kızlar pzt hast gittim keseyı gördük 4 hftalıkmıs bebegim zor bir sürec bekliyor beni bana dua edin
Yorgunluktan ölüyorum geçmişi okuyamadim
Kusuruma bakmayın lütfen
Erva dis cikariyormuskac gündür huysuzluk yapıyordu
Bugünde tavan yaptı ne zormuş diş çıkarmak
Sürekli agliyor dis kasima silikonu aldik yavrucugum yiyecek neredeyse
Emmiyorda daha cok küçük yazık kiyamiyorum
soğuk algınlığı ilacı canımmyani ağlayıp durmuyor ki benimki en çok 15 dk duruyor kendi kendine nasıl 2 saat yatakta tutuyorsun hayatım yani yatağına yatırıp konuşabilirmiyiz mesela? gerçi benimki öyle de sıkılıp ağlamaya başlıyo kendini yırtıyo valla... :) ben sadece öğlen 1-2 arası uyutmaya alıştırsam bana yetecek onu bile beceremedim.
peditus nedir hayatım?
Iki gundur bebegimle bogusuyorum resmen. Onceki gun gunduz uyumayip gece kesintisiz 9 saat uyudu ve kendi rekorunu kirdiDun sabah da fena degildi keyfi. Disari cikardim, gazi olmasin diye sabah haslanmis yumurta ogen de makarna yedim. Aksam ustu benim pasaya bir haller oldu. Yeni bir ciglikli aglama gelistirmis ki sormayin, oglan elden gidiyor diye aklimi oynatiyordum, o nasil cigliklar, nasil kizarma, kendini sikma :18: Slinge atip oda oda dolastirarak saatlerce gezdirdim.
Bugun de saglik ocagina gittik. 6600 gram 61 cm. Buradaki bebeklerin kilosuna bakinca benim bebisim yeterince beslenememis mi diyorumNormalde bana tombis gozukuyor oysa. Hemsire kafa olcusu aldi diye bir suru aglayan oglumu parkta dolastirdiktan sonra eve geldim. Daha kucagimdan yere birakir birakmaz agladi. Sonra tum gun benle yapisik gezmek istedi. Surekli gozunun onunde olup onunla konusayim, kucagima alayim istedi
Bugun hic gaz ilaci vermedim ve gaz yuzunden cok az agladi. Dun aksam ve bu sabah kimyon demleyip icmistim onun etkisi oldu sanirim. Gaz ilaclaridan biktim artik.
Alt kattaki paralelimde oturan komsu teyze oglumun ne kadar cok ve ne kadar sesli agladigini soyledi bugun. Apartmani inletiyor oglusum aglarken. Girtlak kuvvetli masallah. Artik o aglarken bana bi sikinti geliyor komsular duydugu icin. Ister istemez geriliyorum. O da inadina daha sesli ve daha icli agliyor.
Yatirdigim yerden basini kaldirip kalkmaya calisiyor. Oturtmakistemiyorum ama oturma egiliminde ve surekli buna cabaliyor, kucagimda bile. Oturtsam mi acaba? Bir de ben rota asisini hala yaptirmadim, hemsire gerek yok dedi. 14.haftadayiz gec mi kaldik yaptirmasam mi?
canım ben tiny love tekmele oyna oyun halısını aldım.çok renkli ve eğlenceli.kızım her ne kadar daha oyuncakları eliyle kavrayamasada altında çıldırıyor.eller ayklar hep hareket halinde.
Bu da benim sulugozlu yakisikli oglum
ben senin o tavşan poponu yirim allahımmm bayıldım oğluşna canım benm hiçte öle cazgır bişiye benzemiyoo nasıl masum bakışları var maşallahhh
kızlar pzt hast gittim keseyı gördük 4 hftalıkmıs bebegim zor bir sürec bekliyor beni bana dua edin
kızlar oğlumun kulağının arkasında yara gibi bişeyler var
ilk önce şampuan kalıntısı zannettim ama donmuş kan pıhtısı da vardı. sonra inceledim sanki kulağın arkasına kesik atılmış gibi olmuş
bi de sarı su akmış da donmuş gibi duruyor. iki kulağında da var. neden olmuş olabilir bilen var mı
Benim bebegim de 3 ayını 1 hafta gecti ve kilosu 6580 boyu 65 cm... Kilosu bana da az geldi burada ki bebeklerin kilosunu okuyuncaanne sütü ile besleniyor acaba ac falan mı kalıyor oglum
Benim bebegim de 3 ayını 1 hafta gecti ve kilosu 6580 boyu 65 cm... Kilosu bana da az geldi burada ki bebeklerin kilosunu okuyuncaanne sütü ile besleniyor acaba ac falan mı kalıyor oglum
Kardesim de oyle diyor iftira atma cocuga sen huysuz bebek gormemissin diye. Tesekkur ederiz tetesiaaa ne kadar güzel pozlar vermiş annesi iftira ediyorsun sen çocuğa hiç ağlyan çocuğa benzemiyor yesinler totosunu maşallah
Allah hayirlisini versin insallahcanim kilosu gayet iyi endiselenme bu ay az almistir öbur aya fazla alirr belli olmaz :)) biliyorum canim kiz bebegi cok istedigini ama cidden kiza benzeyen cok guzel bir oglun var masallahh ben anlarim birazcik bak kiz olcak insallah (rabbimin izniyle tabiki o daha iyi bilendir )ardindan fazla acma arayi sen
Saglikla al kucagina bunda da bir hayir vardir. Ikiz gibi buyurlerkızlar pzt hast gittim keseyı gördük 4 hftalıkmıs bebegim zor bir sürec bekliyor beni bana dua edin
Normalde gulec yuzlu bana cok guluyor ama baskalarina kaslari catikAnlattığın kadar yaramaz gözükmüyor çok şeker komik zeki bir çocuk olacak ileride sölemedi deme. Ben bebeklerin doğumdan itibaren karakterleriyle doğduklarına inanırım yüzlerindeki ifadedende üç aşağı beş yukarı anlaşılır
Cok tesekkur ederiz tetesikiz bu ne yakışıklılık ben yerim bu oglusu bu yakışıklı prens de benim hayallerimin prensi
Kulagin arkasinda kir birikiyor bu da sari renkte oluyor. Banyodan sonra yumusayinca sil.Kana gelince biraz kulak bukulmusse kanamis olabilirkızlar oğlumun kulağının arkasında yara gibi bişeyler var
ilk önce şampuan kalıntısı zannettim ama donmuş kan pıhtısı da vardı. sonra inceledim sanki kulağın arkasına kesik atılmış gibi olmuş
bi de sarı su akmış da donmuş gibi duruyor. iki kulağında da var. neden olmuş olabilir bilen var mı
ay yediğim toto
bu arada canım oğluşun oturuyor sanırım son fotodan anladığım kadarıyla
bir çok kişinin bebişleri oturuyor
ay bizimkide oturmaya çalışıyor fekat beceremiyor fazla eğiliyor iki büklüm oluyo yavrucak
ay bide o haliyle iyice gözüme minnacık görünüyor
Bizim ilk kez oldu boyle, sanirim cok yorulmustu. Onceden 3 saatte bir uyanirdi gece. 3 aylik oldugundan beri 4-5 saatte bir uyaniyor.Huysuzlugu da dislerden sanirim, eli surekli orada ve salyalari artti. Damagi kasiniyor heralde9 saat mi??? masallahhhhhh
bizimki daha 5 saati asamadi hic
gaz ilaclari bizimkine yaramadi biz de biraktik iyi ki de oyle yapmisiz sanki zorla gaz cikarttiriyor ilaclar gibi geldi bize.
Valla ben de basta panikliyordum çok sesi cikinca ama artik hic takilmiyorum adi üstünde bebek bunlar hic gerilemem kusura bakmasinlarsen de rahat ol strese yapma bunun için.
Benim oğlum da iki gündür huysuz havalardan midir nedir bilmem
Tesekkur ederim canimben senin o tavşan poponu yirim allahımmm bayıldım oğluşna canım benm hiçte öle cazgır bişiye benzemiyoo nasıl masum bakışları var maşallahhh
tv ufak bişi var kayınvalidenin odasına koydum onu. gece gündüz tv izler. böylelikle salon bana kalmış oluyor. internet var nasılsa diye çok önemsemiyorum. diğer ihtiyaçlarımı öne aldım. en son tv. yada belki oturma odasında (kvalidenin odası aynı zamanda) oturmaya başlarsam o zaman alırım.
benimde haftalardır yapmam gerken bi sürü iş vardı ama anca yapcam çünkü yarın misafir gelecekmişkomşular geleceği için erkende gelirler. akşamdan bitirmem lazım.
ben kızı kendim yıkıyorumda oğlum mesele baba evde olucak ben oğlanı yıkıcam sonra kendim yıkınacam flan filann dün girdik oğlumu yıkadım onu yıkarken zaten kız uyandıı neyse abisi emziğini verdi ağladıkça ben çıkana kadar rezaletti yani ne yıkandığımı anladım ne temizlendiğimiiievet cnm bebek özleniyor annelik durstuleri biri buyudumu baska bebek icin kendisini hazirliyor :))ama tabi bu herkes icinj gecerli olmayabiliyor :)) Ben daha kizimin kirki cikmadan 4. dusunmeye baslamistimama so gunlerde geri vazgectim 3 yeterlii onlar buyusun saglikli bir sekilde baska birsey istemem. cnmm 5 6 yil con uzun bir sure arayi acinca dogum daha zor oluyor demedi deme mersine gittik canim antalya diye dusunuyorduk bir tanidik mersine yönlendirdi oraya gittik :))
kv icinde iyi niyetin icin tsk ederim canim ama yasi baya ilerledi rabbim daha iyisini bilir tabi ama dedigimn gibi ele etege dusurmesin daha fazla :)) bir an evvel kurtarsin insallah
insallahh canimm gelirsne beklerimm buraya görusuruz insallahh
ahhh ahhh bu dus sorunu bende de vardi 2 gundur esimi bekliyorum erken gelsinde dusa girim diye ama nerde onunda gec gelecegi tutuyor kizmida yikayamamistim artik bugun gec gelmesinide yorgunlugunu dinlemedne yemekten önce attik kizimla yikandik misler gibi kokuyoruzz simdi
Yorgunluktan ölüyorum geçmişi okuyamadim
Kusuruma bakmayın lütfen
Erva dis cikariyormuskac gündür huysuzluk yapıyordu
Bugünde tavan yaptı ne zormuş diş çıkarmak
Sürekli agliyor dis kasima silikonu aldik yavrucugum yiyecek neredeyse
Emmiyorda daha cok küçük yazık kiyamiyorum
aynen canım dişçiye gidiyorum tedavi için adam aç demekten daha çok yoruldu en sonunda bende bukadar açılıyo yırtıyımmı dedim sinir oldum ağzımın kenarları yırtıldı resmen yara oldu yaaiyim canim ben sen nasilsin hafsamda iyi cok sükür banyo yaptirdim simdi misil misil uyuyor yoksa bu saate bizi topa dikiyor yikiyor ortaligievet canim ya dis cikartiyor bizimkide ellerini kollarini parcalayacak hirsindan cokda sinirli oldu herseye kiziyorr artik kucagima almazsam yataktan kaldirmazsam basliyor kizmaya bebek degil sinir küpü sanki bu yasta bu kadar sinir olurmuymus bir bebektee anam anam kök söktürecek bu bize . canim ya kiyamam ben ervosuma kim bilir ne aci cekiyordur o disten yazik bizimkide ayi seklinde dairesel birsey ama kalin geliyor iste agzina sigmiyor kiyamiyorum bende annesi gibi kücük agzi var garibiminde dis doktorlari hic sevmez benim agzimdan dis cekmeyi :26:ttmm canim bende öperim teyzesi icinn
ilk gecede ben pijama bile bulamamistim benim görumcek bir esofman vermisti onu giymistim:26:
hosbulduk cnm sende hosgeldinn iyidim simdi kizim uyandi emzirim bir cikmamis olursaniz dönerim geri
kız bu kv niye bukadar gelinlerin oralarını buralarını görmeye meraklı oluyolar anlamadım yaa bi çoğunda var bu canım seninki sapık falan değil yanii hepsi sapıkkkKesinlikle katılıyorum sana
AKlima geldi anlatayim dogum yaptım işte
Malum sezaryen olunca wc isi zor oluyor
Annem sağolsun o götürüyor hakkını odeyemem canım annem neyse bu Kaygana bir degil 2 değil hrr gidsiimizde eğilip eğilip bakiyor seyime tövbe tövbe sinir olduk annemle
Annem en sonunda dayanamadı f.
Hanim senin gelmene gerek yok ben kizmla ilgileniyorum dedi öyle bıraktı peşimi
Annemde diyor bu kadinda ne cok sey meraklısiymis sanki kendinde yok
Karar verdim benim k.validr hakket sapık
Canım nasılsın iyimisin Anneciğin gitti mi kizin hala huysuz mutaliaa hoşgeldin canım
Cok.tAtli Oglisin hicte zayif deme.susssssBu da benim sulugozlu yakisikli oglum
Canim hayırlı ugurlu olsun biraz zor olacak ama vardir bundada bir hayir tebrik ediyorum senicanimya hayirli olsun aglama canim uzme kendini herseyde vardir bir hayirr kismet böyleymis demekki rabbim 2. aratmadan verdi 1. nasil oldu bilmiyorum tabiki :) 2si bir buyur biraz zor olur ama ikiz gibi buyurler ayni anda ikisininde sikintisi bitmis olur olumlu düsün bence tatlimsenin bebisin 3. ayini doldurmusmuydu cnm hatirlamiyorum :26:[/QU
tesekkür ederim biraz moral oldu o kadar ihtiyacım varki aslında cocuk büyütmekten korkmuyorum ilki preamleksiyle erken dogdu sükürler olsunki herseyi tamamlanmıstı 37 haftasındaydı şimdi de korkuyorum hipertansiyon sıkıntısından su an nisa 4 aylık oldu
4. ayımıza girdiğimizde 5900gr 60cm idik şimdi ne oldu bilmiyorum ama bebişin kilosu bence çooook iyi
bizimkini örnek olsun diye söyledim
maşallah sizin boyunuzda uzun
ha biz bide mama ile besleniyoruz ona rağmen
Ayy cok hoşmuş senin oğlan laflara bak boyundan büyük maşallah sanki büyümüş de küçülmüş daha küçük annesi büyüyünce fikri değişir benim yeğenimde öyle fiyordu küçükkenkızlar oğlumun sevgilisi hoşunuza gitmiş ama okula başlayınca aşkta bitti ve anladımki benim oğlum çok çapkın olacak haftada bir sevgili değiştirdik hemen hemen :) geçen sene kızlar için aldığım toka bileklik hadi hesabı yok :)
en çok koptuğumuzda babasıyla konuşuyorlardı eşimde onu kızdırmak amaçlı oğlun bi karar verde gelinimizi bilelim böyle olmaz dedi oğlum
- ben evlenmeyi düşünmüyorum karar veremem senin anneme aşık olduğun kadar bi kıza aşık olmadımki daha olursam haber veririm bu konuyu o zaman görüşürüz dedi...
biz evin içinde gülme krizine girince küstü odasına gitti biz onunla davga (dalga) geçiyormuşuz :)
ben iki sıpada aceleci bu konuda ilki 4aylıktı dişi vardı ikinci 6 aylıktı ilk dişinde ama kendini şanslı saymalısın diş kaşıma sikilonun piyasadaki her ürünü almıştık nerdeyse ikiside bir tanesinin yüzüne bakmadı canım
bu arada bunlar ii günleriniz azı dişi denilen meret çok zor çıkıyor o diş çıkartana kadar sen 30 tane çıkartıyorsun :)
Allah iyiliğini versin emi sen bunu mu dert ettinBenim bebegim de 3 ayını 1 hafta gecti ve kilosu 6580 boyu 65 cm... Kilosu bana da az geldi burada ki bebeklerin kilosunu okuyuncaanne sütü ile besleniyor acaba ac falan mı kalıyor oglum
4. ayımıza girdiğimizde 5900gr 60cm idik şimdi ne oldu bilmiyorum ama bebişin kilosu bence çooook iyi
bizimkini örnek olsun diye söyledim
maşallah sizin boyunuzda uzun
ha biz bide mama ile besleniyoruz ona rağmen
Artik kac gundr bir yikiyorsun Hafsa' yıdemekki artik herkesde ayni durum var. yok cnm ya bu satte yikamadim aksam 6 da yikadim gec saatede yikiyordum dogdugunda gece uyusun diye birsey olmuyordu cnm iyi giydirince
Sexy canim Sexy illa yazdıracaksinay canım yok be balinası şu seksi balık etli kadınlar varya hürrem gibi işte ondan
ay evet bugday tenli orta boylu doğru zayıf eskidendi minyonum koyu kumral diyelim
alıntılardan ancak bu kadar çıkarabildim
o se..... 'nın ne olduğunu anlamadım ama
pis manyak sapık karı
Aaa taliam kusura bakma bende güldüm ama trajikomik bir olaymis seninkievet cnm aynen kaba saba eski bir esofmandi rezil bi durumduisin en kötusu bu esofmanda ancak ogleyin elime gecti sabah ciplak kaldim evde tek gelinlik vardi giyecek :26: annemler benim kiyafetlerimi dugun öncesi getireeceklerdi unutmuslar benim kayganada ceyiz olarak bisey yapmadi gecelik fln hic birsey getirmediler birde utanmadan beni gelinlikle sabah evine kahvaltiya cagiriyor yuruyarek gelinlikle kaynanama kahvaltiya gitcekmisim ay bak dertlendim yinee
tmm cm bekliyorum fotolari yarin
kızlar oğlumun sevgilisi hoşunuza gitmiş ama okula başlayınca aşkta bitti ve anladımki benim oğlum çok çapkın olacak haftada bir sevgili değiştirdik hemen hemen :) geçen sene kızlar için aldığım toka bileklik hadi hesabı yok :)
en çok koptuğumuzda babasıyla konuşuyorlardı eşimde onu kızdırmak amaçlı oğlun bi karar verde gelinimizi bilelim böyle olmaz dedi oğlum
- ben evlenmeyi düşünmüyorum karar veremem senin anneme aşık olduğun kadar bi kıza aşık olmadımki daha olursam haber veririm bu konuyu o zaman görüşürüz dedi...
biz evin içinde gülme krizine girince küstü odasına gitti biz onunla davga (dalga) geçiyormuşuz :)
ben iki sıpada aceleci bu konuda ilki 4aylıktı dişi vardı ikinci 6 aylıktı ilk dişinde ama kendini şanslı saymalısın diş kaşıma sikilonun piyasadaki her ürünü almıştık nerdeyse ikiside bir tanesinin yüzüne bakmadı canım
bu arada bunlar ii günleriniz azı dişi denilen meret çok zor çıkıyor o diş çıkartana kadar sen 30 tane çıkartıyorsun :)
Canım bunlar iyi gunlerimizse ben yandim o zaman
Küçük ya o yüzden cok zorlanıyor. Birde tekim yardim edende yok hem ev isi yemek bulasik temizlik ütü hemde rva ben kendimi unuttum
ilk gecede ben pijama bile bulamamistim benim görumcek bir esofman vermisti onu giymistim:26:
hosbulduk cnm sende hosgeldinn iyidim simdi kizim uyandi emzirim bir cikmamis olursaniz dönerim geri
Daha once 1-2 kere mama vermek durumunda kaldigimda aptamil vermistim sorun cikarmadan yemisti... Ama simdi istemiyor icine biraz seker bile kattim yine de istemiyor... Kilo alimina gore bakalim baska yontemler denicem insallah bi yolunu buluruz
bende onun icin dedimya canim seninki tombis bile sayilir bu durumdamasallahi var cokk iyi sen 7 lere fln takilma önemli olan saglikli olmasi. görunuste benim kizimda cok kilolu duruyor kimse inanmiyordu 3 aylik olduguna fazla saniyorlardi ama kilosu az cikti azda degil gerci normal olmasi gereken kiloda:))))
Canim senin resimlerde sorun yoktu benim net acmiyordu sonradan acti baktim sen yinede tekrar eklemisn tsk ederim
masallahh kiz guzeli oglun cidden cok yakisikli kesin arkadasi kiz olcak demedi deme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?