Hadi inşallah)) bugün gidip kalp atışlarını duyacaktık ama bizim doktor abi başka hastaneye doğuma gidecek diye yarına ertelendi sabah 8 de nasıl üzüldük eşimle (
ohh çok şükürr bitti yaa oku oku sonu gelmedi bi türlü biz anneler o kadar heyecanlıyızki ne olsa anlatmak istiyoruz :) bende anlatıyım bari bugün olanları.
kızlar ben geçen çarşamba doktoruma gittim en son herşey normaldi hatta fasülyemin resminide paylaşmıştım. ama cuma günü akıntımda biraz kahverengilik vardı. ee bidahaki randevum 26 kasımda habirede gitmek istemiyorum doktora. ama içim kıpır kıpır rahat dururmuyum ben. bende bugün başka doktora gittim dayanamadım. şansımada öle bi yere gitmişimki benden 2 öndeki hasta girdi çıktığında bebeğin kalbinin durduğunu sölediler çok kötü oldumsonra bi kişi daha girdi benide içeri aldılar ama görmüyorum onları ama konuştuklarını duyuyorum. şansıma ondada sorun vardı meğer baya kırmızı kan gelmiş başta progestan kullanmaya başlamış şimdide daha koyu akıntı gelmeye başlamış devamlı. doktorda dedi bi sorun var normal değil. kızın kasıklarındada çok ağrı olmuş. yani anlıcağınız ben daha girmeden korku bastı beni ne uğursuz bi yermiş dedim neyse sonra beni aldılar baktık bebişim iyiydi çok şükür. kalbide atıyodu hatta dinlettide. ama 3 kere lekelenmem olduğunu söleyince normal diil dedi demekki gebelik hormanlarında eksiklik var 12. haftaya kadar sabah 1 akşam 2 tane progestan al dedi.bu arada ilişkiyi kesinlikle yasakladı ikili tarama testinde bi sorun varmı bakıcaz dedi lekelenme varsa sağlıksız olabilir falan dedii iyice moralimi bozdu
ama çarş gittiğimde bebeğim 18 mm di şimdi 2,37 cm olmuş teyzeleri sağlıksız olsa gelişmesi iyi olurmuyduki :44: neyse Rabbim hayırlısını versin ama bebişim beni bırakmıcak ben buna inandırmak istiyorum kendimi. durun size bebişimin bugünkü resmini de gönderiyim biraz tepeden çekmişler ama :)
Eki Görüntüle 545904
ohh maşallah nasılda sivri...
Benim karnım bazen gazdan şişiyor.Ama sabah kalktığımda dümdüz oluyor
ahaaaaanaaaaaaam pek datluuuuuuu kız senin erkek olcak galiba baksana benim gibi bitek göbiş var sivri bşy o kadar maaşallah size
seninki de göbüş hesabına göre erkek galiba ben kilo almayıp bir de üstüne 4 kg. kadar verdiğim için sanırım hiç yok, çıkar inşallah kısa zamanda
Al bakalım yalnız kalma.Biz senin kadar büyümedik ama.
Şu an kabus gibi olduğumdan sadece göbeğimi ekliyorum. Normal insan halim albümümde var.
2 gün sonra 10. haftamız bitiyor biz bu ka büyüdük işte teyzeleri.
En son 2,5 cm dik şimdi 3 cm falanız. Henüz 1 kilo aldım. 54 idim 55 oldum.
Göbişe göre ne benim bebişin cinsiyeti tahmin yürütün bakalım.
Eki Görüntüle 545907
Şu an kabus gibi olduğumdan sadece göbeğimi ekliyorum. Normal insan halim albümümde var.
Eki Görüntüle 545907
evet sorma öyle sıkıntı oluyor bende kurban eti hallettim diye doktora somak için dört gün bekledim ama eminim yarın güzel haberler alıcaksın
Eki Görüntüle 545907
maşallah tokoyay sana :) ne kadar sivri göbeğin şaşırdım valla aramızda 1 gün var ben 2 kg aldım ama bu kadar yok göbeğim şaşırdım valla:) Allah bebişini de seni de nazardan saklasın
CANIM MAŞALLAH YAA SİZİN GÖBİŞLER ALDI BAŞINI GİDİYOOOBEN YEMEK YİYİNCE BİRAZ ÇIKIYO YAKSA GAZ ŞİŞLİĞİ KADAR MİNİK BİŞEY
CİNSİYEETT ERKEKKK
herkes kan testlerini yaptırdı mı arkadaşlar glikoz,anti toxoplazma ıgm, ıgg, anti cmw...
heh işte yaptım bak tokoyay cım son halimefotoğraf makinesinden atmak istedim ama boyut büyük geldi ben de bilgisayardan telefonla tekrar çekip koydumEki Görüntüle 545804 Eki Görüntüle 545803
maşallah baya 5 aylık gibi olmuş :) bencede seninki baya erkek gibi duruyor :) ya benimki gazdan falan şişiyo sadece bide ben zayıfım ama benim su içsem şişerdi hep zaten.senin iç karnın geniş değilmiş demek.sen kremlenmeye başla o zaman şimdiden cnm :)
MEHSEL_ERAY senin karnında sert mi baya. :44:
ben yaptırdım canım oldu epey
Body shop tan almıştım canım. cocoa butter body butter diye geçiyor. Watsons diye bir mağaza var eğer olduğunuz yerde varsa çok benzer ürünler var orda da.Hangi marka kremi kullanıyorsun peki?
dün kocam kilo muhabbeti yaptı,
ya bi zahmet hamile kadına kilo muhabbeti yapma ya, bir erkeğin şu dönemde en yapmamasını gereken şey yani.
bugün geldiğinde internetten okutacam ''hamilelerin eşlerinin yapması ve yapmaması gerekenler''
kızlar doktor size kanın yanında idarar teside yaptı mı
hey maşallah yahu ne güzel büyümüş göbişin çok yakışmış... Bebiş son aylar biraz yorucak seni ama dikkatli ol bel bakımından :):)
oy yerim ben onu maaşallah sizecanım bence bebeğinde hiçbir sorun yoktur şu doktorların her söylediğine takılmayın benim de kanamam oldu hem öyle kahverengi falan da değil.üstelik biçok hamile kadın gebeliği boyunca birçok kez hafif bir kanama yaşayabiliyormuş.kalbi atıyor ultrasonda da kese düzgün görünüyorsa hiçbir problem yoktur.doktorların işi gücü can sıkıp şüphe aşılamak zaten
canım maşallah bebeğine bak kalbi atıyormuş misler gibibenim doktorum bana demişti ki, 12.haftadan önce bir doktor "hiç birşey olmaz, bu çocuk kesin sağlıklı" diyorsa kaç o doktordan çünkü yalan söylüyor, bunu asla bilemeyiz demişti. Senin doktor da ihtiyatlıca konuşmuş işte, sen içini ferah tut, progestanı kullan o bi iki güne keser zaten kanamayı. Bu arada bol bol dinlen ve iş yapma bi süre. Gerinme, esneme 3kg.den ağır kaldırmadan uzak dur. İnşallah sağlıkla ilerler hamileliğin canım
canım benim güel düşün güzel olsum bence onla alkası yoktur Rabbim hpimize sağlıklı beişler versin
canım hiç üzme kendini bende trafik kazası geçirdim 6 haftalıktık lekelenmelerim başladı progestana devam ediyorum doktorum bana hiç öle bişey demedi senin yazını okuyunca benimde moralim bozuldu lütfen kızlar böle olumsuz şeyleri buraya yazmayın arkadaşlarımız okuyup üzülebilirler olumsuzluğa yer yokhem kırmızı bir şekilde hatta kesesi zedelenen arkadaşım var kk dan ama bebeği sapasağlam çok şükür
yine sölüyorum kızlar olumsuz şeyleri buraya yazmayın LÜTFEEEENNN
aklına kötü şeyler getirme canım sen biraz senden önce giren bayanlardan etkilenmişsindir..bakkk kocaman olmuş bebişinhiç bişey olmaz Allah'ın izniyle içini rahat tut..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?