hosbulduk cnm tsk ederim masallah oglusunda cok yakisikli olmuss allah bagislasin saclar harika benim kizinda tek ortada böyle dikiliyor bazen
canim buralardayim ama gunduz nete giremiyorum bugun aksam erken girim dedim kizim durmadi uyutamadim geri kapandi pc :)) gecmis oku oku bu saate kaldim yine bende :)) guya artik erken yatcaktim canim ya bir ervosun rsmini görmedim kiz nazar dger diyemi eklemiyorsun bari prfoline eklede görum cok merak ediyorumm:26: bu arada bir senle benim kiza talip cikmamis anlasilan digerlerini baglamislarrtrip atalim birazcik dimi
demekki benzetiyorlar canim elbisenin icine biel kizmi diye sorduklarina göreya gözleri bozuk yada akillari yok diye dusunuyorum
ayrica senin kizinda benzemiyor erkege mavi giydirmedigin surece
bu arada kizlar herkesi nasil hayal ettgini yazmisiniz beni nasil hayal ediyorsunuz bende merak ettim:26::26:
bizim ev işi yalan oldu moralim çok bozuk
peşinatı tamamlayamıyoruz bir türlü
kvler yüzünden ne altınım kaldı ne bir şey
şimdi peşinatı ödemeye de yanaşmıyorlar
resmen onlar yüzünden ev sahibi olamıyoruz
o kadar doluyum o kadar kızgınım ki onlara nefretim kat kat arttı
bugün kocamdan da nefret ediyorum
evlendiğimizden beri ailesinin yapmadığı kalmadı
bir kere bile gıkını çıkarmadı onlara
neden diye sormadı bile
bugün hepsinden nefret ediyorum
mervecim naptın canım nasılsın ervamız nasıl oldu
mervecim naptın canım nasılsın ervamız nasıl oldu
Oooo cazgirlik konusunda kimse kızımın eline su dokemezbir başladımi aglamaya komsular geliyor valla rezil oluyorum cok çığlık atıyor
Yok canim yok siz öbür Ervaya talip olmussunuz
Biz başkasının namusuna yan gözle bakmayız
canm grip olduğunu sanmam bu ay hepimizin şikayeti aynı merak etme dişlerle ilgili bi durumm bişey çıkmaz inş korkmaCanım bende sana bir şey soracaktım Sağol iyi sayılıriz
Erva cok huysuz sürekli eli agzinda ne bulsa agzina sokuyor bas parmağini agzina alıp inliyor hep ağlamaklı grip felan mi oldu sen tecrübelisin anacım atesi yok burnuda tıkalı değil yarın doktora götüreceğim sence ne olabilir:26:
SEn ne yaptın canım amipten kurtuldunuz mu? Oglisin nasıl kıskançlık yok degil mi
cidden ya beğen butonu nerdeeeGünaydınnnn. .
Begen butonum nerde bulamadım.. ama mesajlarını begendim mervemmmm
Yaygaralari tutuyor bazen bu bebislerin..düğmesi yokki kapatalım
Ervosumunn başı bağlı değilse, ben talip olurum bak
Günaydınnnn. .
cidden ya beğen butonu nerdeee
İnşallah grip felan değildir Sağol canım cevap verdiğin için allah yardımcin olsun kreş kurtaricin oldu desenecanm grip olduğunu sanmam bu ay hepimizin şikayeti aynı merak etme dişlerle ilgili bi durumm bişey çıkmaz inş korkma
valla canım bizim amip durumları aynı bi var biyokk oğlanla başımız dertte malsf çok kıskanıyo kardeşini elinden gelse severken kopartcak kafasını allahtan kreşe gidiyoda
hazır bebişim uyurken yazıyorum
bizde genelde müzik kanalı açık oluyor.oyun halısıda tv nin önünde.ters yatırıyorum ama dönüp tv ye bakarken yakalıyorum onu :44:
hemen halııyı döndürüyorum.dsmartta luli tv var 128.kanal.bu kanal pedagoglarca tavsiye ediliyormuş duyduğuma göre.oradaki şekiller ve renkleri çok ilgisini çekiyor (hepsi değil bazı bölümleri)öyle arada bir 5 dk açıyorum... 2 yaşına kadar seyrettirmemek lazımmış diyorlar,bakalım öyle olacak mı?
bu arada şeker testine gidecektin gitmedin dimi henüz.ihmal etme lütfen bebeğin var ve sağlığın her şeyden kıymetli...
canm benmki kreşte ya özel bizim geçen haftadan beri gidiyo bende kafamı dinliyorum accıkGece vardı. . Sabah gitmiş:26:
Canım sanada kolay gelsin..kıskançlık zor.. neyseki okullar açılıyor. Biraz nefes alırsın
Oglun da bugun başlıyor değilmi okula
İnşallah grip felan değildir Sağol canım cevap verdiğin için allah yardımcin olsun kreş kurtaricin oldu desene
Ne zaman gececekmis bu amip belası yaaa
Şu mesaj alıntısi yerine beğen butonu olsun
Sizde mi sevmediniz ben hic sevmedim mesaj alıntısi bildirimini
ooo tamam cazgırsa tam oğluşuma göreOooo cazgirlik konusunda kimse kızımın eline su dokemezbir başladımi aglamaya komsular geliyor valla rezil oluyorum cok çığlık atıyor
Yok canim yok siz öbür Ervaya talip olmussunuz
Biz başkasının namusuna yan gözle bakmayız
biz ervanın başı bağlama aşamasındaydık ama rakip çıktı bak bak:18:nese erva kendi karar versin artık gerçi ben oğluşumun bütün kirli çamaşırlarını ortaya çıkardım benimki eğlenilecek seninki evlenilecek oğlan gibi duruyorGünaydınnnn. .
benim kızımında yavaş yavaş başladı eli hep kasında hafif kabuklar var ama bazı kısımlar sararmış sanırım konak oluoyrKizlar yaa canm cik sikkin
Oglumun basinda konak oldu
Ama cok kalindi zeytinyagi vs fayda etmedi konak sampuani yazdi doktor oda ise yaramadi
Simdi cook kasiniyo sanirim oglum kasimaya calisiyo
Kalin kabuklar kalkiyo ama saclariyla birlikte obek obek saclar kopuyo
Gorunce icim gidiyo hatta kasirken kanatmis kafasinin bikac yerini
Sabah besigin ici top top sac doluydu
Napsam bilemedim
Konagin kalktigi yerdeki saclar hep dokuldu
Resmen gel kaldi oglum
aaa beğen butonu gelsin geri evet, böyle bi eksiklik oluyor valla, mesaj alıntısı bildirimini de sevmiştim ben gerçi ama beğensiz olmazkesinlikle katılıyorum canım yaa çok gıcık olmuş imzamı toplasak beğen butonu geri gelsin diyeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?