2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
oyş oyş bizimde taliplerimiz çıkmış ervoşla benim totom havalandı valla
verdim gitti
Ben varim
kac gundur yazamadm
ben talibim kizina
canım rezenem çoooooooooooook tşkler
ervoş çok mutlu oldu
ay canım aynen aynen bizde pembe giymemize rağmen cinsiyeti soruluyor kız diyince şaşırıyorlar
ama dilay erkeğe benzemiyorki ay seninkide kokoş biraz

ay hakikaten doğuştan punkcı bu yaw
çooooooooooooooooook datlu geleceğin brad'i bu
ilk karşımıza rezene çıktı ama
Niran bacim senin erva sacli saçlı maşallah benimki keltos
Cok tatli kuzucuk
aa mervem ben Erva'yı saçsız hatırlamıyorum ki
ilk zamanlardaki havlulu fotosuyla oto koltuğundaki fotosunu hatırlıyorum
ay çok güzel kızımız kurban olsunlar ona kel mel her haliyle güzel kızımız totosunu yesinler onun

ay evet çoooook mutlu olduk
senin oğluşta hoşmuş haaaa

Esmer ve zayif kismi dogru ama boy yok be hayatım
ben seni uzun boylu zayıf (hamilelikten öncesine göre düşün gebelikte şaftımız kaymış), şaçlarını uzun kızıl-bakır hayal ediyorum

canım bozma moralini erkeklerin çok az bir kısmı hassastır
eminim onunda kendince nedenleri vardır evet seni hırpalayıp yorması üzmesi hoş değil
ama şekerim ne yapalım bu erkekler hep denyo işte
salla gitsin o söylendikçe totonu çevir git

gidiyo canımda gündüz bebek var akşam ikisi birden hatta üçü ev okadar dağılıyoki gündüz anca toparlanıyorumm...valla yaa benm oğlanda bu hafta başladı tatildeydi ben bile kendime geldim tek çocukla yiner idare ediyodum da 2 çocuk zorladı benii
sat kız sat bi gündüz girmedim coşmuşsunuz haaaaa

bende bi ara piyasadaki biçok yarışmaya başvurdum biri bile geri dönmedi uyuzlarrr artık başvurmuyom kızgınım onlaraaa

msn deki oturum açılıyor yazısını görünce etraftakilere oturun açılıyor demiş. yazarkende güldüm ya
ay ben bu cümleden sonra anladım

ay esra dün cemciğim çok güldürmüştü bu akşamda sana kırıldımm hele tabakçıdaki sigara kopardı yaniii

ahhh canımmm neresi erkeğe benziyo anam gözlere baksana maşallahallah bağışlasın canımmm aman boşver turşusunu kur kızıznın en iyisiiii...

keep oğlunun saçlarına bayıldım çok orjinall yaa maşallah allah bağışlasın canım....

allah yardımcınız olsun canım..

off önlük mendil dayanmıyo dediğin gibi taktırmıyoda çoğuzman önlüğü kızıyooo
canım allah sağlık versin bebişerimize hamleydik doğdular büyüdüler bile maşallahhmama takviyesi bende yapıyorum çünkü sütüm azaldı iyice mamada olmasa toparlamazdı benm kız mama banada yardımcı oluyo arasıra işler için çıkmama gerekiyo tam bir kurtarıcı oluyoo c a ve h m benm favorilerim genelde oğlumada bunlardan alışveriş yapıyorum benm bunları keşfimde almanyadan gelen tanıdığımız sayesinde oldu o sürekli benm oğluma hediye geitrirdi bunlardan bende istanbula gittikçe almaya başladım..

canm biberon için bencede erken bi aydaha bekle beze gelince bizde 6 kiloyuz hala 3 kullanıyorum bende farkettim bacaklarını sıkıyo gibi ama 4te büyük gelir benceee..

Eki Görüntüle 797269

nasıl çok tombalak gibi de değil dimi? kime 3 aylık desem inanamıyor (
canım bebeişin çok tatlı maşşalhhh

napıyosunuz canım siz ya içinizde enetegre tesisler mi varr nasıl üretiyonuz bukadar sütü maşallahh....

merhaba arkadaşım seninle aynı kaderi paylaşıyoruz, benimde kızım sadece arada 1 ay emdi emmedi yine bıraktı,bende 3,5 aydır sürekli sağıyorum yorucu ve stresli oluşuna katılıyorum,ek gıdalara başlasak biraz rahat ederiz inşallah , benim kaka ve gazda sorun yok dr. brownın içinde mavi boru olan bir biberonu var istersen bir dene canım,bazen diyorum doysun d sorun değil ama bazen de annelik duygusu herhalde emsin ne olur diyorum .böyle diye diye zaman geçecek (

o bi b
eronu kullanıyorum ama y,nede gazlı ve biberonada tepki gsteriyo aç oldgu halde ne yapsmki sennki gnde kaç cc içiyo ?

kızlar kitap siparişlerimi verdim dünyaya dönmeliyim artık aralarından okuduklarınız varsa yorum yapın lütfenn
danbrown cehennem
zülfü livaneli kardeşimin hikayesi
jojo moyes senden önce ben
E L james grinin elli tonu (biraz erotik bi kitapmış ama yorumlar baya sert merak ettim)
hade bakalım gelsinde okuyalımmm...

kızlar salonum suan çok klasik bir döşemede klasik koltuklar klasik perdeler vs bu görünümden kurtulmak istiyorum ayrıyetten sıyah beyaz köşe takımım ve beyaz masa sandalyeli masam var zeminim akağaç buz laminant oldukça acık yanı aklımda iki fikir var sizinde fikrinizi almak istiyorum ya köşe takımım sıyah beyaz kalıcak düz modelsiz perdeler masanın sandalyeleri port art baskılı kumaşlarla kaplanıcak halımda siyah beyaz kırmızı bu arada yada sütlü kahve döşeme yapıcam sizce ?

ahh canım kelin ilacı olsa başına sürermişş benm sana çocuklu biri olarak ve beyaz koltukları olan biri olarak yani eskiden beyazdı kırık beyazzz çocuklu evde beyaz koltuk sakat arkadaşım bence değiştirmeye ordan başla derim bennnn

Kızlar yediğimiz ictigimiz sütle bebeğe geçiyor ya acaba hangileri daha sakıncalıdır . Oğlumun vücudunda kızarıklıklar oluyor acaba ne dokunuyor yediklerimden bir türlü anlayamadım.

Kızlar yediğimiz ictigimiz sütle bebeğe geçiyor ya acaba hangileri daha sakıncalıdır . Oğlumun vücudunda kızarıklıklar oluyor acaba ne dokunuyor yediklerimden bir türlü anlayamadım.

canım sen bu durumu önce doktorunla konuş bence ama bu durumun yediklerinle alakalı olabiliceğini düşünmüyorum çünkü bebekler sadece süt alıyolar senin yediklerin süte dönüşüyo bebeklerin anne sütü alırken alerjik reaksiyonlarını böle göstereckerlini düşünmüyorum ama bence doktorunla bi konuş

canım hoş geldin öncelikle...çok teşekkür ederiz talia teyzesi senin minnoşta çok tatlı olmuş maşallah türkiye yaramış ... bandanaları İstanbul ve balıkesirden almıştım canım çeşitli bijuterilerden o büyük çiçekli olanı da andywawa mağazasından aldım

slm anneler
emzirirken silikon meme ucu kullanan var mı?
ben hala onunla emziriyorum her gün uğraşıyorum diğer türlü almıyor. ama silikonu koyunca şapur şupur götürüyor
bi sakıncası olur mu göğüs ucuyla emzirmenin acaba:44:

Son düzenleme:

hiç sorun olacağını sanmıyorum benim bir arkadaşım 1,5 yaşına kadar öyle emzirdi:)) dert etme kendine emsinde bebiş canım

Herkese iyi aksamlar bu annelik beni mahfetti resmen bebegimin herseyine takar oldum aranizda bebegi amip olan vardi belirtilileri neler bnmm oglum sari mukuslu ve kotu kokulu kaka yapiyo tahlilde lokosit cikti birde bebegim emerlen tikaniyo bazen uyurkende oluyo tukurugunden sanirim hi hi diye ses cikariyo internrtte herseyin kotusu yaziyo doktora sormayi unutuyorum sizdede varmi bole seyler birakin ayri odalarda yatirmayi ben gunduz yanindan ayrilamiyorum tikanir diyse

Son düzenleme:

canm ben ilk etapta kullandım 1 ay kadar sonra benmki uçla tutmamaya başladı bıraktık bi zararı olucağını düşünmüyorum ama bana sanki bizimkine gaz yaptı gibi geldi bi boşluk varya ordan hava yutuyodu galibaa:26:

o bi b
eronu kullanıyorum ama y,nede gazlı ve biberonada tepki gsteriyo aç oldgu halde ne yapsmki sennki gnde kaç cc içiyo ?

aventin sarısını bir dene ben hepsinden aldım ilk günden beri karışık veriyorum, bazen biberonla savaşıyor ama çoğunlukla iyi 3,5 aylık benim kızım günde ortalama 700-900 arası yiyor bazen az bazen çok oluyor canım seninki kaç aylık kilosu nasıl

yeşil mukuslu ve kanlı dışkı ayrıca gerçekten çok kötü kokuyodu tahlilde çıkmadıysa yoktur zaten canım biz hala atlatamadık tahlillerde sürekli çıkıyo ama bu kadar takıntılı olma canım ya bişekilde büyüyolar korkma herşeyi atlatıyolar allahın izniyle benm kızda arada sanki nefes almayı unutuyo tıkanıveriyo ama sonra kendi kendine hatırlıyo sanırım nefes alması gerektiğini düzeliveriyoobunlar zamanla düzene girer canım meak etme...

arada kızarıklık bizdede oluyor,sivilce filan dr. bana senin hormanlarınla alakalı normal demişti 1 yaşına hepsi geçer dedi,ama tabii seninkileri bilmeden yorum yapmama yanlış olur sen yine dr. kontrolünde sor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…