2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ben geldim ya bu gece kimsecikler yok yine bende gidiyimde yatıyım bariii herkese ii gecelrrr...

Canım heyecanını görmüştüm, şimdi böyle yazınca cok üzüldüm
Ama moralini bozma lütfen ..hayırlısı olsun.tez zamanda inş evinizi alırsınız
İnsan evladı için elinden geleni yapar. .ama senin bahsettiklerine inan şaşırıyorum
Dert etme biraz sabret.. bu insanların da hic bir katkısı olmasın size..verseler bile alma cnm yaa
Kırk tane laf ederler moralin iyice bozulur
Gerekirse ailen yada arkadaşlarınızdan alıp denklestirseniz:26:

2 çocuk var..Allah gücünü de sabrini da veriyor canım yaa
Büyük olan çok dağıtıyor bu ara, fazla mesai yaptırıyor bana
Birde tatil bitti evdeyim diye, gelen giden oluyor bebis icin..işle güçle uğraşıyorum, mecburiyetten ya yoksa mecalimiz mi kalıyor
Cümleten kolay gelsinn.. Sağlık olsun da daha ne isteriz

Keep oglun cok yakışıklı canım yaa..Saçlar cok hoss
Kendisi de pamuk gibii. .maşallahAllahım esirgesin

Sahibinden çok kullanilmis topik
Macera yapma, dursun kenarda ..kokmaZ bozulmaz
Tamam sen yokken sohbet yok, konusmayiz;tutarız içimizde

:)) ilahi canim aman birak deli desinler at kahkahani sen
o terlik hala ayakkabilikta duruyor ne giydim kac yildir nede atmaya kiyabildim

Gülümsetti ayakkabi anın benii..
Anısı boyle güçlüyken atılırmı ayakkabı, Kıyamaz insan
Abinin tabakçı sigara olayına ve senin sakiz olayinada resmen koptumm

Son düzenleyen: Moderatör:

benimde köşe grubu var canım ve siyah beyaz vazgeçilmezim bütün ev siyah beyaz :)
köşe grubu beyaz deri oturma yerleri siyah komple beyaz olsa kafayı yerdim ama deri kolay temizleniyor ben memnunnum

anlaşıldığı üzere sende eşinde ailesine karşı sessiz kalıyorsunuz onlarda bunu değerlendiyor canım ama sıkma canını ömür boyuda o evde kalacak değilsin ya... bi yıl idare edin kenarıya peşinatı biriktirip çıkın derim ben hem onlarda sonradan laf edemezler biz yardım ettik diye

öyle bi an geliyorki kızlar mesela bu saatler gibi keşke yanımda olsa sinirden köpürtse beni deli gibi kavga etsek ama yanımda olsa diyorsun emin olun

ben kocamı özledim yaaaaaaa

Merhaba kızlar hergün okuyorum ama bi türlü yazamıyorum kizimdan kocamdan fırsat bulamadım zaten hep de aynı şeyleri yaşıyoruz ve benom vereceğim cevapları aynen sizlerde veriyosunuz hem suçlu hem güçlüyüm demi
ben benimkinin diş etlerine masaj yaptıgımda çok rahatlıyor o zaman kesin benimki diş çıkarmak üzereee

Zeynoocum aynı benim kız da öyle hem çok salyasi var hem diş etlerine masaj yaptığım da çok hoşuna gidiyo vee diş etlerinde kabarcıklar var resmen diş çıkarıyo geceleri hep huysuz cok ağlıyo 2 akşam dır gece 1e kadar dayanıyorum ama gözünden yaşlar gelerek ağlamaya baslayinca kiyamiyorum Calpol veriyorum sonra biraz daha rahat ediyo ve uykuya dalıyo ama çok sık uyanıyo. Ya kızlar çok erken değil mi diş çıkarmak için. Tamam diş etlerinde hazırlık oluyo dişleri için demişsiniz ama benim kizin damaklarinda baya baya Pıtırcık Pıtırcık kabartilar oluştu ve herseyi ısırıp kemirmek istiyo.
Acaba doktorami gitsem yani bu diş hazırlığı için esraninda dediği gibi sadece ağrısıni kesip ragatlatacak bir ilaç yazsa ve iyice bir muayene ettirsem.

Bu arada kizlar tek tek alıntı yapmadım ama bebisleriniz çok ama çok tatlı hepsini de ham yapıp yiyesim geldi Allahım bu ne güzellik tatlılik diyorum bakarken maşallah bebelerimize nazar değmesin.

taliaa hoş geldin cnm tatilinde güzel geçmiş çok sevindim adına cmm ya valla iyiki döndün kiz senin yorumlarını muhabbetini özlemişim.

geridönüşümkutusu cnm oğlunun sünneti hayırlı olsun ve geçmiş olsun. Allah damatliğinida görmeyi nasip etsin inşallah.

öyle bi an geliyorki kızlar mesela bu saatler gibi keşke yanımda olsa sinirden köpürtse beni deli gibi kavga etsek ama yanımda olsa diyorsun emin olun

ben kocamı özledim yaaaaaaa

Canım senin icinde cok zor. .Allah kavustursunn..
Bende evlendigimde ;1 yıl evimden esimden uzak kalmıştım da, cok zor gecmisti ikimiz icinde
Tez zamanda kavusursunuz inss

canım bende 2.5 ay silikonla emzirdim sonra kendisi bıraktı kızım ben bunu doktorumuza sordum bir sakıncası yok önemli olan anne sütünü alması ne şekilde olursa olsun dedi....

s

hoşgeldin canımmmmm

hosbulduk cnm tsk ederim masallah oglusunda cok yakisikli olmuss allah bagislasin saclar harika benim kizinda tek ortada böyle dikiliyor bazen

Nerelerdesin sen karsilasamadik bir türlü hasret gideremedik
canim buralardayim ama gunduz nete giremiyorum bugun aksam erken girim dedim kizim durmadi uyutamadim geri kapandi pc :)) gecmis oku oku bu saate kaldim yine bende :)) guya artik erken yatcaktim canim ya bir ervosun rsmini görmedim kiz nazar dger diyemi eklemiyorsun bari prfoline eklede görum cok merak ediyorumm:26: bu arada bir senle benim kiza talip cikmamis anlasilan digerlerini baglamislarrtrip atalim birazcik dimi
ay canım aynen aynen bizde pembe giymemize rağmen cinsiyeti soruluyor kız diyince şaşırıyorlar
ama dilay erkeğe benzemiyorki ay seninkide kokoş biraz
demekki benzetiyorlar canim elbisenin icine biel kizmi diye sorduklarina göre ya gözleri bozuk yada akillari yok diye dusunuyorum
ayrica senin kizinda benzemiyor erkege mavi giydirmedigin surece

bu arada kizlar herkesi nasil hayal ettgini yazmisiniz beni nasil hayal ediyorsunuz bende merak ettim:26::26:

Canım senin icinde cok zor. .Allah kavustursunn..
Bende evlendigimde ;1 yıl evimden esimden uzak kalmıştım da, cok zor gecmisti ikimiz icinde
Tez zamanda kavusursunuz inss

sağol canım bizim kavuşmalarda ayrılmalarda bitmez :)
zor meslek her mesleğin zorluğu var tabiyki ama bu ayrı bu işin en zor kısmı bu :)

Benimki üç ay bir haftalık şuan.avent pompa kullanıyorum biberonunu kullandım ilk zaman ama sarisini görmedim bi bakıyim olmazsa.gaz için en iyisi dr brown biliyodum halbuki.aslında sorun şu artık yine gündüz bi şekilde çıkıyo gazi ama gece ikiden sonra ne oluyosa sürekli inliyo yatakta belkide kakasına uğraşıyo bilmiyorum.daha cok nadir yaptı kakasıni kendi başına.kilosu 6.900 en son ama ilk bir ay mama çoğunlukta beslenmişti,bu son ay sadece anne sütüyle 800 almış.artık daha iştahsız bilmiyorum ne olur?:S

Slm kızlar cuma günü safra kesesi ameliyati olucam bazi arkadaslar oldular zor bi ameliyatmi beni bilgilendirirseniz sevinirim cok korkuyorum hulya erdem arkadasima ozel msj attim ama donmedi cokkk uzuluyorum 2gunde bi acildeyim artık sabrdemiyorum

ben seni gözümde böle biraz balık etli 3 çocuk varya ondan sanırımm beyaz tenli ama saçların koyu kumral böle gülüşü güzel biri olarak hayal ediyorum sanki yan yana geldiğimizde yıllardır tanışıyomuşuz gibi muhabbet edeceğimizi güzel köpüklü bi kahve yapıp höpürdeteceğimizi hayal ediyomm hımm kahvaltı ediyimde talıaa bi sabah kahvesine gel hayatım hade atla bekliyom....

Öncelikle cok geçmiş olsun arkadasım Allah acil şifalar versin.benim teyzem oldu o ameliyatı kapalı yöntemle küçük bi kesisi ve minik bi delik vardı sadece. Sabah ameliyat oldu akşam üzeri taburcu ettiler. Eve gelince geçmiş olsuna gelenlere kurabiye yapmış düşün o kadar iyiydi hiç yatmadı. Merak etme inşallah sende çabuk toparlarsın

Oooo cazgirlik konusunda kimse kızımın eline su dokemez bir başladımi aglamaya komsular geliyor valla rezil oluyorum cok çığlık atıyor
Yok canim yok siz öbür Ervaya talip olmussunuz
Biz başkasının namusuna yan gözle bakmayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…