2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar bebeğimin kıyafetleri için dalin sıvı deterjan kullanıyorum ama lekeler hiç çıkmıyor.değiştirmek istiyorum.başka bir marka öneriniz var mı?

Bu saat oldu totomun üzerine yeni oturabildim bukadar yorgunluga nasil dayaniyor vücudum hayret ediyorum

Canim hediye sormussun zeynonun alintisindan gördüm simdi
Ben gecen yil ikimizin hikayesini roman olarak yazdirmistim yaklasik 300 sayfalik bir kitap cikmisti ortaya

Yeter artık ben dayanamıyorum bu hayata ...bitsin artık hersey de kurtulayım... Hiçbirşey göründüğü gibi değilmiş...

noldu canim yaaa durup dururken
iyiydinizzz daha dune kadar.. ay cok üzüldüm simdiiii
Once bi sakinles bakalım.. oyle konuşalım

kızlar bebeğimin kıyafetleri için dalin sıvı deterjan kullanıyorum ama lekeler hiç çıkmıyor.değiştirmek istiyorum.başka bir marka öneriniz var mı?

canım sabun tozu dahil hiçbir bebek deterjanı lekeleri önceden biişlem uygulamadan çıkarmaz lekeler oluştuğu an ısla sonra yıka anca öle çıkıyoo ben leke çıkarıcıyla veya çamaşır suyuyla çitiliyorum sonra yıkıyorumm

kızlar bebeğim inanılmaz huzursuz grip olduğu için peditus kullanıyorum acaba bu kadar huzursuz yapıyo olabilirmi

valla canım ben şu saate kadar kaçtane çikolata yedim hatırlamıyorum halada oturmuş değilim tam olarak derin uyanıp duruyo ona koşturuyorum

Bende herhalde 10 bardak kahve icmisimdir bugün ayak ustü coffeinsiz iciyorum artik ne anliyorsam :)
oglum yine bütün gün hakkimdan geldi bir karis boyuyla yarim saat önce tamamen uyuttum tabi bu süre icinde koca ortada yok 2 saat diye cikti evden 5,5 saat gelmedi gelmis acim diyor birde acsam mutfak orda dedim valla simdi kendine yemek hazirliyor mutfakta

aynen hayatım benmki daha gelmedi bile gelsin ona sölicek çok şeyim va ben bide hastayım bukadar olmaz bugün önüme geleni yıktım geçirdim sıra onda hadi bakalımm kısmetine ne düşücekk ya benm kahvemde bitmiş sinir oldum aldırmaya bile fırsatım olmadı şaka gibii

aslında kaka yaptığında falan beyaz sabunla çitiliyorum lekeli yerleri çıkıyorda ama basit lekeleri bile çıkarmıyor dalin.bu arada kızın hastaymış geçmiş olsun canım.ilaç huzursuzluk verebilir.benim kızımda çok huzursuz son günlerde.internetten baktım 12. haftadayız ve yenş bir büyüme atağı yaşıyoruz.belki seninde öyle birşey olabilir.

Canim benim sen birde hastasin hemde iki cocukla ben böyleysem seni hic düsünemiyorum hastalik dinlendikce atilir ama nerde yatip dinleneceksin mümkünmü seninki nerdeyse hep disarda zaten canim ya kahveye falanmi takiliyor napiyor

yürü be mervem beee... işte burda olması gerekn ruh bu.. ama gel gör ki kocalar da iş yok anacımm tükettiler bizi...

Esra. Kocisin sanada cirkin diyorsa yuh diyorum artık

nazar değmesin diye çirkin diye seviyor esranın kocası bence..

ay sanki beni anlatmışsın aynı benim koca kıssss... ama işin kötü yanı insan bir kere soğudu mu olay bitiyor işte allah vere de iş o aşamaya gelmese..

ah canım ya kıyamam sana valla senin işin de çok zor..

Canim benim sen birde hastasin hemde iki cocukla ben böyleysem seni hic düsünemiyorum hastalik dinlendikce atilir ama nerde yatip dinleneceksin mümkünmü seninki nerdeyse hep disarda zaten canim ya kahveye falanmi takiliyor napiyor

valla canım benm koca çok sosyal ama yakında ben onu arkadaşalrıyla evlendiricem takılsınlar öle mutlu mutluu ya valla esra aslında herkesin yaşadığı kendine zor eminim sende çok zorlanıyosundur ama inan bugün ağlamaktan gözlerim şişti niye benm kimsem yok diyee artık akşam üstü aradım gel al oğlunu dedim sinir bastııı ama benm asıl ihtiyacım olan birinin biraz derini idare etmesi vebenm dinlenmem öle biride daha hayatıma girmemiş onu anladım bugünn sütümde gitti kaç gündür harap oldumm çocuk açç bugün mamayı üç öğün verdim mecburen perişanım ciddenn

evettt bir şişe niğde gazozu içmek üzereyimm içim yanıyyoooo içimmii yaa çok canım çektiii:18:

kızlar bebeğim inanılmaz huzursuz grip olduğu için peditus kullanıyorum acaba bu kadar huzursuz yapıyo olabilirmi

canım peditusu bilmiyorum ama hastalıktandır o ataberkte hastalandığında hiç kucağımdan inmedi. ben ıhlamur ve rezene kaynatıp veriyorum rahatlatıyor istersen çok az anasonda kaynamış suya koyup demleyip içierbilirsin rahatlatıyor gerçekten. ya da bu gece çaylarından içirebilirsin. uyuması lazım ki hastalığı atsın. kıyamam ya sana da geçmiş olsun bebişe de.

kızlar ben kaçıorumm herkese ii geceler gidip yatıcammm bari rüyalarımda güzel bir gün geçiriyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…