2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Yok hayatım ya simdiye kadar boyle birsey yasamamistik.. ilkkez başıma geldii

Kizlar nerdesiniz sesiniz cikmiyor

merak ediiyoruz bak

redbull canim sende katılmıyorsunn pekk daha fazla yazmalisin sevdim senii

kızlar pzt hast gittim keseyı gördük 4 hftalıkmıs bebegim zor bir sürec bekliyor beni bana dua edin

Canım kendini üzme Allah taşıyamıyacağı yükü kuluna vermez sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun kendini strese sokma gerçekten zor bir durum Allah yardımcın olsun canım

herkese hayırlı geceler uzun zamandır yazamıyordum umarım herkes iyidir biz iyiyiz kızımın bugün kontrölü vardı herşey yolunda kilosu 7560 oldu hızla büyüyorlar maşallah...

kızlar oğlumun kulağının arkasında yara gibi bişeyler var
ilk önce şampuan kalıntısı zannettim ama donmuş kan pıhtısı da vardı. sonra inceledim sanki kulağın arkasına kesik atılmış gibi olmuş
bi de sarı su akmış da donmuş gibi duruyor. iki kulağında da var. neden olmuş olabilir bilen var mı

Bu da tavsanin totosu Iyi geceler herkese

Eki Görüntüle 799941
ay yediğim toto
bu arada canım oğluşun oturuyor sanırım son fotodan anladığım kadarıyla
bir çok kişinin bebişleri oturuyor
ay bizimkide oturmaya çalışıyor fekat beceremiyor fazla eğiliyor iki büklüm oluyo yavrucak
ay bide o haliyle iyice gözüme minnacık görünüyor

canım ben kaçırmışım sanırım sen 2. bebişe hamilesin Allah kolaylık versin umutsuzluğa kapılma ama çooooooook iyi olacak herşey vardır bunda bi hayır. ne güzel olur kuzucuklar için ay ben bile düşündüm bi ara hatta kızımla kardeş istermisin diye konuşuyorum şimdiden (daha 4 aylığız) birlikte büyürler kıskançlık olayınıda atlatırsın bölece

Hadi ben kaçtım hayırlı geceler

Mrrak ettim taliaa ne eşofmani kiz su bildiğimiz polar eşofmanlardan mi yoksa foto yarin eklerim in denedimnolmadi

canım eliyle kanatmıştır diyecem ama her iki kulaktada varmış acaba neden
umarım önemsizz bi durumdur

demekki artik herkesde ayni durum var. yok cnm ya bu satte yikamadim aksam 6 da yikadim gec saatede yikiyordum dogdugunda gece uyusun diye birsey olmuyordu cnm iyi giydirince

Benim bebegim de 3 ayını 1 hafta gecti ve kilosu 6580 boyu 65 cm... Kilosu bana da az geldi burada ki bebeklerin kilosunu okuyunca anne sütü ile besleniyor acaba ac falan mı kalıyor oglum

9 saat mi??? masallahhhhhh
bizimki daha 5 saati asamadi hic
gaz ilaclari bizimkine yaramadi biz de biraktik iyi ki de oyle yapmisiz sanki zorla gaz cikarttiriyor ilaclar gibi geldi bize.
Valla ben de basta panikliyordum çok sesi cikinca ama artik hic takilmiyorum adi üstünde bebek bunlar hic gerilemem kusura bakmasinlar sen de rahat ol strese yapma bunun için.
Benim oğlum da iki gündür huysuz havalardan midir nedir bilmem

ay canım yok be balinası şu seksi balık etli kadınlar varya hürrem gibi işte ondan
ay evet bugday tenli orta boylu doğru zayıf eskidendi minyonum koyu kumral diyelim

ne kiz maşallah iyiki geçmişi okumamıssin
alıntılardan ancak bu kadar çıkarabildim

o se..... 'nın ne olduğunu anlamadım ama

ilk gecede ben pijama bile bulamamistim benim görumcek bir esofman vermisti onu giymistim:26:

hosbulduk cnm sende hosgeldinn iyidim simdi kizim uyandi emzirim bir cikmamis olursaniz dönerim geri

pis manyak sapık karı

Hadi ben kaçtım hayırlı geceler

Mrrak ettim taliaa ne eşofmani kiz su bildiğimiz polar eşofmanlardan mi yoksa foto yarin eklerim in denedimnolmadi

evet cnm aynen kaba saba eski bir esofmandi rezil bi durumdu isin en kötusu bu esofmanda ancak ogleyin elime gecti sabah ciplak kaldim evde tek gelinlik vardi giyecek :26:annemler benim kiyafetlerimi dugun öncesi getireeceklerdi unutmuslar benim kayganada ceyiz olarak bisey yapmadi gecelik fln hic birsey getirmediler birde utanmadan beni gelinlikle sabah evine kahvaltiya cagiriyor yuruyarek gelinlikle kaynanama kahvaltiya gitcekmisim ay bak dertlendim yinee

tmm cm bekliyorum fotolari yarin

nese canlar herkeslere iiyi geceler bebişlerede boooooooool uykular
benim kayınvalidede bişi demeden çıkayım netten :18::26::13:
ay bu sarı kafalar çok şirin hepsini kullanasım geldi

anaaaaam ben eşofman olayına gülen sarı kafa yapmıştım oysa olay hiçte komik değilmiş bu yazıdan anladım
ay canım kusura bakma

amin inşallah cnm atlattık çok şükür tabi ya artık buralardayım özledim sizleri valla

ilk gecede ben pijama bile bulamamistim benim görumcek bir esofman vermisti onu giymistim:26:

hosbulduk cnm sende hosgeldinn iyidim simdi kizim uyandi emzirim bir cikmamis olursaniz dönerim geri
bende hoş buldum tmm bi bak gel ama

niran merve iyi geceler Allah rahatlıklar versin

anaaaaam ben eşofman olayına gülen sarı kafa yapmıştım oysa olay hiçte komik değilmiş bu yazıdan anladım
ay canım kusura bakma

ay canm ne kusuru olurmu hic öyle seyy hem cidden cok komik bir durum gulmekte kesinlikle haklisin
aaaa ben yazmayi unuttum sana seni ne dogru tahmin etmisim bak bende
iyi geceler bu arada allah rahatlik versin
amin inşallah cnm atlattık çok şükür tabi ya artık buralardayım özledim sizleri valla

oooooooooo ben emzirdim uyuttumda geldim sen yeni görmusunn

moral olmasina sevindim canim zaten senin suanda en cokj ihtiyacin moral :)) insallah kolay gecirirsin bu dönemleri allah yardimcin olsun bu bebegin zamanda ve sorunsuz dogar insallahh :))) masalahh kocaman olmuss sanirim senle ayni haftada dogum yaptik biz :)))

masalllah canim kizinaa allahh nazarlardan korusun insallahh. arada olur okadarda canim benimkide uykuya gecemedigi zamanlarda cok huzursuz oluyor. hayirli ugurlu olsun mevlüdünüz insallah darisi bizim basimiza bize kismet olmadi henuz turkiyede yapcaktim olmadi ordada aaa bu arada ben bebek sekerimizin resmini cekimde ekleyim en baslarda ben yaptirmadigim icin eklememistim :26:

herkese hayırlı geceler uzun zamandır yazamıyordum umarım herkes iyidir biz iyiyiz kızımın bugün kontrölü vardı herşey yolunda kilosu 7560 oldu hızla büyüyorlar maşallah...
hosgeldin canim iyi olmanida sevindim kendi adima bizde iyiz cok sükür :)) masallahh kizinin kilosuda cokk iyii tombis bir kizz saniirmm emziriyormusun sadecee sen de yoksa mama takviyesi yapiyormusun :))

Benim bebegim de 3 ayını 1 hafta gecti ve kilosu 6580 boyu 65 cm... Kilosu bana da az geldi burada ki bebeklerin kilosunu okuyunca anne sütü ile besleniyor acaba ac falan mı kalıyor oglum

canim sende kilosuna takilanlardansin anlasildi Bence senin bebeginde kilosu gayet iyi oglnadi sanirim senin bebeis dimi? boya vermiss seninki kilodan cok sanirim en uzun bebis seninki suan bildigim kadariylaa masallahhhh

ay canım kusura bakma

ay canm ne kusuru olurmu hic öyle seyy hem cidden cok komik bir durum gulmekte kesinlikle haklisin
aaaa ben yazmayi unuttum sana seni ne dogru tahmin etmisim bak bende
iyi geceler bu arada allah rahatlik versin

oooooooooo ben emzirdim uyuttumda geldim sen yeni görmusunn

ooooooooooo hatta gitmişsin bile
bende gidim yatım yav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…