2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

tezini çürütmek gibi olmasın ama benim arkadaşımın annesi her hamileliğini bel ağrısı ile anlamış beli çok ağrırmış 6 tane kızı oldu :) ya cinsiyetten ziyade sağlıklı ve hayırlı olmaları çok önemli bide annelik duygusu her kadın yaşamalı allah herkese nasip etsin inşallah

oyy maşallah canım ya senin eşin nesli tükenen kocalar listesinde olmalı bizim 2. bebek o yüzdenmi diycem ama 1. dede öyleydi.. tiksindiğim şeyler haricinde benim bulantım hiç olmaz normal hayatıma devam ediyorum az naz yapmak iyi olur ama kim çekecek...istediğim şeyler olursa bi dediğimi iki etmez, ama ev işi evi pislik götürse dönüp bakmaz..

oyy maşallah canım bu karnın daha şiştiğinide görürsün inşallah..erkek göbüşü gibi duruyor ama belli olmaz popoda genişliyorsa kız olabilir:)

kızlar doktor size kanın yanında idarar teside yaptı mı

Evet canim. 6 tup kan aldi doktor. Her biri iste hormon, kan sayimi ve diger testler icindi. Bir de idrar testi yapildi. Ama 1 ay olucak nerdeyse benim yaptirali. İkiliyi bekliyoruZ artik sabirsizlikla. 19 kasima randevunuz var. Her sey iyi olur insallah. Cinsiyet konusunda da hic bise sormayi dusunmuyorum doktora. Yanilma payi cok yuksek cunku. Netlesince ogreniriz nasilsa. Kizimda inanin taa 20. Haftada gorebildi doktorlar. Goremedikce baska bir dontora gitmis ve artik en son 20. Haftada ogrenebilmistik.

kızlar siz benimkini göreceksiniz.bıraksam kahvaltımı yatağıma getirecek.bulaşıkları yıkıyor ev süpürüyor bana ev işlerini yasakladı.yemek yiyoruz yemekten sonra beni kanepeye yatırıyor ilaçlarımı getirip kendi içiriyor.hatta çok enteresan; benim eşim hayatında hiç süt içmemiş ve içinde süt olan hiçbirşeyi yemiyor.aslında benimde sütle aram yok ve hamileliğimi öğrendiğimiz ilk gün elinde sütle eve geldi sırf beni iştahlandırmak için bir bardak süt içti garibim suratını görecektiniz birde tiksindiğini bana çaktırmıyor çok komikti yani ve her akşam bu işkenceyi yaşıyoruz süt içemiyorum

bence başımızdan geçen şeylerin iyisi de kötüsü de yazılmalıki bazı konulardan haberdar olabilelim.. Bu grup sadece iyi şeyleri konuşmak için yok.. Hem mutluluğumuzu hem sıkıntımızı paylaşmak için var. sana katılıyorum fyyyzzz..

evet erkek gibi duruyor çok kibar ve sivri

Benim esim zaten romantik duygusal bir adam degildir. Oyle guzel sozler falan cok nadir yani. Ama islerime hep yardim ediyor hamile oldugumdan beri. Belki de ikinci kez baba oluyor ondan heralde cok heyacanli gormuyorum kendisini. Ama bazen karnimi seviyor yatinca, dua okuyor bebisimize. Can yaaa:)))

maşallah göbişler çıkmış kızlar ben 45 kiloyum hiççç bir değişiklik yok aynı duruyor ne zaman belirginleşcek merak ediyorum doğrusu

Popo genişleyince kız mı oluyormuş. Genişletiriz

Foton çok güzel görünüyor canim. Bana da erkek gibi göründü canım, ama annem hep anlatır bana hamileyken karnı o kadar sivriymişki doktoru bile kesin erkektir falan diyomuş. Tabii o zamanlar ultrason falan nerdeeee:) ama nurtopu gibi ben olmuşum Hatta doğuma giren hemşire erkek olacak diye babamdan önceden bahşiş bile istemiş, sonra ben olunca haber vermeye bile gelmemiş. Babam hep gülerek anlatır. Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin hepimize:))

ayy hem sabah hem akşam çekilmez valla akşamları biyere gidesim gelmiyo bu şişkinlikten sürekli tuvalete gidiyorum gaz çıkarmaya
aynen arkadaşım 10 ay önce doğum yaptı, o gazlar daha da artacak, eşinin yanında bile tutamayacaksın kendini diyor. Allah korusun asla yapmam onun yanında

keep, boşver ben de aynı durumdayım. Hiç sivilcem çıkmazdı benim, ergenliğe döndüm şu aralar resmen
ben de bebişinin iyi olduğunu düşünüyorum canım, büyümüş hem annesi hiç gereksiz endişelere kapılma

uvvv çok şirin babanne laflarına göre erkek senin bebiş, sivri karnın :)

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasılsınız...en son kanamam vardı hala da var ama benim durumumda şimdilik önemli değil. 3. farklı doktora gittim ve en son gittiğim doktor çok iii bir doktor ve önceki 2 doktorun görmediği birşeyi gördü rahmim kalp şeklindeymiş yani çift rahim bebeğim şuanda rahmimin bir tarafında ve diğer taraf boşta bu nedenle kanamam oluyormuş birçok yazı okudum bu konu hakkında...sadece dikkat etmem gerekiyormuş 3 ay kadar sanırım kanamam o zamana kadar devam edecek ara ara ve progestan ı kullanmaya devam edicekmişim...erken doğum olabileceğini söyledi ama olmayadabilir dedi.... çift rahimde kalp şeklinde rahimde hamile kalmak sanırım biraz zormuş...

doktor tebrik etti iyi tutmuş diye sadece dikkatli olmam gerekiyormuş...normal hayatına devam edebilirsin dedi...

doktora göre bebeğim 6+3 günlükmüş kalp atışını duyduk bugün eşimle ilk defa mükemmel birşeydi :))))))
inşallah bir sorunum olmadan sağlıkla kucağıma alırım bebeğim benimle kalır birşey olmaz inşallah :)))))

bu kalp şeklinde rahim i çift rahim hakkında bilgisi olan varmı bana yardımcı olabilirmisiniz ?....

elbetteki lekelenmeni yazıcaksın onu demedim canım alınganlık yapma lütfen benim demek istediğim doktorlar yüzlerce şey sölüyorlar hepsini burda yazdığımızı bi düşün sene bana lekelenme yüzünden işten çıkıp yatıcaksın diyen doktor bile oldu ama çok şükür ilacımı kullanıp her işimide yapıyorum ben doktorların sölediği her olumsuz şeyi buraya yazmayın demek istedim bak seninde dediğin gibi hep birbirimizle kıyaslıyoruz kendimizi istemedende olsa birinin moralini bozabilir üzülmesine sebep olabiliriz ben bunu demek istedim bu benim içinde geçerli zaten hassas bi dönemden geçyioruz evham panik yaparak işimizi iyice zorlaştırırız haksızmıyım verende allah alanda allah sen içini ferah tut bebişine allahın izni ile bişey olmayacak

evet kesin erkek

ilgili, yardımcı eşlere maşallah
benim eşim de bebeği öğrendiğimizden beri süpürgeyi yapıyor, ama viledaya ortak sadece bazen ben bazen o.
sıkılmaya başladı sanki, huysuzlanıyo arada sonra "özür dilerim aşkım öküzlük ettim" deyip yanaşıyo..
ama yine de hakkını yemiyim, sağ olsun yardımcı oluyo.. buna da şükür napalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…