Geçmiş olsun sizede.bizde şimdilik ateş yok inşallah olmaz
herkes hasta tam mevsimi salgın var dediğin gibi size de çok geçmiş olsun geçsin gitsin inşş :)
ıhlamur ver canım günde 2 kere 3 çay kaşığı veriyorum ben.. bizim doktroumuz 6 ay altına grip için birşey vermiycem dedi sen bilirsin ama.. geçmiş olsun çabucak atlatırsınız inşallah
geçmiş olsun hayatım ateşi atlattıysanız birşey olmaz inşallah..
Hulya oglun cok tatli masallah cok da guler yuzlu
Bence hemen ilac verme.Atesi olmadikca doktora goturmene de gerek yok. Burnunu serum fizyolojikle ac ve bol bol emzir
Cok gecmis olsun canim ya
kızlar hangi marka süt saklama poşeti kullanıyorsunuz? ben lansinoh aldım iyi gibi ama pahalı sanki biraz..
canım valla durum varda oyardımcıyı tutcak adam yok ayrıca hafta içi oğlum okulda temizliğe alıyorum zaten sıkıştıkça ama böle günler için bulucam kendime dün buladımm kocamııı aaa yetti didimm....en çokta sütüm gelsin diye uğraşıyorum iananın ilk defa bugün kalkıp kendime çay yapabildim 2 gündür fırastım hiç olmadı derin çok huysuzdu bugn biraz daha iyyidim hem derinde biraz sakinn..ay canım ya bir yardımcı tutsan imkanın varsa olmaz mı? allah yardım etsin iki çocukla çok zor tabi.. sütü falan takma kafana kızın düzelsin artar tekrar yorgunluktan azalıyor inşallah iyi bir gece geçirirsin hayatım..
tabi kilo derdi yokki bunların.. ay bende aldım başımı gidiyorum ayol 61 e düşmüştüm bu aralar 62 çıkıyorum yuhhh bana yaaa...
kizlarr bende öyleyim yaa cok yorgunum bir tuhafimm epey hirpaliyor bu çocuklar bizii
bide 20 sine az kaldi isede baslicamm offf allahimm offfff
ay evt cnm yaa gitmissin bileee:26:
ben anca bu saatlerde topige rahatca gelebiliyorum.. gunduz geldigimden bisey anlamiyorum cunkuu emir yuzundennn
neyse 20 sinde ise başlıyorum gunduz bol bol karsilasirizz bebisimm
sen hala iyilesememissinn
Evet yaa senin bu koca hic evde durmuyo insan biraz yardim eder yaaaa
ahh canımsın yaa keşke yakın olsakda konuşsak yeter bacım yaa valla artıkk bugünde kötü olsaydım isyan etcektimm allahtan daha iyiyimm yarın akşamda kızkardeşim biniyo yanıma geliyooo onları arayıp biraz salladımdaa ama bende haklıyım yaa yoruldum artıkk kuzum senin işinde zor allah yardımcın olsun ama inan evdekinden daha az yorulursunn...Cnm benim yaaa vallahi yakin otursaydik keskeee oyle cok isterdim kiii.. alırdım derini emirle birlikte idare ederdimm sende uyur dinlenirdin birazz.
ahh kuzum sen nasıl dolmuşsun öleeeokadar alinti yapmistim sayfa kapandi yanlislikla hepsi gitmiss geride kim tekrar arayip bulcak simdi ugracak( kisaca aklimdakalanlari yazim :)) ne önemlisi
denoz nasil oldun canim insallah daha iyisindir esin de hatasini anlayip senden özür dilemistir :))
ESLERDEN BOSANMa Konusulmus bugun kizlarr iyi dusunun bosanmak cok kolay ama ilerisini dusunmek gerek birde artik bebisler var hic kolay olmayacak. bende 2. cocugumu hamileyken bosanmayi dusunuyordum esimle okadar cok kötu kavgalar yapiyordukki bikmistim hemde öyle severek flnda evlenmedik biz asik flnda degildim hic cocuklarim icin signeye cekmeye karar verdim en son kavgalarimiz azaldi zamanla daha mutlu ve daha huzrlu hale geldik esim daha anlayisli olmaya basladi yani bosansam ben bosanirdim cok sey söylemek istesemde ancak bukadar diyebilirimm size kavga etsenizde esinizle asla yataginizi ayrimayin :))) siz anlayisli olursaniz esinizde ozaman size daha cok anlayis gösteriyor bundan emin olun ne ekerseniz onu bicersiniz sözü burdada cok gecerli inanin :)))
TAKI KONUUSU aha taki konusu gecmis benimde yarami destinizz bu konuda cok dertliyim bende cokkkkkkk
ben takimi kendim aldim kendim taktimm yinede yaranamadim
evlenecegimiz zaman esimin ailesi kendisini okadar aciz zavali fakir tanitilar bizeki anlatamam ee diyeceksiniz oazamn niye evlendin ne bilicim cahilikmi desek merhametmi desek babasi yeni vefat etmis zamanlar bende babasiz buyudum . dayim cok israr etti esim onun yaninda calisiyordu huyunu husunu biiliyordu cok övdü bana bende kandim hemendurumlarini anlattlar tabi dedim bende en azindan göstermelik bir iki birseyler taksinlar benimde dostum dusmanim var hhic olmazsa olmaz dedim esimede dedim tmm dedi kabul etti ama ben kendi kendime ve tabi annemlere dedim ben bir iki bilezikle milletin karsina cikamam benim en buyuk dusmanim icimizde millete yillarca rezil eder bizi dedim (( dusmanimda babaligim daha önce ben onun ogluyla nisanlandim cayildim)) neyse annemle gittik kuyumcuya 10 tane burma bilezik ve 2 tanede set aldim kendime kendi paramla gelinlikciye gittik birde gelinlik satin aldim kina icin babaligima ve esime yalvardim bir elbise alsinlar kina icin diye ikisde almadi esim alamadi annesin ve ablarinin korkusundan digeride inadina almadi ee okadar aldim onumu eksik birakacam dedim onuda aldim ordan ev kiralamistik kv evine istemedi neymis evi kucukmus gittik ev kiraladik icine esyalar bulduk ordan burdan bazilarini satin aldik ay ne bereketli param varmis valla ee tabi annemde yardim etti biraz ama daha cok kendi alnimin teriyle kazanip biriktidigim paraciklairmi harcadik kisaca ne esime ne ailesine nede benim babaligima muhtac etti rabbimm tek tasimi kendim aldim kendim taktim girmesinler havaya dedim
dugun gunu catir catir takti annem birde hava bastii görsenizz ucuyrrr. daha sonra takilan para ve altinlari taki cantasina koyup esiminkileride aldim anneme verdim dugun sirasinda nasil bir uyaniklik yapmisim anlatamambunu gören kv cildirmissss takilari aldilar diyee ayilmis bayilmis yikmis ortaligii halbukii sadece ceyrek taktilarr baska birseylerini görmedim takilan altinlari o alcakmis harciyacakmis sanki bana dugun yapip borclanmis gibi kendinden gecmis kadin ben dugunden bir kac gun sonra ögrendim. haaa bu nasil iclerine oturduysaa esime ehliyet alma bahaneyle bilezik istettilerr bende cikartip 2 tanesini yatak oodasinda komidinin uezerini biraktim eger utanmadan erkeklik gururuna yediirebilceksen benim kendim calisip aldigim senin bana bir tane bile takamadigin bilezigi istiyorsan al git al ehliyetini dedim ama unutma ömur boyu bunuda basina kakarimm dedim dilimden kurtulamazsin hayat boyu dedim ee tabii SIKIYORSA alsin artik yermiss yemezz ahh ahh ne dertlenmisim bende ya kizlar ben boyle kocaya katlandim yillardirr daha neler neler 2 yil ayri kaldikda ben kizimi tek basima dogurdum buyuttum ne haldesnin necisin demediler esim calisti kvde yedi ve ydirtti oglum seninde cocugun var oralarda karin uvey baba yaninda acmi susuzmu onuda dusunmek zorundasin demedi birgun bile ( ALLAH var demiyorsam ne olum YAPTIGINI O BIZLERI DUSUNMEYIK KENDI GIRTLAGINI DUSUNDUGU RABBIM ONDAN CIKARTIYOR SIMDI YEDIKLERI ZEHIR OLUYOR RAHAT RAHAT YEMEK BILE YIYEMIYOR EEE BOSUNA DEMIIYORLAR HERKES ETTIGINI BULCAKK BEN YINEDE ALLAH TAN KORKUYORUM MERHAMETIMI EKSIK ETMEMEYE CALSIYORUM . ))
canım çok geçmiş olsunn inşallah bidaha böle bişi yaşamssınnSaol canım Allaha şükür herşey yolunda, yılda 1 kez kontrolum var inşallah tekrarlamaz.
aslında kaka yaptığında falan beyaz sabunla çitiliyorum lekeli yerleri çıkıyorda ama basit lekeleri bile çıkarmıyor dalin.bu arada kızın hastaymış geçmiş olsun canım.ilaç huzursuzluk verebilir.benim kızımda çok huzursuz son günlerde.internetten baktım 12. haftadayız ve yenş bir büyüme atağı yaşıyoruz.belki seninde öyle birşey olabilir.
canım peditusu bilmiyorum ama hastalıktandır o ataberkte hastalandığında hiç kucağımdan inmedi. ben ıhlamur ve rezene kaynatıp veriyorum rahatlatıyor istersen çok az anasonda kaynamış suya koyup demleyip içierbilirsin rahatlatıyor gerçekten. ya da bu gece çaylarından içirebilirsin. uyuması lazım ki hastalığı atsın. kıyamam ya sana da geçmiş olsun bebişe de.
Ne kadar kullanıyorsun canım onu bende verdim şimdi yatmadan 1 çay kaşıgı. Uyku yapar genelde diye biliyorum ben ama.burnu tıkalıysa huzursuzluk ondandır belki..
Oglum 3 haziranda dogdu. Yaptirsam mi yaptirmasam mi derken asinin zamanini gecirecegim :S Devlet karsilamadigina gore cok da gerekli bir asi degilmis gibi geliyor. Sanki ilac firmalarinin oyunuymus gibi falan.. Sizler ne yaptiniz kizlar?
canım valla durum varda oyardımcıyı tutcak adam yok ayrıca hafta içi oğlum okulda temizliğe alıyorum zaten sıkıştıkça ama böle günler için bulucam kendime dün buladımm kocamııı aaa yetti didimm....en çokta sütüm gelsin diye uğraşıyorum iananın ilk defa bugün kalkıp kendime çay yapabildim 2 gündür fırastım hiç olmadı derin çok huysuzdu bugn biraz daha iyyidim hem derinde biraz sakinn..
ahh canımsın yaa keşke yakın olsakda konuşsak yeter bacım yaa valla artıkk bugünde kötü olsaydım isyan etcektimm allahtan daha iyiyimm yarın akşamda kızkardeşim biniyo yanıma geliyooo onları arayıp biraz salladımdaa ama bende haklıyım yaa yoruldum artıkk kuzum senin işinde zor allah yardımcın olsun ama inan evdekinden daha az yorulursunn...
ahh kuzum sen nasıl dolmuşsun öleeekız eline verseler gırtlaklıcan şimdiii..canımm yaa hayatta herşey oluyoo benm ne altın umrumda oldu bugüne kadar ne başka bişi bana ne takıcaklarını sordular ne alıcaklarını benmde hatrı sayılır altın kitlemi kocam önce şirket için harcadı sonrada kendine güzell bi araba aldı bende üstüne soğuk su içtimm arabaya elimi sürdürmüyoo bişi olur diyee gıcık oluyorum arabasınaa bazen ona kızdığımda şeytan diyoo in parçala heryerinii kır camlarını falan ama zararı yine bana dokunur sonra o şeytana yürü git diyom napıyımm kv herzaman hep bana der sen bunu öğrenemedimmi bunca senelik evliliğinden onlar hiçbişi yapmaz ama hep isterlerrr isteyenin biyüzü vermeyinin iki yüzü kara misalii geçmişi unutucan hayatım geleceğide takmıcan yoksa bu hayat geçmiyooo dediğin gibi koca boşamak keşke okadar kolay olsa çocuk yokken kolayda çocuk olunca çok zor dediğin gibi allah hepimizin evinden huzuru eksik etmesin inşallahh...
canım çok geçmiş olsunn inşallah bidaha böle bişi yaşamssınn
canım valla durum varda oyardımcıyı tutcak adam yok ayrıca hafta içi oğlum okulda temizliğe alıyorum zaten sıkıştıkça ama böle günler için bulucam kendime dün buladımm kocamııı aaa yetti didimm....en çokta sütüm gelsin diye uğraşıyorum iananın ilk defa bugün kalkıp kendime çay yapabildim 2 gündür fırastım hiç olmadı derin çok huysuzdu bugn biraz daha iyyidim hem derinde biraz sakinn..
ahh canımsın yaa keşke yakın olsakda konuşsak yeter bacım yaa valla artıkk bugünde kötü olsaydım isyan etcektimm allahtan daha iyiyimm yarın akşamda kızkardeşim biniyo yanıma geliyooo onları arayıp biraz salladımdaa ama bende haklıyım yaa yoruldum artıkk kuzum senin işinde zor allah yardımcın olsun ama inan evdekinden daha az yorulursunn...
ahh kuzum sen nasıl dolmuşsun öleeekız eline verseler gırtlaklıcan şimdiii..canımm yaa hayatta herşey oluyoo benm ne altın umrumda oldu bugüne kadar ne başka bişi bana ne takıcaklarını sordular ne alıcaklarını benmde hatrı sayılır altın kitlemi kocam önce şirket için harcadı sonrada kendine güzell bi araba aldı bende üstüne soğuk su içtimm arabaya elimi sürdürmüyoo bişi olur diyee gıcık oluyorum arabasınaa bazen ona kızdığımda şeytan diyoo in parçala heryerinii kır camlarını falan ama zararı yine bana dokunur sonra o şeytana yürü git diyom napıyımm kv herzaman hep bana der sen bunu öğrenemedimmi bunca senelik evliliğinden onlar hiçbişi yapmaz ama hep isterlerrr isteyenin biyüzü vermeyinin iki yüzü kara misalii geçmişi unutucan hayatım geleceğide takmıcan yoksa bu hayat geçmiyooo dediğin gibi koca boşamak keşke okadar kolay olsa çocuk yokken kolayda çocuk olunca çok zor dediğin gibi allah hepimizin evinden huzuru eksik etmesin inşallahh...
canım çok geçmiş olsunn inşallah bidaha böle bişi yaşamssınn
Bebişin cok tatli masallah ya. Birde ben seni hiç boyle düşünmemiştim
Canlarım annemler burda olduğu için giremedim ama tüm yazdıklarınızı okudum...hepinize desteği için çok çok teşekkür ederim, bilemezsiniz benim için ne kadar önemliydi...şimdi çok kalamıyorum ama yarın hepinize uzun uzun anlatıcam...
bugün daha iyiyim..eşimle olan sorun da haklısınız dediğiniz gibi ikimizin de bir patlama yaşamasıydı..çünkü bugüne kadar hep tuttuk kendimizi...
daha tam olarak konuşmadık ama farketti o da yaptığını...biraz büyüttüm ben de sanırım çünkü her konuda fazla hassasım bu aralar...
neyse dediğim gibi yarın uzun uzun anlatırım...şimdi çıkmak zorundayım....
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..iyi ki varsınız ve iyi ki ben de haziran annesi olmuşum...
sizleri çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?