- 19 Ekim 2009
- 2.409
- 64
- 363
bak sıpaya yavv,peki şansımı bi daha deneyeyim şu pilates topu gibi bişiyde zıplatmayı denedin mi kimi çocukta o da sihirli değnek oluyor:44:
hükümet mi, ilahii ben de seni küt siyah saçlı hayal ediyordum niyeyse, öyle bi avatarın mı vardı senin geçen sene fln:44:böyle esmer, zayıf,çocuk yüzlü fln
kaçırmışım yazıyı ya böyhle yollayıp hemen bozayım oyunu, sana ben anlayışlı,düşünceli iş arkadaşı yollayım canımçok severim böyle şeyleri. hadi bana yolla bişi
bak sıpaya yavv,peki şansımı bi daha deneyeyim şu pilates topu gibi bişiyde zıplatmayı denedin mi kimi çocukta o da sihirli değnek oluyor:44:
hükümet mi, ilahii ben de seni küt siyah saçlı hayal ediyordum niyeyse, öyle bi avatarın mı vardı senin geçen sene fln:44:böyle esmer, zayıf,çocuk yüzlü fln
kaçırmışım yazıyı ya böyhle yollayıp hemen bozayım oyunu, sana ben anlayışlı,düşünceli iş arkadaşı yollayım canım
baba da mı huysuzluk ediyor bu ara2 gündür pilates topunun üzerine yatirip ziplatarak saga sola yuvarlar gibi yapiyorum biraz hosuna gidiyor 15 dk olmadan ondan da sıkılıyor babasi kilikli bu hayatim normaal
canimya allah kolaylik versin hem sana hemde diger ise baslayan basyalacak olan tüm arkadaslara bebegi birakip ise gitmek cok zor oluyor rabbim yardimciniz olsun insallah :))çok fazla giremiyorum topiğe canım.öğretmenim seminerler başladı.annem geldi.kıza bakıyor ben okula gidiyorum yarım gün.bu cuma son.okullar açıldığında başlamayacağım.ücretsiz izin alacağım bir yıl.bizim kız çok nazlı ev işi falan derken bilgisayarı bile açamıyorum.
valla cok zeki ve cok marifetlisin benim hayatta aklima gelmez böyle birsey yapmakcanım neden beceremeyesin o üstündeki elektrik tesisat borusu kumaşla kapladım ben kurdela da sarılabilir üstüne halkalar da banyo perdesi halkası
aa bak bu çok makbule geçti valla bugün beni meslekten atmaya kalktı kendileri çünkü, sonra üstlerinden yediler azarı oturdularcanımsın...
bende sana aynısının amirinden yollayayım :)
canim o o anlik bir dusunceydi simdi gecti kv demi gördukten sonra cok cocukta iyi olmadigini anladim 2 de cok az geliyordu bize bakincada sanirim 3 tmm olduoyyy maşallah 4. ha :18::18: ben günlük iğne kullanıyorum tatlım ya 9 ay boyunca çok zor oluyor 2 tane hadi taş çatlaşa belki 3 ama 2 yeter bana ya o da kızım olsun istiyourum o yüzden allahım nasip ederse tabi
tatilde süper oldu desene hadi yine iyisin
Mersin susanogluna gittik canim, evet teyzesi cok usluydu hic sorun ckarmadi annesine denize girip ciktiktan sonra aksama kadar uyuyordu acikinca uyaniyor mamasini yiyor geri uyuyordu :))Taliaaa, canimm denize nereye geldiniz Mersin e?
Kizin uslu durdu mu peki
allah seni emii uzatırım zevkle sen merak etmee
evet zeynooo tur istiyoruz .. istanbuldan başlayıp mersinde biten bi tur şahane olur =)))
Tamam ayarlicam ben size tur
Sizi mersinde birakip ordan bodruma gecerim ben
zeynooooooo benide bodruma göturrrr zeynooo benide bodruma göturrrrrr:84::84::84:
Vallahi tedbiri elden bırakma sen.. hatta sen direk kızının üstüne yaptir topigi
Zeynoo
hep okuyorum ama yazacak bişey bulamıyorum :101: Birazda keyfim yok herhalde nedenini bilmiyorum kısaca yorgunluk diye özetleyeyim. Belkide depresyondayım
benimkide bana bişey almadı sonrada gönlümü almak için bana otomatik sallanan beşik aldı. Sevinsem mi bilemedim şimdi :109:
appllaaaa kıızzz; yozgattan geçip benide alırsınız dimii noluurrr
çok güldüm ya buna,nası da sahip çıkıyor kız anasııı
Ben bugün işe başladımmmmmmmmmmmmmmmmmm
Oyunu tam anlamadim ama talia ya seyzen i gonderiyorum
Beni nasil hayal ediyorsunuz merak ediyorum
zeyyyno ben fotonu gormeden once bebek bi avatarin vardi, esmer. İste onun gibi kara kaş kara goz biri olarak bekledim. Hatta ysmc i gorduysen onun gibi hayal etmistim.
Beni nasil hayal ediyorsunuz merak ediyorum
zeyyyno ben fotonu gormeden once bebek bi avatarin vardi, esmer. İste onun gibi kara kaş kara goz biri olarak bekledim. Hatta ysmc i gorduysen onun gibi hayal etmistim.
kızlar bi oyun oynayalım mı, yeni öğrendim çok sevdim bunu-şöyle oynanıyor alttaki yazıyı yazana sembolik bir hediye gönderiyorsun ihtiyacı olduğunu düşündüğün; misal cesaret, uyku, neşe vs. gibi..çok komik şeyler de çıkabiliyor bundan oynayalım mı ha oynayalım mıııı
Keep anlatmis bak yukarida senin istedigin seyzen in burada olmasi ben de sana.onu gonderdimOyunu bende tmm anlamadim cnnmm seyzen nerdeki nerden gönderiyorsunn
ben seni kısa boylu orta kilolu düşünmüştüm.çıtı pıtı :) zeynonun beyaz tenlisi gibi düşünmüştüm..
Keep anlatmis bak yukarida senin istedigin seyzen in burada olmasi ben de sana.onu gonderdim
Nasil yani zeyno zaten beyaz tenliki yanlis mi gordum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?