2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Canim illaki zorlaniyor insan kolay degil aksama kadar kucakta cocukla daha ne kadar sürecek böyle bilmiyorum ama mecbur cekecegiz valla bu annesi babasi hemen iki adimlik mesefade olanlara cok imreniyorum benden bir ay sonra bir arkadas dogum yapti kizdan cok annesi babasi bakiyor cocuguna.. Ac kaliyorsa mecbur vereceksin canim bu süt olayi beni cileden cikariyor zaten bitti bitecek birde bunun stresi devamli aklimizda benimkide bu aralar bir azalip bir cogaliyor böyle giderse bende mama vermek zorunda kalicam

Bu saat olmus adam kendine pirzola yapiyor mutfakta iyimi

ben de akşamdan gıcık oldum kocaya yapmadım yemek filan
saat 8 olmuş diyor ki ne yiceksin
yemicem bir şey dedim kalktı mutfağa gitti
sanıyorum ki bir şeyler yapacak da yicez
tabağa gofret halley bisküviyi doldurmuş getirdi bir de çay
beceriksiz koca makarna bile yapamamış

kızlar hangi marka süt saklama poşeti kullanıyorsunuz? ben lansinoh aldım iyi gibi ama pahalı sanki biraz..

kızlar bebeğim inanılmaz huzursuz grip olduğu için peditus kullanıyorum acaba bu kadar huzursuz yapıyo olabilirmi

Ne kadar kullanıyorsun canım onu bende verdim şimdi yatmadan 1 çay kaşıgı. Uyku yapar genelde diye biliyorum ben ama.burnu tıkalıysa huzursuzluk ondandır belki..

kızlar bebeğimin kıyafetleri için dalin sıvı deterjan kullanıyorum ama lekeler hiç çıkmıyor.değiştirmek istiyorum.başka bir marka öneriniz var mı?

Ben dalan roxy diye bir sabun tozu kullaniyorum. Cok da memnunum hic leke birakmiyor. Tabi eger kiyafette kaka varsa o kismini onceden beyaz sabunla citiliyorum biraz.

ay canım ya bir yardımcı tutsan imkanın varsa olmaz mı? allah yardım etsin iki çocukla çok zor tabi.. sütü falan takma kafana kızın düzelsin artar tekrar yorgunluktan azalıyor inşallah iyi bir gece geçirirsin hayatım..

tabi kilo derdi yokki bunların.. ay bende aldım başımı gidiyorum ayol 61 e düşmüştüm bu aralar 62 çıkıyorum yuhhh bana yaaa...

Oglum 3 haziranda dogdu. Yaptirsam mi yaptirmasam mi derken asinin zamanini gecirecegim :S Devlet karsilamadigina gore cok da gerekli bir asi degilmis gibi geliyor. Sanki ilac firmalarinin oyunuymus gibi falan.. Sizler ne yaptiniz kizlar?

Kolayina kacmis biraz evet :) ay sen bakma pirzola yapiyor dedigime normalde buda cips kek gibi seylerle doyurur karnini ayda yilda belki böyle yemege kalkisir oda tabi 20 kez şu nerde bu nasil yapiliyordu diye sorar
Canim yine gofretle falan idare edecek türden cok sükür bunlar, yapildigi halde yemegi begenmeyip kaldirip atanlarda macolarda var bunada sükür
Yok yemek falan deyince üstelemiyorlar

Son düzenleme:

Cnm sanada cok gecmis olsun umarim hersey yolundadir

vay be iyi taktikmis ilk emzirmede denemek istiyorum. insallah becerebilirim. anlamam biraz zaman aldi ama tamamdir bebegi ayni paralelde emzircem yani ok tesekkurleerrrr

Oglum 3 haziranda dogdu. Yaptirsam mi yaptirmasam mi derken asinin zamanini gecirecegim :S Devlet karsilamadigina gore cok da gerekli bir asi degilmis gibi geliyor. Sanki ilac firmalarinin oyunuymus gibi falan.. Sizler ne yaptiniz kizlar?

Benim yasadigim yerde zorunluymus gecen ay ve bu ay yapti doktorumuz daha biz söylemeden devlet karsiliyor burda bize önemli demisti doktor

hemen ayrılmayacağım. 1 yılı bulur sadece evleri ayırmak bile. temelli ayrılmak da 2 yılı bulur diye tahmin ediyorum

Bugün herkeste bir durgunluk var sanirim uyandigimdan beri hic keyfim yok icim daraliyor resmen

Evet cnm ya bütün gun bakamadım topige.. kahve mi aldim şöyle keyifli bir sohbet edim dedimmm amaa bugun cok karartici seyler yazılmış
denoz ise icimi yaktiiii

tabi kilo derdi yokki bunların.. ay bende aldım başımı gidiyorum ayol 61 e düşmüştüm bu aralar 62 çıkıyorum yuhhh bana yaaa...
ah canım ben hafta içi hep bunlarla besleniyorum zaten
kek bisküvi çikolata gofret
öğünlerim hep böyle
haliyle kilolarım duruyor olduğu gibi
hala 62 yim hala kotlarıma giremeyen bir patatesim ben

ay orası öyle kuzum ya
bir kap yemek için kavga çıkaran kocalara Rabbim akıl fikir versin
benim koca 5 sene öğrencilik geçirdi
o zamanlar ne makarnalar pizalar tiramisular yapardı bana
suç bende ki hazıra alıştırdım onu
şimdi makarnayı bile beceremiyor
gıcık

Evet cnm ya bütün gun bakamadım topige.. kahve mi aldim şöyle keyifli bir sohbet edim dedimmm amaa bugun cok karartici seyler yazılmış
denoz ise icimi yaktiiii

Aynen bende sabah baktim okuyunca cok üzüldüm bütün gün aklimdaydi kac defa girdim baktim belki yazmistir denoz diye ama sesi cikmadi birdaha umarim esi hatasini anlayip özür dilemistir..

Gün gelir yine yapar canim ya sen iste bakalim dene bir tepkisi ne olacak askim bugün canim cok makarna istiyor hicte dermanim yok diye bakalim yapacakmi :) benimkinin de bir kasarli yumurtasi var 3 ögün yapip bikmadan yedigini bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…