2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

kızlar size bende tavsiye oğlum 15 aylık ilk doğduğunda sünnet ettirmediğim için çok pişmanım zamanız varken mutlaka sünnet ettirin

sonra 6 yaşında sonrasını beklenilmesi gerekiyor biliyorsunuz dimi

Canım bunlar iyi gunlerimizse ben yandim o zaman
Küçük ya o yüzden cok zorlanıyor. Birde tekim yardim edende yok hem ev isi yemek bulasik temizlik ütü hemde rva ben kendimi unuttum

ahh canım bende öle valla saçlarım havada dolaşıyorum yardım edenimde yok iki çocuk başımda kafayı yicem artıkk bide şimdi ikiside hasta perişanlrı oynuyorumm...

Denoz biraz erteledin muayeneyi o zaman
Sağlık olsun cnm..düzene de girmiş maşallah, bu cok iyi
Evet canım haftaya salı gününe kaldı..düzene girdi ben de ona seviniyorum:)))
Bu arada oğluşun çoooook tatlı maşallah...Allahım nazarlardan sakınsınn

çok iyi yapıyorsun canım bence drama kursları iyi fikirmiş...
hem ilerde insanlarla iletişim kurması kolay olur, hem de kendine güveni gelir..tuttum bunu olursa ben de yapıcam

Günaydın fıstıklarrrrrr...
öffff baktım da amma alıntı yapmışım haaaa

ama dur şuna da cevap vermeden geçemicem...kız hkn sen 2 çocuk doğurduğuna eminmisin
valla maşallah canım sana çıtır mı çıtır güzel mi güzel bir anne

günaydın canımm valla canım bugünlerde okadar farkındayımki ikiçocuk doğurduğumun kafayı tırlatıcamm saol canım siz hiç koymayın resimlerinizi tamammı ben meraktan öliyim emiii

saol güzelim...
bence çok iyi yapıyorsun canım bunları yapmakla..benim bir arkadaşım var oğlunu o kadar soyutladı ki dünyadan, aslında çok zeki bir çocuk ama iletişim özürlü..anne babasından başka kimseyi istemiyor eve gelenleri kovuyor falan..o da mecburen kreşe gönderdi de çocuk biraz kendine geldi..

bende bunun olmasından korkuyorum derdini anlatabilsin istiyorum kağan 3 yaşına kadar konuşmadı sonra da çok utangaç davranırdı bizde kreşe başlattık ve sürekli kalabalık ortamalara soktuk arkadaşlarıyla vakit geçirmesini sağladık şimdi gayet dik duran bi çocuk oldu kreşteki öğretmeni bile özgüveni yüksek bi çocuk diyo acayip seviniyorum anasına çekmişş galibaabu senden sonrada kurslarımıza başlıyoruz bakalım faydalı olucazmıı

kızlar pzt hast gittim keseyı gördük 4 hftalıkmıs bebegim zor bir sürec bekliyor beni bana dua edin

Allah yardımcın olsun canım inşallah sorunsuz güzel bir hamilelik geçirirsin...

Ben emzirmediğim için geç farkettim bizdede vardı.Sanki yara olmuş kabuk bağlamış gibi.Dr zeytinyağıyla yumuşatın banyodan önce dedi.2-3 seferdir banyodan önce kulak çubuğuyla birazcık bastırarak yumuşattım bebişimi öyle yıkadım.3. banyosunda geçti.Belki
az daha ovalasaydım 1 kerede bile çıkardı.Sorun yaratacak bir durum yok yani...yine zeytinyağı baş kahramanımız

Kızlar az önce şöyle bir şey yaşadık ve şok oldum! Bebeğim anakucağında oturuyordu mama verdiğim için az biraz dikleştirmiştim ve koltuğun önündeydi bende koltukta oturmuştum çünkü.Anlık olay eşimle koridorda konuştuk o sıra kapı çaldı yardımcı ablamız geldi hemen salona daldı.bizi çağırdı gelin bakın nolmuş diye.bizim kız aşağı kaydırmış kendini koltukla ana kucağı arasına sıkışmış
öyle melül melül bakınıyor.Ayyy aklım çıktı iyi o sırada nefesini kesecek bir pozisyon olmadı şükür rabbime...Hemen anakucağının emniyet kemerini bağladık minik tırtılıma.Bir musibet bin nasihat...Ahh ahhh başlandı artık kaymalar dönmeler

dikkat cnm artık dönmeye başladıklarında düşme olayları oluyor sn düşmeleri gözden hiç ayırmamak gerekiyor

Bu da benim sulugozlu yakisikli oglum
allah nazardan saklasın.. çok sevimli annesi..
kızlar pzt hast gittim keseyı gördük 4 hftalıkmıs bebegim zor bir sürec bekliyor beni bana dua edin

canım yaaa.. okuyunca birden ürperdim valla.. aslında çok iyi olmuş.. biraz yıpranırsın ama ilerisini düşün ikiside bi anda büyüyecek.. cesaretim olsa bende isterdim .. 3-4 sene sonra tam bebeğine alışıp düzen tutturmuşken yeniden hamile kalsan yine uykusuz geceler gaz sıkıntıları falan tekrar başa dönecektin.. ama şimdi öyle olmaz .. ikincide aradan çıkmış olur.. arkadaş olurlar ikiz gibi.. ama Allah yardımcın olsun zor olucak tAbii.. sen yinede içini ferah tut.. arayıpta bulamayanlar var.. bak rabbim sana hiç arattırmamış.. hayırlı olsun canım..hadi 2014 mayıs anneleri topiğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…