Bu saat oldu totomun üzerine yeni oturabildim bukadar yorgunluga nasil dayaniyor vücudum hayret ediyorum
Yeter artık ben dayanamıyorum bu hayata ...bitsin artık hersey de kurtulayım... Hiçbirşey göründüğü gibi değilmiş...
canlarım eşimle çok fena kavga ettik hem de hiç bugüne kadar olmamış cinsten...
bana yaptıklarını hiç unutmayacağım...
bir anda yazmış bulundum çünkü ne yapacağımı bilemedim o anda...
sizleri de üzmek istemezdim ama biranda çok yalnız hissettim kendimi...
bana yaptıklarının telafisi yok..anlaşılır hiçbir tarafı yok...
yarın sabah 6.30 da annemler geliyor mersinden...bu şiş gözlerle nasıl çıkarım karşılarına hiç bilmiyorum...
bugün tüm gün sıkıntılıydım meğerse buna çıkacakmış....
allahım beni alsın da kızımın yanına ben de kurtulayım...
canım ben kimseyi üzmemeye incitmemeye çalışmışımdır hep...çok zor günlerden geçiyoruz hem ben hem eşim...bakma burda hafife almaya çalışıyorum acımı ama ben de normal değilim...ama bu akşam hiç görmediğim bişeyle karşılaştım...bilmiyorum onu affederdimiyim affetmezmiyim...ki normal ben olsaydım kesinlikle affetmezdim....ama hala normal karşılayamıyorum bu durumu...
ilk defa 7 sendir beraberiz avukat düşünmeye başladım..çünkü sindiremiyorum kendime...
annemler gitsin daha sağlim kafayla düşünücem...
offf işte ben hep diyorum kendime hissettiğin şeyler çıkıyor diye...sabahtan beri normal değildim..bi sıkıntı vardı içimde...buna çıkacakmış..
kızlar bebeğimin kıyafetleri için dalin sıvı deterjan kullanıyorum ama lekeler hiç çıkmıyor.değiştirmek istiyorum.başka bir marka öneriniz var mı?
valla canım ben şu saate kadar kaçtane çikolata yedim hatırlamıyorum halada oturmuş değilim tam olarak derin uyanıp duruyo ona koşturuyorum
aynen hayatım benmki daha gelmedi bile gelsin ona sölicek çok şeyim va ben bide hastayım bukadar olmaz bugün önüme geleni yıktım geçirdim sıra onda hadi bakalımm kısmetine ne düşücekk ya benm kahvemde bitmiş sinir oldum aldırmaya bile fırsatım olmadı şaka gibiiBende herhalde 10 bardak kahve icmisimdir bugün ayak ustü coffeinsiz iciyorum artik ne anliyorsam :)
oglum yine bütün gün hakkimdan geldi bir karis boyuyla yarim saat önce tamamen uyuttum tabi bu süre icinde koca ortada yok 2 saat diye cikti evden 5,5 saat gelmedi gelmis acim diyor birde acsam mutfak orda dedim valla simdi kendine yemek hazirliyor mutfakta
canım sabun tozu dahil hiçbir bebek deterjanı lekeleri önceden biişlem uygulamadan çıkarmaz lekeler oluştuğu an ısla sonra yıka anca öle çıkıyoo ben leke çıkarıcıyla veya çamaşır suyuyla çitiliyorum sonra yıkıyorumm
aynen hayatım benmki daha gelmedi bile gelsin ona sölicek çok şeyim va ben bide hastayım bukadar olmaz bugün önüme geleni yıktım geçirdim sıra onda hadi bakalımm kısmetine ne düşücekk ya benm kahvemde bitmiş sinir oldum aldırmaya bile fırsatım olmadı şaka gibii
Ayol şu erkekleri çokta ciddiye almayın
Amaan hayatınızı yaşayın boşverin ama gerçekten boşverin
Ka.valide cart curt seylerinide takmiyorum artik
AGzi olan konuşuyor valla hiçbir sey benden kıymetli ve degerli degil
ALLAH sağlık sihhat vermiş es vermiş aş vermiş bide bebe verdi daha ne olsun ayol sukredelim halimize
Esra. Kocisin sanada cirkin diyorsa yuh diyorum artık
düğünümüz oldu olalı yaptıklarını anlatsam düşer bayılırsınız hayatım inan buna
ama benim saftirik kocam şimdiye kadar tek kelime etmemiştir onlara
ben de tabi
onlar da bizim susuşumuzdan coştular iyice
dediler nasıl olsa bunların sesi çıkmıyor ağızlarına tükürelim
ben artık soğuk davranıyorum onlara içim buz gibi çünkü Allah görüyor yüzlerini göresim yok
kocama da ne diyeyim ki ne kadar olsa ana babası silip atılmıyor kolay kolay
ama aynı şeyleri bizimkilerin yapmasına izin vermezdim ben
gel gör kocam böyle bir insan hiç ses etmez onlara
kızıyorum bu huyuna ama napayım kendime harap edemem ya nasıl biliyorsa öyle yapsın
kocalarıyla sorun yaşayanlara sesleniyorum
hepiniz kocalarınıza gemi adamı ehliyeti alın
yollayın sefere
en kısa sefer 6 ay
maaş size yatıyor emin olun ücret güzel size yeter artar bile
6 ayda bir gelir bi ay en fazla 1.5ay karada tutarlar sonra tekrar sefere
yılda 1.5 ayda çekiverirsiniz artık
ama seviyorum diyorsanız çok zor çok
parası batsın deli gibi kavga edelim ama yanımda olsun
Canim benim sen birde hastasin hemde iki cocukla ben böyleysem seni hic düsünemiyorum hastalik dinlendikce atilir ama nerde yatip dinleneceksin mümkünmü seninki nerdeyse hep disarda zaten canim ya kahveye falanmi takiliyor napiyor
kızlar bebeğim inanılmaz huzursuz grip olduğu için peditus kullanıyorum acaba bu kadar huzursuz yapıyo olabilirmi
evettt bir şişe niğde gazozu içmek üzereyimm içim yanıyyoooo içimmii yaa çok canım çektiii:18:
yok canım ondan diill zatenn gaz yapar diye korkumdan zaten kaç gündür huzursuz daha fazlasını çekemicemm vallaaaİç canım içççç aman sen zaten eski kotlarına girebiliyordun giremeyen şişkolar içmesin (benim gibi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?