2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

cnm bence sen gercekten o altınlarin üstüne suyu ic gitsin

Bu takı meseleleri yüzünden bir cok cift zor durumda kaliyor.. çevremdde buna benzer o kadar sey yasaniyor kii bazen diyorum keske hic boyle bir adet olmasaydiii
sirf bu yüzden kavga eden bosanan ciftler varr yaaa

iyi akşamlar kızlar okadar yorgunumki geçmişi okuyamdımm gerçekten tırlatmama az kaldıı

Bu saat oldu totomun üzerine yeni oturabildim bukadar yorgunluga nasil dayaniyor vücudum hayret ediyorum

kizlarr bende öyleyim yaa cok yorgunum bir tuhafimm epey hirpaliyor bu çocuklar bizii
bide 20 sine az kaldi isede baslicamm offf allahimm offfff

bak yine geriden geliyon gidicem yaa kuzum buluşamıcaz yine bakk

ay evt cnm yaa gitmissin bileee:26:
ben anca bu saatlerde topige rahatca gelebiliyorum.. gunduz geldigimden bisey anlamiyorum cunkuu emir yuzundennn
neyse 20 sinde ise başlıyorum gunduz bol bol karsilasirizz bebisimm
sen hala iyilesememissinn

Canim benim sen birde hastasin hemde iki cocukla ben böyleysem seni hic düsünemiyorum hastalik dinlendikce atilir ama nerde yatip dinleneceksin mümkünmü seninki nerdeyse hep disarda zaten canim ya kahveye falanmi takiliyor napiyor

Evet yaa senin bu koca hic evde durmuyo insan biraz yardim eder yaaaa

Cnm benim yaaa vallahi yakin otursaydik keskeee oyle cok isterdim kiii.. alırdım derini emirle birlikte idare ederdimm sende uyur dinlenirdin birazz.

Zeynoo sen ne yaptin canim ya bütün gün niye giremedin

Cnm esimin dudaginda bir yara cikmis cani yaniyormus kahvalti yaptik dediki bir doktora gidelim ilac fln versin.. 11 gibi ciktik gittik ordan market alisverisi yaptık.. eve geldik emiri yika biseyler hazirla ye derken aksam oldu zaten.. aksamda esim emire bakarken ben kisliklari cikardim gardırobu yerlestirdim.. malum 20 sinde ise baslicam 4 gun k.v delerde 3 gun kendi evimizde olucaz hersey hazır olsun ugrasmayalim sonra diyee.. ax öncede emir uyudu anca gelebildimm.. e gecmisi okim dedim senin bu msja cvp yazana kadar sende gitmissinn

artık şişko bir patates olmaktan çok sıkıldım
yarından itibaren yediklerime dikkat etmeye çalışıcam
inşallah başarabilirim

artık şişko bir patates olmaktan çok sıkıldım
yarından itibaren yediklerime dikkat etmeye çalışıcam
inşallah başarabilirim

umarım başarılı olursun sanırım çok takılıyorsun kilo konusunda
bu arada bende aldım başımı gidiyorum ömrümde almadığım kiloya ulaştım sanırım :) bu kilonunda tadını çıkarmak lazım iskelet lafından kurtuldum :) millet bana kilo almışsın dedikçe mutlu oluyorum resmen :)

makinaya atmadan beyaz banyo sabunuyla yikaninca hicbisey kalmio ozellkle kaka lekelerine birebir deneyin mutlaka
yapıyorum ama bazen sabunlamayı gerektirmeyecek kadar küçük lekeler bile çıkmıyor.
Ben dalan roxy diye bir sabun tozu kullaniyorum. Cok da memnunum hic leke birakmiyor. Tabi eger kiyafette kaka varsa o kismini onceden beyaz sabunla citiliyorum biraz.

sabun tozu makineyi bozuyor diyorlar ama denemek istiyorum.

hkn cim cnm oğlumun küçük çapta bi haremi var verirsen kızınıda alırım esprisi tabi işin :) sağol tetesi ve teteleri beğenen herkese tşk ederiz sizlerin yavrularıda aynı böle balllll :)
haremimi var masallh masallahhhh almayalim biz

anladim canim okee. yaa minederiniz icind uzuldum ama sen hallwetmisindir eminim onuda coktann :))
Ayyy bu yakisikliyi kimk istemez sizde harem kurmuyacaksaniz tabiihem kiz sen talip olcan talipler sana gelmiyecek ay bu devir degistimi ne iyice kizlar oglanlara talip oluyor

oooooo gecmiss olsunnnnn dogru diyorsun cabim gezmek bizim neyimizee ay bu sizin olay bizim trye giderken ucakta ysadigimiz olayi hatirlattiianlatim hemenn

turkiyeye gitcez sabah 8 de ucagimiz kalkacak ucaga bindik ohh tmm rahatladik ucak hareketlenmeye basladi kalkmak icin bende kizimi emziririm dedim kulaklari icin ama nerde tabiki emmedizorla verdiysemde almadi tmm ora sirada carttttt curttttttttttt
aallahhhhhhhhh dedim bu kaka yapiyorrrrhemde ne yapma sanki altina bez baglamisim gibi hep disina gectimii benim ust basta oldumu kaka kizimiin üstü oldugu gibi srtina kadar batti kaka yapmadi sanki su döktulerr altinaa su gibi kaka yapmisti alllahtan siyahti pantolonum belli olmadi sildim islak mendille fln ama nafile batan batti artik sen anlatinca aklima geldi unutmustumm
hosgeldin canim gcte olsa aramiza :)) canim öncelikle cok gecmis olsun insallah bebisin iyilesir hemen, ve ayrica hemen ucuzda olsa yani koltuk altindan ölcülen bir ates ölcer al bencee cünkü uzun bir sure senin ihtiyacin olcak atesinin kac derece oldugunu bilmek cok önemlii burda doktorlar cok kiziyor atesini ölcmeden gidincee :))
Birde öksüregi icin ihlamur flndan baska viks tavsiye ederim bebekler icin olanida satiliyor cok iyi geliyor öksüregine viks :)) sirtina ve gögsüne biraz surup gazete kagidi gibi birsey ve sonrada bir havluyu sirtina koy sabaha kadar dursun uyusun yani gunduzde uyudugunda olabilir ama en etkilisi gece olyuor:))

kızlar hangi marka süt saklama poşeti kullanıyorsunuz? ben lansinoh aldım iyi gibi ama pahalı sanki biraz..
canim bende lansinoh almistim ama bir kere kullandim hci fena degildi :)) DIgerleri nasil bilmem ben ayriyeten aventin saklama kaplarindan almistim poseten cok daha iyi hosuma gitti buzluga koymak icin yani uzun sure olcaksa posetler iyi olabilir ama saklama kapi normal dolapta saklamak icin cok iyi oluyor ve tabi icine sagiyorsun agzini kapatip sakliyorsun.

vay be iyi taktikmis ilk emzirmede denemek istiyorum. insallah becerebilirim. anlamam biraz zaman aldi ama tamamdir bebegi ayni paralelde emzircem yani ok tesekkurleerrrr

ben anlatamamisdir tmm olarakk resim bakmakta aklima gelmeid netten simdi baktim buldum ekleyim dedim hemen iste bu canimm :))) sende bunun sol gögsunde yapcaksin :)))

Oglum 3 haziranda dogdu. Yaptirsam mi yaptirmasam mi derken asinin zamanini gecirecegim :S Devlet karsilamadigina gore cok da gerekli bir asi degilmis gibi geliyor. Sanki ilac firmalarinin oyunuymus gibi falan.. Sizler ne yaptiniz kizlar?

bizde yaptirmadik canim turkiyede oldugumuz icn gec kalmisizz turkiyede yaptiracaktim guya ordada hic cok sukur doktora ihtiyac duymadigimiz icin aklima gelmedi unuttum :)) buraya gelincede gec kalmisin dedi bende cok uzuldum doktor yaninda calisan hemsire (bunlar doktordan daha tecrubeli Oluyorlar )bana bakim senin krese giden cocugun varmi dedi bende yok okula ggidiyor ikiside dedim ozaman hic gerek yok endiselenme birsey olmaz dedi ancka krese giden cocugun varsa tehlikeli olabiliyormus ordan hastaligi getirebilcegi icin :)) YAPTIRMAMAN YAPTIRMANDAN DAHA HAYIRLI OLUR INAN BANA DEDI .))

kızlar izninizde bişey sormak istiyorum bebeklerinizi kaçıncı ayında aşı oldular benim oğlum 05-06-2013 doğumlu ve aşısı ilk aşısı bu ayın 29da tabi benim bebebiş erken geldi 36+0 doğdu acaba gerçek yaşını hesaplayıptamı verdiler acaba termini:44:

Benim de bebeğim aynı tarihte doğdu. Şu ana kadar 6-7 tane aşı oldu. Ama ben tam 40+0'da doğum yaptım. Erken doğan bebeklerde tam doğum gününe göre hesaplıyorlar evet. Geç çağırmaları normal yani.

Herkese mrblar...Emzirirken sizin de bebeğinizin kulağı kıvrılıyormu acımıyor mu ki yaa Bir de bulgur pilavı sütü artırır deniyor ama bebeğe gaz yapmazmı?

canim benim bebis turkiyeye gitmeden önce oldu ilk asini 23.7.13 de oldu ama biz mecbur kalmistik turkiyeye gitcegim ve benim kayinvalidenin hastaligindan dolayi doktorla konusup asini yapmasini istedim daha zamani var demisti yapmak istememisti yalniz öyle 4 ayinda flnda degil 2-3 hafta sonra fln olmasi gerekir demisti biz mecburen olduk yani. 2 asinida döndügümuzun ertesi gun olduk
yani 5.913 de olduk benim hatirladigim kadariyla esraninki benim bebisten daha önce oldu ilk asini size neden bukadar gec vermiski anlamadim (

Herkese mrblar...Emzirirken sizin de bebeğinizin kulağı kıvrılıyormu acımıyor mu ki yaa Bir de bulgur pilavı sütü artırır deniyor ama bebeğe gaz yapmazmı?

Benim bebeğimin de kıvrılıyor arada ama acıdığını sanmıyorum zira acısa çığlığı basardı. Ben bulgur pilavı tüketiyorum pek bir fark göremedim yine her zamanki gibi gazlı

Oglum 3 haziranda dogdu. Yaptirsam mi yaptirmasam mi derken asinin zamanini gecirecegim :S Devlet karsilamadigina gore cok da gerekli bir asi degilmis gibi geliyor. Sanki ilac firmalarinin oyunuymus gibi falan.. Sizler ne yaptiniz kizlar?

Canım devlet pahalı bir aşı oldugu için karşılamıyor değil karşılayamıyor..

okadar alinti yapmistim sayfa kapandi yanlislikla hepsi gitmiss geride kim tekrar arayip bulcak simdi ugracak ( kisaca aklimdakalanlari yazim :)) ne önemlisi

denoz nasil oldun canim insallah daha iyisindir esin de hatasini anlayip senden özür dilemistir :))

ESLERDEN BOSANMa Konusulmus bugun kizlarr iyi dusunun bosanmak cok kolay ama ilerisini dusunmek gerek birde artik bebisler var hic kolay olmayacak. bende 2. cocugumu hamileyken bosanmayi dusunuyordum esimle okadar cok kötu kavgalar yapiyordukki bikmistim hemde öyle severek flnda evlenmedik biz asik flnda degildim hic cocuklarim icin signeye cekmeye karar verdim en son kavgalarimiz azaldi zamanla daha mutlu ve daha huzrlu hale geldik esim daha anlayisli olmaya basladi yani bosansam ben bosanirdim cok sey söylemek istesemde ancak bukadar diyebilirimm size kavga etsenizde esinizle asla yataginizi ayrimayin :))) siz anlayisli olursaniz esinizde ozaman size daha cok anlayis gösteriyor bundan emin olun ne ekerseniz onu bicersiniz sözü burdada cok gecerli inanin :)))

TAKI KONUUSU aha taki konusu gecmis benimde yarami destinizz bu konuda cok dertliyim bende cokkkkkkk
ben takimi kendim aldim kendim taktimm yinede yaranamadim
evlenecegimiz zaman esimin ailesi kendisini okadar aciz zavali fakir tanitilar bizeki anlatamam ee diyeceksiniz oazamn niye evlendin ne bilicim cahilikmi desek merhametmi desek babasi yeni vefat etmis zamanlar bende babasiz buyudum . dayim cok israr etti esim onun yaninda calisiyordu huyunu husunu biiliyordu cok övdü bana bende kandim hemendurumlarini anlattlar tabi dedim bende en azindan göstermelik bir iki birseyler taksinlar benimde dostum dusmanim var hhic olmazsa olmaz dedim esimede dedim tmm dedi kabul etti ama ben kendi kendime ve tabi annemlere dedim ben bir iki bilezikle milletin karsina cikamam benim en buyuk dusmanim icimizde millete yillarca rezil eder bizi dedim (( dusmanimda babaligim daha önce ben onun ogluyla nisanlandim cayildim)) neyse annemle gittik kuyumcuya 10 tane burma bilezik ve 2 tanede set aldim kendime kendi paramla gelinlikciye gittik birde gelinlik satin aldim kina icin babaligima ve esime yalvardim bir elbise alsinlar kina icin diye ikisde almadi esim alamadi annesin ve ablarinin korkusundan digeride inadina almadi ee okadar aldim onumu eksik birakacam dedim onuda aldim ordan ev kiralamistik kv evine istemedi neymis evi kucukmus gittik ev kiraladik icine esyalar bulduk ordan burdan bazilarini satin aldikay ne bereketli param varmis valla ee tabi annemde yardim etti biraz ama daha cok kendi alnimin teriyle kazanip biriktidigim paraciklairmi harcadik kisaca ne esime ne ailesine nede benim babaligima muhtac etti rabbimm tek tasimi kendim aldim kendim taktim girmesinler havaya dedim
dugun gunu catir catir takti annem birde hava bastii görsenizz ucuyrrr. daha sonra takilan para ve altinlari taki cantasina koyup esiminkileride aldim anneme verdim dugun sirasinda nasil bir uyaniklik yapmisim anlatamambunu gören kv cildirmissss takilari aldilar diyee ayilmis bayilmis yikmis ortaligiihalbukii sadece ceyrek taktilarr baska birseylerini görmedim takilan altinlari o alcakmis harciyacakmis sanki bana dugun yapip borclanmis gibikendinden gecmis kadin ben dugunden bir kac gun sonra ögrendim. haaa bu nasil iclerine oturduysaa esime ehliyet alma bahaneyle bilezik istettilerrbende cikartip 2 tanesini yatak oodasinda komidinin uezerini biraktim eger utanmadan erkeklik gururuna yediirebilceksen benim kendim calisip aldigim senin bana bir tane bile takamadigin bilezigi istiyorsan al git al ehliyetini dedim ama unutma ömur boyu bunuda basina kakarimm dedim dilimden kurtulamazsin hayat boyu dedim ee tabii SIKIYORSA alsin artik yermiss yemezz ahh ahh ne dertlenmisim bende ya kizlar ben boyle kocaya katlandim yillardirr daha neler neler 2 yil ayri kaldikda ben kizimi tek basima dogurdum buyuttum ne haldesnin necisin demediler esim calisti kvde yedi ve ydirtti oglum seninde cocugun var oralarda karin uvey baba yaninda acmi susuzmu onuda dusunmek zorundasin demedi birgun bile ( ALLAH var demiyorsam ne olum YAPTIGINI O BIZLERI DUSUNMEYIK KENDI GIRTLAGINI DUSUNDUGU RABBIM ONDAN CIKARTIYOR SIMDI YEDIKLERI ZEHIR OLUYOR RAHAT RAHAT YEMEK BILE YIYEMIYOR EEE BOSUNA DEMIIYORLAR HERKES ETTIGINI BULCAKK BEN YINEDE ALLAH TAN KORKUYORUM MERHAMETIMI EKSIK ETMEMEYE CALSIYORUM . ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…