2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

2 gündür pilates topunun üzerine yatirip ziplatarak saga sola yuvarlar gibi yapiyorum biraz hosuna gidiyor 15 dk olmadan ondan da sıkılıyor babasi kilikli bu hayatim normaal

vardı evet. elinde balon vardı hatta

ben seni hala öyle hayal ediyorum. sonra resimlerini falan görünce yada iyice düüşününce haa keep böyle değildi diyorum. ama senin yazılarını okurken hep o heybetli kadın okuyor yada söylüyor yazdıklarını

sen beni görünce şaşırdın mı?

bide ben rezeneyi de az biraz sana benzettim.

2 gündür pilates topunun üzerine yatirip ziplatarak saga sola yuvarlar gibi yapiyorum biraz hosuna gidiyor 15 dk olmadan ondan da sıkılıyor babasi kilikli bu hayatim normaal
baba da mı huysuzluk ediyor bu araaz dayan canım, büyüme atağı ise elbet geçecek sana da uyku ve ayak masajı yollayım şu oyundan

canimya allah kolaylik versin hem sana hemde diger ise baslayan basyalacak olan tüm arkadaslara bebegi birakip ise gitmek cok zor oluyor rabbim yardimciniz olsun insallah :))

canım neden beceremeyesin o üstündeki elektrik tesisat borusu kumaşla kapladım ben kurdela da sarılabilir üstüne halkalar da banyo perdesi halkası
valla cok zeki ve cok marifetlisin benim hayatta aklima gelmez böyle birsey yapmak sanirim birazcikta tembellik var hic gelemiyorum böyle seylerle ugrasmaya:26::26:

ben yazmadan cikmazsin insallahhhh:26::26:
fal gibi tahmin yapiyorusn masallahhhh bendeee isterimmmmmmmmmmm:26::26:

tühh cikmis bilee yaaa aklima da gelmistii kiz yaziyordun hemenmi ciktinn ask olsun ((

Son düzenleme:
canim o o anlik bir dusunceydi simdi gecti kv demi gördukten sonra cok cocukta iyi olmadigini anladim 2 de cok az geliyordu bize bakincada sanirim 3 tmm oldusen ne ignesi kullaniyordunki insallah rabbim herkesin gönlune göre versin :))

Taliaaa, canimm denize nereye geldiniz Mersin e?
Kizin uslu durdu mu peki
Mersin susanogluna gittik canim, evet teyzesi cok usluydu hic sorun ckarmadi annesine denize girip ciktiktan sonra aksama kadar uyuyordu acikinca uyaniyor mamasini yiyor geri uyuyordu :))

allah seni emii uzatırım zevkle sen merak etmee
tsk ederimmm iyi cekistirin haa söyle 10- 15cm uzasam yeter

Vallahi tedbiri elden bırakma sen.. hatta sen direk kızının üstüne yaptir topigi

Ahahaaa
Evet sanirim topigi ileride lina nin üzerine yapicam baksana anasi sattirmiyorr

cik sen o depresyondan ne işin olur senin depresyonla
Bak esin ne güzel hediyede almış daha ne istiyorsun
Yaz arada rahatlarsin

appllaaaa kıızzz; yozgattan geçip benide alırsınız dimii noluurrr

almazmiyiz sekerim nolcak yolumuzun üstü elimize yapismaz

çok güldüm ya buna,nası da sahip çıkıyor kız anasııı

He yaa anası goz actirmayacak bana belli olduu kizida kokos tam ayvayi yedim yaniii
Ben bugün işe başladımmmmmmmmmmmmmmmmmm

Ay cnm üzülme napcaksin mecburen katlaniyoruz bende 20 sinde başlıyorum allah yardimcimiz olsun

Son düzenleme:
zeyno başbaşayız galiba. hadi fotonu koy ben bi görim

Beni nasil hayal ediyorsunuz merak ediyorum

zeyyyno ben fotonu gormeden once bebek bi avatarin vardi, esmer. İste onun gibi kara kaş kara goz biri olarak bekledim. Hatta ysmc i gorduysen onun gibi hayal etmistim.

zeyyyno ben fotonu gormeden once bebek bi avatarin vardi, esmer. İste onun gibi kara kaş kara goz biri olarak bekledim. Hatta ysmc i gorduysen onun gibi hayal etmistim.

ben seni kısa boylu orta kilolu düşünmüştüm.çıtı pıtı :) zeynonun beyaz tenlisi gibi düşünmüştüm..

midem ağzımda ya. neden böyle. bi test mi yapsam.

aslında olması pek mümkün değil. daha önceden de midem bulandığımda idrar yolu iltihabından demişlerdi. en son hala iltihap vardı yeni test yaptırmadım. belki ondandır.

olsabile şüpheli günden 20 gün sonra dr a gitmiştim genel kontrol için. karından bakmıştı. olsa bişi görünürdü dimi?

Ben seni esmer zayif zarif citii piti orta boylu belki biraz daha uzun olabilirr böyle hayal ediyorum kahve yada ela gözlu
uzun siyah duz sacli

Oyunu bende tmm anlamadim cnnmm seyzen nerdeki nerden gönderiyorsunn
Keep anlatmis bak yukarida senin istedigin seyzen in burada olmasi ben de sana.onu gonderdim
ben seni kısa boylu orta kilolu düşünmüştüm.çıtı pıtı :) zeynonun beyaz tenlisi gibi düşünmüştüm..

Nasil yani zeyno zaten beyaz tenliki yanlis mi gordum ben

Son düzenleme:
Keep anlatmis bak yukarida senin istedigin seyzen in burada olmasi ben de sana.onu gonderdim

Nasil yani zeyno zaten beyaz tenliki yanlis mi gordum ben

bilmiyorumki. ben onu esmer sanıyorum. ufacık bi fotoydu. tam hatırlamıyorum. ben onu esmer hayal ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…