2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar pzt hast gittim keseyı gördük 4 hftalıkmıs bebegim zor bir sürec bekliyor beni bana dua edin

Allah kuluna kaldıramayacağı yükü vermezmiş. Hem bebeğinin çok acil bir kardeşe ihtiyacı varmış Allah ona bir kardeş göndermiş
Biraz zorlanacaksın ama iyikide böyle oldu diyeceksin. Benim iş yerimde zorlu bir süreç beni bekliyor yoksa bende ikincisini erkenden yapardım

Sorması ayıp ama çok merak ettim. Korunuyormuydun ve hangi yöntemle

Son düzenleme:
kızlar oğlumun sevgilisi hoşunuza gitmiş ama okula başlayınca aşkta bitti ve anladımki benim oğlum çok çapkın olacak haftada bir sevgili değiştirdik hemen hemen :) geçen sene kızlar için aldığım toka bileklik hadi hesabı yok :)
en çok koptuğumuzda babasıyla konuşuyorlardı eşimde onu kızdırmak amaçlı oğlun bi karar verde gelinimizi bilelim böyle olmaz dedi oğlum
- ben evlenmeyi düşünmüyorum karar veremem senin anneme aşık olduğun kadar bi kıza aşık olmadımki daha olursam haber veririm bu konuyu o zaman görüşürüz dedi...
biz evin içinde gülme krizine girince küstü odasına gitti biz onunla davga (dalga) geçiyormuşuz :)

ben iki sıpada aceleci bu konuda ilki 4aylıktı dişi vardı ikinci 6 aylıktı ilk dişinde ama kendini şanslı saymalısın diş kaşıma sikilonun piyasadaki her ürünü almıştık nerdeyse ikiside bir tanesinin yüzüne bakmadı canım
bu arada bunlar ii günleriniz azı dişi denilen meret çok zor çıkıyor o diş çıkartana kadar sen 30 tane çıkartıyorsun :)

soğuk algınlığı ilacı canımm

canım 3.ayın içinde yaptırabilirsin problem olmaz
canım ben tiny love tekmele oyna oyun halısını aldım.çok renkli ve eğlenceli.kızım her ne kadar daha oyuncakları eliyle kavrayamasada altında çıldırıyor.eller ayklar hep hareket halinde.

saol canım bi bakınıyımmm
Bu da benim sulugozlu yakisikli oglum

Bu da tavsanin totosu Iyi geceler herkese

Eki Görüntüle 799941
ben senin o tavşan poponu yirim allahımmm bayıldım oğluşna canım benm hiçte öle cazgır bişiye benzemiyoo nasıl masum bakışları var maşallahhh

kızlar pzt hast gittim keseyı gördük 4 hftalıkmıs bebegim zor bir sürec bekliyor beni bana dua edin

ya canım hayırlısı olsunn allah yardımcın olsunn kocişin ne alemde sen nasılsın oyy ne dicemi bilemedim valla

canım kendisini yolmuş olabilir sarı su akmış donmş gibi olan şeyde yüksek ihtimalle kulağından çıkan şeyler olamlı korkamnı gerektirecek bişi yoktur eminimm
Benim bebegim de 3 ayını 1 hafta gecti ve kilosu 6580 boyu 65 cm... Kilosu bana da az geldi burada ki bebeklerin kilosunu okuyunca anne sütü ile besleniyor acaba ac falan mı kalıyor oglum

canım benmkide 3 ayını 5 gün geçti 6 kilo seninkindende az üstelik günde iki öğün ben mama veriyorum emzirdikten sonra bence bebeğin gayet sağlıklı ve tokkk merak etmee

Benim bebegim de 3 ayını 1 hafta gecti ve kilosu 6580 boyu 65 cm... Kilosu bana da az geldi burada ki bebeklerin kilosunu okuyunca anne sütü ile besleniyor acaba ac falan mı kalıyor oglum

4. ayımıza girdiğimizde 5900gr 60cm idik şimdi ne oldu bilmiyorum ama bebişin kilosu bence çooook iyi
bizimkini örnek olsun diye söyledim
maşallah sizin boyunuzda uzun
ha biz bide mama ile besleniyoruz ona rağmen

aaa ne kadar güzel pozlar vermiş annesi iftira ediyorsun sen çocuğa hiç ağlyan çocuğa benzemiyor yesinler totosunu maşallah
Kardesim de oyle diyor iftira atma cocuga sen huysuz bebek gormemissin diye. Tesekkur ederiz tetesi

Allah hayirlisini versin insallah . Arayi 2-2,5 yil uzaticam, fazla degil

Saglikla al kucagina bunda da bir hayir vardir. Ikiz gibi buyurler

Normalde gulec yuzlu bana cok guluyor ama baskalarina kaslari catik Insallah canim ya ne guzel seyler yazmissin oyle cok mutlu oldum

kiz bu ne yakışıklılık ben yerim bu oglusu bu yakışıklı prens de benim hayallerimin prensi
Cok tesekkur ederiz tetesi

Kulagin arkasinda kir birikiyor bu da sari renkte oluyor. Banyodan sonra yumusayinca sil.Kana gelince biraz kulak bukulmusse kanamis olabilir

Henuz oturmuyor canim ama bayagi cabaliyor. Kucagimda da surekli govdesini kaldirip oturur vaziyete gelmeye calisiyor

Bizim ilk kez oldu boyle, sanirim cok yorulmustu. Onceden 3 saatte bir uyanirdi gece. 3 aylik oldugundan beri 4-5 saatte bir uyaniyor.Huysuzlugu da dislerden sanirim, eli surekli orada ve salyalari artti. Damagi kasiniyor heralde

ben senin o tavşan poponu yirim allahımmm bayıldım oğluşna canım benm hiçte öle cazgır bişiye benzemiyoo nasıl masum bakışları var maşallahhh
Tesekkur ederim canim

valla iyisin ben tv izlemesem bile mutlaka açık durcak gıcık bi durum ama alışkanlık napıyım öğrncilikte hiç izlemezdim evlendikten sonra da bırakamıyom bağımlı gibii
ben kızı kendim yıkıyorumda oğlum mesele baba evde olucak ben oğlanı yıkıcam sonra kendim yıkınacam flan filann dün girdik oğlumu yıkadım onu yıkarken zaten kız uyandıı neyse abisi emziğini verdi ağladıkça ben çıkana kadar rezaletti yani ne yıkandığımı anladım ne temizlendiğimiii

mervecim hayırlı olsun inaşşalh en kısa zamanda kolayca çıkarır dişlerini ee artık diş buğdayına geliriz ervoşunnn
aynen canım dişçiye gidiyorum tedavi için adam aç demekten daha çok yoruldu en sonunda bende bukadar açılıyo yırtıyımmı dedim sinir oldum ağzımın kenarları yırtıldı resmen yara oldu yaa

ilk gecede ben pijama bile bulamamistim benim görumcek bir esofman vermisti onu giymistim:26:

hosbulduk cnm sende hosgeldinn iyidim simdi kizim uyandi emzirim bir cikmamis olursaniz dönerim geri
çok seksiii

kız bu kv niye bukadar gelinlerin oralarını buralarını görmeye meraklı oluyolar anlamadım yaa bi çoğunda var bu canım seninki sapık falan değil yanii hepsi sapıkkkannende iyi vermiş cevabını ohh olsunnn

taliaa hoşgeldin canım
Canım nasılsın iyimisin Anneciğin gitti mi kizin hala huysuz mu
Bu da benim sulugozlu yakisikli oglum
Cok.tAtli Oglisin hicte zayif deme.susssss maşallah bebene valla

Ayy cok hoşmuş senin oğlan laflara bak boyundan büyük maşallah sanki büyümüş de küçülmüş daha küçük annesi büyüyünce fikri değişir benim yeğenimde öyle fiyordu küçükken
Ayy ben bu dış çıkarma olayından iyice korkmaya başladım herkes aynı seyleri söylüyor aman biz annelerin ısı cok zor Allah yardımcımız olsun sikintinin biri bitiyor digeri başlıyor

Allah iyiliğini versin emi sen bunu mu dert ettin
Allah sağlık sihhat versin hayatım bunu icin uzulunur.mu
Maşallah kilosu cok cok iyi sıkıntı yapacak bir şey göremedm inan
4. ayımıza girdiğimizde 5900gr 60cm idik şimdi ne oldu bilmiyorum ama bebişin kilosu bence çooook iyi
bizimkini örnek olsun diye söyledim
maşallah sizin boyunuzda uzun
ha biz bide mama ile besleniyoruz ona rağmen

niranim duygularıma tercüman olmuşsun

Bence bebekte fazla kilo hic sağlıklı değil
Geçen komşu geldi ervayla aralarinda 40 gun var
Erva yaninda cücük gibi kaldı
Ve cocuk yastık gibi resmen kimildayamiyor hareket edemiyor
Gözlerini bile açamıyor hantal bir sey
Masallah bizim erva kipir kipir eller kollar hareketleri yerinde

Kızım dis cikarmaya başladı zaten. O gunde elimle kontrol ettigimde hissetmistim
DUn doktora götürdük huysuzdu Emmiyordu kaç gündür
Doktor muayene etti.dis etleri.kabarmis yakindir.dis cikarmasi dedi
Cok zorlanıyor. Ama yaa sürekli ağlıyor daha cok küçük. Kiyamiyorum

Bide.bebesine zayif diyenler
Ya ben ne yapayım 3.5 aylik
DUn tarttilar 5900gr 59 cm olmuş

demekki artik herkesde ayni durum var. yok cnm ya bu satte yikamadim aksam 6 da yikadim gec saatede yikiyordum dogdugunda gece uyusun diye birsey olmuyordu cnm iyi giydirince
Artik kac gundr bir yikiyorsun Hafsa' yı
Sexy canim Sexy illa yazdıracaksin
Aaa taliam kusura bakma bende güldüm ama trajikomik bir olaymis seninki

Canım bunlar iyi gunlerimizse ben yandim o zaman
Küçük ya o yüzden cok zorlanıyor. Birde tekim yardim edende yok hem ev isi yemek bulasik temizlik ütü hemde rva ben kendimi unuttum

slm kızlar hepinizin bebekleri çok güzel allaha size bağışlasın evlatlarınızı

nazarlardan hastalıktan korusun

hepiniz kayınvaliden şikayetçisiniz allah şükür benim kayınvalidem çok anlayışlı

inamayacaksınız ama doğumdan sonra benim kanama çok uzun sürdü kendi annemde kayınvalidemde ikiside

hasta bezimi değiştirdi hiçbirzaman iğrendiğini veya öle inceleme yapmadı değiştirdi çıktı hemen

şimdide çalışıyorum ve kayınvalidem bakıyor oğluma

bazı kayınvalideler öle anlayışsız oluyor

ilk gecede ben pijama bile bulamamistim benim görumcek bir esofman vermisti onu giymistim:26:

hosbulduk cnm sende hosgeldinn iyidim simdi kizim uyandi emzirim bir cikmamis olursaniz dönerim geri

talia ilk gece kötü olmuş senin cnm o görümce doğru düzgün birseye veremedi yani ((((

Daha once 1-2 kere mama vermek durumunda kaldigimda aptamil vermistim sorun cikarmadan yemisti... Ama simdi istemiyor icine biraz seker bile kattim yine de istemiyor... Kilo alimina gore bakalim baska yontemler denicem insallah bi yolunu buluruz

cnm ben oğluma bebelac veriyorum aptamilde bizde aynı sorunu yaşamıştık

kızlar kiloyu problem etmeyin beni oğlum 15 aylık 10 kilo sağlığı yerinde olduğu surece sorun değil bebek çok hareketliyse kilo alması biraz zor oluyor haberiniz olsun benim oğlum çok hareketli ay ay zaten kilo alımı azalacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…