- 19 Ekim 2009
- 2.409
- 64
- 363
valla canım benm koca çok sosyal ama yakında ben onu arkadaşalrıyla evlendiricem takılsınlar öle mutlu mutluu ya valla esra aslında herkesin yaşadığı kendine zor eminim sende çok zorlanıyosundur ama inan bugün ağlamaktan gözlerim şişti niye benm kimsem yok diyee artık akşam üstü aradım gel al oğlunu dedim sinir bastııı ama benm asıl ihtiyacım olan birinin biraz derini idare etmesi vebenm dinlenmem öle biride daha hayatıma girmemiş onu anladım bugünn sütümde gitti kaç gündür harap oldumm çocuk açç bugün mamayı üç öğün verdim mecburen perişanım ciddenn
kızlar ben kaçıorumm herkese ii geceler gidip yatıcammm bari rüyalarımda güzel bir gün geçiriyimm
kızlar bebeğimin kıyafetleri için dalin sıvı deterjan kullanıyorum ama lekeler hiç çıkmıyor.değiştirmek istiyorum.başka bir marka öneriniz var mı?
Bu saat olmus adam kendine pirzola yapiyor mutfakta iyimi
kızlar bebeğim inanılmaz huzursuz grip olduğu için peditus kullanıyorum acaba bu kadar huzursuz yapıyo olabilirmi
kızlar bebeğimin kıyafetleri için dalin sıvı deterjan kullanıyorum ama lekeler hiç çıkmıyor.değiştirmek istiyorum.başka bir marka öneriniz var mı?
valla canım benm koca çok sosyal ama yakında ben onu arkadaşalrıyla evlendiricem takılsınlar öle mutlu mutluu ya valla esra aslında herkesin yaşadığı kendine zor eminim sende çok zorlanıyosundur ama inan bugün ağlamaktan gözlerim şişti niye benm kimsem yok diyee artık akşam üstü aradım gel al oğlunu dedim sinir bastııı ama benm asıl ihtiyacım olan birinin biraz derini idare etmesi vebenm dinlenmem öle biride daha hayatıma girmemiş onu anladım bugünn sütümde gitti kaç gündür harap oldumm çocuk açç bugün mamayı üç öğün verdim mecburen perişanım ciddenn
ben de akşamdan gıcık oldum kocaya yapmadım yemek filan
saat 8 olmuş diyor ki ne yiceksin
yemicem bir şey dedim kalktı mutfağa gitti
sanıyorum ki bir şeyler yapacak da yicez
tabağa gofret halley bisküviyi doldurmuş getirdi bir de çay
beceriksiz koca makarna bile yapamamış
kızlar hangi marka süt saklama poşeti kullanıyorsunuz? ben lansinoh aldım iyi gibi ama pahalı sanki biraz..
canım umarım öyle olur ama bu hiç öyleye benzemiyor..uzun zamandır eşimde olan bişey ve ben ne kadar güçlü görünürsem üstüme gelinen bişey...
ben sıkıldım artık güçlü olmaktan....
herkes ve herşey benim üstüme geliyor ben öyle oldukça...ki eşim bile...
ben bebeğimin hasretini çekiyorum....onu gördüğüm anlar geliyor her seferinde gözümün önüne...
ben onun mezarına diktiğim pembe çiçeklerle avunuyorum her defasında...
ama kimse bana da demiyor ki sen bu acıları çektin biz de sana karşı anlayışlı olalım....
canım taliaacım noolur sana bunları yazdım diye üstüne alınma...ben genel olarak konuşuyorum sadece sen sordun diye....
gözyaşlarım dinmiyor bir türlü...hep kızıma kavuşmak istiyorum
canım inan o kadar zor ki..
biliyorum geçecek bu günler....o güzel günleri ben de göreceğim...
bunları ve tüm diğer şeyleri yazarken bi yandan da kızım aklımda.....unutmammmmm....
anneee unuttunmu demesin bana diyeee...... unutmammm ben onu.... her pazar onu görmeye gidiyorum.....
çiçekler ekiyorum ben ona unutmadığımı göstermek için...ahhh güzelim...ahhhh pembe çiceklerine kurban olduğummmmmmmm....
ahhhh benim güzel yüzlü pınarımmmmm
ben de akşamdan gıcık oldum kocaya yapmadım yemek filan
saat 8 olmuş diyor ki ne yiceksin
yemicem bir şey dedim kalktı mutfağa gitti
sanıyorum ki bir şeyler yapacak da yicez
tabağa gofret halley bisküviyi doldurmuş getirdi bir de çay
beceriksiz koca makarna bile yapamamış
Yazdıklarını okuyunca içim sızladı inan çok üzüldüm ama insan sınanmadığı bi acı hakkında nekadar bilse ne söylese az.. Senin yaşadıklarınla kıyaslanmaz belki ama bende sana kendimden bi örnek vermek istedim..
Geçen yıl baş ağrısı şikayetiyle hastaneye gittim ve doktor mr çekti -araştırma hastanesiydi ve bilirsin arastırmadan ağrı kesici bile yazmıyorlar- mr sonucunda kafatasımda bi kitle oldugu ve bunun kötü huylu bi tümörle uyumlu olabileceğî tanısı kondu.yaklasık 5 ay çeşitli testlerle geçti ve sonra ameliyat oldum kafamda 17 dikiş var sonrasında 1 ay patoloji sonucu bekledik inanılmaz zor ve yıpratıcı bi süreç. Ben hep güçlü durdum küçük bi kızım vardı ve beni üzgün görmesini hiç istemedim . Ama hiç ii yapmadım daha patoloji sonucum çıkmamştıki eşimle büyük bi kavga ettik..beniçok seven insan beni nasıl bu kadar üzebilirdi hemde bu haldeyken. Sonra anladımki bu süreç onuda çok yıpratmıştı ve beni belkide güçlü görmek nelere ihtiyacım oldugunu düşünmesine engel oldu.. Sana nacizene tavsiyem acını yaşamadıkça anlatmadıkça rahatlayamayabilirsin. Belki eşinde seni üzmemek adına güçlü durmaya çalışıyodur ve böyle olmak ikinizide yormuş olabilir bu şekilde patladınız belki..
hemen ayrılmayacağım. 1 yılı bulur sadece evleri ayırmak bile. temelli ayrılmak da 2 yılı bulur diye tahmin ediyorum
vay be iyi taktikmis ilk emzirmede denemek istiyorum. insallah becerebilirim. anlamam biraz zaman aldi ama tamamdir bebegi ayni paralelde emzircem yani okbenimde sag basindan beri iyidi soldan az geliyorr(( canim sol gögsunden emzirirken sag gogsunu emzirme pozisyonunda solu emziriyorsun bebegin ayaklari ve gpvdesi senin sol beline yasliyorsun memeni veriyorsun tipki sag gogsunu emiyormus gibi duruyorr :)) boyle yaparsan cocugun kafa sekli bozulmuyor emerkende cok dikkatli olmak lazim :)))
Oglum 3 haziranda dogdu. Yaptirsam mi yaptirmasam mi derken asinin zamanini gecirecegim :S Devlet karsilamadigina gore cok da gerekli bir asi degilmis gibi geliyor. Sanki ilac firmalarinin oyunuymus gibi falan.. Sizler ne yaptiniz kizlar?
hemen ayrılmayacağım. 1 yılı bulur sadece evleri ayırmak bile. temelli ayrılmak da 2 yılı bulur diye tahmin ediyorum
Bugün herkeste bir durgunluk var sanirim uyandigimdan beri hic keyfim yok icim daraliyor resmen
ah canım ben hafta içi hep bunlarla besleniyorum zatentabi kilo derdi yokki bunların.. ay bende aldım başımı gidiyorum ayol 61 e düşmüştüm bu aralar 62 çıkıyorum yuhhh bana yaaa...
Kolayina kacmis biraz evet :) ay sen bakma pirzola yapiyor dedigime normalde buda cips kek gibi seylerle doyurur karnini ayda yilda belki böyle yemege kalkisir oda tabi 20 kez şu nerde bu nasil yapiliyordu diye sorar
Canim yine gofretle falan idare edecek türden cok sükür bunlar, yapildigi halde yemegi begenmeyip kaldirip atanlarda macolarda var bunada sükür
Yok yemek falan deyince üstelemiyorlar
Evet cnm ya bütün gun bakamadım topige.. kahve mi aldim şöyle keyifli bir sohbet edim dedimmm amaa bugun cok karartici seyler yazılmış
denoz ise icimi yaktiiii
ah canım ben hafta içi hep bunlarla besleniyorum zaten
kek bisküvi çikolata gofret
öğünlerim hep böyle
haliyle kilolarım duruyor olduğu gibi
hala 62 yim hala kotlarıma giremeyen bir patatesim ben
ay orası öyle kuzum ya
bir kap yemek için kavga çıkaran kocalara Rabbim akıl fikir versin
benim koca 5 sene öğrencilik geçirdi
o zamanlar ne makarnalar pizalar tiramisular yapardı bana
suç bende ki hazıra alıştırdım onu
şimdi makarnayı bile beceremiyor
gıcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?