oyş oyş bizimde taliplerimiz çıkmış ervoşla benim totom havalandı valla
verdim gitti
ervoş çok mutlu oldu
ama dilay erkeğe benzemiyorki ay seninkide kokoş biraz
çooooooooooooooooook datlu geleceğin brad'i bu
ilk karşımıza rezene çıktı ama
ilk zamanlardaki havlulu fotosuyla oto koltuğundaki fotosunu hatırlıyorum
ay çok güzel kızımız kurban olsunlar ona kel mel her haliyle güzel kızımız totosunu yesinler onun
senin oğluşta hoşmuş haaaa
canım bozma moralini erkeklerin çok az bir kısmı hassastır
eminim onunda kendince nedenleri vardır evet seni hırpalayıp yorması üzmesi hoş değil
ama şekerim ne yapalım bu erkekler hep denyo işte
salla gitsin o söylendikçe totonu çevir git
verdim gitti
canım rezenem çoooooooooooook tşklerBen varim
kac gundur yazamadm
ben talibim kizina
ervoş çok mutlu oldu
ay canım aynen aynen bizde pembe giymemize rağmen cinsiyeti soruluyor kız diyince şaşırıyorlarterlik hikayene bayildim bende gulmekten yikildimbencede sakin atma cocuklarina hikayenin anisi olarak kalsin
tek degilsin canim bu konuda bende oku oku bitiremiyorum
ayyy masallah cok tatli olmus bu kiz masallahh evdede kalmaz merak etem bi talibi cikar bizimde henuz yok kimse
mavilerden cidden cok yakismiss kizinabenim kizimida trde kim göse erken saniyor hatta bazilari ileri gidi uzerinde pembe kiyafet oldugu halde hatta daha kötusu bildigin kiz elbisesi oldugu halde kizmi oglanmi diye soruyorlardi sinir oluyordum
ama dilay erkeğe benzemiyorki ay seninkide kokoş biraz
satmaaaaa
yaparsın canım ya,en olmadı yakarsın dörtleri sağdan sağdan fitir fitir gidersin-yapılmışlığı var yani
hoşgeldin canımmmmm
aa niran biz de talibiizzz,mavi giyen kızlara bayılıyoruz biiiz hele ki çizgiliyse (malum benim oğlan doğuştan punk)
ay hakikaten doğuştan punkcı bu yawherkesler fotoları koymuş yeni yeni, biz de eksik kalmayalım oğluşumla dedim-sondaki kuru kafa body kendi imalatım bu arada
Eki Görüntüle 797202 Eki Görüntüle 797203 Eki Görüntüle 797204 Eki Görüntüle 797205 Eki Görüntüle 797206
çooooooooooooooooook datlu geleceğin brad'i bu
ilk karşımıza rezene çıktı ama
aa mervem ben Erva'yı saçsız hatırlamıyorum kiNiran bacim senin erva sacli saçlı maşallah benimki keltos
Cok tatli kuzucuk
ilk zamanlardaki havlulu fotosuyla oto koltuğundaki fotosunu hatırlıyorum
ay çok güzel kızımız kurban olsunlar ona kel mel her haliyle güzel kızımız totosunu yesinler onun
ay evet çoooook mutlu oldukAra sira bosuna yer kapliyor diye sinir oluorum atasim geliyor ama her defasin da biraz daha dursun
NIRAN: canim masallah kizina bak talipler simdiden cikmaya basladi bizim dünür ortalar da yok basimiz da bagli zaten yoksa talip olabilirdik :)
MELINNAZ & SEYZEN kizlar okudum ama cevap yazamamistim gecen benim gibi ayni seyi düsünüp dile getiremeyenler vardir hem denozcum hemde bizim icin bir rahatsizlik olmasin diye dile getirmek istedim ama zaten denoz cok anlayisli bekledigim tepkiyi verdi
DENOZ: telefon da internetin yokmu canim ordan baksaydin ya :))) birde internet cafeye alisma simdi yarin siz sebep oldunuz der cikarsin mazallah :) nedense bende bir iki defa girdim int. cafeye ama sanki ayip birsey yapiyormusum cocukmusum gibi cekine cekine
senin oğluşta hoşmuş haaaa
ben seni uzun boylu zayıf (hamilelikten öncesine göre düşün gebelikte şaftımız kaymış), şaçlarını uzun kızıl-bakır hayal ediyorumEsmer ve zayif kismi dogru ama boy yok be hayatım
Bende eşimle sorunlar yaşıyorum. Öyle büyük şeyler değil ama sanki gittikçe uzaklaşıyoruz birbirimizden. Bazen herşeyi bırakıp kaçasım geliyor doğum sonrası depresyona girmezsem iyidirÇocuk, ev, monoton bir hayat ve beni beğenmeyen bir eş var hayatımda. Fiziksel açıdan değil ama yaptıklarımı beğenmez etmez. saat 10 dan akşam 4 e kadar suni sancı çektim bana sen ne çektin ki diyor, evi temizliyorum her yer pislik içinde en son ne zaman temizlik yaptın diyor, çocuk gece uyutmuyor bana abartıyorsun diyor. Bu çocuk sana ne çektiriyor ki diyor. Yarın doğum günüm bana hediye almamış zaten doğum hediyesi de almamıştı Bahaneside sen bana doğum günümde ne aldın ki diyor. Bide bana kızar bana ben görmeden bişey alma diye. Gider beğenirim gösteririm çok pahallı almış kadar oldun der çıkarız mağazadan şimdi suçum ne anlamadım :101::101:
Romantizm diye bişeyde kalmadı hayatımızda :85:
Hayal ediyorum şuan evli olmasaydım yurt dışında bir üniversitede hem çalışıyor hem de dünyayı gezip tozuyor olacaktım. Ama Allah yavruma sağlık sıhhat versin şu andan itibaren ben sadece onun için yaşayacağım.
canım bozma moralini erkeklerin çok az bir kısmı hassastır
eminim onunda kendince nedenleri vardır evet seni hırpalayıp yorması üzmesi hoş değil
ama şekerim ne yapalım bu erkekler hep denyo işte
salla gitsin o söylendikçe totonu çevir git