- 19 Ekim 2009
- 2.409
- 64
- 363
bacım sen fena kinlenmişsin.. ben okadar değilim yaa..
sadece evliliğimizin ikinci haFtasında altınlarımızı istediler borç olarak..
baktım eşim verme taraftarı kötü olmayayım dedim olur dedm.
ama şimdi hiç lafı edilmiyo .. öyle bişey olmamış gibi davranıyo herkes..
sanırım üzerine soğuk bi su içmeliyim..
benim babam sürekli destek sürekli arkamızda ..
onlara minnet etmiyorum ya bana yeter..
en baştan canımı sıkmışlardı zaten onun üzerine pek ısınamadım..
ama bu k.pederim için geçerli.. kv daha ılımlı.. çokta iyiliklerini gördüm Allah var..
ama şuda bi gerçekki Sen İyiysen herkes herşey iyi..
kullanıcı adından anlamalıydım sanırım ..Allah sabır versin..
ayyy o takı yönünden bende çok dertliyim kim actı bu konuyu ya lafı olunca cok üzülüyorum
benim dügündede eşimin ailesi yegenlerinin kocaman bileziklerini getirip benim ailemin yanında dügünde herkesin içinde formalite olsun diye başkasının altını takmışlar .dügün bitti gerdege gircez kaynanam poşet getirdi dediki o bilezikler bizim degil başkasının dedi aayyyy kaynar sular başımdan döküldü neyse dedim gecemi berbat etmemewyim diye güldüm.
Zaten anlamıştım kullanılmış gibiydi
dügünde akrabaların taktıgı ise ben daha elimi sürmeden gelin odasında hepsini aldılar görmedim nerde dedim borclarımız var dedi
yanı büütün apartmanın pencerelieri benim takımla ödemişler.
ayy yok kuzucum eksik kalsın makarnası
hamileliğimin ilk aylarında bulantıdan geberirken yapmaya kalktı bir kere
anam makarnayı öyle haşlamış ki ezip püre haline getirebilirdim :120:
bir de unutmuş tuz atmayı ıyyk yiyememiştim zaten
akşam yemeğini öyle geçiştirdik ya karnım aç şimdi iyi mi püfffff
2014 haziran anneleri topigini acmislar görünce duygulandim nedense ya
iyi akşamlar kızlar okadar yorgunumki geçmişi okuyamdımm gerçekten tırlatmama az kaldıı
Bu saat oldu totomun üzerine yeni oturabildim bukadar yorgunluga nasil dayaniyor vücudum hayret ediyorum
bak yine geriden geliyon gidicem yaa kuzum buluşamıcaz yine bakk
Canim benim sen birde hastasin hemde iki cocukla ben böyleysem seni hic düsünemiyorum hastalik dinlendikce atilir ama nerde yatip dinleneceksin mümkünmü seninki nerdeyse hep disarda zaten canim ya kahveye falanmi takiliyor napiyor
valla canım benm koca çok sosyal ama yakında ben onu arkadaşalrıyla evlendiricem takılsınlar öle mutlu mutluu ya valla esra aslında herkesin yaşadığı kendine zor eminim sende çok zorlanıyosundur ama inan bugün ağlamaktan gözlerim şişti niye benm kimsem yok diyee artık akşam üstü aradım gel al oğlunu dedim sinir bastııı ama benm asıl ihtiyacım olan birinin biraz derini idare etmesi vebenm dinlenmem öle biride daha hayatıma girmemiş onu anladım bugünn sütümde gitti kaç gündür harap oldumm çocuk açç bugün mamayı üç öğün verdim mecburen perişanım ciddenn
Zeynoo sen ne yaptin canim ya bütün gün niye giremedin
artık şişko bir patates olmaktan çok sıkıldım
yarından itibaren yediklerime dikkat etmeye çalışıcam
inşallah başarabilirim
yapıyorum ama bazen sabunlamayı gerektirmeyecek kadar küçük lekeler bile çıkmıyor.makinaya atmadan beyaz banyo sabunuyla yikaninca hicbisey kalmio ozellkle kaka lekelerine birebir deneyin mutlaka
Ben dalan roxy diye bir sabun tozu kullaniyorum. Cok da memnunum hic leke birakmiyor. Tabi eger kiyafette kaka varsa o kismini onceden beyaz sabunla citiliyorum biraz.
haremimi var masallh masallahhhh almayalim bizhkn cim cnm oğlumun küçük çapta bi haremi var verirsen kızınıda alırımesprisi tabi işin :) sağol tetesi ve teteleri beğenen herkese tşk ederiz sizlerin yavrularıda aynı böle balllll :)
sen arkadaşlık yollayınca aaa biz senle arkadas değilmiymişiz çok şaşırdım falan yazdım yolladım gitmedi ..
sonra bloga yazdım bende ..
benimkinin saçları hiç dökülmedi .. hızla uzuyor ..
herkes diyor yediği saçına gider kestir diye..
öyle şey mi olur yaa yediği saçına gider..
kilosu gayet iyi.. gelişiminde bi sıkıntı olmadıkça kestirmem ..
kız kıyılırmı şu saçlara baksana teyzesiiii....
Eki Görüntüle 803189 Eki Görüntüle 803188 Eki Görüntüle 803191 Eki Görüntüle 803190
TALİPLERİMİZ VARSA KAYIT YAPTIRIN KURRA ÇEKECEM =)))))))))))))
az önce karşı komşu teyze var o çağırdı gel çay içelim dedi ..
tamam dedim aldım çocuğu gittim..
daha varır varmaz ortalığa s.çtı batırdı..
çıtçıtlı badi vardı üzerinde .. bezden taşmış akmış her tarafa ..:120::120:
üzerime yerlere falan ..
ay bi anda nasıl oldu öyle anlamadım ..
apar topar geri geldim..
gezme benim neyimeeeeeeeee:105:
hosgeldin canim gcte olsa aramiza :)) canim öncelikle cok gecmis olsun insallah bebisin iyilesir hemen, ve ayrica hemen ucuzda olsa yani koltuk altindan ölcülen bir ates ölcer al bencee cünkü uzun bir sure senin ihtiyacin olcak atesinin kac derece oldugunu bilmek cok önemlii burda doktorlar cok kiziyor atesini ölcmeden gidincee :))selam kızlar hamileliğimin başından beri bu başlığı takip ediyorum siz beni tanımasanızda bi çoğunuzu burda yazıklarınız kadarıyla tanıyorumoğlum 21 haziran da 3 kilo 830 gr olarak sezeryanla dünyaya geldi.hepinizin bebekleri çok şeker ALlah hepsine sağlıklı uzun ömürler versin
Oğlum dün gece ateşlendi ateşi kaç bilmiyorum derecem olmadığı için ölçemedim.ve öksürmeye başladı. bugun doktora götürdüm bi şurup verdi şuan ateşi normal gibi duruyo öksürük için yapabileceğim başka bişeyler varmı.. Bu arada ben doğduğundan beri nane veya rezene hiç bi bitki çayı vermedim ilaç da dahil..İlk kez bugun şurup ve fitil verdim yeterlimi sizce yardımcı olursanız çok seviniirm
canim bende lansinoh almistim ama bir kere kullandim hci fena degildi :)) DIgerleri nasil bilmem ben ayriyeten aventin saklama kaplarindan almistim poseten cok daha iyi hosuma gitti buzluga koymak icin yani uzun sure olcaksa posetler iyi olabilir ama saklama kapi normal dolapta saklamak icin cok iyi oluyor ve tabi icine sagiyorsun agzini kapatip sakliyorsun.kızlar hangi marka süt saklama poşeti kullanıyorsunuz? ben lansinoh aldım iyi gibi ama pahalı sanki biraz..
vay be iyi taktikmis ilk emzirmede denemek istiyorum. insallah becerebilirim. anlamam biraz zaman aldi ama tamamdir bebegi ayni paralelde emzircem yani oktesekkurleerrrr
Oglum 3 haziranda dogdu. Yaptirsam mi yaptirmasam mi derken asinin zamanini gecirecegim :S Devlet karsilamadigina gore cok da gerekli bir asi degilmis gibi geliyor. Sanki ilac firmalarinin oyunuymus gibi falan.. Sizler ne yaptiniz kizlar?
kızlar izninizde bişey sormak istiyorum bebeklerinizi kaçıncı ayında aşı oldular benim oğlum 05-06-2013 doğumlu ve aşısı ilk aşısı bu ayın 29da tabi benim bebebiş erken geldi 36+0 doğdu acaba gerçek yaşını hesaplayıptamı verdiler acaba termini:44:
kızlar izninizde bişey sormak istiyorum bebeklerinizi kaçıncı ayında aşı oldular benim oğlum 05-06-2013 doğumlu ve aşısı ilk aşısı bu ayın 29da tabi benim bebebiş erken geldi 36+0 doğdu acaba gerçek yaşını hesaplayıptamı verdiler acaba termini:44:
Herkese mrblar...Emzirirken sizin de bebeğinizin kulağı kıvrılıyormu acımıyor mu ki yaaBir de bulgur pilavı sütü artırır deniyor ama bebeğe gaz yapmazmı?
Oglum 3 haziranda dogdu. Yaptirsam mi yaptirmasam mi derken asinin zamanini gecirecegim :S Devlet karsilamadigina gore cok da gerekli bir asi degilmis gibi geliyor. Sanki ilac firmalarinin oyunuymus gibi falan.. Sizler ne yaptiniz kizlar?
Cnm sanada cok gecmis olsun umarim hersey yolundadir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?