2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Ben da ha düşünmüyorum odalari ayirmayi korkarim ben ya bisey olur diye zaten zor buldum gece bile kac kere bakiyirum
ben de ya rahat uyuyamam ki kalkar yine yanıma alırım dayanamam
Oglusa şarkı soyleyince resmen bana eslik ediyo sipam
ay yerim ben damadımı yakışıklımı kızıma da şarkılar söyler o

bu arada gelinini sormuştun hayatım iyi valla minik kuşum gülücükler saçıyor ama bazen de huysuz mu huysuz ben 2 yaşına kadar neden izletilmemesi gerektiğini bilmiyorum açıkçası bu konuyu hiç araştırmadım
istediği zaman bakıyor benimki engellemiyorum
ama izletilmemesinin mantıklı bir açıklaması varsa izletmemek lazım tabi
canlı renkler ışıklar illa ki ilgisini çekiyor

3 ay çok erken bence
ben 6 aydan sonra düşünüyorum

Ah canim cok sagol icimi rahatlattin walla sanada cok gecmis olsun insallah atlatirsiniz annelik bole bisey heralde rahat olmam lazim ama cok evham yapiyorum işte allah hepimize yardım etsin

söylemez miyiz hiç hayatım hamileyken bile şarkı duysun yeter ki delirirdi içerde romantik adamız vesselam

bence bizimkileri karşılıklı koyalım huysuzlanıp dursunlar benimkide ara ara huysuzlanıyo ya neden bi bilsem

Ah canim cok sagol icimi rahatlattin walla sanada cok gecmis olsun insallah atlatirsiniz annelik bole bisey heralde rahat olmam lazim ama cok evham yapiyorum işte allah hepimize yardım etsin
amin canım ne kadar evham yaparsan okadar zor büyür bu bebeler ben birini büyyüttüm az bişi bide arkadan ikinci büyümeye çalışıyoo yicem kafayııı

ben oğlumu 6 aylıkken ayırmıştım odadan bunuda o civarda yapmayı düşünüyorum belli bizmandan sonra yatak odasında rahat hareket edemez oluyosun gıcık bi durum oluyooo

bizim ev işi yalan oldu moralim çok bozuk
peşinatı tamamlayamıyoruz bir türlü
kvler yüzünden ne altınım kaldı ne bir şey
şimdi peşinatı ödemeye de yanaşmıyorlar
resmen onlar yüzünden ev sahibi olamıyoruz
o kadar doluyum o kadar kızgınım ki onlara nefretim kat kat arttı
bugün kocamdan da nefret ediyorum
evlendiğimizden beri ailesinin yapmadığı kalmadı
bir kere bile gıkını çıkarmadı onlara
neden diye sormadı bile
bugün hepsinden nefret ediyorum

hiç sorun olacağını sanmıyorum benim bir arkadaşım 1,5 yaşına kadar öyle emzirdi:)) dert etme kendine emsinde bebiş canım

1,5 yıl... bunu öğrenmem iyi oldu. içim hiç rahat diildi. saol canım

bende ilk zamanlar kullandım çok gaz yaptı

gazımız var ama çıkarma sorunumuz yok doğduğundan beri çok fazla gaz sancısı çekmedik biz toplasan 3-5 gece olmuştur sıkıntımız. giderek azalıyor zaten

çıkarabiliyosa bi problem yok canım ya bebeğin nasıl rahat ediyosa öle devam et

Arkadaşlar
Tv konusu açılmış lütfen bebeklerinizi tv bilgisayar telefon gibi alerlerden uzak tutun
Bu aletler bebeğin beyin gelişimi ve sosyal davranışlarını olumsuz etkiler
Otizmğn ortaya çıkmasının en büyük nedenidir otüzm genetiktir ancak bu aletler tetikliyor
Bu yden özel eğitim almak zorunda kalan iki tanıdığım var maalesef
O yüzden bende bebeğimi şu anda tvden uzak tutuyorum anlamaya başladığı zamanda kararlıyım hiç tv izlemiyceö 2 sene onun yanında
Çok önemli paylaşmak istedim iyi geceler

canım ya üzülme bigün olur elbet biraz daha dayanmaya çalış insanlar bazen gerçekten çok düşüncesiz olabiliyorlar zaten senin kv yaptıklrınainanamıyorum insan kendi çocuğuna mal yapmak için vermek için uğraşır seninkiler elinden almaya çalışıyo cidden çok tuhaf yani kendini doldurma daha fazla çekilmez olur sonra herşey gözüne batar dilerim herşey istediğin gibi olur...

canım çok üzüldüm ya inş en kısa zamanda bu iş hallolur yeni ve güzel bi ev bulursunuz

Bunu paylastiğin icin çok saol... Oğlum son zamanlarda aniden Çiğlik cigliga ağlamaya basliyor ve beni görünce hemen susuyor yavrum. Gerçekten de yoğun günlerin sonunda yapiyor bunu.

ınsl operm cnm evet cok sukur buyuyor paşalar elhamdulıllah gvn cımmmm
cok sukur cnm benım evet beyfendı oldu erkekım benım dua ıle saglıklı gunler e ınsl cnm
evet cok sukur buyuyorlar cnm sendemı kacamaklardaydın kısmet ıstee:))
saglıklı gunlere ınsl dua ıleeeee

gerı donusumcum bısde 15 gunlukken yaptırdıkk anestesınız ınsl uyusturma ıgne ıle 5 gunde atma basladı dı dıkısı nsl sızde ılesmıssınıdr dua ıle hayılrı olsun ınsl

ev alamadığınıza çok üzüldüm seni en iyi ben anlarım bizim kvlerde bize yardım ne kelime bizden götürüyorlar üstelik eşim tek çocuk böyle yaşamaya alış çok kafana takma duyma görme tabiri caizse muhattap olma gerektiği kadar konuş benim için yabancıdan daha bile yabancılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…