bizim ev işi yalan oldu moralim çok bozuk
peşinatı tamamlayamıyoruz bir türlü
kvler yüzünden ne altınım kaldı ne bir şey
şimdi peşinatı ödemeye de yanaşmıyorlar
resmen onlar yüzünden ev sahibi olamıyoruz
o kadar doluyum o kadar kızgınım ki onlara nefretim kat kat arttı
bugün kocamdan da nefret ediyorum
evlendiğimizden beri ailesinin yapmadığı kalmadı
bir kere bile gıkını çıkarmadı onlara
neden diye sormadı bile
bugün hepsinden nefret ediyorum
ben geldim ya bu gece kimsecikler yok yine bende gidiyimde yatıyım bariii herkese ii gecelrrr...
anamm maaşallah daha ne yapçan.. benim oğlan bugün sabah 7 den akşam 7 ye uyumadı ben pert oldum uyuduktan sonrada anca dötüm yer gördü valla.. bi de karnım aç uykum var ayy temel ihtiyaçlarımı karşılayamaz olduum allah 2 çocuklulara sabır versin..
olur valla.. ben izmirdeyim buralardaysan geleyim. zaten gezcek kapı arıyorum..
bak bu saat oldu hala akşam yemeği yiyemedik..ben oğlanı yıkadım giydir,besle,uyut..kocayı da mutfağa koydum artık gönlünden ne koparsa yapsın onu yeriz..hakkaten iki çocuk düşünemiyorum ya, nasıl bir enerji lazım
oo bizimki baya küçükmüş
Hu huuu topigin sahibesii geldiiiiii
oyle cok yazmissiniz ki okudum okudumm baktim cok birikti alintilar amaaann cvp yazmaya kalksam gece 3 den once bitmezzz en iyisi yazmamak dedim
bundan sonra ben yokken sohbet etmeyi yasakliyorum
kafami bozmayinn vallah topigi sataram haaaaa
:)) ilahi canim aman birak deli desinler at kahkahani sen
o terlik hala ayakkabilikta duruyor ne giydim kac yildir nede atmaya kiyabildim
kızlar salonum suan çok klasik bir döşemede klasik koltuklar klasik perdeler vs bu görünümden kurtulmak istiyorum ayrıyetten sıyah beyaz köşe takımım ve beyaz masa sandalyeli masam var zeminim akağaç buz laminant oldukça acık yanı aklımda iki fikir var sizinde fikrinizi almak istiyorum ya köşe takımım sıyah beyaz kalıcak düz modelsiz perdeler masanın sandalyeleri port art baskılı kumaşlarla kaplanıcak halımda siyah beyaz kırmızı bu arada yada sütlü kahve döşeme yapıcam sizce ?
bizim ev işi yalan oldu moralim çok bozuk
peşinatı tamamlayamıyoruz bir türlü
kvler yüzünden ne altınım kaldı ne bir şey
şimdi peşinatı ödemeye de yanaşmıyorlar
resmen onlar yüzünden ev sahibi olamıyoruz
o kadar doluyum o kadar kızgınım ki onlara nefretim kat kat arttı
bugün kocamdan da nefret ediyorum
evlendiğimizden beri ailesinin yapmadığı kalmadı
bir kere bile gıkını çıkarmadı onlara
neden diye sormadı bile
bugün hepsinden nefret ediyorum
Bende eşimle sorunlar yaşıyorum. Öyle büyük şeyler değil ama sanki gittikçe uzaklaşıyoruz birbirimizden. Bazen herşeyi bırakıp kaçasım geliyor doğum sonrası depresyona girmezsem iyidirÇocuk, ev, monoton bir hayat ve beni beğenmeyen bir eş var hayatımda. Fiziksel açıdan değil ama yaptıklarımı beğenmez etmez. saat 10 dan akşam 4 e kadar suni sancı çektim bana sen ne çektin ki diyor, evi temizliyorum her yer pislik içinde en son ne zaman temizlik yaptın diyor, çocuk gece uyutmuyor bana abartıyorsun diyor. Bu çocuk sana ne çektiriyor ki diyor. Yarın doğum günüm bana hediye almamış zaten doğum hediyesi de almamıştı Bahaneside sen bana doğum günümde ne aldın ki diyor. Bide bana kızar bana ben görmeden bişey alma diye. Gider beğenirim gösteririm çok pahallı almış kadar oldun der çıkarız mağazadan şimdi suçum ne anlamadım :101::101:
Romantizm diye bişeyde kalmadı hayatımızda :85:
Hayal ediyorum şuan evli olmasaydım yurt dışında bir üniversitede hem çalışıyor hem de dünyayı gezip tozuyor olacaktım. Ama Allah yavruma sağlık sıhhat versin şu andan itibaren ben sadece onun için yaşayacağım.
ben benimkinin diş etlerine masaj yaptıgımda çok rahatlıyor o zaman kesin benimki diş çıkarmak üzereee
öyle bi an geliyorki kızlar mesela bu saatler gibi keşke yanımda olsa sinirden köpürtse beni deli gibi kavga etsek ama yanımda olsa diyorsun emin olun
ben kocamı özledim yaaaaaaa
canım bende 2.5 ay silikonla emzirdim sonra kendisi bıraktı kızım ben bunu doktorumuza sordum bir sakıncası yok önemli olan anne sütünü alması ne şekilde olursa olsun dedi....slm anneler
emzirirken silikon meme ucu kullanan var mı?
ben hala onunla emziriyorum her gün uğraşıyorum diğer türlü almıyor. ama silikonu koyunca şapur şupur götürüyor
bi sakıncası olur mu göğüs ucuyla emzirmenin acaba:44:
s
hoşgeldin canımmmmm
hosbulduk cnm tsk ederim masallah oglusunda cok yakisikli olmuss allah bagislasin saclar harika benim kizinda tek ortada böyle dikiliyor bazenherkesler fotoları koymuş yeni yeni, biz de eksik kalmayalım oğluşumla dedim-sondaki kuru kafa body kendi imalatım bu arada
Eki Görüntüle 797202 Eki Görüntüle 797203 Eki Görüntüle 797204 Eki Görüntüle 797205 Eki Görüntüle 797206
canim buralardayim ama gunduz nete giremiyorum bugun aksam erken girim dedim kizim durmadi uyutamadim geri kapandi pc :)) gecmis oku oku bu saate kaldim yine bende :)) guya artik erken yatcaktim canim ya bir ervosun rsmini görmedim kiz nazar dger diyemi eklemiyorsun bari prfoline eklede görum cok merak ediyorumm:26: bu arada bir senle benim kiza talip cikmamis anlasilan digerlerini baglamislarrNerelerdesin sen karsilasamadik bir türlü hasret gideremedik
demekki benzetiyorlar canim elbisenin icine biel kizmi diye sorduklarina göreay canım aynen aynen bizde pembe giymemize rağmen cinsiyeti soruluyor kız diyince şaşırıyorlar
ama dilay erkeğe benzemiyorki ay seninkide kokoş biraz
Canım senin icinde cok zor. .Allah kavustursunn..
Bende evlendigimde ;1 yıl evimden esimden uzak kalmıştım da, cok zor gecmisti ikimiz icinde
Tez zamanda kavusursunuz inss
aventin sarısını bir dene ben hepsinden aldım ilk günden beri karışık veriyorum, bazen biberonla savaşıyor ama çoğunlukla iyi 3,5 aylık benim kızım günde ortalama 700-900 arası yiyor bazen az bazen çok oluyor canım seninki kaç aylık kilosu nasıl
ben seni gözümde böle biraz balık etli 3 çocuk varya ondan sanırımm beyaz tenli ama saçların koyu kumral böle gülüşü güzel biri olarak hayal ediyorum sanki yan yana geldiğimizde yıllardır tanışıyomuşuz gibi muhabbet edeceğimizi güzel köpüklü bi kahve yapıp höpürdeteceğimizi hayal ediyomm hımm kahvaltı ediyimde talıaa bi sabah kahvesine gel hayatım hade atla bekliyom....hosbulduk cnm tsk ederim masallah oglusunda cok yakisikli olmuss allah bagislasin saclar harika benim kizinda tek ortada böyle dikiliyor bazen
canim buralardayim ama gunduz nete giremiyorum bugun aksam erken girim dedim kizim durmadi uyutamadim geri kapandi pc :)) gecmis oku oku bu saate kaldim yine bende :)) guya artik erken yatcaktim canim ya bir ervosun rsmini görmedim kiz nazar dger diyemi eklemiyorsun bari prfoline eklede görum cok merak ediyorumm:26: bu arada bir senle benim kiza talip cikmamis anlasilan digerlerini baglamislarrtrip atalim birazcik dimi
demekki benzetiyorlar canim elbisenin icine biel kizmi diye sorduklarina göreya gözleri bozuk yada akillari yok diye dusunuyorum
ayrica senin kizinda benzemiyor erkege mavi giydirmedigin surece
bu arada kizlar herkesi nasil hayal ettgini yazmisiniz beni nasil hayal ediyorsunuz bende merak ettim:26::26:
Slm kızlar cuma günü safra kesesi ameliyati olucam bazi arkadaslar oldular zor bi ameliyatmi beni bilgilendirirseniz sevinirim cok korkuyorum hulya erdem arkadasima ozel msj attim ama donmedi cokkk uzuluyorum 2gunde bi acildeyim artık sabrdemiyorum
tv çok ilgisini çekiyor.. geriden izlediği sürece sorun yok diye düşünüyorum ..gözlerine zarar vermesin diye.. zaten sadece müzik kanallarını izliyoruz.. dediğin gibi ne zamana kadar uzak tutabilirimki..
benimkide mama çocuğu..3 aylık kontrolümüzde 6400 geldi oğlum benm doktor fazla dedi seninki az dedi.. bazı durumlarda doktorlara güven olmuyo.. sağlığı yerindeyse kilosu gayet iyi.. ben şunu keşfettimki deliği dar olduğu zaman almak istemiyor anne memesine alışık değil ya ondan sanırım .. kolay olsun istiyor..biberonun birinin deliğini genişlet bi bıçakla çizik at belki işe yarar .. annenede çok geçmiş olsun ,Rabbim acil şifalar versin..
Saol canım iyi dileklerin için. Biberonu ağzına hiç almıyo ben vermeye çalışınca öğürüyo yani henüz emme kısmına gelemedik. Kaşıklada mama vermek çok zor hem düzgün yutamıyo hem gaz oluyo. Artık tek göğüsten gelelnle idare ediyo nasibinde ne kadar varsa o kadar
sağol teyzesi hepimizinki güzel, yakışıklıı
e biz hiç görmedik Ervanın fotolarını kii, yalnız bizim oğlan biraz haşin seviyor uyarayım, tam bir viking kendisi hanım hanımcık kızlar gelmez oğluma varsa şöle barbarından lazım
evet akşamları uzun kollu giydiriyorum, öğleye doğru soyuyorum yine
evet canım ya döküldü oğluşumun sırma saçlarıalttan yeniler çıkıyor ama onlar daha kısa tam mohank görüntüsü var o yüzden şimdi yolda sokakta sürekli gülüyor amcalar teyzeler bizee
eveeet buluşalııııım
daha başlamadım tam ama eğitimlere toplantılara fln gittim, 5-6 saat kaldığı oldu. Süt eski sağılmışlardan verdi annem, hiç huysuzluk yapmıyormuş ama sütü beklerken biraz hırçınlaşıyormuş...karnı tokken sorun yok yani..ben gece sağıyorum, uyumasını bekleyip 2-3 saat sonra bi sağıyorum, öyle öyle biraz birikiyor. İş yerinde de makineyi götürüp sağacağım işte 2 saatte bir odaya girip yapacak birşey yok
ben gördüm
umarım olur canım benim, haberdar et bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?