2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Hadi inşallah )) bugün gidip kalp atışlarını duyacaktık ama bizim doktor abi başka hastaneye doğuma gidecek diye yarına ertelendi sabah 8 de nasıl üzüldük eşimle(

evet sorma öyle sıkıntı oluyor bende kurban eti hallettim diye doktora somak için dört gün bekledim ama eminim yarın güzel haberler alıcaksın

aklına kötü şeyler getirme canım sen biraz senden önce giren bayanlardan etkilenmişsindir..bakkk kocaman olmuş bebişin hiç bişey olmaz Allah'ın izniyle içini rahat tut..

ohh maşallah nasılda sivri...

Benim karnım bazen gazdan şişiyor.Ama sabah kalktığımda dümdüz oluyor

Karnım acayip sivri. Onun içinde artık saklanamaz hale geldi.
Ve birde inanılmaz sert. :44:

ahaaaa anaaaaaaam pek datluuuuuuu kız senin erkek olcak galiba baksana benim gibi bitek göbiş var sivri bşy o kadar maaşallah size

seninki de göbüş hesabına göre erkek galiba ben kilo almayıp bir de üstüne 4 kg. kadar verdiğim için sanırım hiç yok, çıkar inşallah kısa zamanda

Şu ana kadar göbeğime bakan herkes bu erkek kesin dedi. Ne ka güzel incecik bir belim vardı benim balon yaptı annesini minnoş.
Hamile kalmadan önce hep kız çocuk istiyordum şimdi hiç farketmiyor.

MEHSEL_ERAY senin karnında sert mi baya. :44:

maşallah tokoyay sana :) ne kadar sivri göbeğin şaşırdım valla aramızda 1 gün var ben 2 kg aldım ama bu kadar yok göbeğim şaşırdım valla:) Allah bebişini de seni de nazardan saklasın

CANIM MAŞALLAH YAA SİZİN GÖBİŞLER ALDI BAŞINI GİDİYOOO BEN YEMEK YİYİNCE BİRAZ ÇIKIYO YAKSA GAZ ŞİŞLİĞİ KADAR MİNİK BİŞEY

CİNSİYEETT ERKEKKK

maşallah baya 5 aylık gibi olmuş :) bencede seninki baya erkek gibi duruyor :) ya benimki gazdan falan şişiyo sadece bide ben zayıfım ama benim su içsem şişerdi hep zaten.senin iç karnın geniş değilmiş demek.sen kremlenmeye başla o zaman şimdiden cnm :)

maşallah tokoyay sana :) ne kadar sivri göbeğin şaşırdım valla aramızda 1 gün var ben 2 kg aldım ama bu kadar yok göbeğim şaşırdım valla:) Allah bebişini de seni de nazardan saklasın

CANIM MAŞALLAH YAA SİZİN GÖBİŞLER ALDI BAŞINI GİDİYOOO BEN YEMEK YİYİNCE BİRAZ ÇIKIYO YAKSA GAZ ŞİŞLİĞİ KADAR MİNİK BİŞEY

CİNSİYEETT ERKEKKK

Teşekkür ederiz teyzeleri. Bu kadar kısa zamanda bu kadar fırladıysa göbeğim birkaç ay sonrası Allah kerim.

Benim eltim bundan azıcık daha büyük karınla doğuma gitti.
Allah sonumu hayır etsin.

Anneme çekmişim ben iç karnım dar demek ki. Doktora giderken bol bir şey vardı üstümde. Farketmedi. Alltan muayene oluyorum ben karnımla işi olmuyor. Çıkmadan yanından dedim ki karnım kaşınıyor benim. Daha erken dedi. Bak dedim gösterdim göbeğimi, sen başla bebek yağına dedi.

MEHSEL_ERAY senin karnında sert mi baya. :44:

evet canım sert bazen artıyo o sertlik neden bilmiyorum.ben üniv. de staj yaparken benden büyük bi arkadaşım vardı hamileydi ve onun karnı taş gibi oluyodu hatta doktor o yüzden yürüyüşü yasaklamştı ona karnının sertleşmesi istemediğimiz bşy diyodu doktoru o yüzden onu önlemek için bi ilaç veriyodu doktoru bide hafta bir iğnesi vardı sertleşme olmasın diye 9. aya kadar kullandı ben doktoruma söylicem sertlik normal mi diye:44:

Hangi marka kremi kullanıyorsun peki?
Body shop tan almıştım canım. cocoa butter body butter diye geçiyor. Watsons diye bir mağaza var eğer olduğunuz yerde varsa çok benzer ürünler var orda da.

Ay canım benim yaaa:) Bende kiloluyum ama bebişimiz için o kadar sıkıntı çektikki lafını bile ettirmiyorum şimdilik:) bakalım sonrası nasıl olacak. İnternette nerden okuycaksınız şeker? Bize de eşlerin yapması ve yapmaması gerekenler diye liste yapsan ya:)

hey maşallah yahu ne güzel büyümüş göbişin çok yakışmış... Bebiş son aylar biraz yorucak seni ama dikkatli ol bel bakımından :):)

teşekkür ederim canım evet ya çok haklısın son 3 ay yarım dünya gibi gezcem galiba ben o da zincir kemiğine baskı yapcak tabi.boşuna demiyolar erkek bebekte bel ağrısı çok olur diye artık ben de inanmaya başladım erkek olduğuna

canım benim güel düşün güzel olsum bence onla alkası yoktur Rabbim hpimize sağlıklı beişler versin

aklına kötü şeyler getirme canım sen biraz senden önce giren bayanlardan etkilenmişsindir..bakkk kocaman olmuş bebişin hiç bişey olmaz Allah'ın izniyle içini rahat tut..

yani bencede bebeğim gayet iyi gözüküyor gelişimide iyi gibi 5 günde bebişimm 6 mm daha büyümüş. keepinformed arkadaşımında dediği gibi bencede doktorlar en kötü şeleri sölüyolarki sonradan demedi demesin diye. kanamalarım zaten hiç uzun sürmedi çok şükür peçeteye bi kere geliyo sonra daha gelmiyor. bu arada ben yatakta falan çok geriniyorum tehlikeli miki o dikkat ediyim bunda sonra :44:
bizde tabiki kötü şeler yazmak istemeyiz hafzak arkadaşım ama burda kimse lekelenmesini yazmasaydı bitek bende mi var diye insanın aklına daha kötü şeler gelir. en azından her hamilelikte olabiliceğini gördükçe ve sağlıklı bebeklerin dünyaya geldiğini görünce biraz olsun insanın içi rahatlıyor. doktorların sölediklerini yazıyoruzki karşılaştırabiliyoruz hiç olmazsa doktorlarımızı. bilmiyorum ben herşeyi paylaşarak tecrübe kazandığımızı düşünüyorum ama herkes böle düşünüyorsa yazmayız artık kötü şeleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…