2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Geçmiş olsun sizede.bizde şimdilik ateş yok inşallah olmaz

herkes hasta tam mevsimi salgın var dediğin gibi size de çok geçmiş olsun geçsin gitsin inşş :)

Hulya oglun cok tatli masallah cok da guler yuzlu

Bence hemen ilac verme.Atesi olmadikca doktora goturmene de gerek yok. Burnunu serum fizyolojikle ac ve bol bol emzir

Cok gecmis olsun canim ya

Çom teşekkürler kızlar. Çok şükür artık iyiyiz. Ateşimiz yükselmedi hiç bir daha. Mevsim dönümlerinde birçok bebek rahatsızlanırmış. Alerjik de olabiliyormuş.

Rabbim hepimizin bebeklerine sağlık versin.

canım valla durum varda oyardımcıyı tutcak adam yok ayrıca hafta içi oğlum okulda temizliğe alıyorum zaten sıkıştıkça ama böle günler için bulucam kendime dün buladımm kocamııı aaa yetti didimm....en çokta sütüm gelsin diye uğraşıyorum iananın ilk defa bugün kalkıp kendime çay yapabildim 2 gündür fırastım hiç olmadı derin çok huysuzdu bugn biraz daha iyyidim hem derinde biraz sakinn..

Cnm benim yaaa vallahi yakin otursaydik keskeee oyle cok isterdim kiii.. alırdım derini emirle birlikte idare ederdimm sende uyur dinlenirdin birazz.
ahh canımsın yaa keşke yakın olsakda konuşsak yeter bacım yaa valla artıkk bugünde kötü olsaydım isyan etcektimm allahtan daha iyiyimm yarın akşamda kızkardeşim biniyo yanıma geliyooo onları arayıp biraz salladımdaa ama bende haklıyım yaa yoruldum artıkk kuzum senin işinde zor allah yardımcın olsun ama inan evdekinden daha az yorulursunn...

ahh kuzum sen nasıl dolmuşsun öleeekız eline verseler gırtlaklıcan şimdiii..canımm yaa hayatta herşey oluyoo benm ne altın umrumda oldu bugüne kadar ne başka bişi bana ne takıcaklarını sordular ne alıcaklarını benmde hatrı sayılır altın kitlemi kocam önce şirket için harcadı sonrada kendine güzell bi araba aldı bende üstüne soğuk su içtimm arabaya elimi sürdürmüyoo bişi olur diyee gıcık oluyorum arabasınaa bazen ona kızdığımda şeytan diyoo in parçala heryerinii kır camlarını falan ama zararı yine bana dokunur sonra o şeytana yürü git diyom napıyımmkv herzaman hep bana der sen bunu öğrenemedimmi bunca senelik evliliğinden onlar hiçbişi yapmaz ama hep isterlerrr isteyenin biyüzü vermeyinin iki yüzü kara misalii geçmişi unutucan hayatım geleceğide takmıcan yoksa bu hayat geçmiyooo dediğin gibi koca boşamak keşke okadar kolay olsa çocuk yokken kolayda çocuk olunca çok zor dediğin gibi allah hepimizin evinden huzuru eksik etmesin inşallahh...

Saol canım Allaha şükür herşey yolunda, yılda 1 kez kontrolum var inşallah tekrarlamaz.
canım çok geçmiş olsunn inşallah bidaha böle bişi yaşamssınn

merhaba kızlar
oğlum 4-5 gündür emziği sorunsuz bir şekilde emiyor. artık öğürüp çıkarmıyor. uyutmak için kullanıyorum ama o günden bu yana oğlum alt dudağını içine çekerek emiyor.
aslında ben emziği vermek istemiyordum ama beni emerek uyumasını istemedim. aslında 3. ayında başlamış olduk. biz bebekliğimizde 6. aya kadar emmişiz sonra bırakmışız. umarım oğlum da öyle olur. sizler ne zaman veriyorsunuz. gün içinde de verdiğim oluyor.
dün oğlumu akşam uyutmak için yatağa yatıracaktım bir baktım kendini yukarı ittiriyor, itiraz ediyor. yatırdım biraz mızmızlanıp ağladı, elini tuttum emziğini verdim. biraz sakinleşti 5 dakika içinde uykuya daldı. uzun süredir böyle uyuyor artık

canım şu anda yanında olup senin derdini paylaşmayı okadar çok isterdimki bunu inanki çok içten sölüyorum...seni anlamama imkan yok çünkü böle bişi yaşamadım allahta kimseye yaşatmasın sanada bidaha yaşatmasınn ama üzüntünü ta içimde seninle paylaşıyorum emin oll yaşadığın şey çok ağırr kocanda aynı şeyi yaşıyo osana karşı sende ona karşı anlayışlı olmassanız bu dönemi atlatmak çok zorr allah sana en kısa zamnda bu kötü günleri unutturucak çokgüzel günler yaşatsın inşallahhh...elbette bebeğini unutma osenin bi parçan ama acısını içine gömmeye çalışş o senin meleğin hep seninle yaşıcakk zaten..kimse sana destek olmuyosa kimsenin desteğine ihtiyacın yok demekkii insanlar umrunda olmsnn sende onların yanında olma boşverr hayatta mutlu olmak içinn bazenn iyi duygularımız törpülememiz gerekiyo malsff neyse dilerim herşey yoluna girer denöz siz bunuda atlatıcaksınız yeterki birbirinizi sevdiğinizi unutmayın...

kızlar çok saolun bebeklerimiz hasta olmasın lütfen ben daha çok yıpranıyorum valla yaa bitki çayı hiç verdmedim ama başlıcam yavaş yvaşş
Ne kadar kullanıyorsun canım onu bende verdim şimdi yatmadan 1 çay kaşıgı. Uyku yapar genelde diye biliyorum ben ama.burnu tıkalıysa huzursuzluk ondandır belki..

canım doktor yarım ölçek yazmışş normalde ben oğlumda kulanırkende uyku yapar ama buna hiç yapmadıı ama bugün uyuyoo sanırım karnı açtı sütüm iyice çekilmişş mama verdim sabah uyudu
Oglum 3 haziranda dogdu. Yaptirsam mi yaptirmasam mi derken asinin zamanini gecirecegim :S Devlet karsilamadigina gore cok da gerekli bir asi degilmis gibi geliyor. Sanki ilac firmalarinin oyunuymus gibi falan.. Sizler ne yaptiniz kizlar?

canım 3 ayın içinde yaptırdım ben oğlumdada yaptırmıştım ona bakarsan devlet bir zamanlar suçiçeğinide karşılamıyodu sence gereksizmiydi öle düşünme doktorların neye göre tavsiye edip etmediklerini anlamıyorum ama benm ikinci çocuğum hiç karşılaşmadım öenrmeyenle ayrıca çocuklar mutlaka bu rota virüsünü yaşıyoo ben oğlumda yaşadım kızımdada muhtemelen yaşıcam çünkü abisi kreşe gidiyoo bence durumun varsa korunması amacıyla yaptırmalısın çok daha hafif atlatıyolar hastalığıı

canım doktor yarım ölçek yazmışş normalde ben oğlumda kulanırkende uyku yapar ama buna hiç yapmadıı ama bugün uyuyoo sanırım karnı açtı sütüm iyice çekilmişş mama verdim sabah uyudu
Geçmiş olsun canım kaç kere veriyorsun peki? Bide siZde öksürük varmıydı? Sütüne ne oldu yorgunlukla ilgili geçici bi durumdur inşallah canım

Teşekkür ederim inşallah canım hiçbirimiz yaşamayalım

kızlar yaaa bebeğimi ne zaman güldürsem agucuk yapsa hemen hıçkırık tutuyor bu durumu yaşayan var mı ? çok kötü yaaa yavrum hıçkırmaktan perişan oluyor.ben oğlumla hiç konuşamıyacakmıyım yaaa

Kizlar sizce uc bucuk aylik bebeek icin iki bucuk saatte ne kadar sut gerek ortalama yuz iciyor ama herzaman degil bakiciya koyacagim ikibucuk saatte bir emzirmeye gidecegim ama gidemezsem diye.

canim benim sende bugun daha iyimisin sanirim cok sevindim insallah ufakliklarda daha iyi olurlar :))
canim bencede keske arada bir yardimci tutma imkanin olsa senin icin daha kolay olurdu :)
Ahh Sorma hemde nasil doldum ya gecmisi biraktimda hala yapiyorlar bir görsenn tatilimiz guya iyi gecti diyorum ya olaysiz gectigi icin bunu diyorum kvde görumcekte kaliyordu görmeye gidiyoz bana hosgeldin demiyorlar önumuze bir yemek koymadilar emzikl kadin acikmistir demediler birde utamadan ben niye alip gitmemisim kvdenin evine göturecekmisim orda bakcamisim hic dememisim
esim niye tek basna onlarin yanina gitmiyormus hep bende yaninda gidiyormusum bir görsen en son gorustugumuz gun bu patladi bana bende tabi zaten dolmustum agzimdan geleni ona saydim rahatladim biraz . benim cocugum olmus biri sunnet olmus siz iyi halaysaniz amcaysaniz cocuklarin gönlünü almak icin kucuk bir hediye alin bir göz aydinna bile gelmediler kvde evde yalniz kalamazmis ama oglunun arkadasinin dugunune gittilr hep beraber islerine geldigi gibi davraniyorlar iste ay canm ya bir dokundun bir ah isittin oldu sende kusura bakma ben gecmisi silip birakmistim ama onlarin ustune katmer katmer katlayip devam etmeleri sinirlerimi bozuyorr (((( evet canim bosanmak cok kolay ama iste bunun sonunu var birde maleseff :)) insallah canim eslerime rabbim akilol fikir versin bizlere bolbol sabir versin kimsenin yuvasini bozmasin rabbim insallah :))

Canlarım annemler burda olduğu için giremedim ama tüm yazdıklarınızı okudum...hepinize desteği için çok çok teşekkür ederim, bilemezsiniz benim için ne kadar önemliydi...şimdi çok kalamıyorum ama yarın hepinize uzun uzun anlatıcam...
bugün daha iyiyim..eşimle olan sorun da haklısınız dediğiniz gibi ikimizin de bir patlama yaşamasıydı..çünkü bugüne kadar hep tuttuk kendimizi...
daha tam olarak konuşmadık ama farketti o da yaptığını...biraz büyüttüm ben de sanırım çünkü her konuda fazla hassasım bu aralar...
neyse dediğim gibi yarın uzun uzun anlatırım...şimdi çıkmak zorundayım....
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..iyi ki varsınız ve iyi ki ben de haziran annesi olmuşum...
sizleri çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canim benim cok sevindim iyi olmana esinle aranizda düzelmeye baslamis esinde hatasini anlamis cok sükür, insallah daha iyi olur herseyy :)) rabbim en kisa zamandada sana hayirli saglikli bir evlat nasip etsin mutlugunuza mutluluk katsin insallahh :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…