Peki: 19:
ama bu canlandırmayacağım demek değilçocukla ilgilendim demin yazamadım.
nickin bana uzun esmer ve zayıf birini çağrıştırıyor nedense
Esmer ve zayif kismi dogru ama boy yok be hayatım
Benim kocia yanimda ama katil olmama ramak kaldı beraber vakit gecirelim istiyorum ama bi garip oldu sanki gittikce uzaklasiyoru
vardır vardır. Allah bilir 170 falansındır onuda boydan saymıyorsundur. ben senin boyunu hissettim
beni nasıl hayal etmiştin daha doğrusu hayal etmişmiydin ? gördün gerçi
senin avatarından çok etkilenmiştim sanırım hiç beklediğim gibi çıkmadın
iri kıyım bişi sanmıştım ben seni. kemikli boylu poslu beyaz tenli düşündüm. uzun düz saçlı falan. sen nasıl düşünmüştün..
Tam tersiymiş ya
Ben seni uzun boylu sarışın mavi gözlü çok güzel bi bayan olarak düşünmüştüm. Çünkü senin yaptıklarını ben kocama yapsam beni evden kovmaması için dünya güzeli olmam gerekiyor
Çok güzel olduğun kısmını tutturmuşum
Bende eşimle sorunlar yaşıyorum. Öyle büyük şeyler değil ama sanki gittikçe uzaklaşıyoruz birbirimizden. Bazen herşeyi bırakıp kaçasım geliyor doğum sonrası depresyona girmezsem iyidirÇocuk, ev, monoton bir hayat ve beni beğenmeyen bir eş var hayatımda. Fiziksel açıdan değil ama yaptıklarımı beğenmez etmez. saat 10 dan akşam 4 e kadar suni sancı çektim bana sen ne çektin ki diyor, evi temizliyorum her yer pislik içinde en son ne zaman temizlik yaptın diyor, çocuk gece uyutmuyor bana abartıyorsun diyor. Bu çocuk sana ne çektiriyor ki diyor. Yarın doğum günüm bana hediye almamış zaten doğum hediyesi de almamıştı Bahaneside sen bana doğum günümde ne aldın ki diyor. Bide bana kızar bana ben görmeden bişey alma diye. Gider beğenirim gösteririm çok pahallı almış kadar oldun der çıkarız mağazadan şimdi suçum ne anlamadım :101::101:
Romantizm diye bişeyde kalmadı hayatımızda :85:
Hayal ediyorum şuan evli olmasaydım yurt dışında bir üniversitede hem çalışıyor hem de dünyayı gezip tozuyor olacaktım. Ama Allah yavruma sağlık sıhhat versin şu andan itibaren ben sadece onun için yaşayacağım.
sağol teyzesi hepimizinki güzel, yakışıklııMaşallah maşallah kiz bu cok yakışıklı daha bu kadar küçükken bile
e biz hiç görmedik Ervanın fotolarını kii, yalnız bizim oğlan biraz haşin seviyor uyarayım, tam bir viking kendisi hanım hanımcık kızlar gelmez oğluma varsa şöle barbarından lazımCok yakışıkliymis oğlun maşallah
Öhömm Öhömm benimde kizim var hani yani hatirlatirimm
evet akşamları uzun kollu giydiriyorum, öğleye doğru soyuyorum yineuzun kollu mu giydiriyosun artık hayatım. izmirde serinledi di mi. bende gündüz yelek giydiriyorum. gece hala kısa kolluyla yatıyo uzun mu giydirsem ki?
evet canım ya döküldü oğluşumun sırma saçlarıMasallah oglusuna hayatim ama sanki daha cok saclari vardi diye hatiiyordum ben döküldümü? Yarin bizimki de dökülmeye baslar diye korkuyorum bende simdi arkaya yatirip taranicak kadar uzadi bakalim
eveeet buluşalııııımbende pek alıştırmak istemiyorum.. ay bu arada gelirim tabi... oğlum bi düzelsin bizde izmirliler olarak buluşalım bence hatta...
daha başlamadım tam ama eğitimlere toplantılara fln gittim, 5-6 saat kaldığı oldu. Süt eski sağılmışlardan verdi annem, hiç huysuzluk yapmıyormuş ama sütü beklerken biraz hırçınlaşıyormuş...karnı tokken sorun yok yani..ben gece sağıyorum, uyumasını bekleyip 2-3 saat sonra bi sağıyorum, öyle öyle biraz birikiyor. İş yerinde de makineyi götürüp sağacağım işte 2 saatte bir odaya girip yapacak birşey yokoğlun çok tatlı sanki benim oğlum gibi kelleşmiş biraz.. maaşallah..
sen işe başlamıştın galiba nasıl gidiyor? alışabildin mi biraz.. beslenme durumları nasıl süt yetiyor mu bebişe.. nasıl sağıyorsun.. ay çok sordum ama.. bir de sen yokken nasıl davrandı huysuzlanıyormuymuş..
ben gördümkeep oğlunu gördüm nihayet :)
büyümüş maşallah. tatlı ve sana benzettiyorum oğlunu.
kızlar birde bişi merak ediyorum. ben genelde kişileri nickinden ve avatar resminden kafamda canlandırıyorum. ve tabi yazılanlardan. mesela zeyno hamileyken alışverişle ilgili çok şey yazıyordu. bilmiş bilmiş konuşuyordu
onu daha olgun , iri yapılı canlandırmıştım kafamda. tesadüfen profil resmini görünce de şaşırmıştım
sırayla birbirimizi nasıl hayal ediyoruz paylaşsak
beni kafanızda nasıl canlandırdığınızı merak ediyorum. tabi görenler söylemesin
umarım olur canım benim, haberdar et bizicanlar bana dua edin nolur
ev bulduk almak istiyoruz ama peşinatı nasıl tamamlicaz bilmiyoruz
altınlarım yok kvlerin bize kakaladıkları borçlara gitti hepsi
Allah inşallah yardımcımız olsun da kurtulalım şu uyuz kvnin evinden
artık ağzı kapansın
Ama bulgur cok sut yapiyorCanim bizim gaz sorunumuz bitti sayılır. Artik herşeyi yiyorum. Kuru fasulye dahi yiyorum. Ama ne zaman bulgur yersem kizim cok gaz sancisi çekiyor. Ayni şeyi bir arkadaşımda dedi. Sizin gazda bundan olmasın..
Ben normalde sagamiyorum canim. Arada bir yedigimden midir bebek az emdiginden midir artiyor sutum, agri yapiyor, o zaman sagiyorum ben de.belki de göğüsler sağdıkça alışıyordur bende artık sık sık sağayım diyorum ama bütün gün emiyor paşa emdikten sonrada çok az çıkıyor ne zaman sağacağımı hala tam çözemedim. bu gece uyuduktan 1.5-2 saat sonra sağayım diyorum bakalım nolcak? sütünü sağabilen siz annelere özeniyorum valla maaşallah allah nazardan saklasın
Masallah
ilk satırları okuyunca demek beni güzel bulmamış dedim
iltifatın için teşekkürler.
Benim kocia yanimda ama katil olmama ramak kaldı beraber vakit gecirelim istiyorum ama bi garip oldu sanki gittikce uzaklasiyoru
Kızlar sizin bebişlerinizde muhakkak bizim ki tv görünce kitlenip izlemek istiyordur.Ne yapıyorsunuz baktırıyormusunuz?,
Ben surekli kafasınız çeviriyorum ama kaç aylık olana kadar bu böyle devam edecek illaki izlewmeye başlayacaklar ama doğru zaman ne zaman ne dersiniz?
Kızlar sizin bebişlerinizde muhakkak bizim ki tv görünce kitlenip izlemek istiyordur.Ne yapıyorsunuz baktırıyormusunuz?,
Ben surekli kafasınız çeviriyorum ama kaç aylık olana kadar bu böyle devam edecek illaki izlewmeye başlayacaklar ama doğru zaman ne zaman ne dersiniz?
Uzun bir aradan sonra herkese merhaba kızlar.. Eve döndük ama ananem yoğun bakımda hiç mutlu değiliz kızım yarın anaokuluna başlıyor bu yüzden gelmek zorunda kaldık. Buarada oğlum 3aylık kontrolunde 6kiloydu sadece 700g almış doktor az dedi üzüldüm boyu 61 cm. Sol göğsüm iki kez mastit oldu sütü azdı zaten buara üzüntüden hepten azaldı ama oğlum kesinlikle biberon kabul etmiyor mama veremiyorum ev biberon tezgahına döndü her model var sizce kilosu nasıl kızlar?
Bebeğimiz artık 3. ayını dolduruyor.Onunla aynı odada yatıyorum ve odaları ayırmanın vakti geldi diye okuyorum her yerde...
3-4 aylıkken uyku eğitimine başlanmalıymış.Gerçi bizim oturmuş bir düzenimiz var, belli saatlerde uyanıp mamasını yer, uyur yatış kalkış saati bellidir...Ammaaa odayı ayırmak nasıl olacak? Denizim doğmadan öncede eşimle konuşmuştuk 3 -4 aylıkken ayırırız odasını
diye...vay beee zaman ne çabuk geçiyor, daha dün gibi:44:
siz nasıl yapıyorsunuz? ben emzirmiyorum bu arada.tamamen mamaya döndük...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?