almış kadar oldun der çıkarız mağazadan şimdi suçum ne anlamadım :101::101:
Romantizm diye bişeyde kalmadı hayatımızda :85:

Hayal ediyorum şuan evli olmasaydım yurt dışında bir üniversitede hem çalışıyor hem de dünyayı gezip tozuyor olacaktım. Ama Allah yavruma sağlık sıhhat versin şu andan itibaren ben sadece onun için yaşayacağım.

beni nasıl hayal etmiştin daha doğrusu hayal etmişmiydin ? gördün gerçi

senin avatarından çok etkilenmiştim sanırım hiç beklediğim gibi çıkmadın

iri kıyım bişi sanmıştım ben seni. kemikli boylu poslu beyaz tenli düşündüm. uzun düz saçlı falan. sen nasıl düşünmüştün..

Tam tersiymiş ya

Ben seni uzun boylu sarışın mavi gözlü çok güzel bi bayan olarak düşünmüştüm. Çünkü senin yaptıklarını ben kocama yapsam beni evden kovmaması için dünya güzeli olmam gerekiyor

Çok güzel olduğun kısmını tutturmuşum

ilk satırları okuyunca demek beni güzel bulmamış dedim

iltifatın için teşekkürler.

Ama niye böyle oluyo ki ben bu yoğunlukta ugrasiyorum hersey tam olsun diye ama...

Maşallah maşallah kiz bu cok yakışıklı daha bu kadar küçükken bile
sağol teyzesi hepimizinki güzel, yakışıklıı

Cok yakışıkliymis oğlun maşallah
Öhömm Öhömm benimde kizim var hani yani hatirlatirimm
e biz hiç görmedik Ervanın fotolarını kii, yalnız bizim oğlan biraz haşin seviyor uyarayım, tam bir viking kendisi hanım hanımcık kızlar gelmez oğluma varsa şöle barbarından lazım

uzun kollu mu giydiriyosun artık hayatım. izmirde serinledi di mi. bende gündüz yelek giydiriyorum. gece hala kısa kolluyla yatıyo uzun mu giydirsem ki?
evet akşamları uzun kollu giydiriyorum, öğleye doğru soyuyorum yine

Masallah oglusuna hayatim ama sanki daha cok saclari vardi diye hatiiyordum ben döküldümü? Yarin bizimki de dökülmeye baslar diye korkuyorum bende simdi arkaya yatirip taranicak kadar uzadi bakalim
evet canım ya döküldü oğluşumun sırma saçları alttan yeniler çıkıyor ama onlar daha kısa tam mohank görüntüsü var o yüzden şimdi yolda sokakta sürekli gülüyor amcalar teyzeler bizee

bende pek alıştırmak istemiyorum.. ay bu arada gelirim tabi... oğlum bi düzelsin bizde izmirliler olarak buluşalım bence hatta...
eveeet buluşalııııım

daha başlamadım tam ama eğitimlere toplantılara fln gittim, 5-6 saat kaldığı oldu. Süt eski sağılmışlardan verdi annem, hiç huysuzluk yapmıyormuş ama sütü beklerken biraz hırçınlaşıyormuş...karnı tokken sorun yok yani..ben gece sağıyorum, uyumasını bekleyip 2-3 saat sonra bi sağıyorum, öyle öyle biraz birikiyor. İş yerinde de makineyi götürüp sağacağım işte 2 saatte bir odaya girip yapacak birşey yok

ben gördüm

umarım olur canım benim, haberdar et bizi

Canim bizim gaz sorunumuz bitti sayılır. Artik herşeyi yiyorum. Kuru fasulye dahi yiyorum. Ama ne zaman bulgur yersem kizim cok gaz sancisi çekiyor. Ayni şeyi bir arkadaşımda dedi. Sizin gazda bundan olmasın..
Ama bulgur cok sut yapiyor Bulgurun gaz yaptigini duymustum gerci. Kuru fasulyeye ben tesebbus bile etmiyorum.

Ben normalde sagamiyorum canim. Arada bir yedigimden midir bebek az emdiginden midir artiyor sutum, agri yapiyor, o zaman sagiyorum ben de.

Eki Görüntüle 797241

selim emre topiğin en şişmanı galiba
Masallah Kilosu bayagi iyi ama cok abartili degil bence de. Resimde de oyle obez gibi durmuyor. Az baliketli

ilk satırları okuyunca demek beni güzel bulmamış dedim

iltifatın için teşekkürler.

leylayla mecnunun bi hikayesi vardır bilirmisiniz bilmem
mecnun yataklar düşer tek çağreside leyladır tabiyki :)
mecnun babası gider leylayı bulmaya gider bide ne görür kara kuru ben olsam yüzene bakmam adres yanlış der eve döner
oğlu sorar buldun mu dünyalar güzeli leyla mı? diye
baba anlatır olanları mecnun babasına;
ADRES DOĞRU BAKTIĞIN GÖZ YANLIŞ BABA SEN O LEYLA'YA BENİM GÖZÜMDEN BAK der

ben bu hikayeyi aramızda yüzük takarkene eşimden dinlemiştim
beni neden zorla inatla hayatına ortak etmeye çalışıyorsunun cevabıydı :)

ben olsam beni çekmem o kadarım yani

Kızlar sizin bebişlerinizde muhakkak bizim ki tv görünce kitlenip izlemek istiyordur.Ne yapıyorsunuz baktırıyormusunuz?,
Ben surekli kafasınız çeviriyorum ama kaç aylık olana kadar bu böyle devam edecek illaki izlewmeye başlayacaklar ama doğru zaman ne zaman ne dersiniz?

Benim kocia yanimda ama katil olmama ramak kaldı beraber vakit gecirelim istiyorum ama bi garip oldu sanki gittikce uzaklasiyoru

üzüldüm canım umarım düzelir aranız
dönem dönem olabilir belki böyle şeyler belki kafasına taktığı bişiy vardır
biz çok ayrı kaldığımız için pek böyle şeyler yaşamıyoruz
ama evin edepsizi benim adam ailesinden herşeyden uzakta ona rağmen sinirlenecek kızacak bişiyler buluyorum :)
işin özü bizde ayrı kalma zamanlarımız uzadıkça strese giriyoruz en çokta ben

Bebeğimiz artık 3. ayını dolduruyor.Onunla aynı odada yatıyorum ve odaları ayırmanın vakti geldi diye okuyorum her yerde...
3-4 aylıkken uyku eğitimine başlanmalıymış.Gerçi bizim oturmuş bir düzenimiz var, belli saatlerde uyanıp mamasını yer, uyur yatış kalkış saati bellidir...Ammaaa odayı ayırmak nasıl olacak? Denizim doğmadan öncede eşimle konuşmuştuk 3 -4 aylıkken ayırırız odasını
diye...vay beee zaman ne çabuk geçiyor, daha dün gibi:44:
siz nasıl yapıyorsunuz? ben emzirmiyorum bu arada.tamamen mamaya döndük...

hazır bebişim uyurken yazıyorum
bizde genelde müzik kanalı açık oluyor.oyun halısıda tv nin önünde.ters yatırıyorum ama dönüp tv ye bakarken yakalıyorum onu :44:
hemen halııyı döndürüyorum.dsmartta luli tv var 128.kanal.bu kanal pedagoglarca tavsiye ediliyormuş duyduğuma göre.oradaki şekiller ve renkleri çok ilgisini çekiyor (hepsi değil bazı bölümleri)öyle arada bir 5 dk açıyorum... 2 yaşına kadar seyrettirmemek lazımmış diyorlar,bakalım öyle olacak mı?
bu arada şeker testine gidecektin gitmedin dimi henüz.ihmal etme lütfen bebeğin var ve sağlığın her şeyden kıymetli...

mrba arkadşlr bende haziran başlnda dğm yptm,oğlm hiç emmedi.ilk zmn mama vrdm çok şimdi sırf sağdğm sütle beslenyo ama çok yorucu ve stresli.ve hala gazı oluyo kakasını kendi yapamıyo.önerilerinizi bkliyrm.

Ben da ha düşünmüyorum odalari ayirmayi korkarim ben ya bisey olur diye zaten zor buldum gece bile kac kere bakiyirum

tv çok ilgisini çekiyor.. geriden izlediği sürece sorun yok diye düşünüyorum ..gözlerine zarar vermesin diye.. zaten sadece müzik kanallarını izliyoruz.. dediğin gibi ne zamana kadar uzak tutabilirimki..

benimkide mama çocuğu..3 aylık kontrolümüzde 6400 geldi oğlum benm doktor fazla dedi seninki az dedi.. bazı durumlarda doktorlara güven olmuyo.. sağlığı yerindeyse kilosu gayet iyi.. ben şunu keşfettimki deliği dar olduğu zaman almak istemiyor anne memesine alışık değil ya ondan sanırım .. kolay olsun istiyor..biberonun birinin deliğini genişlet bi bıçakla çizik at belki işe yarar .. annenede çok geçmiş olsun ,Rabbim acil şifalar versin..

hadi yaa 3-4 ay mı ..:44::44: çok erken geldi bana yaa .. gece uyandığı saatler belli aslında hiç şaşmıyor .. çalar saati kurup bakabilirim .. ama fikri bile çok zor geldi .. aslında ilerde ayırması daha zor olacaksa denemek lazım ama bilemedim şimdi.. iyice bi araştırayım bari..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…