kııız geridön.kut.
tatlıım beni nasıl hayal ediyorsun bi anlat bakem. geçen gün konu açmıştın sanırım.
ben seni çok hazır cevap, eli çabuk, sabırsız biri olarak hayal ediyorum
dış görünüşünü de hafif balık etli, uzun boylu, esmer, düz saçlı
var mı tutanlar:18:
Ben Bebeğimi pış pışlıyorumm:)) bugun aşılarını yaptırdık, ateşi var:26:
Sanırım uyuyacak artık
Keep seninkinin dogumdan sonraki hediye anlayışı, bu doğumdan sonra benimkinde de oldu(avm ye gittik, ayni olay)
Ihtiyacimi aldim,-bunu saymadim ona göre- dedim
kumral, ince, zarif, orta boylu (1.65-1.70)
çabuk sinirlenmeyen, titiz, çevresine iyilik yapmayı seven birisin. haa bi de kızını çok seviyosun (bi tane garnti olsun di mi)
benim de öyle hayatım yine yalnız değilsin
hatta evde kocam ikide bir de güzel g.tlüm diyor bana
elalemin kocası güzel gözlüm der benimkinin dikkati başka taraflarımda
çabuk sinirlenmeyen, titiz, çevresine iyilik yapmayı seven birisin. haa bi de kızını çok seviyosun (bi tane garnti olsun di mi)
teşekkür ederim hayatım o senin güzel görüşün
saydıklarının özellikle İNCE kısmının doğru olmasını çok isterdim
kumralım canım evet beyaz tenliyim hatta bembeyazım
ortanın birazcık aşağısı boyum 1.60 küsür
iyilik yapmayı herkes sever tatlım sen de öylesindir eminim buradaki herkes gibi
kızıma bayılıyorum eveeeet burası çok doğru
ayyy ben üni deyken radyoda çalışıyordum. istek parçaları çalardım. en çokta bu şarkıyıı. emrah seninle ilk defa - YouTube hergün istiyorlardı ayyyy fenalık gelmişti artık :120::120::120:
heeemen geliyoor
evde vakit geçirmeyi çok seversin. yeni bi ortama girdiğinde hemen dikkat çekersin
uzun boylusun. orta kilolusun saçların düz diil. kahverengi saçlısın. gözlerin renkli olabilir:44:
bi deee yeşili doğayı çok seversiiin
sohbetiniz güzel olmuş bugün
çok keyifliydi okumak
gel gör ki yazmaya takatim yok. oğlum pestil etti beni.
ase çatlayacağım ne olur , gözünü seveyim şu avatarındaki resmin ne olduğunu ya söyle ya da büyüğünü buraya koy
ne olduğunu 9 aydır anlayamadım çatlayacağım
hayal gücüm saçma sapan şeyler uyduruyor bazen korkuyorum
kabuslarıma giriyor:18:
Son günler de oglum inanilmaz yoruyor beni yemek yemeye firsatim olursa sükrediyorum o kucakta takip edebildigim kadar etmeye calisiyorum telefondan günlük en uzun uykum 5 saat vücudum inanilmaz yorgun, gündüzleri uyumuyor uykusuzluktan da aksam uyku saati gelene kadar sürekli agliyor.. Bugün en sonun da bindik trene annemlere gittik biraz da annem, babam ilgilensin kafa dinleyeyim diye ama yok kim kucagina alirsa bagira bagira agliyor 1 saatlik mesafe okadar gittim yine de tüm gün ben ilgilenmek zorunda kaldim..
Annem de avusturyanin göbeginde kendisine domates, salatalik, fasulye, patlican organik birsürü sebze yetistirmis masallah gelirken hepsinden en az 2 kilo doldurmus tek basima bu cocukla ne ara pisirip yiyebilirsem artik benimki de saolsun universiteye basladi ayda bir hafta evde yok artik anlayin ne kadar stressli geciyor günler