Ayni benim ervayi anlattin suan valla
Kucakci oldu iyice zaten kucakciydi yapışık ikizler gibi 24 saat beraberiz ya bu saatte banyo mu yaptırdın usumez mi :26:
Canım allah kabul etsin hadi atlatmissin cok şükür Mevlüt islerini artık hep gel tamammi
Aynen kiz ben ilk zamankar utanirdim banyonun kapısını kilitler oyle banyo yapardımSaçmalığa bak
Demekki zaman gectikce bunlar iyice perdesizlesiyor
Birde bana hep sorardi neyle korunuyorsunuz diye
K.valide. sanada sorarmiydi
kızlar pzt hast gittim keseyı gördük 4 hftalıkmıs bebegim zor bir sürec bekliyor beni bana dua edin
ay yediğim toto
canım ben kaçırmışım sanırım sen 2. bebişe hamilesin Allah kolaylık versin umutsuzluğa kapılma ama çooooooook iyi olacak herşey vardır bunda bi hayır. ne güzel olur kuzucuklar için ay ben bile düşündüm bi ara hatta kızımla kardeş istermisin diye konuşuyorum şimdiden (daha 4 aylığız) birlikte büyürler kıskançlık olayınıda atlatırsın bölecetesekkür ederim biraz moral oldu o kadar ihtiyacım varki aslında cocuk büyütmekten korkmuyorum ilki preamleksiyle erken dogdu sükürler olsunki herseyi tamamlanmıstı 37 haftasındaydı şimdi de korkuyorum hipertansiyon sıkıntısından su an nisa 4 aylık oldu
kızlar oğlumun kulağının arkasında yara gibi bişeyler var
ilk önce şampuan kalıntısı zannettim ama donmuş kan pıhtısı da vardı. sonra inceledim sanki kulağın arkasına kesik atılmış gibi olmuş
bi de sarı su akmış da donmuş gibi duruyor. iki kulağında da var. neden olmuş olabilir bilen var mı
Ayni benim ervayi anlattin suan valla
Kucakci oldu iyice zaten kucakciydi yapışık ikizler gibi 24 saat beraberiz ya bu saatte banyo mu yaptırdın usumez mi :26:
Canım allah kabul etsin hadi atlatmissin cok şükür Mevlüt islerini artık hep gel tamammi
Aynen kiz ben ilk zamankar utanirdim banyonun kapısını kilitler oyle banyo yapardımSaçmalığa bak
9 saat mi??? masallahhhhhhIki gundur bebegimle bogusuyorum resmen. Onceki gun gunduz uyumayip gece kesintisiz 9 saat uyudu ve kendi rekorunu kirdiDun sabah da fena degildi keyfi. Disari cikardim, gazi olmasin diye sabah haslanmis yumurta ogen de makarna yedim. Aksam ustu benim pasaya bir haller oldu. Yeni bir ciglikli aglama gelistirmis ki sormayin, oglan elden gidiyor diye aklimi oynatiyordum, o nasil cigliklar, nasil kizarma, kendini sikma :18: Slinge atip oda oda dolastirarak saatlerce gezdirdim.
Bugun de saglik ocagina gittik. 6600 gram 61 cm. Buradaki bebeklerin kilosuna bakinca benim bebisim yeterince beslenememis mi diyorumNormalde bana tombis gozukuyor oysa. Hemsire kafa olcusu aldi diye bir suru aglayan oglumu parkta dolastirdiktan sonra eve geldim. Daha kucagimdan yere birakir birakmaz agladi. Sonra tum gun benle yapisik gezmek istedi. Surekli gozunun onunde olup onunla konusayim, kucagima alayim istedi
Bugun hic gaz ilaci vermedim ve gaz yuzunden cok az agladi. Dun aksam ve bu sabah kimyon demleyip icmistim onun etkisi oldu sanirim. Gaz ilaclaridan biktim artik.
Alt kattaki paralelimde oturan komsu teyze oglumun ne kadar cok ve ne kadar sesli agladigini soyledi bugun. Apartmani inletiyor oglusum aglarken. Girtlak kuvvetli masallah. Artik o aglarken bana bi sikinti geliyor komsular duydugu icin. Ister istemez geriliyorum. O da inadina daha sesli ve daha icli agliyor.
Yatirdigim yerden basini kaldirip kalkmaya calisiyor. Oturtmakistemiyorum ama oturma egiliminde ve surekli buna cabaliyor, kucagimda bile. Oturtsam mi acaba? Bir de ben rota asisini hala yaptirmadim, hemsire gerek yok dedi. 14.haftadayiz gec mi kaldik yaptirmasam mi?
ay canım yok be balinası şu seksi balık etli kadınlar varya hürrem gibi işte ondanmasallah canim herkese laf yetistirmisinncanim balik etli derken simdi hamside bir balik balinada bir balik hangi türdenn acaba :44::44::44: dilos da bana benziyor ama esimede benzyior sayilir cünkü esimle biz birbirimize benziyoruz aslinda neyse asil konuya gecelim büyük kizim daha cok benziyor bana balik etli balina turundense dogru tahmin
bende seni kumrala daha yakin bugday tenli orta boylu zayif citi piti birisi hayal ediyorum :44:
alıntılardan ancak bu kadar çıkarabildimne kiz maşallah iyiki geçmişi okumamıssin
Kör olmayasicabenim kv geldiğinde sosyete pazarına götürmüştüm
İç camasirci gördü se... satanlardan ama
Jartiyer tanga ne arasan var iste
Bunlari alip giyinecegim babanın karşısına çıkacağım dedi adam kudurur dedi
Ay ben sok oldum o an yerin dibine girdim ne ayıp ya
Senim kocan ama benim k.babam sonuçta baya etkisinde kalmıştım sapık karı ne olacak
ilk gecede ben pijama bile bulamamistim benim görumcek bir esofman vermisti onu giymistim:26:
hosbulduk cnm sende hosgeldinn iyidim simdi kizim uyandi emzirim bir cikmamis olursaniz dönerim geri
pis manyak sapık karıKesinlikle katılıyorum sana
AKlima geldi anlatayim dogum yaptım işte
Malum sezaryen olunca wc isi zor oluyor
Annem sağolsun o götürüyor hakkını odeyemem canım annem neyse bu Kaygana bir degil 2 değil hrr gidsiimizde eğilip eğilip bakiyor seyime tövbe tövbe sinir olduk annemle
Annem en sonunda dayanamadı f.
Hanim senin gelmene gerek yok ben kizmla ilgileniyorum dedi öyle bıraktı peşimi
Annemde diyor bu kadinda ne cok sey meraklısiymis sanki kendinde yok
Karar verdim benim k.validr hakket sapık
Hadi ben kaçtım hayırlı geceler
Mrrak ettim taliaa ne eşofmani kiz su bildiğimiz polar eşofmanlardan mi yoksafoto yarin eklerim in denedimnolmadi
evet cnm aynen kaba saba eski bir esofmandi rezil bi durumduisin en kötusu bu esofmanda ancak ogleyin elime gecti sabah ciplak kaldim evde tek gelinlik vardi giyecek :26: annemler benim kiyafetlerimi dugun öncesi getireeceklerdi unutmuslar benim kayganada ceyiz olarak bisey yapmadi gecelik fln hic birsey getirmediler birde utanmadan beni gelinlikle sabah evine kahvaltiya cagiriyor yuruyarek gelinlikle kaynanama kahvaltiya gitcekmisim ay bak dertlendim yinee
tmm cm bekliyorum fotolari yarin
amin inşallah cnm atlattık çok şükür tabi ya artık buralardayım özledim sizleri vallaAyni benim ervayi anlattin suan valla
bende hoş buldum tmm bi bak gel ama
ilk gecede ben pijama bile bulamamistim benim görumcek bir esofman vermisti onu giymistim:26:
hosbulduk cnm sende hosgeldinn iyidim simdi kizim uyandi emzirim bir cikmamis olursaniz dönerim geri
anaaaaam ben eşofman olayına gülen sarı kafa yapmıştım oysa olay hiçte komik değilmiş bu yazıdan anladım
ay canım kusura bakma
oooooooooo ben emzirdim uyuttumda geldim sen yeni görmusunnamin inşallah cnm atlattık çok şükür tabi ya artık buralardayım özledim sizleri valla
niran merve iyi geceler Allah rahatlıklar versin
moral olmasina sevindim canim zaten senin suanda en cokj ihtiyacin moral :)) insallah kolay gecirirsin bu dönemleri allah yardimcin olsun bu bebegin zamanda ve sorunsuz dogar insallahh :))) masalahh kocaman olmuss sanirim senle ayni haftada dogum yaptik biz :)))tesekkür ederim biraz moral oldu o kadar ihtiyacım varki aslında cocuk büyütmekten korkmuyorum ilki preamleksiyle erken dogdu sükürler olsunki herseyi tamamlanmıstı 37 haftasındaydı şimdi de korkuyorum hipertansiyon sıkıntısından su an nisa 4 aylık oldu
masalllah canim kizinaa allahh nazarlardan korusun insallahh. arada olur okadarda canim benimkide uykuya gecemedigi zamanlarda cok huzursuz oluyor. hayirli ugurlu olsun mevlüdünüz insallah darisi bizim basimiza bize kismet olmadi henuz turkiyede yapcaktim olmadi ordada aaa bu arada ben bebek sekerimizin resmini cekimde ekleyimSağol cnm amin hepimizin evladına inşallah. Buarada hoş geldin cnm .
herşey Güzel gidiyo canım kkızım uslu bir kız beni üzmüyo arada bir akşam uyumamak için direniyo ama olsun okadar da diyorum nazarim değmesin. Mevlütü de yaptım cok güzel oldu içime sindi darısı yapmayanların bbaşına
senin kızın da çok tatlı maşallah insanın yiyesi geliyo bıdık gibi
hosgeldin canim iyi olmanida sevindim kendi adima bizde iyiz cok sükür :)) masallahh kizinin kilosuda cokk iyii tombis bir kizz saniirmm emziriyormusun sadecee sen de yoksa mama takviyesi yapiyormusun :))herkese hayırlı geceler uzun zamandır yazamıyordum umarım herkes iyidir biz iyiyiz kızımın bugün kontrölü vardı herşey yolunda kilosu 7560 oldu hızla büyüyorlar maşallah...
Benim bebegim de 3 ayını 1 hafta gecti ve kilosu 6580 boyu 65 cm... Kilosu bana da az geldi burada ki bebeklerin kilosunu okuyuncaanne sütü ile besleniyor acaba ac falan mı kalıyor oglum
anaaaaam ben eşofman olayına gülen sarı kafa yapmıştım oysa olay hiçte komik değilmiş bu yazıdan anladım
ay canım kusura bakma
oooooooooo ben emzirdim uyuttumda geldim sen yeni görmusunnamin inşallah cnm atlattık çok şükür tabi ya artık buralardayım özledim sizleri valla
niran merve iyi geceler Allah rahatlıklar versin
ay canm ne kusuru olurmu hic öyle seyy hem cidden cok komik bir durum gulmekte kesinlikle haklisin
aaaa ben yazmayi unuttum sana seni ne dogru tahmin etmisim bak bende
iyi geceler bu arada allah rahatlik versin
oooooooooo ben emzirdim uyuttumda geldim sen yeni görmusunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?