Mehsel, fotonu şimdi gördümgerçekten büyümüş yahuu..yok bununla karşılaştırılınca bende hiç bir fark yok henüz onu anladım. Eh senin hamileliği gizlemen imkansız canım ya, bi göbek muhabbeti vardı hani neydi o yassı olunca bişi ileri olunca bişi oluyordu hani cinsiyet için:44:
Olmadığına şükret. Sütyen arayışına başladım. Minimizer alacağım. Hey Allahım bir zamanlar göğüslerim çok küçük diye depresyona grip eczaneden ilaç almaya kalkmıştım. GÜn oluyor devran dönüyor işte
MaşallahBen bu hamileliğin en çok eşlerde yarattığı o koruyu kollayıcı tavrına bayıldım :) eşim elimi sıcak sudan soğuk suya sokturmuyor gerçekten :) makine bile boşaltmıyorum uzanmak iyi değilmiş :) Hafta sonu ben öğlen uyumuşum evi süpürmüş silmiş toz almış :) lavaboları bile ovmuş :) yemek hiç dert değil zaten mutlaka haftada 2-3 kez balık yiyoruz, kayınvalidem ben çalışıyorum yorulmayayım diye en az 2 çeşit yemek yapıp gönderiyor :) Eşim bebek için sağlıklı diye meyve ve çiğ sebzeleri mutlaka organik alıyor kendi yemiyor sadece banaymış :) Sabah midem bulanıyor sesime koşuyor, hapşursam mandalina soyup getiriyor, misafirliğe gitsek cam açtırmıyor ceryan yapmasın diye ... Süper valla çok memnunum kocamdan, uzun yıllar sevgili olduk 1,5 yıldırda evliyiz bana toplasan 2-3 kez çiçek almıştır, romantik değildir anlayacağınız ama çok düşünceli ve naziktir ...
Ben bu hamileliğin en çok eşlerde yarattığı o koruyu kollayıcı tavrına bayıldım :) eşim elimi sıcak sudan soğuk suya sokturmuyor gerçekten :) makine bile boşaltmıyorum uzanmak iyi değilmiş :) Hafta sonu ben öğlen uyumuşum evi süpürmüş silmiş toz almış :) lavaboları bile ovmuş :) yemek hiç dert değil zaten mutlaka haftada 2-3 kez balık yiyoruz, kayınvalidem ben çalışıyorum yorulmayayım diye en az 2 çeşit yemek yapıp gönderiyor :) Eşim bebek için sağlıklı diye meyve ve çiğ sebzeleri mutlaka organik alıyor kendi yemiyor sadece banaymış :) Sabah midem bulanıyor sesime koşuyor, hapşursam mandalina soyup getiriyor, misafirliğe gitsek cam açtırmıyor ceryan yapmasın diye ... Süper valla çok memnunum kocamdan, uzun yıllar sevgili olduk 1,5 yıldırda evliyiz bana toplasan 2-3 kez çiçek almıştır, romantik değildir anlayacağınız ama çok düşünceli ve naziktir ...
Şişlik var işte. İnşallah daha da kocaman olmaz. Süt verirken irileşiyor biraz da, tanıdıklardan biliyorum.Kuzenimin eşinin göğüsleri okadar büyümüştüki..Kızı görünce direk göğüslerine gidiyordu gözler..Ne kadar saklamaya çalışsada..İnşallah seninde büyüme durur biryerden sonra
ay çok teşekkür ederim canımevet sigarayı bırakınca yaramış sana ama kontrollü git sen yine de olur mu.bak sigarayı bırakma sürecinde sakız çiğnemenin iyi geldiğini biliyorum.benim babam sakız sayesinde kilo almaktan kurtulmuştu.ağız sürekli oyalanacak bşyler aradığı için insan sürekli yemek yerken buluyo kendini.ama sakızla kandırık yapabilirsin sen de koysana fotoğrafını cnm ya çok merak ettim böyle tek şişen ben miyim yaw:44:
oy yerim ben onu maaşallah sizeohh çok şükürr bitti yaa oku oku sonu gelmedi bi türlü biz anneler o kadar heyecanlıyızki ne olsa anlatmak istiyoruz :) bende anlatıyım bari bugün olanları.
kızlar ben geçen çarşamba doktoruma gittim en son herşey normaldi hatta fasülyemin resminide paylaşmıştım. ama cuma günü akıntımda biraz kahverengilik vardı. ee bidahaki randevum 26 kasımda habirede gitmek istemiyorum doktora. ama içim kıpır kıpır rahat dururmuyum ben. bende bugün başka doktora gittim dayanamadım. şansımada öle bi yere gitmişimki benden 2 öndeki hasta girdi çıktığında bebeğin kalbinin durduğunu sölediler çok kötü oldumsonra bi kişi daha girdi benide içeri aldılar ama görmüyorum onları ama konuştuklarını duyuyorum. şansıma ondada sorun vardı meğer baya kırmızı kan gelmiş başta progestan kullanmaya başlamış şimdide daha koyu akıntı gelmeye başlamış devamlı. doktorda dedi bi sorun var normal değil. kızın kasıklarındada çok ağrı olmuş. yani anlıcağınız ben daha girmeden korku bastı beni ne uğursuz bi yermiş dedim neyse sonra beni aldılar baktık bebişim iyiydi çok şükür. kalbide atıyodu hatta dinlettide. ama 3 kere lekelenmem olduğunu söleyince normal diil dedi demekki gebelik hormanlarında eksiklik var 12. haftaya kadar sabah 1 akşam 2 tane progestan al dedi.bu arada ilişkiyi kesinlikle yasakladı ikili tarama testinde bi sorun varmı bakıcaz dedi lekelenme varsa sağlıksız olabilir falan dedii iyice moralimi bozdu
ama çarş gittiğimde bebeğim 18 mm di şimdi 2,37 cm olmuş teyzeleri sağlıksız olsa gelişmesi iyi olurmuyduki :44: neyse Rabbim hayırlısını versin ama bebişim beni bırakmıcak ben buna inandırmak istiyorum kendimi. durun size bebişimin bugünkü resmini de gönderiyim biraz tepeden çekmişler ama :)
Eki Görüntüle 545904
ay çok teşekkür ederim canımevet sigarayı bırakınca yaramış sana ama kontrollü git sen yine de olur mu.bak sigarayı bırakma sürecinde sakız çiğnemenin iyi geldiğini biliyorum.benim babam sakız sayesinde kilo almaktan kurtulmuştu.ağız sürekli oyalanacak bşyler aradığı için insan sürekli yemek yerken buluyo kendini.ama sakızla kandırık yapabilirsin sen de koysana fotoğrafını cnm ya çok merak ettim böyle tek şişen ben miyim yaw:44:
Ben bu hamileliğin en çok eşlerde yarattığı o koruyu kollayıcı tavrına bayıldım :) eşim elimi sıcak sudan soğuk suya sokturmuyor gerçekten :) makine bile boşaltmıyorum uzanmak iyi değilmiş :) Hafta sonu ben öğlen uyumuşum evi süpürmüş silmiş toz almış :) lavaboları bile ovmuş :) yemek hiç dert değil zaten mutlaka haftada 2-3 kez balık yiyoruz, kayınvalidem ben çalışıyorum yorulmayayım diye en az 2 çeşit yemek yapıp gönderiyor :) Eşim bebek için sağlıklı diye meyve ve çiğ sebzeleri mutlaka organik alıyor kendi yemiyor sadece banaymış :) Sabah midem bulanıyor sesime koşuyor, hapşursam mandalina soyup getiriyor, misafirliğe gitsek cam açtırmıyor ceryan yapmasın diye ... Süper valla çok memnunum kocamdan, uzun yıllar sevgili olduk 1,5 yıldırda evliyiz bana toplasan 2-3 kez çiçek almıştır, romantik değildir anlayacağınız ama çok düşünceli ve naziktir ...
Al bakalım yalnız kalma.Biz senin kadar büyümedik ama.
Şu an kabus gibi olduğumdan sadece göbeğimi ekliyorum. Normal insan halim albümümde var.
2 gün sonra 10. haftamız bitiyor biz bu ka büyüdük işte teyzeleri.
En son 2,5 cm dik şimdi 3 cm falanız. Henüz 1 kilo aldım. 54 idim 55 oldum.
Göbişe göre ne benim bebişin cinsiyeti tahmin yürütün bakalım.
Eki Görüntüle 545907
canım maşallah bebeğine bak kalbi atıyormuş misler gibiohh çok şükürr bitti yaa oku oku sonu gelmedi bi türlü biz anneler o kadar heyecanlıyızki ne olsa anlatmak istiyoruz :) bende anlatıyım bari bugün olanları.
kızlar ben geçen çarşamba doktoruma gittim en son herşey normaldi hatta fasülyemin resminide paylaşmıştım. ama cuma günü akıntımda biraz kahverengilik vardı. ee bidahaki randevum 26 kasımda habirede gitmek istemiyorum doktora. ama içim kıpır kıpır rahat dururmuyum ben. bende bugün başka doktora gittim dayanamadım. şansımada öle bi yere gitmişimki benden 2 öndeki hasta girdi çıktığında bebeğin kalbinin durduğunu sölediler çok kötü oldumsonra bi kişi daha girdi benide içeri aldılar ama görmüyorum onları ama konuştuklarını duyuyorum. şansıma ondada sorun vardı meğer baya kırmızı kan gelmiş başta progestan kullanmaya başlamış şimdide daha koyu akıntı gelmeye başlamış devamlı. doktorda dedi bi sorun var normal değil. kızın kasıklarındada çok ağrı olmuş. yani anlıcağınız ben daha girmeden korku bastı beni ne uğursuz bi yermiş dedim neyse sonra beni aldılar baktık bebişim iyiydi çok şükür. kalbide atıyodu hatta dinlettide. ama 3 kere lekelenmem olduğunu söleyince normal diil dedi demekki gebelik hormanlarında eksiklik var 12. haftaya kadar sabah 1 akşam 2 tane progestan al dedi.bu arada ilişkiyi kesinlikle yasakladı ikili tarama testinde bi sorun varmı bakıcaz dedi lekelenme varsa sağlıksız olabilir falan dedii iyice moralimi bozdu
ama çarş gittiğimde bebeğim 18 mm di şimdi 2,37 cm olmuş teyzeleri sağlıksız olsa gelişmesi iyi olurmuyduki :44: neyse Rabbim hayırlısını versin ama bebişim beni bırakmıcak ben buna inandırmak istiyorum kendimi. durun size bebişimin bugünkü resmini de gönderiyim biraz tepeden çekmişler ama :)
Eki Görüntüle 545904
Şu an kabus gibi olduğumdan sadece göbeğimi ekliyorum. Normal insan halim albümümde var.
Eki Görüntüle 545907
ohh çok şükürr bitti yaa oku oku sonu gelmedi bi türlü biz anneler o kadar heyecanlıyızki ne olsa anlatmak istiyoruz :) bende anlatıyım bari bugün olanları.
Eki Görüntüle 545904
bende jülidecim ama doktorum dediki bence şanslısın he bulantın çok olsaydı vbirden kesilseydi o zaman belki bir problem olabilirdi deid
Eki Görüntüle 545907
Benim eşim tam olarak anlamıyor sanırım hamile olduğumu gerçi bende öyle...Ama dediğin gibi bulaşık makinasını artık o boşaltıyor uzanmamak için..Evde olduğunda yardım ediyor..Bazen unutuyor hamile olduğumu galiba birşeyi çok yediysemoluyor..Diyorum galiba hamileyim testmi yapsak..Ozaman dank ediyor
ohh çok şükürr bitti yaa oku oku sonu gelmedi bi türlü biz anneler o kadar heyecanlıyızki ne olsa anlatmak istiyoruz :) bende anlatıyım bari bugün olanları.
Eki Görüntüle 545904
Evi bugüne kadar eşim süpürdü sildi ama haftada bir gelecek bir kadın buldum ve artık kurtuldu.
Yemek yemem konusunda teşvik edici ama dün gece 1 buçukda limonumu elimden aldı en sonunda yeter diye. Hem miden delinecek hem çocuğun kesesi delinecek ne yedin maşallah diye aldı attı limonlarımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?