saolun kızalr cevaplarınız için ben vazgeçtim galiba genel anestezi uygulanması hiç içime sinmiyo her şeyi etkisiz bırakılacak ilk uyanırken zor nefes alarak uyanıyomuş görmesem de bilmek çok zor geliyo yaptırmıcam sanırım ya da en azından 6 aylık olmasını beklicem anestezi için çok küçük geliyo bana
kızlar pzt hast gittim keseyı gördük 4 hftalıkmıs bebegim zor bir sürec bekliyor beni bana dua edin
Canım bunlar iyi gunlerimizse ben yandim o zaman
Küçük ya o yüzden cok zorlanıyor. Birde tekim yardim edende yok hem ev isi yemek bulasik temizlik ütü hemde rva ben kendimi unuttum
Evet canım haftaya salı gününe kaldı..düzene girdi ben de ona seviniyorum:)))Denoz biraz erteledin muayeneyi o zaman
Sağlık olsun cnm..düzene de girmiş maşallah, bu cok iyi
valla çocukları doğurmak bi yana eğitimleriyle uğraşmakta mesele ben kreşe gönderiyorum ama hergün düşünüyorum ona faydalı olabilecek daha fazla ne yapabilirim diye drama kurslarına başlıcak bu sene sonrada yavaş yavaş başlıcaz eğitimlere
aa iyimiş işte oturmasıbak o ff in ince ayar notları var, asıl onlar önemli,akıntı takibi,ateş takibi, ovulasyon vs ölçüp biçmeye niyetlenirsen haber et bende muazzam bir arşiv var onlara dair...benim hiç işime yaramadıysa "hiç bir şeyin kontrolünde olmadığı" hissini azaltmama yaramıştır
saol canım benim niyetlendiğim zaman senden isterim
allah iyilikler versin evet iyi gördüm seni Rabbim daimi eylesin inşallah bende iyiyim çok sağol evet ya özleyin azıcıkşaka bi tarafa çok yoğundum çok şükür rahat rahat girebilirim artık kk ya bu kadar ayrı kalmamıştım sizlerden
Saol rananacım olabildiği kadar işte:)))
neyse yoğunluğu atlatman iyi olmuş biz de seni daha sık görürüz artık
Yorgunluktan ölüyorum geçmişi okuyamadim
Kusuruma bakmayın lütfen
Erva dis cikariyormuskac gündür huysuzluk yapıyordu
Bugünde tavan yaptı ne zormuş diş çıkarmak
Sürekli agliyor dis kasima silikonu aldik yavrucugum yiyecek neredeyse
Emmiyorda daha cok küçük yazık kiyamiyorum
ayyy kuzum yerim onun minnak dişlerini
ayyy canımmmmm benim de bunlar içimden geldi
Canim ne oldu tahlil işi ben kaçırdım galiba
Güzel Allahim gönlüne göre versin ilk ilk önce ruhunun iyileşmesi önemli
Ne zaman istersen o zaman dene gerçekten hazirsan eğer
Çok zor yaşadıkların.. ben senin basina gelen seyin biraz daha hafifini yasadim 2 kere
Büyük bir yıkımdi benim icin
Seni o kdar iyi anlıyorum ki suan ruhunun derinliklerine işliyor bu acı gece kabuslarin oluyor
Rabbim hakkinda hayirli olani versin inşallah dualarim hep seninle arkadaşım
Saol mervemmmmm
Dün gidemedim doktora regl oldum ama haftaya salı sabahı gidicem.
Aynen dediğin gibi ne kadar iyi hissetsem de kendimi ruhumun içinde o acıyı taşıyorum...
sabahları hep kötü rüyalarla ve sıkıntıyla uyanıyorum ama biliyorum elbet hafifleyecek bunlar da..
geçmeyecek geçmez de ama hayırlısı neyse onu versin bana rabbim...
hepimize daha doğrusu..
Birde su asesin oğluna bakayım meraklandim
NEde olsa damat adayı
Kız hala aday mııııı
Kesinlikle katılıyorum sana
AKlima geldi anlatayim dogum yaptım işte
Malum sezaryen olunca wc isi zor oluyor
Annem sağolsun o götürüyor hakkını odeyemem canım annem neyse bu Kaygana bir degil 2 değil hrr gidsiimizde eğilip eğilip bakiyor seyime tövbe tövbe sinir olduk annemle
Annem en sonunda dayanamadı f.
Hanim senin gelmene gerek yok ben kizmla ilgileniyorum dedi öyle bıraktı peşimi
Annemde diyor bu kadinda ne cok sey meraklısiymis sanki kendinde yok
Karar verdim benim k.validr hakket sapık
ayy sapık sapık
kızlar oğlumun sevgilisi hoşunuza gitmiş ama okula başlayınca aşkta bitti ve anladımki benim oğlum çok çapkın olacak haftada bir sevgili değiştirdik hemen hemen :) geçen sene kızlar için aldığım toka bileklik hadi hesabı yok :)
en çok koptuğumuzda babasıyla konuşuyorlardı eşimde onu kızdırmak amaçlı oğlun bi karar verde gelinimizi bilelim böyle olmaz dedi oğlum
- ben evlenmeyi düşünmüyorum karar veremem senin anneme aşık olduğun kadar bi kıza aşık olmadımki daha olursam haber veririm bu konuyu o zaman görüşürüz dedi...
biz evin içinde gülme krizine girince küstü odasına gitti biz onunla davga (dalga) geçiyormuşuz :)
ayy koptum burda
yerim o akıllı bıdığı ben..bak sen laflara..annesi zaten çok yakışıklı ilerde valla senin çekeceğin varrr
kısss ne oldu ben olayı kaçırmışım valla olaya bulgar kaldım şimdi haa
valla ben de merak ettim bak şimdi, nooluyor ordaaaa:44:
slm kızlar hepinizin bebekleri çok güzel allaha size bağışlasın evlatlarınızı
nazarlardan hastalıktan korusun
hepiniz kayınvaliden şikayetçisiniz allah şükür benim kayınvalidem çok anlayışlı
inamayacaksınız ama doğumdan sonra benim kanama çok uzun sürdü kendi annemde kayınvalidemde ikiside
hasta bezimi değiştirdi hiçbirzaman iğrendiğini veya öle inceleme yapmadı değiştirdi çıktı hemen
şimdide çalışıyorum ve kayınvalidem bakıyor oğluma
bazı kayınvalideler öle anlayışsız oluyor
valla şanslıymışsın canım...benimkinin de davranışları bana karşı tutumu hep çok iyiydi, aklı başında da bir kadın ama kocasını kaybettikten sonra o da dengesizleşti..umarım seninki hep böyle kalır
Evet canım haftaya salı gününe kaldı..düzene girdi ben de ona seviniyorum:)))
Bu arada oğluşun çoooook tatlı maşallah...Allahım nazarlardan sakınsınn
çok iyi yapıyorsun canım bence drama kursları iyi fikirmiş...
hem ilerde insanlarla iletişim kurması kolay olur, hem de kendine güveni gelir..tuttum bunu olursa ben de yapıcam
saol canım benim niyetlendiğim zaman senden isterim
Saol rananacım olabildiği kadar işte:)))
neyse yoğunluğu atlatman iyi olmuş biz de seni daha sık görürüz artık
ayyy kuzum yerim onun minnak dişlerini
ayyy canımmmmm benim de bunlar içimden geldi
Saol mervemmmmm
Dün gidemedim doktora regl oldum ama haftaya salı sabahı gidicem.
Aynen dediğin gibi ne kadar iyi hissetsem de kendimi ruhumun içinde o acıyı taşıyorum...
sabahları hep kötü rüyalarla ve sıkıntıyla uyanıyorum ama biliyorum elbet hafifleyecek bunlar da..
geçmeyecek geçmez de ama hayırlısı neyse onu versin bana rabbim...
hepimize daha doğrusu..
Kız hala aday mııııı
ayy sapık sapık
ayy koptum burda
yerim o akıllı bıdığı ben..bak sen laflara..annesi zaten çok yakışıklı ilerde valla senin çekeceğin varrr
valla ben de merak ettim bak şimdi, nooluyor ordaaaa:44:
valla şanslıymışsın canım...benimkinin de davranışları bana karşı tutumu hep çok iyiydi, aklı başında da bir kadın ama kocasını kaybettikten sonra o da dengesizleşti..umarım seninki hep böyle kalır
ya kendini geliştirmesini çok istiyorum olduğu yerde saysın istemiyorum çocuğumun herşeyden önce sosoyal biri olsun istiyorum yavaş yavaş başlıyoruz bakalım inşallah canım sende bugünleriş görürsün allahım sana istediğin zaman hayırlı bir evlat nasip etsinnn hep mutlu ol inşallahhh
sendemi kaçırdınn olayıı tühh bende sana sorucaktım merak ettim şimdii zeynooo gelde anlat gııı
Günaydın fıstıklarrrrrr...
öffff baktım da amma alıntı yapmışım haaaa
ama dur şuna da cevap vermeden geçemicem...kız hkn sen 2 çocuk doğurduğuna eminmisin
valla maşallah canım sana çıtır mı çıtır güzel mi güzel bir anne
kuzum nerelerdesin yawwww bakıp kaçıyonn
ayy canım senin çıtırlığına bakıp şaşırıyordum
ya kendini geliştirmesini çok istiyorum olduğu yerde saysın istemiyorum çocuğumun herşeyden önce sosoyal biri olsun istiyorum yavaş yavaş başlıyoruz bakalım inşallah canım sende bugünleriş görürsün allahım sana istediğin zaman hayırlı bir evlat nasip etsinnn hep mutlu ol inşallahhh
sendemi kaçırdınn olayıı tühh bende sana sorucaktım merak ettim şimdii zeynooo gelde anlat gııı
nasıl şaşırtırım adamı ben baksaol bebeğemm yaa allah iç güzelliği çıtırlığı versin inşalalhhh sen kimbilir nasıl çıtırsın saklıyosunuz kendinizi
saol güzelim...
bence çok iyi yapıyorsun canım bunları yapmakla..benim bir arkadaşım var oğlunu o kadar soyutladı ki dünyadan, aslında çok zeki bir çocuk ama iletişim özürlü..anne babasından başka kimseyi istemiyor eve gelenleri kovuyor falan..o da mecburen kreşe gönderdi de çocuk biraz kendine geldi..
ok canım öptüm byee bekliyorum resim haaben de bir ara koyayım o zaman:)))
canım ben yemeğe kaçtımmmm, görüşürüz sonra
kızlar pzt hast gittim keseyı gördük 4 hftalıkmıs bebegim zor bir sürec bekliyor beni bana dua edin
kızlar oğlumun kulağının arkasında yara gibi bişeyler var
ilk önce şampuan kalıntısı zannettim ama donmuş kan pıhtısı da vardı. sonra inceledim sanki kulağın arkasına kesik atılmış gibi olmuş
bi de sarı su akmış da donmuş gibi duruyor. iki kulağında da var. neden olmuş olabilir bilen var mı
Allah yardımcın olsun canım inşallah sorunsuz güzel bir hamilelik geçirirsin...
Ben emzirmediğim için geç farkettim bizdede vardı.Sanki yara olmuş kabuk bağlamış gibi.Dr zeytinyağıyla yumuşatın banyodan önce dedi.2-3 seferdir banyodan önce kulak çubuğuyla birazcık bastırarak yumuşattım bebişimi öyle yıkadım.3. banyosunda geçti.Belki
az daha ovalasaydım 1 kerede bile çıkardı.Sorun yaratacak bir durum yok yani...yine zeytinyağı baş kahramanımız
Kızlar az önce şöyle bir şey yaşadık ve şok oldum! Bebeğim anakucağında oturuyordu mama verdiğim için az biraz dikleştirmiştim ve koltuğun önündeydi bende koltukta oturmuştum çünkü.Anlık olay eşimle koridorda konuştuk o sıra kapı çaldı yardımcı ablamız geldi hemen salona daldı.bizi çağırdı gelin bakın nolmuş diye.bizim kız aşağı kaydırmış kendini koltukla ana kucağı arasına sıkışmış
öyle melül melül bakınıyor.Ayyy aklım çıktı iyi o sırada nefesini kesecek bir pozisyon olmadı şükür rabbime...Hemen anakucağının emniyet kemerini bağladık minik tırtılıma.Bir musibet bin nasihat...Ahh ahhh başlandı artık kaymalar dönmeler
Bu da benim sulugozlu yakisikli oglum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?