deniz bugün dalgalı karanlık sevmiyorum bu halini sanki bana kötü bi haber getirecek gibi
ona emanet ettim sevgimi sevdiğimi
denizi hep herkesten farklı sevdim her sıkıldığımda ona koştum tüm derdimi ona açtım nerden bilirdimki yıllar sonra ona emanet edecektim sevdiğimi...
bugüne kadar iyi bir dostu bana...
bugüne kadar iyi bir yoldaştı bana...
şimdi birde sevdiğimi emanet ettim ona...
omuzlarında taşıdı sevdiğimi
sevdiğimi her yolladığımda söylerim ona
yıllardır herşeyimi sen bildin şimdide bilki o sana emanetim
bilki ben yüreğimdeki dertleri sana açtığım kadar kimseye açmadım
bilki artık yüreğim sana emanet
bir tek sana güvendim
ve yine sana güveniyorum
sevdiğimi yüreğimi emanetimini sağ salim bana teslim et
ilayda e.
kızlar malum sütümüz çok yetmiyo günde 1 2 kere mama veriyorum hipp kullanıyorum. kutumuz bitmek üzere acaba yine hippe devam etsemmi yada ülker hero babynin mamasını mı alsam karar veremedim. mama kullanan arkadaşlardan bilgi istiyorum açıkcası mamalarla ilgili pek bilgim yok. gerçi her mama aynı sadece bebek ayırt ediyo falan diye yorumlar var ama aptamilin sadece bağışıklık sistemi ile ilgili farklı bir özelliği varmış. sizce ne yapmalıyım yaw karar veremedim.
Talia masallah masallah sana sonunda seni de gördük
yaa kizlar nerdesinizz bugun ben buraya girme firsati buldumya bir iki sohbet edelim diye simdide kimsecikler yok( Ben gelmesem herkes burda oluyor bendemi bir terslik var anlamadim bu isi yaa (
cok canim SIKILIYORRRRRRRR((( benim öküzde koltukta sizdi kaldi yinee ( sizdi derken icki fln kullanmaz yani bu onun dna sinda var öküz iste evide dun dip bucak temizledim buguunde birsey yapmak gelmiyor icimden napsam yaa millet pazari cok sevr ben nefret ederimm yillardirr (
kizlar istanbulda yagmurlu hava bekleniyordu hafta sonu yagmurda gezmeleremi gittinizz yoksa
kizlarrr yaptimmm sonunda bende foto ekledimmm inanamiyorummmm
bu aksama kadar bakan baksin sonra pirrr ucar resimlerr
deniz bugün dalgalı karanlık sevmiyorum bu halini sanki bana kötü bi haber getirecek gibi
ona emanet ettim sevgimi sevdiğimi
denizi hep herkesten farklı sevdim her sıkıldığımda ona koştum tüm derdimi ona açtım nerden bilirdimki yıllar sonra ona emanet edecektim sevdiğimi...
bugüne kadar iyi bir dostu bana...
bugüne kadar iyi bir yoldaştı bana...
şimdi birde sevdiğimi emanet ettim ona...
omuzlarında taşıdı sevdiğimi
sevdiğimi her yolladığımda söylerim ona
yıllardır herşeyimi sen bildin şimdide bilki o sana emanetim
bilki ben yüreğimdeki dertleri sana açtığım kadar kimseye açmadım
bilki artık yüreğim sana emanet
bir tek sana güvendim
ve yine sana güveniyorum
sevdiğimi yüreğimi emanetimini sağ salim bana teslim et
ilayda e.
Canim biliyorum durumun cok zor ama her seferinde sevdiğin sana dönüyor ve eminim daha büyük bir askla dönüyor bunu bilmek bile cok güzel
bana da aynı şey oluyor yaavvv...
ay talia benim arkadaşlık isteğimi kabul ette bende göreyim seni nolurr çok merak ediyorum..
ayy canim ben seni siiir yazdi sanmistim öylesine yani unutmusum senin esin denizciydi dimi sanirim onu gönderdin denize( canim rabbim tez zamanda kavustursun insallah her kavusmaniz daha bir heyacanli mutlu olsun :))
cani9m kabul etmezmiym hic hemen kabul ettim yaa ben cogunuzu arki listemde saniyordum olmadiginizi görunce cok sasiriyorum valla inanin eklemek isteyen lutfen eklesin :))
amin canım ama bizde ayrılıkta bitmez kavuşmakta :)
yazı bana ait canım aslın sadece ilk cümleyi yazacaktım devamı geldi :)
yeni şirketi ii 2 aya bir 15 gün izni var 7 aylardan sonra bu bize çabuk geçiyor ama insan bazen özlüyor işte :)
özlem benim gibi hödüklere bile yazı yazdırabilcek cinsten bi meret
17 günümüz kaldı bu arada :)
ben niye göremiyorum resimleri :'(
bende foto ekledimmm ama hala birçok kişiyi göremedim..
denizayrılıktır kıss gelecek koçişin sulugöz ha bide hani sen nerde foto
keep tatlım ne güzelmişin ben seni sarışın bekliyordum
benim sıpa ağlıyo çıktım
Yüregine saglik cnm cok guzel yazmisinn estafurullah niye hakaret ediyorusn kendine dedigin ibi ayrilik zor ve insanin duygulairini aciga vurmasini sagliyor :)) seninde icinde bir cevher sakliymis bence :)) bu arada evet canim 7 aydan sonra bu kavusma süresi cok daha iyimiss rabbim kavustursun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?