2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Bu ToPige gel kaynatalim obur topikte bebek bakimi vs konusu konuşuluyor burda hrr konu serbest
Tamam koyarım canim
Sen ne Yaptin yerlesebildin mi bavullar felan off kirliler çamaşırlar utulenecekler temizlik 3 çocuk bir yandan allah yardımcin olsun ben sayarken yoruldum

Son düzenleme:

Bacim sen daha öğrenmedin mi erkek ailesinden gelen yardım iyilik Allah'tan gelsin aman aman uzak olsunlar ne paralarını isterim ne pullarini
Yaşınız genc daha durun elbet uygun vakit geldiğinde sizde ev sahibi olursunuz. Bu ev işleri vs bana göre kismet işi. Kismetinizde varsa olur hayirlisini iste vardir bundada bir hayir
ESinede kizma boşver erkekler böyle iste çıt çıkarmıyorlat ailelerine kirilan uzulen hep kadın oluyor sabret sende

mervecim naptın canım nasılsın ervamız nasıl oldu

Canım bende sana bir şey soracaktım Sağol iyi sayılıriz
Erva cok huysuz sürekli eli agzinda ne bulsa agzina sokuyor bas parmağini agzina alıp inliyor hep ağlamaklı grip felan mi oldu sen tecrübelisin anacım atesi yok burnuda tıkalı değil yarın doktora götüreceğim sence ne olabilir:26:

Günaydınnnn. .

Begen butonum nerde bulamadım.. ama mesajlarını begendim mervemmmm

Yaygaralari tutuyor bazen bu bebislerin..düğmesi yokki kapatalım
Ervosumunn başı bağlı değilse, ben talip olurum bak

canm grip olduğunu sanmam bu ay hepimizin şikayeti aynı merak etme dişlerle ilgili bi durumm bişey çıkmaz inş korkma

SEn ne yaptın canım amipten kurtuldunuz mu? Oglisin nasıl kıskançlık yok degil mi

valla canım bizim amip durumları aynı bi var biyokk oğlanla başımız dertte malsf çok kıskanıyo kardeşini elinden gelse severken kopartcak kafasını allahtan kreşe gidiyoda

Günaydınnnn. .

Evet begen butonunu kaldırdi galiba Kazen
Seninki demi öyle ases ya komsu aradi gecen ne oldu hasta mi senin kizun sesi geliyor bizim eve diye

AAaaaaaaa ben şimdi heyecnlandim
Kizima talip çıktı Oleyyyy
Damat adayının resmini görelim önce dünürüm

İnşallah grip felan değildir Sağol canım cevap verdiğin için allah yardımcin olsun kreş kurtaricin oldu desene
Ne zaman gececekmis bu amip belası yaaa

canım ;şeker testini yaptırmaktan korkuyorum valla.cesaret edemedim (

bu arada2 yaşa kadar segrettirmeyen hiç olduğunu sanmıyorum ben.

Şu mesaj alıntısi yerine beğen butonu olsun
Sizde mi sevmediniz ben hic sevmedim mesaj alıntısi bildirimini

Gece vardı. . Sabah gitmiş:26:

Canım sanada kolay gelsin..kıskançlık zor.. neyseki okullar açılıyor. Biraz nefes alırsın
Oglun da bugun başlıyor değilmi okula
canm benmki kreşte ya özel bizim geçen haftadan beri gidiyo bende kafamı dinliyorum accık

İnşallah grip felan değildir Sağol canım cevap verdiğin için allah yardımcin olsun kreş kurtaricin oldu desene
Ne zaman gececekmis bu amip belası yaaa

yok ya canım gripte zaten ilk burun başlıyo fosur fosur...allah eğitim kurumlarından razı olsun onlarda olmasa naparmışım bilmem...
canm doktor 1 yaşına kadar tekrar eder dedi çekicez artık sonunda düzelsinde daha ciddi sorunlara yol açmasında...

Kizlar yaa canm cik sikkin
Oglumun basinda konak oldu
Ama cok kalindi zeytinyagi vs fayda etmedi konak sampuani yazdi doktor oda ise yaramadi
Simdi cook kasiniyo sanirim oglum kasimaya calisiyo
Kalin kabuklar kalkiyo ama saclariyla birlikte obek obek saclar kopuyo
Gorunce icim gidiyo hatta kasirken kanatmis kafasinin bikac yerini
Sabah besigin ici top top sac doluydu
Napsam bilemedim
Konagin kalktigi yerdeki saclar hep dokuldu
Resmen gel kaldi oglum

ooo tamam cazgırsa tam oğluşuma göre ama ben bi senin ervayı biliyorum bi tane daha mı var:26:?

Günaydınnnn. .

biz ervanın başı bağlama aşamasındaydık ama rakip çıktı bak bak:18:nese erva kendi karar versin artık gerçi ben oğluşumun bütün kirli çamaşırlarını ortaya çıkardım benimki eğlenilecek seninki evlenilecek oğlan gibi duruyor
Ervaaa sen agunla adam edersin benim oğlanı, gel kızım sen

benim kızımında yavaş yavaş başladı eli hep kasında hafif kabuklar var ama bazı kısımlar sararmış sanırım konak oluoyr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…