bu burç yorumu gibi olmuşheeemen geliyoor
evde vakit geçirmeyi çok seversin. yeni bi ortama girdiğinde hemen dikkat çekersin
uzun boylusun. orta kilolusunsaçların düz diil. kahverengi saçlısın. gözlerin renkli olabilir:44:
bi deee yeşili doğayı çok seversiiin
Son günler de oglum inanilmaz yoruyor beni yemek yemeye firsatim olursa sükrediyorum o kucakta takip edebildigim kadar etmeye calisiyorum telefondan günlük en uzun uykum 5 saat vücudum inanilmaz yorgun, gündüzleri uyumuyor uykusuzluktan da aksam uyku saati gelene kadar sürekli agliyor.. Bugün en sonun da bindik trene annemlere gittik biraz da annem, babam ilgilensin kafa dinleyeyim diye ama yok kim kucagina alirsa bagira bagira agliyor 1 saatlik mesafe okadar gittim yine de tüm gün ben ilgilenmek zorunda kaldim..
Annem de avusturyanin göbeginde kendisine domates, salatalik, fasulye, patlican organik birsürü sebze yetistirmis masallah gelirken hepsinden en az 2 kilo doldurmus tek basima bu cocukla ne ara pisirip yiyebilirsem artik benimki de saolsun universitiye basladi ayda bir hafta evde yok artik anlayin artik ne kadar stressli geciyor günler
bu burç yorumu gibi olmuş
hayatım tespitlerine bayıldım çok gerçekçi
Supermis bu. Balkonun da havaalani gibi masallah. Cocuk burda cok rahat oynar ilerdekızLaaar.. balkonuma eski zaman beşiği kurdum.. oğlum bayıLdı.. içerde durduramayınca atıyorum hemen mest oluyor resmen ..nasıl olmuş ???
Eki Görüntüle 800278 Eki Görüntüle 800277 Eki Görüntüle 800276 Eki Görüntüle 800275
Cok guzel olmus cok beceriklisin masallahcanım sen oyun halısı sormuştun bir türlü cvp yazamadım bu da bizimki kendim yaptım kızım bayıldı evde büyük bir minderin varsa sende yapabilirsin
Eki Görüntüle 800444
Eki Görüntüle 800445
Eki Görüntüle 800446
ben niye görmedim kii ..özelde mi resimlerin.. arkadaş değilmiyiz biz senle..seyzen hayalini anlatmış ya bende seni anlatıyım.. zayıf orta boylu 1.60 falan buğday tenli kızıl dalgalı saçlı kocaman kahve gözlü.. güzel havalı biri olarak tahmin ediyorum.. bide niyeyse senin yolda yürürken falan çok hızlı yürüdüğünü düşünüyorum ( o niyeyse artık hayalimde öyle işte )Bu arada fotograflar eklenmis albümlere hkn ve denozcugumu görebildim simdilik hkna yorum yazana kadar tekrar kaldirmis fotolarini ikinizde fistik gibisiniz kizlar vallahi aramiz da belki 8-10 yas var ama benden genc duruyorsunuz ay tüküreyim de nazar degmesin bari :)
Beni zaten herkes gördü sanirim hamilelik boyunca fotograflarim vardi hep eklemeye gerek yok simdi yeniden
kahve falı da bakılır. bilginiz olsun
Supermis bu. Balkonun da havaalani gibi masallah. Cocuk burda cok rahat oynar ilerde
ben daha çok zulala zulala modundayım sanırımayyy ben üni deyken radyoda çalışıyordum. istek parçaları çalardım. en çokta bu şarkıyıı. emrah seninle ilk defa - YouTube hergün istiyorlardı ayyyy fenalık gelmişti artık :120::120::120:
bi saçın rengi bi de ev kuşu olmam tuttu vallaheeemen geliyoor
evde vakit geçirmeyi çok seversin. yeni bi ortama girdiğinde hemen dikkat çekersin
uzun boylusun. orta kilolusunsaçların düz diil. kahverengi saçlısın. gözlerin renkli olabilir:44:
bi deee yeşili doğayı çok seversiiin
ooooo, kolay gelsin canım yaa mutlaka bir sürü şey denemişsindir de ben duacısı olduğum yüzüstü yastığını bi söyliyim dedim, denedin mi yüzüstü yatırmayı?Son günler de oglum inanilmaz yoruyor beni yemek yemeye firsatim olursa sükrediyorum o kucakta takip edebildigim kadar etmeye calisiyorum telefondan günlük en uzun uykum 5 saat vücudum inanilmaz yorgun, gündüzleri uyumuyor uykusuzluktan da aksam uyku saati gelene kadar sürekli agliyor.. Bugün en sonun da bindik trene annemlere gittik biraz da annem, babam ilgilensin kafa dinleyeyim diye ama yok kim kucagina alirsa bagira bagira agliyor 1 saatlik mesafe okadar gittim yine de tüm gün ben ilgilenmek zorunda kaldim..
Annem de avusturyanin göbeginde kendisine domates, salatalik, fasulye, patlican organik birsürü sebze yetistirmis masallah gelirken hepsinden en az 2 kilo doldurmus tek basima bu cocukla ne ara pisirip yiyebilirsem artik benimki de saolsun universiteye basladi ayda bir hafta evde yok artik anlayin ne kadar stressli geciyor günler
ben niye görmedim kii ..özelde mi resimlerin.. arkadaş değilmiyiz biz senle..seyzen hayalini anlatmış ya bende seni anlatıyım.. zayıf orta boylu 1.60 falan buğday tenli kızıl dalgalı saçlı kocaman kahve gözlü.. güzel havalı biri olarak tahmin ediyorum.. bide niyeyse senin yolda yürürken falan çok hızlı yürüdüğünü düşünüyorum ( o niyeyse artık hayalimde öyle işte )
A bende istiyorum yaa.. benimde profilimde uzun zaman resmim vardı ama görmeyen birilerinden yorum istiyorum ..
kııız geridön.kut.
tatlıım beni nasıl hayal ediyorsun bi anlat bakem.geçen gün konu açmıştın sanırım.
ben seni çok hazır cevap, eli çabuk, sabırsız biri olarak hayal ediyorum
dış görünüşünü de hafif balık etli, uzun boylu, esmer, düz saçlı
var mı tutanlar:18:
ben daha çok zulala zulala modundayım sanırım:111::111::118::118: PAU -BONZAI ROMAN HAVASI - YouTube
bi saçın rengi bi de ev kuşu olmam tuttu vallasaçlar pırasa gibi, gözler bal (ishal rengi ),minyon ve de dikkat çekmez olarak tanımlayabilirim kendimi..yeşil doğaya fln aşığım da platonik zira ağaç çiçek alerji yapıyor bende kahve falı mıııı dedin seeeen
ooooo, kolay gelsin canım yaa mutlaka bir sürü şey denemişsindir de ben duacısı olduğum yüzüstü yastığını bi söyliyim dedim, denedin mi yüzüstü yatırmayı?
çıtı pıtı esmer bomba
çok sempatiksin.
asla altta kalmazsın, haşinsin, ihtiraslısın bi dee çok güzel sütlü tatlı yaparsııın
Bu arada fotograflar eklenmis albümlere hkn ve denozcugumu görebildim simdilik hkna yorum yazana kadar tekrar kaldirmis fotolarini ikinizde fistik gibisiniz kizlar vallahi aramiz da belki 8-10 yas var ama benden genc duruyorsunuz ay tüküreyim de nazar degmesin bari :)
Beni zaten herkes gördü sanirim hamilelik boyunca fotograflarim vardi hep eklemeye gerek yok simdi yeniden
ewt büyüme atağı oluyooo. ama masajı kaçırıyor senin bızdık aaaah ah keşke bize de bi mesaj çeken olsaaYok hayatim ya olanda da durmuyor ki benden baska kimseyi istemiyor sirf babasida belki yarim saat, hastaneye terapi icin gidiyoruz okadar masaj yapip rahatlatmak istiyorlar ama ne mümkün ne güzel 1 saatlik masaji bulmussun hemde bedavaya ne tepiniyorsun.. Doktorumuza göre bu aylarda olabiliyor büyüme atagi dedi bakalim artik
ben niye görmedim kii ..özelde mi resimlerin.. arkadaş değilmiyiz biz senle..seyzen hayalini anlatmış ya bende seni anlatıyım.. zayıf orta boylu 1.60 falan buğday tenli kızıl dalgalı saçlı kocaman kahve gözlü.. güzel havalı biri olarak tahmin ediyorum.. bide niyeyse senin yolda yürürken falan çok hızlı yürüdüğünü düşünüyorum ( o niyeyse artık hayalimde öyle işte )
A bende istiyorum yaa.. benimde profilimde uzun zaman resmim vardı ama görmeyen birilerinden yorum istiyorum ..
kızlar bi oyun oynayalım mı, yeni öğrendim çok sevdim bunu-şöyle oynanıyor alttaki yazıyı yazana sembolik bir hediye gönderiyorsun ihtiyacı olduğunu düşündüğün; misal cesaret, uyku, neşe vs. gibi..çok komik şeyler de çıkabiliyor bundan oynayalım mı ha oynayalım mıııı
Yüz üstü yatirinca okadar sinirleniyor ki kalkip dövecek saniyorum :)
keep ben seni gördüğümde çok şaşırmıştım. nickinde çok güçlü ifade var. hükümet gibi kadın dedikleri cinsten. muhakkak öylesindir ama normal dış görünüşün narin çıt kırıldım gibi duruyor. o yüzden şaşırmıştım
hatta ben seni rüyamda da görmüştüm. baya uzun iri yapılı uzun düz siyah saçlı görmüştüm. ve seni hep öyle sanıyordum
ben görmedim............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?