2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Canim biliyorum durumun cok zor ama her seferinde sevdiğin sana dönüyor ve eminim daha büyük bir askla dönüyor bunu bilmek bile cok güzel

canim bebegin hangisini seviyorsa onu ver ben aptamil kullaniyorum ama buyuk kizim ve oglumda hipp kullanmistim bende doktorumuz tavsiye etmisti o yillarda suan sorsam yine onu tavsiye edecek biliyorum ama doktorumuzun reklam yaptigi urun oldugunu ögrenince aptamil aldim ben sadece bagisiklik sistemine iyi geldigi ve anne sutune daha yakin olduug icin :)) H AAA AYRICA hiipp dende sikayetci degildim bebiseirm cok saglikliydi kizimin tamamen onla beslenmisti :))

kizlarrr yaptimmm sonunda bende foto ekledimmm inanamiyorummmm
bu aksama kadar bakan baksin sonra pirrr ucar resimlerr

bana da aynı şey oluyor yaavvv...

ay talia benim arkadaşlık isteğimi kabul ette bende göreyim seni nolurr çok merak ediyorum..

ayy canim ben seni siiir yazdi sanmistim öylesine yani unutmusum senin esin denizciydi dimi sanirim onu gönderdin denize ( canim rabbim tez zamanda kavustursun insallah her kavusmaniz daha bir heyacanli mutlu olsun :))

bana da aynı şey oluyor yaavvv...

ay talia benim arkadaşlık isteğimi kabul ette bende göreyim seni nolurr çok merak ediyorum..

cani9m kabul etmezmiym hic hemen kabul ettim yaa ben cogunuzu arki listemde saniyordum olmadiginizi görunce cok sasiriyorum valla inanin eklemek isteyen lutfen eklesin :))

ayy canim ben seni siiir yazdi sanmistim öylesine yani unutmusum senin esin denizciydi dimi sanirim onu gönderdin denize ( canim rabbim tez zamanda kavustursun insallah her kavusmaniz daha bir heyacanli mutlu olsun :))

amin canım ama bizde ayrılıkta bitmez kavuşmakta :)
yazı bana ait canım aslın sadece ilk cümleyi yazacaktım devamı geldi :)
yeni şirketi ii 2 aya bir 15 gün izni var 7 aylardan sonra bu bize çabuk geçiyor ama insan bazen özlüyor işte :)
özlem benim gibi hödüklere bile yazı yazdırabilcek cinsten bi meret

17 günümüz kaldı bu arada :)

Yüregine saglik cnm cok guzel yazmisinn estafurullah niye hakaret ediyorusn kendine dedigin ibi ayrilik zor ve insanin duygulairini aciga vurmasini sagliyor :)) seninde icinde bir cevher sakliymis bence :)) bu arada evet canim 7 aydan sonra bu kavusma süresi cok daha iyimiss rabbim kavustursun :))

yaaaa kızlar noluyo ya henüz 269 sayfadayım ama okuduğum tek şey eşimle tartıştık
bu yazıları okuyunca moralim çoooooooooooooooook bozuluyor
lohusalık depresyonu falan değil artık bu evet erkekler çook aman aman anlayışlı olmuyor fakat çiftler konuşmayı bilmeli ertelememeli
ve evlilikte şiddet yoksa saygı sevgi bitmemişse çabalamaya değer eminim birçok şey vardır
boşanma kelimesi hemen ağza alınmamalıdı
DENOZ canım dün çoooook üzüldüm hasta ziyaretine gittiğimiz için yazamadım (bi arkadaşım 2. kez bebeğini karnında kaybetti) ama son sayfaya bi göz attım iyiymişsiniz şimdi çoook sevindim
inan dün çok mutsuzdum yorumda yazamadım bütün gün suratsız suratsız dolaştım yaptığım yemekler bile çok lezzetsiz oldu
kv mutsuzluğunu bize yansıtma bile dedi...arkadaşların yorumlarına katılıyorum...yaşadığınız hiç kolay değil..ben bile düşündükçe gözyaşımı tutamıyorum..ama sanırım siz içinize atmışsınız ve büyüdükçe büyümüş..CANIIIM inş. herşey sizin için çooooooook güzel olacak önünüzde uzuuuuun mutlu bebişlerinizle geçireceğiniz bir ömür sizi bekliyor..biz acınızı tam anlamıyla anlayamayız ama dinleriz..
her insanın bakış açısı farklıdır burada sıkıntılarımızı paylaşarak belki görmediğimiz bir noktayı başka bir arkadaşımı bize gösterebilir
DUYGULARINI BASTIRMADAN YAŞA
GERİDÖNÜŞÜM canım daha geçmişi tam okuyamadım ama umarım sende sorunlarını çözmüşsündür eşinle-ki seviyorum diyorsun ee o zaman nedir bu sıkıntı..canım evliliğindeki artıları ve eksileri gözden geçir bir yuva öyle kolay kurulmuyor bunu sende çook iyi biliyorsun ayrılıktan sonra hayatın çok daha iyi olmayacak dediğim gibi şiddet saygısızlık yoksa bi evlilik öle kolayca bitirlmemeli bence hiçbir evlilik mükemmel değil hepimizin ufak tefek sorunları var ama anlatıyoruz bunları...yanılmıyorsam senin yaşın küçüktü insan büyüdükçe olgunlaşıyor bakış açısı değişiyor kendine evliliğine en önemlisi AGAH'a bi şans tanı ...evet belki ayrılık seni etkilemeyecek ama çocuğun bundan en çok zarar gören olacak
kv şiddet hakaret gördüğü için eşim ortaokul yıllarındayken ayrılmış..ki evliliği kurtarmak için çok çaba harcamış...ama eşim babasız büyümenin zorluğunu hala üstünden atamamış (hiç görüşmemişler o günden sonra)..erkek çocuğu baba ister bi dayank ister..şimdi bile babasından bahsedildiğinde eşim gözyaşına boğuluyor..bunları gözönünde bulundur..vaktim yok yoksa daha deyaylı yazardım..
çooooooooooooooooooooooooook mutlu olun

Son düzenleme:
denizayrılıktır kıss gelecek koçişin sulugöz ha bide hani sen nerde foto
keep tatlım ne güzelmişin ben seni sarışın bekliyordum
benim sıpa ağlıyo çıktım

denizayrılıktır kıss gelecek koçişin sulugöz ha bide hani sen nerde foto
keep tatlım ne güzelmişin ben seni sarışın bekliyordum
benim sıpa ağlıyo çıktım

birazdan gelio yolda :)

hakaret değilde kendimi biliyorum :) gerçekten bi umut ışığı gözüküyor canım

DENOZ: Canim benim cok sevindim daha iyi olmana 2 gündür sürekli aklimdaydin

TALİAA: kiz ben bu fotolardan birsey anlamadim biraz net olanlardan koysaydin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…