2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Bu arada fotograflar eklenmis albümlere hkn ve denozcugumu görebildim simdilik hkna yorum yazana kadar tekrar kaldirmis fotolarini ikinizde fistik gibisiniz kizlar vallahi aramiz da belki 8-10 yas var ama benden genc duruyorsunuz ay tüküreyim de nazar degmesin bari :)
Beni zaten herkes gördü sanirim hamilelik boyunca fotograflarim vardi hep eklemeye gerek yok simdi yeniden

oyy canım benim kıyamam sana... kimse yok mu yaaw yardım edecek:44: :26:

bu burç yorumu gibi olmuş

çaktırma yawf

hayatım tespitlerine bayıldım çok gerçekçi

kahve falı da bakılır. bilginiz olsun

Supermis bu. Balkonun da havaalani gibi masallah. Cocuk burda cok rahat oynar ilerde

Cok guzel olmus cok beceriklisin masallah

Yok hayatim ya olanda da durmuyor ki benden baska kimseyi istemiyor sirf babasida belki yarim saat, hastaneye terapi icin gidiyoruz okadar masaj yapip rahatlatmak istiyorlar ama ne mümkün ne güzel 1 saatlik masaji bulmussun hemde bedavaya ne tepiniyorsun.. Doktorumuza göre bu aylarda olabiliyor büyüme atagi dedi bakalim artik

ben niye görmedim kii ..özelde mi resimlerin.. arkadaş değilmiyiz biz senle..seyzen hayalini anlatmış ya bende seni anlatıyım.. zayıf orta boylu 1.60 falan buğday tenli kızıl dalgalı saçlı kocaman kahve gözlü.. güzel havalı biri olarak tahmin ediyorum.. bide niyeyse senin yolda yürürken falan çok hızlı yürüdüğünü düşünüyorum ( o niyeyse artık hayalimde öyle işte )
kahve falı da bakılır. bilginiz olsun

A bende istiyorum yaa.. benimde profilimde uzun zaman resmim vardı ama görmeyen birilerinden yorum istiyorum ..

Supermis bu. Balkonun da havaalani gibi masallah. Cocuk burda cok rahat oynar ilerde

evet daha öbür tarafa doğru uzanıyor .. temizlemek çok zor oluyor.. çocuk oynaması için süper evet hemde güvenli.. ama kendi evimiz değil.. çocuk odası da yok.. o büyüyüp oynayacağında burda olurmuyuz bilmem .. ama şimdilik baya işe yaradı..

ayyy ben üni deyken radyoda çalışıyordum. istek parçaları çalardım. en çokta bu şarkıyıı. emrah seninle ilk defa - YouTube hergün istiyorlardı ayyyy fenalık gelmişti artık :120::120::120:
ben daha çok zulala zulala modundayım sanırım:111::111::118::118: PAU -BONZAI ROMAN HAVASI - YouTube

bi saçın rengi bi de ev kuşu olmam tuttu vallasaçlar pırasa gibi, gözler bal (ishal rengi),minyon ve de dikkat çekmez olarak tanımlayabilirim kendimi..yeşil doğaya fln aşığım da platonik zira ağaç çiçek alerji yapıyor bende kahve falı mıııı dedin seeeen

ooooo, kolay gelsin canım yaa mutlaka bir sürü şey denemişsindir de ben duacısı olduğum yüzüstü yastığını bi söyliyim dedim, denedin mi yüzüstü yatırmayı?

Canim sendin hatta benim fotograflardan birisine yorum yazan diye hatirliyorum ozamanlar sirf arkadaslarima acik album paylastim suan yok tabi bayagi oldu kaldirmistim
Cok kisi beni gördü diye biliyorum ben

Tahmine gelincr cok tembelimdir sallana sallana yürür randevum oldugun da tembellige güvenemeyip normalinden yarim saat önce cikarim yola boy 167 önceden zayif suan 66 kiloda uzun düz ve acik kahve saari olan bir hatunum kendi halinde iste :)

Bende seni nedense cok alingan bi okadar da sessiz sakin hayal ediyorum zaten esinle senin fotografin vardi profilin de bir ara hatirladigim kadariyla uzun düz ve siyah sacli benim boylarim da balik etli birisi olarak canlaniyorsun gözümde hep

1 saattir telde konuşuyorum yazamaım. akılımda burda kaldı. umarım kimse gitmemiştir

önce beni tarifine cevap vereyim. maalesef hazır cevap değilim. pısırıktan bozmayım :) elimin çabukluğu külliyen yalan. 2 haftadır bi odamı toplayamadım. bugün misafir gelecek diye tıkştırma yaptım sadece. her zaman yapılacak işlerim vardır çünkü herşeyi yarıım bırakırım.

sabırsızım deneilir evet. hemen sonuç almak şsterim.

balıketli sayılmam. alt tarafım üstümden bi beden kalındır. tabi şimdi iki beden fark oldu üstüm ince olduğu için genelde kilomu belli etmem.

160 bıyum. orta boylu sayıyorum kendimi. esmer değilim. saçım koyu renk ama yüzüm beyazla sarı arası bişi

saçımda dalgalı ve kabaran gıcık bişi

anacım bu kadar mı tutmaz ya

nickinden dolayı ince uzun hayal ettim seni. kumral zayıf yüzlü. düz , kıvrımsız

bu arada beleşe tarif yok. tarif isteyenler fotosunu paylaşcak ona göree

Yüz üstü yatirinca okadar sinirleniyor ki kalkip dövecek saniyorum :)

keep ben seni gördüğümde çok şaşırmıştım. nickinde çok güçlü ifade var. hükümet gibi kadın dedikleri cinsten. muhakkak öylesindir ama normal dış görünüşün narin çıt kırıldım gibi duruyor. o yüzden şaşırmıştım

hatta ben seni rüyamda da görmüştüm. baya uzun iri yapılı uzun düz siyah saçlı görmüştüm. ve seni hep öyle sanıyordum

çıtı pıtı esmer bomba
çok sempatiksin.
asla altta kalmazsın, haşinsin, ihtiraslısın bi dee çok güzel sütlü tatlı yaparsııın

zeyno foto eklesene albümüne. ben senin o fotonu tam anlamamamıştım. minicik resimdi.

kızlar bi oyun oynayalım mı, yeni öğrendim çok sevdim bunu-şöyle oynanıyor alttaki yazıyı yazana sembolik bir hediye gönderiyorsun ihtiyacı olduğunu düşündüğün; misal cesaret, uyku, neşe vs. gibi..çok komik şeyler de çıkabiliyor bundan oynayalım mı ha oynayalım mıııı

ben görmedim............

ewt büyüme atağı oluyooo. ama masajı kaçırıyor senin bızdık aaaah ah keşke bize de bi mesaj çeken olsaa

boy: 1.68
kilo: 53-58 arası
kumral düz saç ela göz
biraz içine kapanıksın. bi deee tutumlusun gibi

Son düzenleme:

çok severim böyle şeyleri. hadi bana yolla bişi

Yüz üstü yatirinca okadar sinirleniyor ki kalkip dövecek saniyorum :)
bak sıpaya yavv,peki şansımı bi daha deneyeyim şu pilates topu gibi bişiyde zıplatmayı denedin mi kimi çocukta o da sihirli değnek oluyor:44:

hükümet mi, ilahii ben de seni küt siyah saçlı hayal ediyordum niyeyse, öyle bi avatarın mı vardı senin geçen sene fln:44:böyle esmer, zayıf,çocuk yüzlü fln

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…