2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Ben bu hamileliğin en çok eşlerde yarattığı o koruyu kollayıcı tavrına bayıldım :) eşim elimi sıcak sudan soğuk suya sokturmuyor gerçekten :) makine bile boşaltmıyorum uzanmak iyi değilmiş :) Hafta sonu ben öğlen uyumuşum evi süpürmüş silmiş toz almış :) lavaboları bile ovmuş :) yemek hiç dert değil zaten mutlaka haftada 2-3 kez balık yiyoruz, kayınvalidem ben çalışıyorum yorulmayayım diye en az 2 çeşit yemek yapıp gönderiyor :) Eşim bebek için sağlıklı diye meyve ve çiğ sebzeleri mutlaka organik alıyor kendi yemiyor sadece banaymış :) Sabah midem bulanıyor sesime koşuyor, hapşursam mandalina soyup getiriyor, misafirliğe gitsek cam açtırmıyor ceryan yapmasın diye ... Süper valla çok memnunum kocamdan, uzun yıllar sevgili olduk 1,5 yıldırda evliyiz bana toplasan 2-3 kez çiçek almıştır, romantik değildir anlayacağınız ama çok düşünceli ve naziktir ...

evet büyüdük biz kocamaaaan olduk.saklamayı bırak 2,5-3 aylk olduğumuza kimseyi inandıramıyorum nazar değmesin diye mi cinsiyeti söylemiyosun çoktan öğrenmişsindir diyorlar maaşallah diyim de kendi kendime nazar deydiririm bide sivri olunca ve çabuk çıkınca erkek, yayvan olunca ve geç çıkınca da kız diyolar.bana o yüzden herkes erkek diyo ama ben kızmış gibi hissediyorum.:44:

Kuzenimin eşinin göğüsleri okadar büyümüştüki..Kızı görünce direk göğüslerine gidiyordu gözler..Ne kadar saklamaya çalışsada..İnşallah seninde büyüme durur biryerden sonra

Maşallah Benim eşim yardım eder ev işlerine ama şimdi seninki kadar olmasa daha çok yardımcı oluyor. Çiçek almak konusunda sıfıra yakın sayılır. Yalnız geçen jest yapıp altın şans kolyesi aldı. Birinci yılımızı devirdik de

maşallahh böle erkeklerde mi varmış benimkisi bu kadar diil malesef tamam iş yapma falan diyo kadın tuttum zaten haftada 1 gelicek ama yemek falanda istiyo tabi napsın oda aç aç geliyo. bide benim midem çok kötü olmadığı için onun için heralde yemek falan bekliyor. ama yapamadım bugün dışarda falan yiyelim desemde bişey demez çıkar yeriz. ama öle ilgiler falan yok o kadar çay getirirmisin şunu verirmisin falan diye yerimden bile kaldırıyor gayet ben biraz mide bulantısı işini abartıyım çok bulanıyo falan diyimde biraz ilgi göriyim yaa

Kuzenimin eşinin göğüsleri okadar büyümüştüki..Kızı görünce direk göğüslerine gidiyordu gözler..Ne kadar saklamaya çalışsada..İnşallah seninde büyüme durur biryerden sonra
Şişlik var işte. İnşallah daha da kocaman olmaz. Süt verirken irileşiyor biraz da, tanıdıklardan biliyorum.

Eşim gayet memnun bu durumdan

evet sigarayı bırakmak etkiledi beni bayaaa ama aslında hep sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum fakat metabolizma sigarayı bıraktıktan sonra direk yavaşladığı için ister istemez kilo alıyorsun...benimki biraz çok oldu:)))))
ama dediğin gibi sürekli sakız var ağzımda:)))
ben de akşam çekebilirsem yarına koymaya çalışırım fotoyu canımmm:)))

oy yerim ben onu maaşallah sizecanım bence bebeğinde hiçbir sorun yoktur şu doktorların her söylediğine takılmayın benim de kanamam oldu hem öyle kahverengi falan da değil.üstelik biçok hamile kadın gebeliği boyunca birçok kez hafif bir kanama yaşayabiliyormuş.kalbi atıyor ultrasonda da kese düzgün görünüyorsa hiçbir problem yoktur.doktorların işi gücü can sıkıp şüphe aşılamak zaten

Al bakalım yalnız kalma. Biz senin kadar büyümedik ama.
Şu an kabus gibi olduğumdan sadece göbeğimi ekliyorum. Normal insan halim albümümde var.
2 gün sonra 10. haftamız bitiyor biz bu ka büyüdük işte teyzeleri.

En son 2,5 cm dik şimdi 3 cm falanız. Henüz 1 kilo aldım. 54 idim 55 oldum.

Göbişe göre ne benim bebişin cinsiyeti tahmin yürütün bakalım.

Benim eşim tam olarak anlamıyor sanırım hamile olduğumu gerçi bende öyle...Ama dediğin gibi bulaşık makinasını artık o boşaltıyor uzanmamak için..Evde olduğunda yardım ediyor..Bazen unutuyor hamile olduğumu galiba birşeyi çok yediysem oluyor..Diyorum galiba hamileyim testmi yapsak..Ozaman dank ediyor

ohh maşallah nasılda sivri...

Benim karnım bazen gazdan şişiyor.Ama sabah kalktığımda dümdüz oluyor

canım maşallah bebeğine bak kalbi atıyormuş misler gibi benim doktorum bana demişti ki, 12.haftadan önce bir doktor "hiç birşey olmaz, bu çocuk kesin sağlıklı" diyorsa kaç o doktordan çünkü yalan söylüyor, bunu asla bilemeyiz demişti. Senin doktor da ihtiyatlıca konuşmuş işte, sen içini ferah tut, progestanı kullan o bi iki güne keser zaten kanamayı. Bu arada bol bol dinlen ve iş yapma bi süre. Gerinme, esneme 3kg.den ağır kaldırmadan uzak dur. İnşallah sağlıkla ilerler hamileliğin canım

ahaaaa anaaaaaaam pek datluuuuuuu kız senin erkek olcak galiba baksana benim gibi bitek göbiş var sivri bşy o kadar maaşallah size

canım benim güel düşün güzel olsum bence onla alkası yoktur Rabbim hpimize sağlıklı beişler versin

bende jülidecim ama doktorum dediki bence şanslısın he bulantın çok olsaydı vbirden kesilseydi o zaman belki bir problem olabilirdi deid

Hadi inşallah )) bugün gidip kalp atışlarını duyacaktık ama bizim doktor abi başka hastaneye doğuma gidecek diye yarına ertelendi sabah 8 de nasıl üzüldük eşimle(

seninki de göbüş hesabına göre erkek galiba ben kilo almayıp bir de üstüne 4 kg. kadar verdiğim için sanırım hiç yok, çıkar inşallah kısa zamanda

Evi bugüne kadar eşim süpürdü sildi ama haftada bir gelecek bir kadın buldum ve artık kurtuldu.
Yemek yemem konusunda teşvik edici ama dün gece 1 buçukda limonumu elimden aldı en sonunda yeter diye. Hem miden delinecek hem çocuğun kesesi delinecek ne yedin maşallah diye aldı attı limonlarımı.

canım hiç üzme kendini bende trafik kazası geçirdim 6 haftalıktık lekelenmelerim başladı progestana devam ediyorum doktorum bana hiç öle bişey demedi senin yazını okuyunca benimde moralim bozuldu lütfen kızlar böle olumsuz şeyleri buraya yazmayın arkadaşlarımız okuyup üzülebilirler olumsuzluğa yer yok hem kırmızı bir şekilde hatta kesesi zedelenen arkadaşım var kk dan ama bebeği sapasağlam çok şükür

yine sölüyorum kızlar olumsuz şeyleri buraya yazmayın LÜTFEEEENNN

Son düzenleme:

Benimde aşim canım istemiyor yemiyeceğimi kabul etmiyor..Bebek için ye diyor..Ama bazı durumlarda bebeği unutuyor sanki.Yada bana öyle geliyor.Malum duygusal hallerdeyiz hamilelik boyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…